2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Portakal mandalina kabuğu kokusu mu yoksa normal portakal mandalina kokusu mu benim için ikisinin arasındaki fark onemli

Normalde her yıl tutarım ama bebeğime yazık bu yıl tutmicam telafisini sonra yaparım
Doktora sordum şuanlık gelişimi iyi böyle devam ederse tutabilirsin dedi, bi sonraki kontrolde karar verelim dedi.
İlk hamileliğimde de 7 aylık hamileydim yarısını tutmuştum yarısını tutmamıştım haziran ayıydı çok susuyordum. Ama şuan havalarda güzel bende iyi olursam tutmak istiyorum bakalım.

2. Hamileliğimde de lohusaydım mecbur tutamadım ondan borcum duruyor bunuda tutmazsam baya birikecek

Portakal mandalina kabuğu kokusu mu yoksa normal portakal mandalina kokusu mu benim için ikisinin arasındaki fark onemli
Direkt kendi kokusu gibi bilemedim şimdi ama zaten kalmadı koku falan canım sadece makineyi açınca öyle bir koku geldi asınca bı koku kalmadı öyle acı bı koku değildi:)

hepsini denedim ama şu burun bantlarını bir deneyeyim .Bİrde bir arkadaş yazmıştı instagram da çocuk doktoru inceliyor diye bir sayfa. Ben baktım güzel önerilerde ve incelemelerde bulunmuş ürünlerle ilgili .

Tam da bugün bunu sorucaktım başka yaşayan var mı diye, ciğerlerim çok kötü benimde. Dediğiniz gibi ötüyorum.
akşam uykuya dalana kadar sabahları da yarı uyanıklık halim varsa uyumak ızdırap oluyor kendi sesimden rahatsız oluyorum.
yani bölyle hırıltı değil, bildiğiniz ötüyorum :) sigara da kullanmıyorum çok şükür 1 aya yakındır alerjim de yok, neden böyle oluyor anlamadım. Böyle bişey yaşayan oldu mu başka acaba, çünkü doktorlar dediğiniz gibi hiç dikkate almıyor bile.

Olabilir canım
Ayyyy bende bende bendeeee bugün bunun bilincinde olduğum için sabahtan beri battaniyeleri bile makineye attım ne biliyim temiz temiz koksunlar
Ayy bende 2 gün önce herşeyini yıkadım ütüledim yerleştirdim. Minigimizi bekliyoruz sabırsızlıkla çocuklar bile artık dogsun demeye başladı

Ayy bende 2 gün önce herşeyini yıkadım ütüledim yerleştirdim. Minigimizi bekliyoruz sabırsızlıkla çocuklar bile artık dogsun demeye başladı
Aay ben de bu haftasonu giriseyim diyorum biberon vs için de deterjanını aldım onları da gelince kaynatir yıkarım en azından kafan rahatlamistir. Benim aklımın hep bir köşesinde henüz hazır değilim diye

Kuzum aynısını yaşıyorum işte Benimkide hırıltı degil ötüyor resmen sabahları kalktıgımda ögleden sonra düzeliyor biraz. Geçen hafta nefes alırken cigerlerim yanıyordu bu hafta o geçti ama diger şikayetler devam burnum sürekli tıkalı net koku almıyorum 4. Aydan bu yana onu hormonlara baglıyorum hadi ama bence gebelik alerjisi bu inşallah dogumdan sonra geçer kalıcı olmaz canım

Aay ben de bu haftasonu giriseyim diyorum biberon vs için de deterjanını aldım onları da gelince kaynatir yıkarım en azından kafan rahatlamistir. Benim aklımın hep bir köşesinde henüz hazır değilim diye
Hazırla hazırla çok heycanlı sanki ilk bebegimmiş gibi heycan içindeyim birde erken gelir mi korkusu var hazır dursun dedim dolabında acil birşey olursa çantaya katar giderim zaten 15 gün sonra ciger geliştirici ignemide olacam dogarsada sıkıntı olmaz umarım

Aay benim bir de ilk bebişim çok heyecanlıyım zaten inşallah hepimiz zamanında doguracagiz iyi düşünelim iyi olsun

Evet canım günde en az 50 kere hapşuruyorum
Neye alerjin var acaba.. benim sadece bir burun etim şiş bu da sağ tarafa yatarken nefessizlik yapiyo o yüzden hep sola doğru uyuyorum ama alerjim olduğu zamanlarda dediğin gibi hapşurmaktan mahvoluyordum ..
Sen neye alerjin olduğunu biliyor musun tam olarak
Ayyy ne güzel canım benimkinin dolabi olmadığı için daha 2 haftaya gelecek bende onunkileri en sona bıraktım o yüzden o zamana kadar da suanlik doğum gozukmeyince 1 haftada bitiririm diye düşünüyorum (kurutmam yok)
Canım Allah affetsin beni ama ben doktor onaylasa bile tutmam çünkü acıktığımda aşırı sinirli oluyorum ve karnım ağrımaya basliyor

Masallah ya Bende de o bombelik var sanırım benimkinin kafasi bazen oksuyorum böyle kaciriyo sende de görünce duygulandım
Aaay evet kafası bir yerde oluyor bazen karnımın bı tarafı diğer tarafından daha büyük oluyor elimi koyuyorum altında kayıp gidiyor resmen. Sağlıkla gelsin minnoşlarimiiz

Canım çok geçmiş olsun Allah şifasını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…