2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Aynen canım misafirlerden ziyade kendimiz için bile köfte falan yapmak istiyorum ben olur ki bebek durmaz hemen hazır olur bende rahat olurum diye
Aynen aynen onu diyorum kendimiz için. Yoksa yemekli misafiri kim kabul eder çaya gelene de kurupasta neyine yetmiyor
Korkularımızdan bi şekilde arınmamız lazım hepimiz en az 37 yi görcez ben inanıyorum buna bu sefer seninkide gelmeye çalışmıcak hanımefendi uslu uslu vaktini beklicek Allahın izniyle kızımı kucağıma alıyorum canım mecburen. 2 yaş bebesi anneden ziyade babaya düşkün olmaya başlar diyorlardı benimki bana düşkün olmaya başladı günde abartısız 800 kere anne diyor cevap vermeyince kızıyor sürekli sarılmak kucağıma gelmek istiyor alsam bi dert almasam bi dert
Daha başlamadım ama kızımda etleri doğrayıp haşlayıp öyle buzluğa atmıştım çıkarıp yemek yapmaya çok kolay oldu bide buz çözülecek haşlanacak derdi olmadı. Köfteleri hazırladım şekil verdim öyle buzluğa attım ekşili köfte için ayrı yemeklik kızartmalık ayrı ayrı ordan da büyük kolaylık oldu. Benim eşim etçi illa et kıyma neyse olacak yemekte oyüzden ona daha çok yüklenmiştim

Aman ben istemiyorum sürekli yanımda insan 1-2 hafta idare ederim sonra herkes evine oyüzden bana lazım olacak baya. Aslında ramazanda hazırları ellemeyip hep yeni yapsan doğumdan sonra hazırlara yüklensen olur ama kv anne rahatlığı varsa yapıversinler bi zahmet

Bende düşünmüyorum canım şimdiden içtiğim su yetersiz galiba aşırı ödemliyim ozaman daha kötü olurum gibi geliyor açlık değilde susuzluk sıkıntı

İnanın bende istemiyorum evim küçük ve ruhum daralıyor insan çokluğundan. Kovasım geliyor bi süre sonra aynı evde ki o kalabalığı. Ama işte kendi annem gelecek o şart kv de ilk torun hevesi var bişey diyemiyorum maalesef. Değilse ben dediğiniz gibi hazırlar atarım kendime göre ayar çekerm bi şekilde.

Ben dayanamam şahsen şimdi bile midem kazınıyor sürekli. Yani tansiyonum düşer bişeyker yemezsem hadi su eksikliğini bi şekilde hallederim sahur iftar arası 2 2.5 litre ama açlık beni etkiler şekerim tansiyonum çok düşer. Yapabileceğimi sanmıyorum. Tehlikeye atmaya gerek yok şahsen.

Bencede erken ,son iki hafta yeterli bence..ben önce mayıs başı gibi genel bahar temizliği yaptırıcam sonra yıkayıp ütüler dolabına yerleştiririm...
İnsan daha önce sınandığı şeyden hep korkar,bende iki kere kalp atışları durduğu için hep hareket etmediğinde acaba yine bişey mi oldu diyorum ...ama kötüyü çağırmamak lazım , inşallah sıkıntısız atlatıcaz bu süreci ve sağlıkla kucağımıza alıcaz bebişleri...

Hahahahah şimdi temizdi yıkadık attık da kaka yaptıkça artık ayrıyeten leke çıkarıcı da katmak lazım sanırım

Canım bugün bende yıkadım hatta ayırdım beyazları bi renkliler bi ben makinenin narin programında yıkadım sıcaklık 30 sıkma 600 dereceydi
Ellerine sağlık canım ben battaniyelerini müslimleri hatta sırt havlusu ağız bezleri kapalı kutu herşeyi yıkadım beyazları ayrı yıkadım renklileri ayrı seninkiyle aynı programda yıkadım yarın da ütülerim kaldırırım. Kıyafet örtü felan aldıkça yıkanılacak şimdiden bir kısmı hallolsun dedim

Sen biraz sabretcen galiba mecbur. Biraz biri biraz diğeri kalsa annelerin olmaz mı öyle ayarlasan ikisi bir kalınca darlıcak seni
aynen kötüyü çağırmamak lazım canım hep iyi düşünelim iyi olsun ben inanıyorum bu gebeliklerimiz hepimiz için iyi olacak Allahın izniyle
Hahahahah şimdi temizdi yıkadık attık da kaka yaptıkça artık ayrıyeten leke çıkarıcı da katmak lazım sanırım
bazı lekeleri leke çıkarıcıyı deterjanla bir katsan da çıkarmıyor hele süt mama lekesi ağız mendilleriyle kaka bulaşan çamaşırlar sıcak suya leğene basmak gerekiyor bi kaç saat sonra at tertemiz çıkar. En kolayı şimdi temiz olanları elden geçirmek

Evet bana da çok geldi acaba pamuklu diye mi öyle yapmislar bilemedim ki
Belki de canım. Pamuklu demişken bebek mağazası gördüm çarşıda gezerken kışlık battaniye sordum . Kadın gösterdi pamuklu mu dedim %100 Pamuk dedi. Kutuluydu direk aldım. Bugün onu da yıkadım etiketinde %100 polyester yazıyor(((

Çok sevindim..darısı benim başıma,benimki de biraz hareketlensin yaa...

Bence 30 derece yeterlidir kısa program...zaten temiz kıyafetler..bide açık mavi ise beyazlarla atabilirsin...
Aynen öyle yaptım canım kısa program 30 derece mavi beyaz bir attım hiç bir şey olmadı denendi kızlar ilk defa yıkayacaklar için

Uzan dinlen biraz toparlanirsin bence ben de kotuyum diyip direkt yattım, haftasonu evi toparlayıp sonrasında bir güzel dinlenmek istiyorum. Tuvaletten cikiyorum iki adım atıyorum yine var gibi mesanemi iyice eziyor galiba
Benim de sanki afedersin 5 litre çişim var gibi hissediyorum koştur koştur gidiyorum, 2-3 damla geliyor. Ay birde yarım saatte bir çiş ihtiyacım oluyor

Yani oda olacak gibi değil. Annemsiz olmak istemem nazım ona geçer kaynanama da derim diyeceğimi ama işte bi anne olamaz yani.
O yüzden gurbette olunca zor oluyor bu işler. Değilse akşamına herkes evine gider biri kalır biri gider mesela on numara. Ama napalım sabredeceğiz biraz.

Kız pişiyi benim de canım çekti. Yapımına baktım o kadar uğraşcağıma düz ekmek arası peynir yerim dedim vazgeçtim maşallah siz iyi hamaratsiniz

Yok canım ne kusuru çok şükür sagliklikla kucağımıza alalım zor işlermis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…