- 5 Mayıs 2023
- 8.608
- 10.139
- 178
Portakal mandalina kabuğu kokusu mu yoksa normal portakal mandalina kokusu muCanım sen sormustun sanırım @kelebekimsi ben bugün sivenoyla düzenleyicileri yıkadım. Normal sıvı deterjana göre su gibi şaşırdımçamaşırlar çıktığında portakal, mandalina gibi bir koku vardı hiç rahatsız etmiyor :) astıktan sonra da pek koku alamadım. Bu hoşuma gitti aslında normalde yıkayınca falan ev çamaşır kokar eşim de hoşlanmıyor çok kokuyor çamaşırlar diye benim de aksine hoşuma gider mis mis kokmasi bebişin çamaşırları kokmayacak ama onu anladım bu olumlu geldi bana :)
Normalde her yıl tutarım ama bebeğime yazık bu yıl tutmicam telafisini sonra yaparımKızlar oruç tutmayı düşünen var mı?
Doktora sordum şuanlık gelişimi iyi böyle devam ederse tutabilirsin dedi, bi sonraki kontrolde karar verelim dedi.Normalde her yıl tutarım ama bebeğime yazık bu yıl tutmicam telafisini sonra yaparım
Direkt kendi kokusu gibi bilemedim şimdiPortakal mandalina kabuğu kokusu mu yoksa normal portakal mandalina kokusu mubenim için ikisinin arasındaki fark onemli
Evet canım günde en az 50 kere hapşuruyorumBurun etlerin mi şişiyor acaba
hepsini denedim ama şu burun bantlarını bir deneyeyim .Bİrde bir arkadaş yazmıştı instagram da çocuk doktoru inceliyor diye bir sayfa. Ben baktım güzel önerilerde ve incelemelerde bulunmuş ürünlerle ilgili .Bütün doktorlari tek tek denedim cnm. Eğer tek burun tıkalikliğindan dolayi yatamiyorsan burun etlerin şişmiş olabilir bunun içinde buhar makinesi gece nefesini açacak , okyanus suyu alip günde iki kez burnuna sık yatiştiriyor .sicak su kaynatip nane yağini bi iki damla damlat baş ağrisini burnunu direk açar . Birde gece rahat uyumak iÇin breathe right burun bantlari var onlari kullan .
Tam da bugün bunu sorucaktım başka yaşayan var mı diye, ciğerlerim çok kötü benimde. Dediğiniz gibi ötüyorum.Canım benim 4. Ayda vucudum alerji olmuştu gebelik alerjisi diye düşündüm karaciger enzimleri normal çıktı. Şimdi yine 2 haftadır alerji oldum burnum felan zaten 4. Aydan beri tıkalı cigerlerim ötüyor nefes alırken ama hangi doktora gittiysem ilaç yazmadı cigerimi bile dinlemedi. Kadın doktorumda alerji alerjik astım yapar dedi şuan kesin öyleyim hamileligin de etkisi ile zor nefes alıyorum ama hiç bir tedavi önermediler alerji testide yasak mış yapmıyorlar dogumdan sonra gidecem artık inşallah
Ayy bende 2 gün önce herşeyini yıkadım ütüledim yerleştirdim. Minigimizi bekliyoruz sabırsızlıkla çocuklar bile artık dogsun demeye başladıOlabilir canım
Ayyyy bende bende bendeeeebugün bunun bilincinde olduğum için sabahtan beri battaniyeleri bile makineye attım ne biliyim temiz temiz koksunlar
Aay ben de bu haftasonu giriseyim diyorumAyy bende 2 gün önce herşeyini yıkadım ütüledim yerleştirdim. Minigimizi bekliyoruz sabırsızlıkla çocuklar bile artık dogsun demeye başladı
Kuzum aynısını yaşıyorum işte Benimkide hırıltı degil ötüyor resmen sabahları kalktıgımda ögleden sonra düzeliyor biraz. Geçen hafta nefes alırken cigerlerim yanıyordu bu hafta o geçti ama diger şikayetler devam burnum sürekli tıkalı net koku almıyorum 4. Aydan bu yana onu hormonlara baglıyorum hadi ama bence gebelik alerjisi bu inşallah dogumdan sonra geçer kalıcı olmaz canımTam da bugün bunu sorucaktım başka yaşayan var mı diye, ciğerlerim çok kötü benimde. Dediğiniz gibi ötüyorum.
