- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Evet canim ayaktayken asla uzanıyorum zaten artıkBen dün gillette Venüs aldım inşallah öyle kesme durumum olmaz çökerek mi yapıyorsun sen canım
Ayy bana da oluyor o yemek yaparken , yerken sıcaklık basıyor bence regli olmadığız içinKızlar ben aşırı terliyorum ya özellikle de uyurken ter içinde kalıyorum sizde de oluyor mu? Evimiz merkezi sistem olduğu için sıcak oluyor zaten tişörtle yatıp pike örtüyoruz kışları, ama şu an çıplak yatacağım neredeyse yine de çok terliyorum. Hamilelikten mi kilodan mı bilemedimsaçlarım falan ıslak oluyor uyandığımda
Ben de sabahları çamaşırlarım ıslak uyanıyorum her sabah uyanınca degistiriyorum. Terleyince bı de yorgandan cikasim gelmiyor üşüyorum bu sefer deKızlar ben aşırı terliyorum ya özellikle de uyurken ter içinde kalıyorum sizde de oluyor mu? Evimiz merkezi sistem olduğu için sıcak oluyor zaten tişörtle yatıp pike örtüyoruz kışları, ama şu an çıplak yatacağım neredeyse yine de çok terliyorum. Hamilelikten mi kilodan mı bilemedimsaçlarım falan ıslak oluyor uyandığımda
Gece sürekli uyanma bende de vardı ama son bir haftadır falan iyiyim 1-2 kez kalkıp tuvalete gidiyorum. Böyle dönemsel oluyor galibaKızlar bende her gece her saat başı uyanmaktan bıktım uykumu alamaz oldum bu yüzden gündüz de uyumaya başladım kisacasi ilk 3 ayki uyuma düzenime geri döndüm.. gündüzde her saat başı kalkıyorum nedir bu anlamadım.. (gündüz uyuma yazmayın onunla alakası yok)
Off o kürek kemiğine kramp girme olayını biliyorum hamilelikten önce olurdu banaAynısı bende de var, en basit bir işi yaparken bile belim kopuyor. Gün içinde çalışırken sırtıma kramp giriyor özellikle sağ kürek kemiğinin olduğu yere dik oturmaya çalışıyorum ama yokhaftaya da çalışır raporumu alacaktım ama cidden 32den 37ye o 5 hafta nasıl geçecek bilmiyorum
Ben de terliyorum hep bi sıcak basıyo yemek yerken özellikle balkon kapısını açtırıyorum eşime. Regl olmadığımız içinmiş bak arkadaşlar yazmış ben de öğrenmiş oldumKızlar ben aşırı terliyorum ya özellikle de uyurken ter içinde kalıyorum sizde de oluyor mu? Evimiz merkezi sistem olduğu için sıcak oluyor zaten tişörtle yatıp pike örtüyoruz kışları, ama şu an çıplak yatacağım neredeyse yine de çok terliyorum. Hamilelikten mi kilodan mı bilemedimsaçlarım falan ıslak oluyor uyandığımda
Dr'um kramplarin geçtiyse magnezyumu biri dusurelim demişti, 30-32 gibi bırakacagiz dedi sanırım. Benim de kramp olayım eskisi gibi değil şükür geçti o yüzden 1 tane içiyordum. Dr yuruyus var mı diyecek yok Dicem yurumedigin için diyecekOff o kürek kemiğine kramp girme olayını biliyorum hamilelikten önce olurdu banamagnezyumu ikiye mi çıkarsan canım ya da başka markaya mı geçsen? Ben şimdi doktoruma yazdım hala düzelmedm bugün 3.gün dün artık acıdan bayılmışım akşam 8.30’dan beri uyuyorum sağ tarafım hala batıyor galiba böbrek de gitti
Keşke bende gitmiş olsaydım lazere ya gittim ama bikini bölgesini sona bırakmıştım baştan olmalıydıBen lazere gidiyordum canım çok tüyüm kalmamıştı zaten onları jilet ile alıyordum el alışkanlığı sanırım bakmaya ihtiyaç duymadan karambole alıyorumjilet kesmiyor zaten sonra dokunuyorum pürüzsüz tamam hepsini almışım diyorum ayna ile de bakılabilir
evet ya mümkün değil uzanılmıyor karnı çok kasmak gerekiyorEvet canim ayaktayken asla uzanıyorum zaten artık
Ya o sık uyanmalar bende de var çok çok yorgunsam bi kaç saat uyanmıyorum onda da aşırı kasık doluluğuyla uyanıyorum ama benim derdim tuvalet yani sık tuvalete çıkmaktan. Kalitesiz uyku insanı gündüz de mahvediyorKızlar bende her gece her saat başı uyanmaktan bıktım uykumu alamaz oldum bu yüzden gündüz de uyumaya başladım kisacasi ilk 3 ayki uyuma düzenime geri döndüm.. gündüzde her saat başı kalkıyorum nedir bu anlamadım.. (gündüz uyuma yazmayın onunla alakası yok)
30 haftaya bakmak gerekiyor canım. 31.hafta içerisinde olabiliriz ama bebek 30 haftayla uyumlu sonuçta. Doktorlar da 30 u baz alıyor boy kilo konusunda. Ama söylerken 31.hafta içindesin diyorKızlar doktora örneğin 30+1'de gittik diyelim. Boy kilo tablosuna baktığımızda 30. Haftaya mi bakmak gerekiyor 31. Haftaya mi?
