2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlar 1 ayda 2bucuk kilo almışım. Halbuki şimdiye kadar kilo alımım gayet iyi gidiyordu. 3.trimestere yeni geçtim. Kalan aylar böyle 2bucuk 3 kilo alacak olursam doğuma kaç kilo gireceğimi kestiremiyorum 100 ü kesin geçerim birde şuan aşırı merak ettiğim konu bebeğin kilosu. Yani son 1 ayda aldığım kilonun nekadarı bebek onu merak ediyorum. Plesanta suyu filan onlar değil sadece kilosunu merak ediyorum. Ben bukadar aldıysam inşallah bebekte almıştır

Pentinin sporcu sutyenleri var onları da kullandım ben bazen ama dediğim gibi emzirme sütyeni kadar pratik gelmedi bana, braletlerin de sıyırması zor olabilir gibi geldi ama göğsün büyük değilse sorun olmaz aslında benim biraz büyük ondan bi toparlamam gerekiyor sonrasında

Bende depend alacaktım kaynanam verince iyi oldu L.
Xl bana daha rahat olurdu ama 95 96 net olurum heralde doğuma kadar şuan 6.5 kg ile devam ama dikkat etmesem net 10 kg almıştım bu dikkat etmiş halim

Bende 2 haftada 1 kg aldım böyle devam edersem 1 ayda 2 kg almış olcm. Artık daha çok dikkat etmemiz lazım

Bende depend alacaktım kaynanam verince iyi oldu L.
Xl bana daha rahat olurdu ama 95 96 net olurum heralde doğuma kadar şuan 6.5 kg ile devam ama dikkat etmesem net 10 kg almıştım bu dikkat etmiş halim
Ben 97 olmuşum ağlamakla gülmek arası biyerdeyim maşallah 6.5 kilo iyi zaten 3bucuk kilosu toplamda bebek şuan.
Bende 2 haftada 1 kg aldım böyle devam edersem 1 ayda 2 kg almış olcm. Artık daha çok dikkat etmemiz lazım
Evet bende onu düşündüm şimdi ben malumunuz hiç dikkat etmedim bu ay hergün öğleden sonra kaşarlı tost yedim ekmek aldırdı bence bana bukadar. Artık kesmem lazım daha dikkat etmemiz lazım. Basitime geliyordu tost yapmak ama böyle giderse iyi olmucak

Bende an itibari ile 79.60 olmuşum daha 28 haftlığız 85 i geçerim heralde

Banada akşam yediklerim aldırıyor. Yemekten sonra çayın yanına birşeyler yememem lazım.
Tostunu tam buğday ekmeği ile yap canım çok aldırmaz bence gündüz yenen tost

Banada esneyen bir şey anladığım kadarıyla dar olup esnemesi daha iyi olur gibi geliyo pedde de hani bol oldu mu iç camasiri böyle sızıyor dar oldu mu iyi oluyor ya onun gibi düşünüyorum o yüzden çok arada kaldım galiba yalan olmasın ölçülerde yazıyordu bi ölçmem lazım sizce nasıl oluyo gulumsebebek melegim can G golden rose

Kızlar eşleriniz doğuma girmeyi düşünüyor mu ?
Benim ilkinde girmişti ama bunda emin değilim
Utandım sormaya ya eşime de söyledim yüzü asıldı kendi doktorumuza soralım birde bence. Birde bu haftadan sonra yolculuk çok önerilmiyor demişti
Bana doktorum haftada bir ilişki olabilir dedi
Geçmiş olsun canım bende de aşırı bir sırt ağrısı var dün 2 saat araba kullandım iyice pert oldum sürekli eşime masaj yap diye yalvarıyorum sabahtan akşama kadar ovsa ancak rahatlıcam. Karınlarımız ağırlaştı diye mi acaba anlamadım boydan boya ağrıyor benim de

Ne yaptıysam geçmiyo bütün hayat kalitemi düşürdü çok kötü ya

Ben ilk zamanlar indirim vardı lazım olur diye bundan aldım hiç kullanmadım denemedim de herhalde olur güzel bulursanız birkaç da ondan alırım
Bende bunu almaya karar vermistim. Ama meme ucundaki dikisler belli oluyor diye yorum yapılmış. Müsait olunca deneyip yazar mısın?

Bencede hafif dar olması daha iyi, dar ama lastikleri çok esnek olduğu için sıkmıyor bana şuan L çok iyi. Daha kilo alırsam ama bilmiyorum

Bende an itibari ile 79.60 olmuşum daha 28 haftlığız 85 i geçerim heralde
Kaç kilo almış oldun şimdiye kadar
Banada akşam yediklerim aldırıyor. Yemekten sonra çayın yanına birşeyler yememem lazım.
Tostunu tam buğday ekmeği ile yap canım çok aldırmaz bence gündüz yenen tost
ben akşam yemiyorum çayın yanında bide ona dadansam hiç yerimden kalkamıcam galiba. Dediğin gibi bi deneyeyim yada yine öyle basit alternatif başka bi atıştırma bulmam lazım kendime
L beden bence sana büyük olur canım S veya M ideal onunda ölçülerine bakmak lazım. Zayıfsın baya çünkü karnını da sarınca filan bişey kalmıcak ki kilo filan yok

Bencede hafif dar olması daha iyi, dar ama lastikleri çok esnek olduğu için sıkmıyor bana şuan L çok iyi. Daha kilo alırsam ama bilmiyorum
Tamam o zaman ben s ve m bedene bi bakiyim teşekkür ederim
Tamam canım öyle yapiyim çok teşekkür ederim de az kaldı ya ben biraz korkmaya başladım yani o bölge nasıl esneyecek esneyecek mi canım ne kadar acıyacak bi gerildim pedi konuşunca

İnşallah bebişe yaramıştır canım bende bu ara cok kılo aldım

Kızlar ya birşey dıkkatımı cekıyor ne zaman agaıma sakız atsam bebiş anında tepki veriyor şimdi gene biraz aldım kasıklarımı delecekti hemen bıraktım sızde de var mı böyle sey

Ben normal doğurmadım ama doğum sancısı çektim açılmam baya oldu kendiliğinden ilerliyor bütün süreç gerçekten mucize gibi esniyor açılıyor çok olağan bişey herkes nasıl doğuruyor senin ne eksiğin var çatır çatır doğurursun vallahi bakma sezaryen doğaya aykırı aslında ama gerekli hallerde mecburiyetten oluyor
İnşallah bebişe yaramıştır canım bende bu ara cok kılo aldım
inşallah kendimize depolamamışızdır bukadar kiloyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…