2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
kızlar bahar alerjisi olan var mı ? iki hafta önce başladı geçmiyor asla. ,
sabaha kadar uyuyamıyorum burnum tıkalı nefes alamıyorum. İlaçta kullanamıyorum maalesef.
Canım benim polen alerjim var maalesef bende ilaç kullanamıyorum burnum akıyor sürekli, buhar banyosu yapıyorum bana iyi geliyor Allahtan çok polen yok ama cemre düştü bahar geldi sayılır resmen kış gelmeden bahar geldi ya bu ne böyle

Kalmaz canım kalmaz inşallah merak etme heleki birde yaramaz bi bebek olursa insanda ne iştah ne uyku kalıyor göbekte uçup gidiyor. Ee şimdi desen zaten önde iki çocuk var iş güç bitmez ümitliyim biraz
Sen maşallah iki çocukla kilo bile almamış olabilirsin çocuklu anneler bayağı hareketli

Aldılar mı canım servise

iş yerinde de aynıyım .uyumam gereken dönemde uykusuz kalıyorum şaka gibi ya

Kızlar benim emzik 12 gün oldu hala kargoyla verilmedi? O gün emzik alanların emziği geldi mi?

Eklentiler

• IMG_3371.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 57
Kuzum nexsiumu genelde aç karnına mide agrısı için veriyorlar digeride mide yanması için rahatsızlıgına göre içebilirsin

Aa o ikinciyi bilmiyorum canım ben zaten rennie kullanıyordum duoya geçmiş gibi oldum iyi gelmesine çok sevindim:)

kızlar bahar alerjisi olan var mı ? iki hafta önce başladı geçmiyor asla. ,
sabaha kadar uyuyamıyorum burnum tıkalı nefes alamıyorum. İlaçta kullanamıyorum maalesef.
Bende var buhar cihazım var evde onun içine sadece su koyup kullanıyorum doktor öyle dedi tamamen açmıyor ama rahatlatıyor

Hayır bu sebeple girmez hatta yıllarca uğraşsanız bile sokamazsın canım yani sana yaşattığı mağduriyetle. İçin rahat olsun. Ben öyle olunca harcama itirazı yapıp geçiyorum çok var çünkü internette güvenli olmayan siteler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…