- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.517
- 198
Pentinin sporcu sutyenleri var onları da kullandım ben bazen ama dediğim gibi emzirme sütyeni kadar pratik gelmedi bana, braletlerin de sıyırması zor olabilir gibi geldi ama göğsün büyük değilse sorun olmaz aslında benim biraz büyük ondan bi toparlamam gerekiyor sonrasındaAllah allah demek ki el aliskanligi
Bralet tarzı sutyenler var peki onlar iş görür mü yoksa göğüsler çok mu garip durur acaba
Teşekkür ederim canim
Evet keşke deseydim 10 gün oldu veya olmadı ben göreli ve şoka bu aralar bu tarz şeyler geliyor nedense indirime ya da benim dikkatimi çekmeye başladı
Hee doğru diyorsun bu seferde onu da toparlaması zor olacak penti de bralet tarzı sutyenler var onlar nasıl olur acaba
Bende depend alacaktım kaynanam verince iyi oldu L.Ay ben 86 kiloyla doğum yaptım depend aldırmıştım L beden. Çuval gibi durdu baya çocukların altındaki bez dolunca nasıl sallanır öyleydişimdi daha kiloluyum gerçi L iyi olur artık ben ped aldım daha depend almadım. Bu arada an itibarıyle 8 kilo almış bulunuyorum
Bende 2 haftada 1 kg aldım böyle devam edersem 1 ayda 2 kg almış olcm. Artık daha çok dikkat etmemiz lazımKızlar 1 ayda 2bucuk kilo almışım. Halbuki şimdiye kadar kilo alımım gayet iyi gidiyordu. 3.trimestere yeni geçtim. Kalan aylar böyle 2bucuk 3 kilo alacak olursam doğuma kaç kilo gireceğimi kestiremiyorum 100 ü kesin geçerimbirde şuan aşırı merak ettiğim konu bebeğin kilosu. Yani son 1 ayda aldığım kilonun nekadarı bebek onu merak ediyorum. Plesanta suyu filan onlar değil sadece kilosunu merak ediyorum. Ben bukadar aldıysam inşallah bebekte almıştır
Ben 97 olmuşumBende depend alacaktım kaynanam verince iyi oldu L.
Xl bana daha rahat olurdu ama 95 96 net olurum heralde doğuma kadarşuan 6.5 kg ile devam ama dikkat etmesem net 10 kg almıştım bu dikkat etmiş halim
Evet bende onu düşündüm şimdi ben malumunuz hiç dikkat etmedim bu ay hergün öğleden sonra kaşarlı tost yedim ekmek aldırdı bence bana bukadar. Artık kesmem lazım daha dikkat etmemiz lazım. Basitime geliyordu tost yapmak ama böyle giderse iyi olmucakBende 2 haftada 1 kg aldım böyle devam edersem 1 ayda 2 kg almış olcm. Artık daha çok dikkat etmemiz lazım
Bende an itibari ile 79.60 olmuşum daha 28 haftlığız 85 i geçerim heraldeBen 97 olmuşumağlamakla gülmek arası biyerdeyim maşallah 6.5 kilo iyi zaten 3bucuk kilosu toplamda bebek şuan.
Evet bende onu düşündüm şimdi ben malumunuz hiç dikkat etmedim bu ay hergün öğleden sonra kaşarlı tost yedim ekmek aldırdı bence bana bukadar. Artık kesmem lazım daha dikkat etmemiz lazım. Basitime geliyordu tost yapmak ama böyle giderse iyi olmucak
Banada akşam yediklerim aldırıyor. Yemekten sonra çayın yanına birşeyler yememem lazım.Ben 97 olmuşumağlamakla gülmek arası biyerdeyim maşallah 6.5 kilo iyi zaten 3bucuk kilosu toplamda bebek şuan.
Evet bende onu düşündüm şimdi ben malumunuz hiç dikkat etmedim bu ay hergün öğleden sonra kaşarlı tost yedim ekmek aldırdı bence bana bukadar. Artık kesmem lazım daha dikkat etmemiz lazım. Basitime geliyordu tost yapmak ama böyle giderse iyi olmucak
Banada esneyen bir şey anladığım kadarıyla dar olup esnemesi daha iyi olur gibi geliyo pedde de hani bol oldu mu iç camasiri böyle sızıyor dar oldu mu iyi oluyor ya onun gibi düşünüyorum o yüzden çok arada kaldım galiba yalan olmasın ölçülerde yazıyordu bi ölçmem lazım sizce nasıl oluyoKızlar canped eşimin babaannesi için alınmış kaynanam alıp kullan dedi L beden 1.68 boy 92 kg tam oldu xl daha rahat olurdu bana ama L de sıkmadı öyle oldu yinecesursavasci bence sana M rahat olur kalıpları geniş beli lastikli zaten. L de olur ama geniş mi olur bilemedim
İyi kız kısa değilsin maşallah1.65 canım
Benim ilkinde girmişti ama bunda emin değilimKızlar eşleriniz doğuma girmeyi düşünüyor mu ?
