2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ay evet ya umarım bu göbek bel bölgesi tamamen gider çünkü doğum şekli henüz belli değil sezaryen göbeği de zor geçiyor diyorlar (((
İki tane sezeryan dogum yaptım canım bak bakim göbüş kalmış mı

Eklentiler

• C7A56C88-C1C9-4E8B-9F4B-5A2F39744D40.webp
    107,2 KB · Görüntüleme: 77
gulumsebebek kayın baban nasıl oldu canım
Canım dün bi girdim biriken sayfaları okurken geri çıkmak zorunda kaldım yazamadım da. İyi Allah’a şükür ameliyat çok zor geçmiş dün geceyi de yoğunbakımda geçirdi bugün servise çıkacak inşallah.
Pert oldum dün vallahi bide full uykusuzdum gece gelir gelmez uyumuşum baya yoruldum ya

kızlar bahar alerjisi olan var mı ? iki hafta önce başladı geçmiyor asla. ,
sabaha kadar uyuyamıyorum burnum tıkalı nefes alamıyorum. İlaçta kullanamıyorum maalesef.

Çok geçmiş olsun canım bir an önce geçsin gitsin inşallah

Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin

kızlar bahar alerjisi olan var mı ? iki hafta önce başladı geçmiyor asla. ,
sabaha kadar uyuyamıyorum burnum tıkalı nefes alamıyorum. İlaçta kullanamıyorum maalesef.
Benim var canım, nem makinesi ve hava temizleme cihazıyla çözdüm bu yıl. Bı kaç haftadır yine burnunun içi hafif kanlı ama bu makineler açık uyumadigim zaman tamamen tıkanmış şekilde uyanıyorum

Ayy maşallah bende öyle bir his varki sanki ben normal bile yapsam göbeğim kalıcak gibi
Kalmaz canım kalmaz inşallah merak etme heleki birde yaramaz bi bebek olursa insanda ne iştah ne uyku kalıyor göbekte uçup gidiyor. Ee şimdi desen zaten önde iki çocuk var iş güç bitmez ümitliyim biraz

Kalmaz canım kalmaz inşallah merak etme heleki birde yaramaz bi bebek olursa insanda ne iştah ne uyku kalıyor göbekte uçup gidiyor. Ee şimdi desen zaten önde iki çocuk var iş güç bitmez ümitliyim biraz
Darısı başıma kilolar aldı başını gidiyordu toplam 15 kilo hedefim vardı kaldı 2 kilo felan nasıl yapıcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…