2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Peki sizce tekli mi çiftli mi olmalı 6 aylık olunca çalışmaya başlayacam sabah ta işim çok erken başlıyor 6.30 gibi evden çıkıyorum
Yani işte durumunuza göre nasıl uygun olur hiç bilemiyorum bende tecrübesiz olduğum için ama tekli de iş görür bence.

Çok şükür canım aman cok da dürtme annesı onun uyuklama zamanına denk gelmişsin yada pozisyon değiştirmiştir ah bız anneler
Normalde işte umursamazdim da çok korkmuştum ondan sonra yaşaninca işte neyse annelik zormuş be
Çok sevindim caniimm
Teşekkür ederim canim
Çok şükür beklenen hareket geldi
Çok sevindim..darısı benim başıma,benimki de biraz hareketlensin yaa...

Bence 30 derece yeterlidir kısa program...zaten temiz kıyafetler..bide açık mavi ise beyazlarla atabilirsin...
Amin insallah canim senden de güzel haberler bekliyoruz
Çok şükür çok sevindim Ben iki gündür telefonun alarm sesine uyandığını ve tekmelediğini farkettim onu yazmak için girmiştim dene istersen bi diye bunu okuyunca çok mutlu oldum
Hay maşallah daha önce hiç denemedim ama benimki babasının sesine tepki veriyordu çok teşekkür ederim canım benim

Canım çok sevindim içinin rahatlamasına. Dün yazamadım kusura bakma. Zaten döndüğünü hissediyorum demiştin hiç içime kötü bi şey doğmamıştı. Birazcık dinlenmeye ihtiyacı varmış demek miniğinin

Kızlar göğüs pompası aldınız mı tavsiyeleriniz neler
Canım bende baby mom tekli elektrikli var kullanışlı işimi gördü. Fiyat performans ürünü hatta bi tık üstü memnunum yani
dar vücutlu değilim hatta kilolu hamile kaldım ama yine de vücudum şu yaşıma kadar görüp görebileceği en yüksek rakamda haliyle sanırım daha fazla alma taşıyamıyorum diyor ayaklar amin canım sağlıklı olsunlarda kaldı 2-2bucuk ay Allahın izniyle

Ay yeni gördüm bunu nasıl sevindim anlatamam yaa aile gibi olduk böyle birinde bi sıkıntı olunca vallahi benimde içim sıkılıyor bugünde yok deseydin doktora git diye darlayacaktım seni. Ay çok şükür ya korkutma bizi yakışıklı düzgün dur annenin karnında

Renkler karışmıyor aşırı kırmızı filan yoksa içlerinde. Bende hijyen programı var bebek resimli ama aşırı kaynatıyor kısalma çekme veya yün yelek filan varsa salma yapabiliyor lastikli olanlara dikkat etmek lazım güzelce yıkansın derken düdük gibi kalmasın kıyafetler. Yaşandı çünkü

Canım bugün bende yıkadım hatta ayırdım beyazları bi renkliler bi ben makinenin narin programında yıkadım sıcaklık 30 sıkma 600 dereceydi

Eklentiler

• IMG_3408.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 52
Aynen öyle hepimize güç kuvvet versin rabbim sağlıkla bebişlerimizi alalım kucağımıza.

Valla bende erken diyordum ama artık canım hiçbirşey istememeye başlayınca işe koyuldum en azından hazır olsun son zamanlar daha zor olur ben yıkayıp ütüleyip yerleştiricem sonra buzluk hazırlığı yapıcam sonra valizi hazırlayacağım derken anca yaparım zaten

Kurutma makinan varsa erken bekle canım ama benim olmadığı için odasında kurutacağım için başladım

Kızlar bugün tam 27+0 haftalığım. Kızım 26+4 te doğmuştu kabus gibi bi geceydi. Bu hafta biraz diken üstündeydim açıkçası tamamen psikolojik. Hep başından beri bu sefer vaktinde doğacak diye telkinlemiştim kendimi ama bu hafta modum düşmedi değil. Şükür ki 27 yi bugün gördüm hala kendimi hep vaktinde doğacak diye telkinliyorum tüm dualarımda bu yönde 37 yi de görürüm inşallah. İnşallah hepimiz vakti zamanında sağlıkla kucağımıza alırız

Ay bide buzluk hazırlığı var dimi. İntagramda son zamanlarda hep o videolar denk geliyor arkadaş çevre akrabalar yapıp getiriyor filan bizde nerde o şans. Hoş gerçi hak yemeyim kv sarma sarar buzluğuna at diye verir annemde börek sarar buzluğuna at diye verir hamile değilkende. Ama sarma börekle de olacak iş değil bişeyler yapmak lazım kızımda köfteleri bile hazırlayıp atmıştım çok işime yaradı hazır çıkarıp yemek yapmak. Yine bi hazırlık yapmak lazım ama hiç bişey yapasım yok benimde

Kurutma makinan varsa erken bekle canım ama benim olmadığı için odasında kurutacağım için başladım
Kurutmam var canım işe kalkındıktan sonra bigünde yıkar kurur ütülerim de. Ütü yapamıcam halası yengesi var onlar gelsin yapsın dün ütü yaptım ondan da belim ağrıdı valla

Aynen canım misafirlerden ziyade kendimiz için bile köfte falan yapmak istiyorum ben olur ki bebek durmaz hemen hazır olur bende rahat olurum diye

Ceviz,badem gibi kuruyemiş yiyebilirsin onun yerine,hem bebek kilo almış olur senin yerine)
Kuruyemiş midemi bulandırıyor hala, zar zor yiyorum maalesef :/
Oyy çok minik doğmuş senin minnoş kıyamam, inşallah bu kez gününü bekler sen hiç aklına olumsuzu getirme benim de 34 te doğmaya çalışmıştı haftalar ilerledikçe geriliyorum ben de ki sen yaşamışsın bizzat. Allah bir daha yaşatmasın diyelim.
Bu arada kızını kucağına alıyor musun canım sen? Ben mesela az önce koltuğa örtü seriyordum koltuğu çektim biraz ağırdı sonra pişman oldum neden çektim diye hemen çikolata yedim uzandım şükür hareket ediyor. Sonra dedim bebeği küçük olanlar en az 10 kilo kaldırıyordur bu kadar da abartma ama korkuyorum da bir yandan. Doktor ağır kaldırma diyor da ağırdan kasıt ne acaba.
Ay yapanlar bize de yazın fikir olur ben de şu an itinayla buzluğu boşaltıyorum yazdan çok sebze koyarım ben hep onları yapıyorum doğuma bomboş kalacak

Valla önümüz ramazan yapsam da kesin ramazanda tüketirim ben onları benim annemle kaynanam gelir heralde onlar çok istiyorsa hazırlasınlar atsınlar dolaba. Biri boşta kalacaktır elbet habire bebek bebek ilgilenecek değiller.

Ramazan ile ilgili ne düşünüyorsunuz kızlar,oruç tutmayı düşünüyor musunuz,ben açıkçası doktoruma sorup tutmayı düşünüyorum,eşim ve ailem tutmamı istemiyor,ama sonradan tutacak olmak ta çok zor geliyor bana, bilemiyorum yani.İlk kızımda 7 aylıktım tutmuştum çoğunlukla..şimdi ne yapayım bilmiyorum...

Ben tutmayı düşünmüyorum susuzluk kötü etkiler diye düşünüyorum. Ben emzirirken bile tutamamıştım susuzluktan bayılacak gibi oluyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…