akşam uykuya dalana kadar sabahları da yarı uyanıklık halim varsa uyumak ızdırap oluyor kendi sesimden rahatsız oluyorum.
yani bölyle hırıltı değil, bildiğiniz ötüyorum :) sigara da kullanmıyorum çok şükür 1 aya yakındır alerjim de yok, neden böyle oluyor anlamadım. Böyle bişey yaşayan oldu mu başka acaba, çünkü doktorlar dediğiniz gibi hiç dikkate almıyor bile.
Hazırla hazırla çok heycanlı sanki ilk bebegimmiş gibi heycan içindeyim birde erken gelir mi korkusu var hazır dursun dedim dolabında acil birşey olursa çantaya katar giderim zaten 15 gün sonra ciger geliştirici ignemide olacam dogarsada sıkıntı olmaz umarımAay ben de bu haftasonu giriseyim diyorumbiberon vs için de deterjanını aldım onları da gelince kaynatir yıkarım en azından kafan rahatlamistir. Benim aklımın hep bir köşesinde henüz hazır değilim diye
Aay benim bir de ilk bebişim çok heyecanlıyım zatenHazırla hazırla çok heycanlı sanki ilk bebegimmiş gibi heycan içindeyim birde erken gelir mi korkusu var hazır dursun dedim dolabında acil birşey olursa çantaya katar giderim zaten 15 gün sonra ciger geliştirici ignemide olacam dogarsada sıkıntı olmaz umarım
Neye alerjin var acaba.. benim sadece bir burun etim şiş bu da sağ tarafa yatarken nefessizlik yapiyo o yüzden hep sola doğru uyuyorum ama alerjim olduğu zamanlarda dediğin gibi hapşurmaktan mahvoluyordum ..Evet canım günde en az 50 kere hapşuruyorum
Ayyy ne güzel canım benimkinin dolabi olmadığı için daha 2 haftaya gelecek bende onunkileri en sona bıraktım o yüzden o zamana kadar da suanlik doğum gozukmeyince 1 haftada bitiririm diye düşünüyorumAyy bende 2 gün önce herşeyini yıkadım ütüledim yerleştirdim. Minigimizi bekliyoruz sabırsızlıkla çocuklar bile artık dogsun demeye başladı
Canım Allah affetsin beni ama ben doktor onaylasa bile tutmam çünkü acıktığımda aşırı sinirli oluyorum ve karnım ağrımaya basliyorDoktora sordum şuanlık gelişimi iyi böyle devam ederse tutabilirsin dedi, bi sonraki kontrolde karar verelim dedi.
İlk hamileliğimde de 7 aylık hamileydim yarısını tutmuştum yarısını tutmamıştım haziran ayıydı çok susuyordum. Ama şuan havalarda güzel bende iyi olursam tutmak istiyorum bakalım.
2. Hamileliğimde de lohusaydım mecbur tutamadım ondan borcum duruyor bunuda tutmazsam baya birikecek
Masallah ya29+6'dan merhaba teyzelerimm
Aaay evet kafası bir yerde oluyor bazen karnımın bı tarafı diğer tarafından daha büyük oluyorMasallah yaBende de o bombelik var sanırım benimkinin kafasi bazen oksuyorum böyle kaciriyo sende de görünce duygulandım
Canım çok geçmiş olsun Allah şifasını versinCanım dün bi girdim biriken sayfaları okurken geri çıkmak zorunda kaldım yazamadım da. İyi Allah’a şükür ameliyat çok zor geçmiş dün geceyi de yoğunbakımda geçirdi bugün servise çıkacak inşallah.
Pert oldum dün vallahi bide full uykusuzdum gece gelir gelmez uyumuşum baya yoruldum ya
İnşallah kuzum inşallah saglıkla gelsinlerAay benim bir de ilk bebişim çok heyecanlıyım zateninşallah hepimiz zamanında doguracagiz iyi düşünelim iyi olsun
MaşaAllah çok yakışmış hamilelik29+6'dan merhaba teyzelerimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?