Bana doktorum haftada bir ilişki olabilir dediUtandım sormaya yaeşime de söyledim yüzü asıldı kendi doktorumuza soralım birde bence. Birde bu haftadan sonra yolculuk çok önerilmiyor demişti
Geçmiş olsun canım bende de aşırı bir sırt ağrısı var dün 2 saat araba kullandım iyice pert oldum sürekli eşime masaj yap diye yalvarıyorum sabahtan akşama kadar ovsa ancak rahatlıcam. Karınlarımız ağırlaştı diye mi acaba anlamadım boydan boya ağrıyor benim deKızlar iki gündür çok kötüyüm sırtım komple ağrıyor. Kürek kemiklerim sırtım belim bütün omurgam batıyo sanki vücuduma ben böyle bi ağrı görmedimsırt egzersizi açtım yaptım gece, şimdi de bi parol içtim sizde var mı böyle bi şey
Ne yaptıysam geçmiyo bütün hayat kalitemi düşürdü çok kötü yaBenim ilkinde girmişti ama bunda emin değilim
Bana doktorum haftada bir ilişki olabilir dedi
Geçmiş olsun canım bende de aşırı bir sırt ağrısı var dün 2 saat araba kullandım iyice pert oldum sürekli eşime masaj yap diye yalvarıyorum sabahtan akşama kadar ovsa ancak rahatlıcam. Karınlarımız ağırlaştı diye mi acaba anlamadım boydan boya ağrıyor benim de
Bende bunu almaya karar vermistim. Ama meme ucundaki dikisler belli oluyor diye yorum yapılmış. Müsait olunca deneyip yazar mısın?Ben ilk zamanlar indirim vardı lazım olur diye bundan aldım hiç kullanmadım denemedim deherhalde olur güzel bulursanız birkaç da ondan alırım
Bencede hafif dar olması daha iyi, dar ama lastikleri çok esnek olduğu için sıkmıyor bana şuan L çok iyi. Daha kilo alırsam ama bilmiyorumBanada esneyen bir şey anladığım kadarıyla dar olup esnemesi daha iyi olur gibi geliyo pedde de hani bol oldu mu iç camasiri böyle sızıyor dar oldu mu iyi oluyor ya onun gibi düşünüyorum o yüzden çok arada kaldım galiba yalan olmasın ölçülerde yazıyordu bi ölçmem lazım sizce nasıl oluyogulumsebebek melegim can G golden rose
Kaç kilo almış oldun şimdiye kadarBende an itibari ile 79.60 olmuşum daha 28 haftlığız 85 i geçerim heralde
ben akşam yemiyorum çayın yanında bide ona dadansam hiç yerimden kalkamıcam galiba. Dediğin gibi bi deneyeyim yada yine öyle basit alternatif başka bi atıştırma bulmam lazım kendimeBanada akşam yediklerim aldırıyor. Yemekten sonra çayın yanına birşeyler yememem lazım.
Tostunu tam buğday ekmeği ile yap canım çok aldırmaz bence gündüz yenen tost
L beden bence sana büyük olur canım S veya M ideal onunda ölçülerine bakmak lazım. Zayıfsın baya çünkü karnını da sarınca filan bişey kalmıcak ki kilo filan yokBanada esneyen bir şey anladığım kadarıyla dar olup esnemesi daha iyi olur gibi geliyo pedde de hani bol oldu mu iç camasiri böyle sızıyor dar oldu mu iyi oluyor ya onun gibi düşünüyorum o yüzden çok arada kaldım galiba yalan olmasın ölçülerde yazıyordu bi ölçmem lazım sizce nasıl oluyogulumsebebek melegim can G golden rose
Uzunda değilim ama yine de boy biraz kurtarıyor beni gerçi şimdi oda kurtarmıyor baya 1.65 e 97 kilo yürüyen duba gibiyimİyi kız kısa değilsin maşallahDoğumdan sonra veririz inşallah
Tamam o zaman ben s ve m bedene bi bakiyim teşekkür ederimBencede hafif dar olması daha iyi, dar ama lastikleri çok esnek olduğu için sıkmıyor bana şuan L çok iyi. Daha kilo alırsam ama bilmiyorum
Tamam canım öyle yapiyim çok teşekkür ederim de az kaldı ya ben biraz korkmaya başladım yani o bölge nasıl esneyecek esneyecek mi canım ne kadar acıyacak bi gerildim pedi konuşuncaKaç kilo almış oldun şimdiye kadar
ben akşam yemiyorum çayın yanında bide ona dadansam hiç yerimden kalkamıcam galiba. Dediğin gibi bi deneyeyim yada yine öyle basit alternatif başka bi atıştırma bulmam lazım kendime
L beden bence sana büyük olur canım S veya M ideal onunda ölçülerine bakmak lazım. Zayıfsın baya çünkü karnını da sarınca filan bişey kalmıcak ki kilo filan yok
İnşallah bebişe yaramıştır canım bende bu ara cok kılo aldımKızlar 1 ayda 2bucuk kilo almışım. Halbuki şimdiye kadar kilo alımım gayet iyi gidiyordu. 3.trimestere yeni geçtim. Kalan aylar böyle 2bucuk 3 kilo alacak olursam doğuma kaç kilo gireceğimi kestiremiyorum 100 ü kesin geçerimbirde şuan aşırı merak ettiğim konu bebeğin kilosu. Yani son 1 ayda aldığım kilonun nekadarı bebek onu merak ediyorum. Plesanta suyu filan onlar değil sadece kilosunu merak ediyorum. Ben bukadar aldıysam inşallah bebekte almıştır
Ben normal doğurmadım ama doğum sancısı çektim açılmam baya oldu kendiliğinden ilerliyor bütün süreç gerçekten mucize gibi esniyor açılıyor çok olağan bişey herkes nasıl doğuruyor senin ne eksiğin var çatır çatır doğurursun vallahiTamam o zaman ben s ve m bedene bi bakiyim teşekkür ederim
Tamam canım öyle yapiyim çok teşekkür ederim de az kaldı ya ben biraz korkmaya başladım yani o bölge nasıl esneyecek esneyecek mi canım ne kadar acıyacak bi gerildim pedi konuşunca
inşallah kendimize depolamamışızdır bukadar kiloyuİnşallah bebişe yaramıştır canım bende bu ara cok kılo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?