2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ay karnımın içinde bir sağa gidiyo bir sola elleyince biyerlerini hissediyorum ama neresi bilmiyorum elimi çekmeden takip ediyorum resmen sağa sola gidiyo

Çok tatlı ama bu yaştaki bebeye bu ayakkabı çok para yaaaa Azıcık giyiyolar. Bak ilk bebe diye yapmayın böyle şeyler 2. Ye yapmazsanız vicdanınız sızlar. Ama 3. De sızlamıyor
Aay evet hemen ayakları büyüyor ya o problem yaa ikinci için de saklarım bunu biraz büyüsün de ayağının büyüdüğü süreç nasıl bı bakayım ona göre alırım belki dayanamayıp

Ben de bundan aldım aynen tırnak makası kullanamam zaten kıyamam şöyle fırça şeklimde olanlar yumuşak oluyor sanırım zararı olur mu ki yine de

Eklentiler

• IMG_4918.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_4917.webp
    25 KB · Görüntüleme: 23
Bundan ben aldim benim tırnağı bile torpuluyobaşta cansız bir şey gibi gözüküyor ama işe yariyo

Bugün ebeyle konuştum daha erken dönmesi için ki ben 30.haftadayim 32den sonra yavaş yavaş dönmesini bekliyoruz dedi

Ben de bundan aldım aynen tırnak makası kullanamam zaten kıyamam şöyle fırça şeklimde olanlar yumuşak oluyor sanırım zararı olur mu ki yine de
Bilemedim ya ben kafasına süremem heralde korkarım belki bir kırkı çıkınca kullanırsam kullanırım tabi tecrübeli anneler daha iyi bilir

Bende bunun düz beyazı var benimde iki boy şeklinde sonra kullanımını sevemedim ben bunun bağırsak gibi duruyor zaten gittim başka aldım oda buzdolabı organizeri gibi kutulu olanlara bakıyorum ama küçük boyları kullanışsız çok kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…