- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.517
- 198
Aynen aynen onu diyorum kendimiz için. Yoksa yemekli misafiri kim kabul eder çaya gelene de kurupasta neyine yetmiyorAynen canım misafirlerden ziyade kendimiz için bile köfte falan yapmak istiyorum ben olur ki bebek durmaz hemen hazır olur bende rahat olurum diye
Korkularımızdan bi şekilde arınmamız lazım hepimiz en az 37 yi görcez ben inanıyorum buna bu sefer seninkide gelmeye çalışmıcak hanımefendi uslu uslu vaktini beklicek Allahın izniyleKuruyemiş midemi bulandırıyor hala, zar zor yiyorum maalesef :/
Oyy çok minik doğmuş senin minnoş kıyamam, inşallah bu kez gününü bekler sen hiç aklına olumsuzu getirmebenim de 34 te doğmaya çalışmıştı haftalar ilerledikçe geriliyorum ben de ki sen yaşamışsın bizzat. Allah bir daha yaşatmasın diyelim.
Bu arada kızını kucağına alıyor musun canım sen? Ben mesela az önce koltuğa örtü seriyordum koltuğu çektim biraz ağırdı sonra pişman oldum neden çektim diye hemen çikolata yedim uzandım şükür hareket ediyor. Sonra dedim bebeği küçük olanlar en az 10 kilo kaldırıyordur bu kadar da abartmaama korkuyorum da bir yandan. Doktor ağır kaldırma diyor da ağırdan kasıt ne acaba.
Ay yapanlar bize de yazın fikir olur ben de şu an itinayla buzluğu boşaltıyorumyazdan çok sebze koyarım ben hep onları yapıyorum doğuma bomboş kalacak
Aman ben istemiyorum sürekli yanımda insan 1-2 hafta idare ederim sonra herkes evineValla önümüz ramazan yapsam da kesin ramazanda tüketirim ben onlarıbenim annemle kaynanam gelir heralde onlar çok istiyorsa hazırlasınlar atsınlar dolaba. Biri boşta kalacaktır elbet habire bebek bebek ilgilenecek değiller.
Bende düşünmüyorum canım şimdiden içtiğim su yetersiz galiba aşırı ödemliyim ozaman daha kötü olurum gibi geliyor açlık değilde susuzluk sıkıntıRamazan ile ilgili ne düşünüyorsunuz kızlar,oruç tutmayı düşünüyor musunuz,ben açıkçası doktoruma sorup tutmayı düşünüyorum,eşim ve ailem tutmamı istemiyor,ama sonradan tutacak olmak ta çok zor geliyor bana, bilemiyorum yani.İlk kızımda 7 aylıktım tutmuştum çoğunlukla..şimdi ne yapayım bilmiyorum...
İnanın bende istemiyorum evim küçük ve ruhum daralıyor insan çokluğundan. Kovasım geliyor bi süre sonra aynı evde ki o kalabalığı. Ama işte kendi annem gelecek o şart kv de ilk torun hevesi var bişey diyemiyorum maalesef. Değilse ben dediğiniz gibi hazırlar atarım kendime göre ayar çekerm bi şekilde.Aman ben istemiyorum sürekli yanımda insan 1-2 hafta idare ederim sonra herkes evineoyüzden bana lazım olacak baya. Aslında ramazanda hazırları ellemeyip hep yeni yapsan doğumdan sonra hazırlara yüklensen olur ama kv anne rahatlığı varsa yapıversinler bi zahmet
Ben dayanamam şahsen şimdi bile midem kazınıyor sürekli. Yani tansiyonum düşer bişeyker yemezsem hadi su eksikliğini bi şekilde hallederim sahur iftar arası 2 2.5 litre ama açlık beni etkiler şekerim tansiyonum çok düşer. Yapabileceğimi sanmıyorum. Tehlikeye atmaya gerek yok şahsen.Ramazan ile ilgili ne düşünüyorsunuz kızlar,oruç tutmayı düşünüyor musunuz,ben açıkçası doktoruma sorup tutmayı düşünüyorum,eşim ve ailem tutmamı istemiyor,ama sonradan tutacak olmak ta çok zor geliyor bana, bilemiyorum yani.İlk kızımda 7 aylıktım tutmuştum çoğunlukla..şimdi ne yapayım bilmiyorum...
