2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ben hareketi her yerde hissediyorum ama ne zaman ultrasona girsem kafası yukarda oluyor

Varis çoraplarını denedin mi hiç canım belki de fıtığın ağrısı vuruyordur oraya

Senin şu baş geliş pozisyonunu okurken tekmeleri midemde hissetmeye başlamamdan anladığım benimkide dönmüş ama sabit kalmıyor dün gece yanda sabah aşağıda şimdide midede hissettim ilk defa tekmeleri

Selamünaleyküm kızlar ben 24+4 günlük hamileyim bebeğim zaten çok hareketli bir bebek değil ama 2-3 gün önce bayağı bir hareketlerini hissetmeye başlamıştım ama bugün sabahtan beri hiç hareket etmedi endişeleniyorum acaba normal mi benimle aynı durumu yaşayan var mı

Bugün havadan mı sudan mı benimki de öyle doğru düzgün hareket et yok sabah bi dürttüm salladım bi hareket etti dahası yok

Kendim için plastik olanlardan almıştım kendin belirliyorsun bilmelerini, bir de makyaj malzemelerim için almıştım kenarları sert karton ortasındaki kısımlar yumuşaktı. Bunlara kıyafet koyunca düzgün durur diye düşündüm ama bakalım nasıl olcak

Bu da ek olarak mantıklı geldi bana yorumlardan oturu

Ben sevemedim onları bak bakalım sen sevecekmisin ben şunlardan düşünüyorum ama kararsızım Serstil 4'lü Çekmece Düzenleyici Kutu Seti Benekli Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Eklentiler

• Screenshot_2024-02-23-15-36-52-866_com.miui.gallery.webp
    52,7 KB · Görüntüleme: 37
Bugün düzenleyicileri toplarken 2 küçük duzenleyici fark ettim, acaba önce onlara koyup sonra da büyük hurç olana mi koysam dedim aynı böyle poşet mantığı gibi
Olabilir canım kullanacak kişi nasıl rahat kullanacaksa öyle yap.. eşine sor nasıl rahat olur senin için diye

Bana sıkıntı olmadı bölmesiz olması ama dediğim gibi buzdolabı organizeri gibi eşorfmanları rulo yapınca ütüsü kırışmaz mı
Polar ya içleri kirismaz diye düşündüm bir de kotları da kirismamasi ve az yer kaplaması için valize rulo yapıp koyun derler ya, aslında katlayinca karışıyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…