2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Tahlil yapılan yerin referans degerine baglı canım 9 çıktıgında en düşük 11 di referans degeri bu yaptırdıgımda 12 idi referans degeri yani şuan da 9 benim kanım canım. Devlet takmıyor kolay kolay diye biliyorum. Özel hastane gözetim altında tutuyor bitmeden yollamıyor alerjik reaksiyon oluşturur diye

Benim dogumlardan sonra çok kanamam olmadı canım normal uzun gece olan orkidlerden kullandım hep 3 günde kesildi sonra normal adet kanamam başlmıştı ama aralıgını hatırlamıyorum

Ben 26. haftamda yaptım bir sıkıntı olmadı. Bide 34 veya 35 de yapacağım doktor onay verirse.

Burda bahsettiğim ağrı sağ arka tarafımda yoğunlaştı nefes aldıkça canım acıyo böbrek olabilir mi ?

ayse vera canım denedim şimdi dediğin gibi dikişi belli oluyor ya ben hiç görmedim yorumları bol giyince giyerim artık üzerime tam olan şeylerde belli oluyor dikişi

Bende m aldım mesela dediğiniz gibi 80 kiloya kadardı sanırım yazan demekki doğru. Kalıp konusunda bence dependden daha geniş. Yorumlara göre

Benim dogumlardan sonra çok kanamam olmadı canım normal uzun gece olan orkidlerden kullandım hep 3 günde kesildi sonra normal adet kanamam başlmıştı ama aralıgını hatırlamıyorum
Benim trombositlerim düşük büyük ihtimal kanamam çok olur ama cok şanslıymissin inşallah şimdide öyle olur

Ayy inşallah canım çatır çatır dogururum

ayse vera canım denedim şimdi dediğin gibi dikişi belli oluyor ya ben hiç görmedim yorumları bol giyince giyerim artık üzerime tam olan şeylerde belli oluyor dikişi
Tamam canım, Teşekkür ederim. Evde ya da dediğin gibi bol giyince kullanırsın. Bende 2 al 1 ödeden alacaktım. Yorumu görünce vazgeçtim.

Canım ben 75 ile hamile kaldım 4.600 almış oldum

medusaa canım nerelerdesin sesin çıkmıyor bi sorun yoktur inşallah
melegim can canim iyiyim iyiyim cok sukur.yogunluktan bakamadim.allah razi olsun metam etmissin bende bugun bi ara buldum bi bakayim sizlere diye geldim.nasilsiniz? hic bakamadim sayfalara.bir olumsuzluk yoktur herkes iyidir insallah

Aynısı bende de var, en basit bir işi yaparken bile belim kopuyor. Gün içinde çalışırken sırtıma kramp giriyor özellikle sağ kürek kemiğinin olduğu yere dik oturmaya çalışıyorum ama yok haftaya da çalışır raporumu alacaktım ama cidden 32den 37ye o 5 hafta nasıl geçecek bilmiyorum

Bence de çok kullanmayiz ya bı kaç kullanıp muhtmelen normal pede geceriz diye düşünüyorum benim normalde de çok kanamam olmuyor doğumda da olur galiba

Small alsan olur sanki canım sana dediğin gibi dar olması daha iyi en azından sizmaz

melegim can canim iyiyim iyiyim cok sukur.yogunluktan bakamadim.allah razi olsun metam etmissin bende bugun bi ara buldum bi bakayim sizlere diye geldim.nasilsiniz? hic bakamadim sayfalara.bir olumsuzluk yoktur herkes iyidir insallah
İyiyiz kuzum şükür haftan biraz bizden önde ya korktum bende bi sorun mu var diye sevindim iyi
Olmanıza bebişin nasıl ne zaman gidiyorsun görmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…