- 5 Mayıs 2023
- 8.608
- 10.139
- 178
E bebekte şubst başında vardı hemen tüketmişler hatta bende canped
Aldım inşallah bedeni de dar gelmez. Ne kadar kullanılıyor bilmiyorum ama sezeruanda çok kullanılmıuormış
Heralde.
İşte benim dediğim normal sutyen desteksiz acaba rahat olur mu diye.. çünkü bunda yukarıdan açması bana zor geldi e bebekte denemiştim bi açmayı bilmiyorum o yüzden ne yapsamHeh böyle bişi lazım dışarı çıkarken veya biri geldiğinde takmak için. Hastanede çekim de yaptırıcam mesela ben, beyaz takımdan iyice belli olur böyle kaplı giymeliyim şahsen
Bu destekli değil ki canım, kaplı. Ucu belli olmıcak yani bi de emzirme sütyeni olduğu için aşağı açılıyo zaten kaydırmamıza gerek yok bence
Bence olur arkadaşımda gozlemledigim oydu ve çok rahat hızlı olmasına çok şaşırmıştımYa bı de ben yazın halter yaka falan giyerim o yüzden hiç askı takmiyordum, yaz sutyenimde hep askım cikiktir yani öyle de alıştım acaba normal bir sütyeni öyle askısız kullansam ve kaydirsam olmaz mı ki
Normal sutyendiEmzirme sütyeni miydi o dadirekt açılıyor ya bu da destekli ya da desteksiz olması çok fark eder mi acaba
Ben kilo yazıyordu üzerinde ona dikkat ettim bide yorumları felan okudum. Yani biraz muallakta kaldım ama çok basenli biri değilim o yüzden sorun yaşamam diye düşündüm. Basen durumu felan da önemli bence.golden-snitch şok markete de geliyor indirimli olarak ama ben bedenimi tam kestiremedigim için alamadım neye dikkat etmemiz gerekiyor bilmiyorum
Anladim canım o zaman bende biraz araştırma yapiyim artık doğuma çok az kala alcam ben çünkü bedenim çok arada derede şuan.. sezeryan doğumda onermiyormus galiba kimi doktor ama bir pakette ne kadar oluyor bilmiyorum da yarısını falan anca kullaniyormusuz zatenBen kilo yazıyordu üzerinde ona dikkat ettim bide yorumları felan okudum. Yani biraz muallakta kaldım ama çok basenli biri değilim o yüzden sorun yaşamam diye düşündüm. Basen durumu felan da önemli bence.
Kullanışlı olur mu bilemedim kuzum normal sütyenİşte benim dediğim normal sutyen desteksiz acaba rahat olur mu diye.. çünkü bunda yukarıdan açması bana zor geldi e bebekte denemiştim bi açmayı bilmiyorum o yüzden ne yapsam
Emzirme sütyenini açmak alttan sıyırmaktan çok daha pratik canım hemen çıt açıyorsun çıt kapatıyorsunBence olur arkadaşımda gozlemledigim oydu ve çok rahat hızlı olmasına çok şaşırmıştımya birde emzirme sutyenlerinde bilmiyorum ama üstten açarken ben zorlandım e bebekte vs dene bi denemediysen benim uğraşacağım iş değil tabi el alıştıktan sonra nasıl olur bilemem
Normal sutyendiama desteksiz bende o an rahat mı vs vs diye sormak aklıma gelmemiş daha hamileligin baslarindaydim
Bazıları hiç kullanmadan sadece ped kullanmışlar yeterli gelmiş ama ne olur ne olmaz belki çok kanamam olursa diye almak istiyorum ben de. Hep depend denilince başka markaya da bakmadımE bebekte şubst başında vardı hemen tüketmişler hatta bende canped
Aldım inşallah bedeni de dar gelmez. Ne kadar kullanılıyor bilmiyorum ama sezeruanda çok kullanılmıuormış
Heralde.
