2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Bence de çok kullanmayiz ya bı kaç kullanıp muhtmelen normal pede geceriz diye düşünüyorum benim normalde de çok kanamam olmuyor doğumda da olur galiba
Bende öyle iki tane kullanıp sonra normal pede geçtim ama sezaryendi tabi benim. İlk ayağa kaldırdıklarında foşur foşur aktı heryer battı altımda da daha bişey yoktu tabi. Sonra depend kullandım eh işte. ikincisi okadar dolmadı bile. Benimde pek olmuyor kanamam öyle günde 2-3 ped dolduracak kadar filan değil normalde de yani

Benim de kurtajda dedigin gibi olmuştu. İlk kalkıp tuvalete gittigimde fosur fosur akmisti zaptedemedigim için bulastirmistim kiyafetime çünkü bayağı çeşme gibi akmisti direkt ped doldu. Sonra yenisini taktım hemen o normal adet zamanının yoğun hali gibi oldu eve geçesiye kadar. Sonraki gün epeyi azaldı. 3. 4. Gün pek kanamam yoktu çok azalmıştı. Normal regl döneminde de öyle çok çok bir kanamam olmuyor orta derecede oluyordu

Kızlar ben aşırı terliyorum ya özellikle de uyurken ter içinde kalıyorum sizde de oluyor mu? Evimiz merkezi sistem olduğu için sıcak oluyor zaten tişörtle yatıp pike örtüyoruz kışları, ama şu an çıplak yatacağım neredeyse yine de çok terliyorum. Hamilelikten mi kilodan mı bilemedim saçlarım falan ıslak oluyor uyandığımda

Adet görmüyoruz ya o yüzden oluyor canım normal

Kızlar bebeleriniz 1 gün çok hareketli diğer gün az hareketli olduğu oluyor mu?

Kizlar bebek yorgani yastiği nevresimi ne aldiniz ? Yün mü pamuk mu ? Park yatak alanlar ne kulanacaklar

Ozaman sende en fazla 2 bilemedin 3 tane depend kullanırsın fazlasına gerek kalmaz. Onuda hadi taşar filansa kıyafetine bulaşmasın diye. Yoksa aslında ona da gerek yok yani.

Kızlar bişey sorcam size ben normalde full sit yapıyorum bikini bölgesine. Geçen ay göremeyince çok samimi arkadaşıma rica ettim o aldı. Ama artık tamamen çıkana kadar beklemek istemiyorum her banyoda temizleneyim jilete döneyim dedim gittim bugün kadınlara özel üretilen o jiletlerden aldım. Ama aşağıyı hiç görmüyorum ben karnımdan. Ayna filan mı koyup yapmak lazım ben nasıl kullancam bu jileti nasıl temizlicem yani banyoda ayna filan nasıl olacak o işler? Bu işi pratiğe dökebilen taktik gerecek olan varmı?

Kizlar bebek yorgani yastiği nevresimi ne aldiniz ? Yün mü pamuk mu ? Park yatak alanlar ne kulanacaklar
2 yaşa kadar bebeklere yastık önerilmiyor. Boyun gelişimleri tam olmadığı için. Kaç yaşa kadar hatırlayamadım ama yorganda önerilmiyor. Ben 2 yas sonrası yastık ve 2,5 yas sonrası yorgana gectim. Uyku tulumu zor olmaya başladı bezi bıraktığı için. 1×2 yatak yaptırdım tek kisilik yorgan örtüyorum.
Yün sağlıklı olan ama bebek alerjik olursa sıkıntı olabilir sanki.

Canım ben görmeden yapıyorum zaten kadınlara özel olduğu için kesmiyor yanlış bir hamle yaptığında.. zaten önceden de lazere gidiyordum ama o zamanda jilet yaptığım için alışkınım galiba bakma ihtiyacı duymuyorum

Ozaman sende en fazla 2 bilemedin 3 tane depend kullanırsın fazlasına gerek kalmaz. Onuda hadi taşar filansa kıyafetine bulaşmasın diye. Yoksa aslında ona da gerek yok yani.
Bana da öyle geliyor, pijamami beyaz almıştım en azından ped kaydı mı vs falan olmaz dependle rahat ederim

Bende bazen ağda bazen epilatör yapıyorum geçen aydan beri bende hiç göremiyorum defter boyutunda aynalar oluyor onla bakıyorum makinayı daldırıyorum canım ağda kendimiz yapmamız zor bu saatten sonra.
Ben jilet yapmakta istemiyorum ama son günler nasıl olck bilmiyorum bakalım

Ben jilete aliskinim lazerden dolayi jilet kullaniyordum zaten. Venüs'ün bıçakları da bize uygun yapıldığı için kayganlastiricilarindan ötürü herhangi bir yaralanma olmuyor ama ben de banyoya sokabilecegim uygun fiyatli bir ayna almayı planlıyorum şu milyoncularda olur ya dönenler onlar iş görür sanırım

Senin az çıkıyordur ozaman tek tük bende lazere başlıcağım zaman öğrenmiştim hamile olduğumu o yüzden baya yoğun çıkıyor görmeden yapsam yolunmuş tavuk gibi bi tarafı temiz bi tarafı tüylü durur ama kesermiyim yanlışlıkla diye de düşünüyodum iyi oldu bunu duyduğum sağol canım
valla kendim yapıyordum ama dediğin gibi ulaşamıyorum ki ayna koyup yapsam fazla eğilip kasıyorum karnımı şu küçük aynalardan bende alsam iyi olcak jilete dönmek istemiyorum ama sirle alacak kadar çıkmasını da istemiyorum artık acil bi durumda temiz olsun derdindeyim

Ben dün gillette Venüs aldım inşallah öyle kesme durumum olmaz çökerek mi yapıyorsun sen canım

Ben lazere gidiyordum canım çok tüyüm kalmamıştı zaten onları jilet ile alıyordum el alışkanlığı sanırım bakmaya ihtiyaç duymadan karambole alıyorum jilet kesmiyor zaten sonra dokunuyorum pürüzsüz tamam hepsini almışım diyorum ayna ile de bakılabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…