Ben öğretmenim . Kayra adında 4 öğrencim oldu şimdiye kadar. Hepsi birbirinden zordu gerçekten . Genellemek istemem tabii ama kurallara uyma ya da söz dinlemede özellikle de arkadaş ilişkilerinde pek hevesli değillerdi belki anlamının ağırlığından kaynaklı bir şeydir
Omron iyi marka, braun da övüyolar bide medisana bunlar markalı iyi olanlar canım araştırıp karar verebilirsin
Ama ilk attığımda iş görüyo bak kupon var onla 215 e geliyor
Hastanede de temassız kullanıyoruz hep gerçi onlar yetişkin ama çok oynamıyordur diye düşünüyorum yine de bir de çocuklar durmuyor ya ölçmek daha zor olur diye düşündüm
Varsa onlar kullanılır bende hiç yoktu onlar daha iyi sonuç veriyor ben de çyle biliyorum ama bunda da çok oynagacağını sanmam ateşi olduğunda hepsi gösteriyor zaten
Hastanelerde de temassız kullanılıyor canım rahat oluyor ve doğru da sonuç veriyor tecrübeli bi anne olaraktan temassızı önerirm. Diğerini sürekli hareket ediyorlar zor oluyor
Varsa onlar kullanılır bende hiç yoktu onlar daha iyi sonuç veriyor ben de çyle biliyorum ama bunda da çok oynagacağını sanmam ateşi olduğunda hepsi gösteriyor zaten
Temassız olan çok gösteriyor bizim onu biliyorum, hastaneye gidiyoruz o kadar ateşimiz yokmuş meğer diğerini alınca fark ettim aralarında fark olduğunu
Hastanelerde de temassız kullanılıyor canım rahat oluyor ve doğru da sonuç veriyor tecrübeli bi anne olaraktan temassızı önerirm. Diğerini sürekli hareket ediyorlar zor oluyor
Baya olmuş alalı ondan yanlış sonuç veriyor olabilir canım. Kızlarımı acile götürdüğümde hep temassızla ölçüm yaptılar bende hep temassız kullanıyorum doğru gösteriyor diğeri uğraştırıcı geliyor bana
Beliz Pera koymayı düşünüyorum ben de isim olarak bakalım nasıl olacak hiç Beliz de tanımadım daha önce Pera da var mı tanıdıklarınız nasıl çocukların karakteri