Yürüyemiyosan ikiye çıkarmalısın bence hem kramplar hem eklem ağrıları için çünkü magnezyumDr'um kramplarin geçtiyse magnezyumu biri dusurelim demişti, 30-32 gibi bırakacagiz dedi sanırım. Benim de kramp olayım eskisi gibi değil şükür geçti o yüzden 1 tane içiyordum. Dr yuruyus var mı diyecek yok Dicem yurumedigin için diyecekdaha önce de magnezyumu 2ye çıkarttığında ben de kullanıyorum ama hareketsiz bir hayatım var benim de ağrılarım oluyor bunun çözümü yürümek demişti ben haftasonu harici yurumuyorum hiç
Üzücü gerçekten gün içinde de bu yüzden ölü gibiyimGece sürekli uyanma bende de vardı ama son bir haftadır falan iyiyim 1-2 kez kalkıp tuvalete gidiyorum. Böyle dönemsel oluyor galiba
Evet canım çok kötü bi hal alıyor gün içinde ciddi bir tahammulsuzluk bile yapıyor uykusuzluk böyle baş dönüyor tansiyon düşüyor gibi oluyo ama her şey normal cikiyo gerçekten bende şu hamilelikte uykuyla sinaniyorum ama insanın psikolojisini etkiliyor gece yatmadan hiç su içmesem bile geliyor nerden geliyo bu kadar su anlamıyorumYa o sık uyanmalar bende de var çok çok yorgunsam bi kaç saat uyanmıyorum onda da aşırı kasık doluluğuyla uyanıyorum ama benim derdim tuvalet yani sık tuvalete çıkmaktan. Kalitesiz uyku insanı gündüz de mahvediyor
30 haftaya bakmak gerekiyor canım. 31.hafta içerisinde olabiliriz ama bebek 30 haftayla uyumlu sonuçta. Doktorlar da 30 u baz alıyor boy kilo konusunda. Ama söylerken 31.hafta içindesin diyor
Neye öyle demişDoktorum böbrek olabilir demiş gidicem bugün
Yok kız estagfurullah napacan canım hamilelik e daha diğer bebişin küçük onları veremeden tekrar bir gebelik bence çok normalUzunda değilim ama yine de boy biraz kurtarıyor beni gerçi şimdi oda kurtarmıyor baya 1.65 e 97 kilo yürüyen duba gibiyim
Kız dünden beri derdimi yazıyom size beni görmüyonuz muÜzücü gerçekten gün içinde de bu yüzden ölü gibiyim
Evet canım çok kötü bi hal alıyor gün içinde ciddi bir tahammulsuzluk bile yapıyor uykusuzluk böyle baş dönüyor tansiyon düşüyor gibi oluyo ama her şey normal cikiyo gerçekten bende şu hamilelikte uykuyla sinaniyorum ama insanın psikolojisini etkiliyor gece yatmadan hiç su içmesem bile geliyor nerden geliyo bu kadar su anlamıyorum
Neye öyle demiş
Ya bebişin boy olayına takıldım birazYa o sık uyanmalar bende de var çok çok yorgunsam bi kaç saat uyanmıyorum onda da aşırı kasık doluluğuyla uyanıyorum ama benim derdim tuvalet yani sık tuvalete çıkmaktan. Kalitesiz uyku insanı gündüz de mahvediyor
30 haftaya bakmak gerekiyor canım. 31.hafta içerisinde olabiliriz ama bebek 30 haftayla uyumlu sonuçta. Doktorlar da 30 u baz alıyor boy kilo konusunda. Ama söylerken 31.hafta içindesin diyor
Bu ctesi randevum var bahsetcem agrilarimdan, bıraktırmaz belki. Bu gidişimde bıraktıracakti sanırımYürüyemiyosan ikiye çıkarmalısın bence hem kramplar hem eklem ağrıları için çünkü magnezyum
Biz uyurken farketmeden aşağıya vuruyor galiba gün içinde alt kısma her vuruşunda çişim geliyorÜzücü gerçekten gün içinde de bu yüzden ölü gibiyim
Evet canım çok kötü bi hal alıyor gün içinde ciddi bir tahammulsuzluk bile yapıyor uykusuzluk böyle baş dönüyor tansiyon düşüyor gibi oluyo ama her şey normal cikiyo gerçekten bende şu hamilelikte uykuyla sinaniyorum ama insanın psikolojisini etkiliyor gece yatmadan hiç su içmesem bile geliyor nerden geliyo bu kadar su anlamıyorum
Neye öyle demiş
Ne o ne kaçırdım ben noldu sanaDoktorum böbrek olabilir demiş gidicem bugün
Sag arka taraf benimde ağrıyordu hatta en sonunda sirta dogru cikmaya baslamisti agri ve kum dusuruyormusum idrar testinde çıktı canımKız dünden beri derdimi yazıyom size beni görmüyonuz muTRİP gulumsebebek
3 gündür sırtım belim ağrıyo duramıyorum acısından dünden beri de özellikle sağ arka tarafım daha çok ağrıyo doktora yazdım böbrek olabilir gel bakalım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?