Teşekkürler canımEmzirme atleti kesinlikle pentiyi öneririm şimdi evde onu kullanıyorum aşırı rahat
Aa depend mi geliyor? M beden alırım diye düşündüm bengolden-snitch şok markete de geliyor indirimli olarak ama ben bedenimi tam kestiremedigim için alamadım neye dikkat etmemiz gerekiyor bilmiyorum
Eğer sütyen aşağı doğru siyrilirsa olur gibi ama bu sefer arka kısım da aşağıya kayacak nasıl olur bilemedimBence olur arkadaşımda gozlemledigim oydu ve çok rahat hızlı olmasına çok şaşırmıştımya birde emzirme sutyenlerinde bilmiyorum ama üstten açarken ben zorlandım e bebekte vs dene bi denemediysen benim uğraşacağım iş değil tabi el alıştıktan sonra nasıl olur bilemem
Normal sutyendiama desteksiz bende o an rahat mı vs vs diye sormak aklıma gelmemiş daha hamileligin baslarindaydim
9 - 10 adet oluyor bedene göre değişiyor odaAnladim canım o zaman bende biraz araştırma yapiyim artık doğuma çok az kala alcam ben çünkü bedenim çok arada derede şuan.. sezeryan doğumda onermiyormus galiba kimi doktor ama bir pakette ne kadar oluyor bilmiyorum da yarısını falan anca kullaniyormusuz zatengolden-snitch
Aynen depend daha iyi bence de hasta bezlerinde. Ben indirimde diye canped aldım.Bazıları hiç kullanmadan sadece ped kullanmışlar yeterli gelmiş ama ne olur ne olmaz belki çok kanamam olursa diye almak istiyorum ben de. Hep depend denilince başka markaya da bakmadım
Allah allah demek ki el aliskanligiEmzirme sütyenini açmak alttan sıyırmaktan çok daha pratik canım hemen çıt açıyorsun çıt kapatıyorsunelin alışır. Normal sütyeni sıyırınca göğsün kayıyor toparlamak için uğraşıyorsun falan ben o yüzden hep emzirme atleti ve emzirme sütyeni kullandım 2 sene boyunca.
Teşekkür ederim canim9 - 10 adet oluyor bedene göre değişiyor oda
Evet keşke deseydim 10 gün oldu veya olmadı ben göreli ve şoka bu aralar bu tarz şeyler geliyor nedense indirime ya da benim dikkatimi çekmeye başladıTeşekkürler canım
Aa depend mi geliyor? M beden alırım diye düşündüm ben
Eğer sütyen aşağı doğru siyrilirsa olur gibi ama bu sefer arka kısım da aşağıya kayacak nasıl olur bilemedimaskısız sütyen takıp bi deneme yapmak lazım
Braleti evde takarım canım dışarıda cuplı olanlardan takmak istiyorum göğsün damla goruntusunden hoşlanmıyorum bralet giyince yeni ergenliğe girmiş çocuk gibi oluyorumAllah allah demek ki el aliskanligi
Bralet tarzı sutyenler var peki onlar iş görür mü yoksa göğüsler çok mu garip durur acaba
Teşekkür ederim canim
Evet keşke deseydim 10 gün oldu veya olmadı ben göreli ve şoka bu aralar bu tarz şeyler geliyor nedense indirime ya da benim dikkatimi çekmeye başladı
Hee doğru diyorsun bu seferde onu da toparlaması zor olacak penti de bralet tarzı sutyenler var onlar nasıl olur acaba
Ayy evet doğru diyorsunBraleti evde takarım canım dışarıda cuplı olanlardan takmak istiyorum göğsün damla goruntusunden hoşlanmıyorum bralet giyince yeni ergenliğe girmiş çocuk gibi oluyorumbir de yaz kıyafetlerim için olmaz sanırım o tarz sutyen
Erken doğum riskin yoksa korkma canım birşey olmaz inşaAllah. Arkdaşım 28 haftalık yapmıştı bi sıkıntı olmadı.Kızların ben haftaya 31 haftalık oluyorum ve uçakla seyahat etmem gerekiyor. Ama çok tereddüt ediyorum. Doktordan rapor almam gerekiyormuş ama yinede için pek rahat değil. Aranızda uçuş yapan veya çevrenizde birileri oldu mu bu haftalarda daha önce?
E bebekte şubst başında vardı hemen tüketmişler hatta bende canped
Heralde.
Kızlar canped eşimin babaannesi için alınmış kaynanam alıp kullan dedi L beden 1.68 boy 92 kg tam oldu xl daha rahat olurdu bana ama L de sıkmadı öyle oldu yinegolden-snitch şok markete de geliyor indirimli olarak ama ben bedenimi tam kestiremedigim için alamadım neye dikkat etmemiz gerekiyor bilmiyorum
Ay ben 86 kiloyla doğum yaptım depend aldırmıştım L beden. Çuval gibi durdu baya çocukların altındaki bez dolunca nasıl sallanır öyleydiKızlar canped eşimin babaannesi için alınmış kaynanam alıp kullan dedi L beden 1.68 boy 92 kg tam oldu xl daha rahat olurdu bana ama L de sıkmadı öyle oldu yinecesursavasci bence sana M rahat olur kalıpları geniş beli lastikli zaten. L de olur ama geniş mi olur bilemedim
Boyun kaç canımAy ben 86 kiloyla doğum yaptım depend aldırmıştım L beden. Çuval gibi durdu baya çocukların altındaki bez dolunca nasıl sallanır öyleydişimdi daha kiloluyum gerçi L iyi olur artık ben ped aldım daha depend almadım. Bu arada an itibarıyle 8 kilo almış bulunuyorum
1.65 canımBoyun kaç canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?