2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlar bende her gece her saat başı uyanmaktan bıktım uykumu alamaz oldum bu yüzden gündüz de uyumaya başladım kisacasi ilk 3 ayki uyuma düzenime geri döndüm.. gündüzde her saat başı kalkıyorum nedir bu anlamadım.. (gündüz uyuma yazmayın onunla alakası yok)

Ayy bana da oluyor o yemek yaparken , yerken sıcaklık basıyor bence regli olmadığız için

Ben de sabahları çamaşırlarım ıslak uyanıyorum her sabah uyanınca degistiriyorum. Terleyince bı de yorgandan cikasim gelmiyor üşüyorum bu sefer de

Gece sürekli uyanma bende de vardı ama son bir haftadır falan iyiyim 1-2 kez kalkıp tuvalete gidiyorum. Böyle dönemsel oluyor galiba

Kızlar doktora örneğin 30+1'de gittik diyelim. Boy kilo tablosuna baktığımızda 30. Haftaya mi bakmak gerekiyor 31. Haftaya mi?

Off o kürek kemiğine kramp girme olayını biliyorum hamilelikten önce olurdu bana magnezyumu ikiye mi çıkarsan canım ya da başka markaya mı geçsen? Ben şimdi doktoruma yazdım hala düzelmedm bugün 3.gün dün artık acıdan bayılmışım akşam 8.30’dan beri uyuyorum sağ tarafım hala batıyor galiba böbrek de gitti

Ben de terliyorum hep bi sıcak basıyo yemek yerken özellikle balkon kapısını açtırıyorum eşime. Regl olmadığımız içinmiş bak arkadaşlar yazmış ben de öğrenmiş oldum menapoz böyle bişi demek ki.

Dr'um kramplarin geçtiyse magnezyumu biri dusurelim demişti, 30-32 gibi bırakacagiz dedi sanırım. Benim de kramp olayım eskisi gibi değil şükür geçti o yüzden 1 tane içiyordum. Dr yuruyus var mı diyecek yok Dicem yurumedigin için diyecek daha önce de magnezyumu 2ye çıkarttığında ben de kullanıyorum ama hareketsiz bir hayatım var benim de ağrılarım oluyor bunun çözümü yürümek demişti ben haftasonu harici yurumuyorum hiç

Keşke bende gitmiş olsaydım lazere ya gittim ama bikini bölgesini sona bırakmıştım baştan olmalıydı şimdi aşırı acemiyim jilet konusunda bakmadan yapamam ama alışcam artık
Evet canim ayaktayken asla uzanıyorum zaten artık
evet ya mümkün değil uzanılmıyor karnı çok kasmak gerekiyor

Ya o sık uyanmalar bende de var çok çok yorgunsam bi kaç saat uyanmıyorum onda da aşırı kasık doluluğuyla uyanıyorum ama benim derdim tuvalet yani sık tuvalete çıkmaktan. Kalitesiz uyku insanı gündüz de mahvediyor
Kızlar doktora örneğin 30+1'de gittik diyelim. Boy kilo tablosuna baktığımızda 30. Haftaya mi bakmak gerekiyor 31. Haftaya mi?
30 haftaya bakmak gerekiyor canım. 31.hafta içerisinde olabiliriz ama bebek 30 haftayla uyumlu sonuçta. Doktorlar da 30 u baz alıyor boy kilo konusunda. Ama söylerken 31.hafta içindesin diyor

Yürüyemiyosan ikiye çıkarmalısın bence hem kramplar hem eklem ağrıları için çünkü magnezyum

Gece sürekli uyanma bende de vardı ama son bir haftadır falan iyiyim 1-2 kez kalkıp tuvalete gidiyorum. Böyle dönemsel oluyor galiba
Üzücü gerçekten gün içinde de bu yüzden ölü gibiyim
Evet canım çok kötü bi hal alıyor gün içinde ciddi bir tahammulsuzluk bile yapıyor uykusuzluk böyle baş dönüyor tansiyon düşüyor gibi oluyo ama her şey normal cikiyo gerçekten bende şu hamilelikte uykuyla sinaniyorum ama insanın psikolojisini etkiliyor gece yatmadan hiç su içmesem bile geliyor nerden geliyo bu kadar su anlamıyorum
Doktorum böbrek olabilir demiş gidicem bugün
Neye öyle demiş

Kız dünden beri derdimi yazıyom size beni görmüyonuz mu TRİP gulumsebebek

3 gündür sırtım belim ağrıyo duramıyorum acısından dünden beri de özellikle sağ arka tarafım daha çok ağrıyo doktora yazdım böbrek olabilir gel bakalım dedi

Ya bebişin boy olayına takıldım biraz geçen gittiğimde %11 persentil içerisindeymis diğer her şeyi yuksekken fl niye öyle çıkıyor anlamadım 28+1ken gitmişim fl 27+1 diğer ölçülen kısımlar 29-30 hafta arası ama fl 5.05 ölçülmüş 28. Hafta için 35.35 cm kısa geldi bana da. Boy tam ölçülemez yanlış sonuç verebilir dense de ne bileyim herkesinki bir şekilde ölçülüyor yüksek çıkıyor ama benim bebişin niye öyle çıktı

Biz uyurken farketmeden aşağıya vuruyor galiba gün içinde alt kısma her vuruşunda çişim geliyor bi arkadaş daha vardı burada o uyanıp evin içinde de geziyordu geri uyuyamıyordu ciddi psikolojik sıkıntıya girmişti o naptı acaba adını hatırlayamadım. Biz Allahtan uyanıp geri uyuyoruz ama o bile insanı rahatsız ediyor uyu uyan hiç durmadan. Gündüz de hiç uyumuyorum ben bide yani gündüz uykusuyla da alakası yok. Az kaldı ama doğumdan sonrada değişen bişey olmucak. Bu sefer de bebek uyutmucak. Zor günler geçti daha zor günler bizi bekliyor
Doktorum böbrek olabilir demiş gidicem bugün
Ne o ne kaçırdım ben noldu sana

Sag arka taraf benimde ağrıyordu hatta en sonunda sirta dogru cikmaya baslamisti agri ve kum dusuruyormusum idrar testinde çıktı canım doktor ilaç vermişti 3 günde ağrısı geçmişti ilaç sayesinde..

Al işte durduk yere yine trip yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…