2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Sancı yada kısalma yok ama işte lekelenme olmuştu bi belirti olarak. Ah inşallah benim minişimde vaktinde gelir

Sancı yada kısalma yok ama işte lekelenme olmuştu bi belirti olarak. Ah inşallah benim minişimde vaktinde gelir
İnşaAllah canım aşağı inmiş diye endişe etmişsiniz yeni okudum hareket ettikçe yukarı çıkar inşaAllah

Linke gitmiyor ürün kalkmış ama K kelebekimsi şunu gonderdi benimki de bunun gibi Serstil 6'lı Valiz Düzenleyici Bavul Içi Organizer Set Seyahat Hurcu Gri Puantiyeli Fiyatı, Yorumları - Trendyol

kızlar selam. doktorum kramplar için mg plus alabilirsin dedi ama marka mı bu bilemedim. yazınca magnipore plus diye bir marka çıkıyor. kullanan var mı, ya da tecrübesi olan

Hamileliğin başından beri risk olduğu için ilişki hiç olmadı bizde. Bende ayağımı sürekli sıcak tutmaya çalışıyorum sancım olmasın diye ama ayaklarım yine de kalın çoraplarla buz tutuyor. Yatıyorum bende hep canım çok kilo aldım arada yürüyeyim diyorum ama pek mümkün olmuyor hemen yorulup sancılanıyorum. Artık onu da yapmıyorum. Dediğin gibi İnşallah düzelir, çok teşekkür ederim

Ya benim eşim de hep laf ediyordu tamam sen de bul bı tane iki tane yan yana olsun dedim. Etrafimiza da söyledik eşimin ailesi çok çabuk alıştı, sevdiler de. İsmiyle hitap ediyorlar sorarken benim ailem de eşimin de isteği olsun diye onun seveceği tarzda isimler öneriyordu baktılar ben kararlıyım eşim de sevdi herkes bir anda ismiyle hitap etmeye başladı bence sen de yanına isim bulmasini iste

Temassız ateş ölçer almayı düşünüyorum hangi marka iyidir bunun hakkında fikri olan var mı?
evdekini kızım bozmuştu geçen aylarda bundan aldım doğru sonuç veriyor memnun kaldım ben pahalı markayla aynı işlevi görüyor

Ha yok benim ilk bebem iyi markalı olsun dersen oda var

ya bunu gördüm ama emin olamadım şu törpücüyle aynı satıcıymış hem indirim oluyor bakayım bi fiyat farkı çok yoksa markalı alırım

Kayrayı çok beğendik aslında ikimiz de ama bazı yerlerde tanrı anlamına geldiği yazıyor o yüzden kararsız kaldık aslında
Ben öğretmenim . Kayra adında 4 öğrencim oldu şimdiye kadar. Hepsi birbirinden zordu gerçekten . Genellemek istemem tabii ama kurallara uyma ya da söz dinlemede özellikle de arkadaş ilişkilerinde pek hevesli değillerdi belki anlamının ağırlığından kaynaklı bir şeydir

ya bunu gördüm ama emin olamadım şu törpücüyle aynı satıcıymış hem indirim oluyor bakayım bi fiyat farkı çok yoksa markalı alırım
Omron iyi marka, braun da övüyolar bide medisana bunlar markalı iyi olanlar canım araştırıp karar verebilirsin
Ama ilk attığımda iş görüyo bak kupon var onla 215 e geliyor

Ay 2000 diyormuş neyse diğerinden kaptım

peki faydası oldu mu, nasıl
çok şükür bi ağrım falan yok hayatım etki ettiğini düşünüyorum. Doktorum ben de bu magnezyumu kullanıyorum demişti. Ağrın artarsa 2 tane kullan demişti. Tek dezavantajı hap birazcık büyük ben yutarken zorlanmıyorum ama bazı insanlar büyük hap içemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…