Canım benim 4. Ayda vucudum alerji olmuştu gebelik alerjisi diye düşündüm karaciger enzimleri normal çıktı. Şimdi yine 2 haftadır alerji oldum burnum felan zaten 4. Aydan beri tıkalı cigerlerim ötüyor nefes alırken ama hangi doktora gittiysem ilaç yazmadı cigerimi bile dinlemedi. Kadın doktorumda alerji alerjik astım yapar dedi şuan kesin öyleyim hamileligin de etkisi ile zor nefes alıyorum ama hiç bir tedavi önermediler alerji testide yasak mış yapmıyorlar dogumdan sonra gidecem artık inşallahkızlar bahar alerjisi olan var mı ? iki hafta önce başladı geçmiyor asla. ,
sabaha kadar uyuyamıyorum burnum tıkalı nefes alamıyorum. İlaçta kullanamıyorum maalesef.
Teşekkür ederim canım rahatlsdım birazHayır bu sebeple girmez hatta yıllarca uğraşsanız bile sokamazsın canım yani sana yaşattığı mağduriyetle. İçin rahat olsun. Ben öyle olunca harcama itirazı yapıp geçiyorum çok var çünkü internette güvenli olmayan siteler
Kız başın dönüyor mu benim 9/5 çıkmıştı çok rahatsız oldum tuzlu ayran içtim. Saglık ocagı ayaklarını yüksege kat uzan demişti böyle oldugu zaman. Kadın dogum doktorumda normal rahime kan akışı hızlandı dediEki Görüntüle 3391255 Her türlü tansiyon yüksekliği olan için tavsiye verebilirimyemin ediyorum nedir bu ya
burnum tıkandığı için uyuyamıyorum canım maalesef.Aaaa uyku problemin de mi var yoksa burnun tıkalı olduğu için mi uyuyamıyorsın
Normal hayatta benim 9/6 dır gebelikte 10/6 11/7 olmaya başlamıştı ve çok rahatsız oluyordum kendimi iyi hissetmiyordum.. dün çok iyiydim tansiyonuma bi bakiyim dedim şok oldum benimde düştükçe iyi geliyoKız başın dönüyor mu benim 9/5 çıkmıştı çok rahatsız oldum tuzlu ayran içtim. Saglık ocagı ayaklarını yüksege kat uzan demişti böyle oldugu zaman. Kadın dogum doktorumda normal rahime kan akışı hızlandı dedi
Burun etlerin mi şişiyor acababurnum tıkandığı için uyuyamıyorum canım maalesef.
Aslında benimde hamile kalmadan hep 10/6 dır ama 5 e düşünce küçük beni rahatsız ediyor nedense ama alıştım artıkNormal hayatta benim 9/6 dır gebelikte 10/6 11/7 olmaya başlamıştı ve çok rahatsız oluyordum kendimi iyi hissetmiyordum.. dün çok iyiydim tansiyonuma bi bakiyim dedim şok oldum benimde düştükçe iyi geliyo
Ama herkesin Bünyesi farklı ya seninki de düştükçe kötü oluyordur normali çünkü 12/8 benim vücut ters
hamilelik bazı alerjisi olanların alerjisini azaltıp bazılarını arttırıyormuş biz şanssız gruptayız maalesef.Canım benim 4. Ayda vucudum alerji olmuştu gebelik alerjisi diye düşündüm karaciger enzimleri normal çıktı. Şimdi yine 2 haftadır alerji oldum burnum felan zaten 4. Aydan beri tıkalı cigerlerim ötüyor nefes alırken ama hangi doktora gittiysem ilaç yazmadı cigerimi bile dinlemedi. Kadın doktorumda alerji alerjik astım yapar dedi şuan kesin öyleyim hamileligin de etkisi ile zor nefes alıyorum ama hiç bir tedavi önermediler alerji testide yasak mış yapmıyorlar dogumdan sonra gidecem artık inşallah
Olabilir canımAslında benimde hamile kalmadan hep 10/6 dır ama 5 e düşünce küçük beni rahatsız ediyor nedense ama alıştım artıkayyy bugün tam 29 haftalık oldum yarın 30a adım atıyorum