Bencede erken ,son iki hafta yeterli bence..ben önce mayıs başı gibi genel bahar temizliği yaptırıcam sonra yıkayıp ütüler dolabına yerleştiririm...Ay kızlar şu çamaşır yıkama erken değil mi ya kokmaz mı dolapta gerçi kokmaz heralde arada havalandırınca da bilemedim benim gtüm kalkmıyor galiba yıkamaya erken erken diyip geçiştiriyorumhalbuki bi ay sonra hiç kalkmıcak haberim yok
İnsan daha önce sınandığı şeyden hep korkar,bende iki kere kalp atışları durduğu için hep hareket etmediğinde acaba yine bişey mi oldu diyorum ...ama kötüyü çağırmamak lazım , inşallah sıkıntısız atlatıcaz bu süreci ve sağlıkla kucağımıza alıcaz bebişleri...Kızlar bugün tam 27+0 haftalığım. Kızım 26+4 te doğmuştu kabus gibi bi geceydi. Bu hafta biraz diken üstündeydim açıkçası tamamen psikolojik. Hep başından beri bu sefer vaktinde doğacak diye telkinlemiştim kendimi ama bu hafta modum düşmedi değil. Şükür ki 27 yi bugün gördüm hala kendimi hep vaktinde doğacak diye telkinliyorum tüm dualarımda bu yönde 37 yi de görürüm inşallah. İnşallah hepimiz vakti zamanında sağlıkla kucağımıza alırız
Şimdi baktım canım 60 derece 12000 devir canım o programYokmuş canım öyle bir program
HahahahahRenkler karışmıyor aşırı kırmızı filan yoksa içlerinde. Bende hijyen programı var bebek resimli ama aşırı kaynatıyor kısalma çekme veya yün yelek filan varsa salma yapabiliyor lastikli olanlara dikkat etmek lazım güzelce yıkansın derken düdük gibi kalmasın kıyafetler. Yaşandı çünkü
Ellerine sağlık canım ben battaniyelerini müslimleri hatta sırt havlusu ağız bezleri kapalı kutu herşeyi yıkadımCanım bugün bende yıkadım hatta ayırdım beyazları bi renkliler bi ben makinenin narin programında yıkadım sıcaklık 30 sıkma 600 dereceydi
ece mi kız 60 derece neeeeŞimdi baktım canım 60 derece 12000 devir canım o program
Evet bana da çok geldi60 der
ece mi kız 60 derece neeeezaten avuç içi donları 60 a atarsam minnicik kalır
Öyle yaptım canımÇok sevindim..darısı benim başıma,benimki de biraz hareketlensin yaa...
Bence 30 derece yeterlidir kısa program...zaten temiz kıyafetler..bide açık mavi ise beyazlarla atabilirsin...
Sen biraz sabretcen galiba mecbur. Biraz biri biraz diğeri kalsa annelerin olmaz mı öyle ayarlasan ikisi bir kalınca darlıcak seniİnanın bende istemiyorum evim küçük ve ruhum daralıyor insan çokluğundan. Kovasım geliyor bi süre sonra aynı evde ki o kalabalığı. Ama işte kendi annem gelecek o şart kv de ilk torun hevesi var bişey diyemiyorum maalesef. Değilse ben dediğiniz gibi hazırlar atarım kendime göre ayar çekerm bi şekilde.
aynen kötüyü çağırmamak lazım canım hep iyi düşünelim iyi olsun ben inanıyorum bu gebeliklerimiz hepimiz için iyi olacak Allahın izniyleBencede erken ,son iki hafta yeterli bence..ben önce mayıs başı gibi genel bahar temizliği yaptırıcam sonra yıkayıp ütüler dolabına yerleştiririm...
