Ay çokmuş ya devlette takmıyorlar mı ki bir de sanırım 10 un altına düşünce takıyorlar bir arkadaşıma tam 10 da diye takmamışlardı devlette. Özelde belki para ödeyince her türlü takılıyordur
Tahlil yapılan yerin referans degerine baglı canım 9 çıktıgında en düşük 11 di referans degeri bu yaptırdıgımda 12 idi referans degeri yani şuan da 9 benim kanım canım. Devlet takmıyor kolay kolay diye biliyorum. Özel hastane gözetim altında tutuyor bitmeden yollamıyor alerjik reaksiyon oluşturur diye
Banada esneyen bir şey anladığım kadarıyla dar olup esnemesi daha iyi olur gibi geliyo pedde de hani bol oldu mu iç camasiri böyle sızıyor dar oldu mu iyi oluyor ya onun gibi düşünüyorum o yüzden çok arada kaldım galiba yalan olmasın ölçülerde yazıyordu bi ölçmem lazım sizce nasıl oluyo @gulumsebebekmelegim can@golden rose
Benim dogumlardan sonra çok kanamam olmadı canım normal uzun gece olan orkidlerden kullandım hep 3 günde kesildi sonra normal adet kanamam başlmıştı ama aralıgını hatırlamıyorum
Kızların ben haftaya 31 haftalık oluyorum ve uçakla seyahat etmem gerekiyor. Ama çok tereddüt ediyorum. Doktordan rapor almam gerekiyormuş ama yinede için pek rahat değil. Aranızda uçuş yapan veya çevrenizde birileri oldu mu bu haftalarda daha önce?
Kızlar iki gündür çok kötüyüm sırtım komple ağrıyor. Kürek kemiklerim sırtım belim bütün omurgam batıyo sanki vücuduma ben böyle bi ağrı görmedim sırt egzersizi açtım yaptım gece, şimdi de bi parol içtim sizde var mı böyle bi şey
ayse vera
canım denedim şimdi dediğin gibi dikişi belli oluyor ya ben hiç görmedim yorumları bol giyince giyerim artık üzerime tam olan şeylerde belli oluyor dikişi
Kızlar canped eşimin babaannesi için alınmış kaynanam alıp kullan dedi L beden 1.68 boy 92 kg tam oldu xl daha rahat olurdu bana ama L de sıkmadı öyle oldu yine cesursavasci
bence sana M rahat olur kalıpları geniş beli lastikli zaten. L de olur ama geniş mi olur bilemedim
Benim dogumlardan sonra çok kanamam olmadı canım normal uzun gece olan orkidlerden kullandım hep 3 günde kesildi sonra normal adet kanamam başlmıştı ama aralıgını hatırlamıyorum
Ben normal doğurmadım ama doğum sancısı çektim açılmam baya oldu kendiliğinden ilerliyor bütün süreç gerçekten mucize gibi esniyor açılıyor çok olağan bişey herkes nasıl doğuruyor senin ne eksiğin var çatır çatır doğurursun vallahi bakma sezaryen doğaya aykırı aslında ama gerekli hallerde mecburiyetten oluyor
ayse vera
canım denedim şimdi dediğin gibi dikişi belli oluyor ya ben hiç görmedim yorumları bol giyince giyerim artık üzerime tam olan şeylerde belli oluyor dikişi
ben akşam yemiyorum çayın yanında bide ona dadansam hiç yerimden kalkamıcam galiba. Dediğin gibi bi deneyeyim yada yine öyle basit alternatif başka bi atıştırma bulmam lazım kendime
L beden bence sana büyük olur canım S veya M ideal onunda ölçülerine bakmak lazım. Zayıfsın baya çünkü karnını da sarınca filan bişey kalmıcak ki kilo filan yok
melegim can
canim iyiyim iyiyim cok sukur.yogunluktan bakamadim.allah razi olsun metam etmissin bende bugun bi ara buldum bi bakayim sizlere diye geldim.nasilsiniz? hic bakamadim sayfalara.bir olumsuzluk yoktur herkes iyidir insallah
Kızlar iki gündür çok kötüyüm sırtım komple ağrıyor. Kürek kemiklerim sırtım belim bütün omurgam batıyo sanki vücuduma ben böyle bi ağrı görmedim sırt egzersizi açtım yaptım gece, şimdi de bi parol içtim sizde var mı böyle bi şey
Aynısı bende de var, en basit bir işi yaparken bile belim kopuyor. Gün içinde çalışırken sırtıma kramp giriyor özellikle sağ kürek kemiğinin olduğu yere dik oturmaya çalışıyorum ama yok haftaya da çalışır raporumu alacaktım ama cidden 32den 37ye o 5 hafta nasıl geçecek bilmiyorum
Anladim canım o zaman bende biraz araştırma yapiyim artık doğuma çok az kala alcam ben çünkü bedenim çok arada derede şuan.. sezeryan doğumda onermiyormus galiba kimi doktor ama bir pakette ne kadar oluyor bilmiyorum da yarısını falan anca kullaniyormusuz zaten golden-snitch
Bence de çok kullanmayiz ya bı kaç kullanıp muhtmelen normal pede geceriz diye düşünüyorum benim normalde de çok kanamam olmuyor doğumda da olur galiba
Banada esneyen bir şey anladığım kadarıyla dar olup esnemesi daha iyi olur gibi geliyo pedde de hani bol oldu mu iç camasiri böyle sızıyor dar oldu mu iyi oluyor ya onun gibi düşünüyorum o yüzden çok arada kaldım galiba yalan olmasın ölçülerde yazıyordu bi ölçmem lazım sizce nasıl oluyo @gulumsebebekmelegim can@golden rose
melegim can
canim iyiyim iyiyim cok sukur.yogunluktan bakamadim.allah razi olsun metam etmissin bende bugun bi ara buldum bi bakayim sizlere diye geldim.nasilsiniz? hic bakamadim sayfalara.bir olumsuzluk yoktur herkes iyidir insallah