Aa iyi o zaman ben de elimdekiler bitsin ona geçmeyi düşünüyorum bazıları kına gibi kokuyor felan demişti rahatladımCanım sen sormustun sanırım K kelebekimsi ben bugün sivenoyla düzenleyicileri yıkadım. Normal sıvı deterjana göre su gibi şaşırdımçamaşırlar çıktığında portakal, mandalina gibi bir koku vardı hiç rahatsız etmiyor :) astıktan sonra da pek koku alamadım. Bu hoşuma gitti aslında normalde yıkayınca falan ev çamaşır kokar eşim de hoşlanmıyor çok kokuyor çamaşırlar diye benim de aksine hoşuma gider mis mis kokmasi bebişin çamaşırları kokmayacak ama onu anladım bu olumlu geldi bana :)
Aa yok yok ben de kına kokusundan hoşlanmiyorumAa iyi o zaman ben de elimdekiler bitsin ona geçmeyi düşünüyorum bazıları kına gibi kokuyor felan demişti rahatladımben de severim mis gibi yumuşatıcı kokusunu ama bebeği zaten koku rahatsız eder kokusu olmaması iyi
Canım referans aralıkları nedir? Laboratuvarlarda farkediyor referans aralıkları. Benim kızımda 3 değer de alt sınırın ya 1 ya 2 kademe üstünde çıkmıştı. İyi bişey tabi düşük tansiyonun iyi olduğu gibi bi durum Buda. Ama senin alt sınırında altında galibaŞeker testinde olması gerekenden düşük çıkan mı var dı aramızda hani değerler baya düşük gelmiş diyen naptı o arkadaş acaba.
Bende şekerim olursa diye korkuyordum ama normal görünüyor olsa da değerler bana biraz düşük geldi sanki yarın kendi doktoruma göstermeye gideceğim de gene de başına gelen varsa sormak istedim
=>İlk aldıkları kan kadın doğumcu aldı 76 çıkmış açlık
=>Sonra şeker yüklemesi için ilk açken alınan 69 =>içecek içtikten 1 saat sonra tekrar 69 çıkmış
=>2 saat aonra 82 çıkmış. Heralde normal çok mu düşük bilemedim tabi
Aralık olarak hastane sayfasında görünmüyor da belki e nabıza düşünce görünür. Normalde böyle görünüyor hastane sayfasında.Canım referans aralıkları nedir? Laboratuvarlarda farkediyor referans aralıkları. Benim kızımda 3 değer de alt sınırın ya 1 ya 2 kademe üstünde çıkmıştı. İyi bişey tabi düşük tansiyonun iyi olduğu gibi bi durum Buda. Ama senin alt sınırında altında galiba
Normal görülmüş canım yanındaki tiklerden de olması gereken aralıkta sanırım. Birde mesela 1 saatlik değer en fazla 180 ve altı olmalı 2 saatlik değer en fazla 153 ve altı olmalı şeklinde yorumladım. Tabi seninki baya güzel düşük çıkmış kafa rahat nasıl olsa göm göm tatlıları göm gitsinAralık olarak hastane sayfasında görünmüyor da belki e nabıza düşünce görünür. Normalde böyle görünüyor hastane sayfasında.
Bütün doktorlari tek tek denedim cnm. Eğer tek burun tıkalikliğindan dolayi yatamiyorsan burun etlerin şişmiş olabilir bunun içinde buhar makinesi gece nefesini açacak , okyanus suyu alip günde iki kez burnuna sık yatiştiriyor .sicak su kaynatip nane yağini bi iki damla damlat baş ağrisini burnunu direk açar . Birde gece rahat uyumak iÇin breathe right burun bantlari var onlari kullan .burnum tıkandığı için uyuyamıyorum canım maalesef.
ay gerçekten 1 haftadır aklım çıkmıştı. Bugün ilk işim koca bir portakal yemek olacakNormal görülmüş canım yanındaki tiklerden de olması gereken aralıkta sanırım. Birde mesela 1 saatlik değer en fazla 180 ve altı olmalı 2 saatlik değer en fazla 153 ve altı olmalı şeklinde yorumladım. Tabi seninki baya güzel düşük çıkmış kafa rahat nasıl olsa göm göm tatlıları göm gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?