Sancı yada kısalma yok ama işte lekelenme olmuştu bi belirti olarak. Ah inşallah benim minişimde vaktinde gelirBu haftalarda kanala yerleşmeleri normal canım, eğer sancı veya rahim uzunluğunda kısalma vs yoksa telaş yapma. Benim kızların biri 25. Haftada diğeri 27. Haftada girmişti ikisi de 39. Haftada doğdu. Oğlum daha girmedi girmesini isterim şahsen büyüdükçe hareket alanları kısıtlanıyor
İnşaAllah canımSancı yada kısalma yok ama işte lekelenme olmuştu bi belirti olarak. Ah inşallah benim minişimde vaktinde gelir
Linke gitmiyor ürün kalkmışKramp değil canım kas ağrısı gibi varislerim çok fazlalaştı o etkiliyor bir de bel fıtığımın ağrısı bacağıma vuruyor sanırım
Geçmiş olsun canım çok hareket etme bol bol dinlen erken doğumu ancak hareket etmemek önlüyor.
Link alabilir miyim
Hamileliğin başından beri risk olduğu için ilişki hiç olmadı bizde. Bende ayağımı sürekli sıcak tutmaya çalışıyorum sancım olmasın diye ama ayaklarım yine de kalın çoraplarla buz tutuyor. Yatıyorum bende hep canım çok kilo aldım arada yürüyeyim diyorum ama pek mümkün olmuyor hemen yorulup sancılanıyorum. Artık onu da yapmıyorum. Dediğin gibi İnşallah düzelir, çok teşekkür ederimBenim de hep kasıklarda hareketleri canım ama doktor normal dedi pozisyonuna.
Sen dikkat et ilişki yasağı olsun bir de hareket etme yürüyüş falan yapma ağır kaldırma. Benim ilkinde 34. haftada nst de sancılar çıkmaya başlamıştı bebek de aşağıdaydı ilaçlar serumlarla falan durdurdular doğumu, 3 hafta hep yatak istirahatindeydim, sık sık kontrol et ama kendini sancın var mı diye. Şimdilik sancı olmadığı için erken doğum olmaz diye düşünüyorum ama dediğim gibi takipte kal inşallah düzelir
Ya benim eşim de hep laf ediyordu tamam sen de bul bı tane iki tane yan yana olsun dedim. Etrafimiza da söyledik eşimin ailesi çok çabuk alıştı, sevdiler de. İsmiyle hitap ediyorlar sorarkenBu arada ben Yağız ismi sormuştum sizlere bu aralar beğeniyorum diye, eşimin çok içine sinmedi o yüzden hala çocuğumuza bir isim bulamadık :) bu isme özel kıyafet süs falan biz yetiştiremeyeceğiz heralde
İnşallah çok teşekkür ederimİstirahat etmedi erken doğum da demedi ona erken dönmüş ama sıkıntısı olmadı inşallah sende de sıkıntı olmaz gününü bekler
ben kullanıyorum onu canım bi bi yan etki görmedim ben kendimdekızlar selam. doktorum kramplar için mg plus alabilirsin dedi ama marka mı bu bilemedim. yazınca magnipore plus diye bir marka çıkıyor. kullanan var mı, ya da tecrübesi olan
İnşallah çıksın kıpır kıpırİnşaAllah canımaşağı inmiş diye endişe etmişsiniz yeni okudum hareket ettikçe yukarı çıkar inşaAllah
Aay ben dün eşime diyorum şu temiz içerikli bunu alalım bak şu yağ da var masaj yaparız bunun içeriği de temizmis falan diye. Aah aaah ilk çocuk olunca tabii diyor
Neden temassız canım? Temassız olmasındansa diğeri daha net ölçüyor sankiTemassız ateş ölçer almayı düşünüyorum hangi marka iyidir bunun hakkında fikri olan var mı?
peki faydası oldu mu, nasılben kullanıyorum onu canım bi bi yan etki görmedim ben kendimde
evdekini kızım bozmuştu geçen aylarda bundan aldım doğru sonuç veriyor memnun kaldım ben pahalı markayla aynı işlevi görüyorTemassız ateş ölçer almayı düşünüyorum hangi marka iyidir bunun hakkında fikri olan var mı?
Hastanede de temassız kullanıyoruz hep gerçi onlar yetişkin ama çok oynamıyordur diye düşünüyorum yine de bir de çocuklar durmuyor ya ölçmek daha zor olur diye düşündümNeden temassız canım? Temassız olmasındansa diğeri daha net ölçüyor sanki
evdekini kızım bozmuştu geçen aylarda bundan aldım doğru sonuç veriyor memnun kaldım ben pahalı markayla aynı işlevi görüyor
Sağlıklı Yaşam Dijital Temassız Ateş Ölçer Alından Vucut Alkano Termometre - Fiyatı, Yorumları
Sağlıklı Yaşam Dijital Temassız Ateş Ölçer Alından Vucut Alkano Termometre yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ha yok benim ilk bebem iyi markalı olsun dersen oda var
Omron Gentle Temp 720 Temassız 3
Omron Gentle Temp 720 Temassız 3'ü 1 Arada Ateşölçer yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben öğretmenim . Kayra adında 4 öğrencim oldu şimdiye kadar. Hepsi birbirinden zordu gerçekten . Genellemek istemem tabii ama kurallara uyma ya da söz dinlemede özellikle de arkadaş ilişkilerinde pek hevesli değillerdiKayrayı çok beğendik aslında ikimiz de ama bazı yerlerde tanrı anlamına geldiği yazıyor o yüzden kararsız kaldık aslında
Omron iyi marka, braun da övüyolar bide medisana bunlar markalı iyi olanlar canım araştırıp karar verebilirsinya bunu gördüm ama emin olamadım şu törpücüyle aynı satıcıymış hem indirim oluyor bakayım bi fiyat farkı çok yoksa markalı alırım
Ay 2000 diyormuş neyse diğerinden kaptımevdekini kızım bozmuştu geçen aylarda bundan aldım doğru sonuç veriyor memnun kaldım ben pahalı markayla aynı işlevi görüyor
Sağlıklı Yaşam Dijital Temassız Ateş Ölçer Alından Vucut Alkano Termometre - Fiyatı, Yorumları
Sağlıklı Yaşam Dijital Temassız Ateş Ölçer Alından Vucut Alkano Termometre yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ha yok benim ilk bebem iyi markalı olsun dersen oda var
Omron Gentle Temp 720 Temassız 3
Omron Gentle Temp 720 Temassız 3'ü 1 Arada Ateşölçer yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
çok şükür bi ağrım falan yok hayatım etki ettiğini düşünüyorum. Doktorum ben de bu magnezyumu kullanıyorum demişti. Ağrın artarsa 2 tane kullan demişti. Tek dezavantajı hap birazcık büyük ben yutarken zorlanmıyorum ama bazı insanlar büyük hap içemez.peki faydası oldu mu, nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?