İnsan daha önce sınandığı şeyden hep korkar,bende iki kere kalp atışları durduğu için hep hareket etmediğinde acaba yine bişey mi oldu diyorum ...ama kötüyü çağırmamak lazım , inşallah sıkıntısız atlatıcaz bu süreci ve sağlıkla kucağımıza alıcaz bebişleri...
bazı lekeleri leke çıkarıcıyı deterjanla bir katsan da çıkarmıyor hele süt mama lekesi ağız mendilleriyle kaka bulaşan çamaşırlarHahahahahşimdi temizdi yıkadık attık da kaka yaptıkça artık ayrıyeten leke çıkarıcı da katmak lazım sanırım
Belki de canım. Pamuklu demişken bebek mağazası gördüm çarşıda gezerken kışlık battaniye sordum . Kadın gösterdi pamuklu mu dedim %100 Pamuk dedi. Kutuluydu direk aldım. Bugün onu da yıkadım etiketinde %100 polyester yazıyorEvet bana da çok geldiacaba pamuklu diye mi öyle yapmislar bilemedim ki
Aynen öyle yaptım canım kısa program 30 derece mavi beyaz bir attım hiç bir şey olmadı denendi kızlar ilk defa yıkayacaklar içinÇok sevindim..darısı benim başıma,benimki de biraz hareketlensin yaa...
Bence 30 derece yeterlidir kısa program...zaten temiz kıyafetler..bide açık mavi ise beyazlarla atabilirsin...
Canım ben araştırıyorum da onu henüz karar veremedim elektrikli alsam kimi yorumda bozuldu vs diyor manuel mi alsam bilemedim. Sen naptın karar verdin miKızlar göğüs pompası aldınız mı tavsiyeleriniz neler
Benim de sanki afedersin 5 litre çişim var gibi hissediyorum koştur koştur gidiyorum, 2-3 damla geliyor. Ay birde yarım saatte bir çiş ihtiyacım oluyorUzan dinlen biraz toparlanirsin benceben de kotuyum diyip direkt yattım, haftasonu evi toparlayıp sonrasında bir güzel dinlenmek istiyorum. Tuvaletten cikiyorum iki adım atıyorum yine var gibi mesanemi iyice eziyor galiba
Yani oda olacak gibi değil. Annemsiz olmak istemem nazım ona geçer kaynanama da derim diyeceğimi ama işte bi anne olamaz yani.Sen biraz sabretcen galiba mecbur. Biraz biri biraz diğeri kalsa annelerin olmaz mı öyle ayarlasan ikisi bir kalınca darlıcak seni
aynen kötüyü çağırmamak lazım canım hep iyi düşünelim iyi olsun ben inanıyorum bu gebeliklerimiz hepimiz için iyi olacak Allahın izniyle
bazı lekeleri leke çıkarıcıyı deterjanla bir katsan da çıkarmıyor hele süt mama lekesi ağız mendilleriyle kaka bulaşan çamaşırlarsıcak suya leğene basmak gerekiyor bi kaç saat sonra at tertemiz çıkar. En kolayı şimdi temiz olanları elden geçirmek
Kız pişiyi benim de canım çekti. Yapımına baktım o kadar uğraşcağıma düz ekmek arası peynir yerim dedim vazgeçtimBu aralar benimde aşırı o tarz şeyler canım çekiyor hatta kendime pişi mi yapsam diye bugün içimden geçiyordu Allahtan unutmusumCanım kendini bastır aklından geçse bile yeme.. ama demek ki bu haftalarda bu hamurisi olayları oluyo
Yok canım ne kusuruCanım çok sevindim içinin rahatlamasına. Dün yazamadım kusura bakma. Zaten döndüğünü hissediyorum demiştin hiç içime kötü bi şey doğmamıştı. Birazcık dinlenmeye ihtiyacı varmış demek miniğinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?