- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Ayy geçen bi video gördüm instagramda kaydettim mi hatırlamıyorum sana atacaktım tam bu konuyla ilgili anne karninda bebek kısa çıkarsa bir problem olmadığını dile getiriyordu bunun çocuğun gelecekteki boyuyla bir ilgisi olmadığını söylüyorduYa bebişin boy olayına takıldım birazgeçen gittiğimde %11 persentil içerisindeymis diğer her şeyi yuksekken fl niye öyle çıkıyor anlamadım 28+1ken gitmişim fl 27+1 diğer ölçülen kısımlar 29-30 hafta arası ama fl 5.05 ölçülmüş 28. Hafta için 35.35 cm kısa geldi bana da. Boy tam ölçülemez yanlış sonuç verebilir dense de ne bileyim herkesinki bir şekilde ölçülüyor yüksek çıkıyor ama benim bebişin niye öyle çıktı
Kızlar temizlik için ne kadar ödüyorsunuz yardımcı kadinlara
Kuzum olabiliiirr. Diğerleri 52 53 cm seninki 49 cm doğabilir hepsi uzun olacak diye bir kaide yokki.Ya bebişin boy olayına takıldım birazgeçen gittiğimde %11 persentil içerisindeymis diğer her şeyi yuksekken fl niye öyle çıkıyor anlamadım 28+1ken gitmişim fl 27+1 diğer ölçülen kısımlar 29-30 hafta arası ama fl 5.05 ölçülmüş 28. Hafta için 35.35 cm kısa geldi bana da. Boy tam ölçülemez yanlış sonuç verebilir dense de ne bileyim herkesinki bir şekilde ölçülüyor yüksek çıkıyor ama benim bebişin niye öyle çıktı
Valla eşimde aynı böyle söylüyor hamilelik olur öyle falan filan ama asla kilo seven bi tip değil inandırıcı gelmiyor o söyleyinceYok kız estagfurullah napacan canım hamilelik e daha diğer bebişin küçük onları veremeden tekrar bir gebelik bence çok normal
ay ben hiç görmemişim kız onuu bide diyorum ne kaçırdım ben diyeKız dünden beri derdimi yazıyom size beni görmüyonuz muTRİP gulumsebebek
3 gündür sırtım belim ağrıyo duramıyorum acısından dünden beri de özellikle sağ arka tarafım daha çok ağrıyo doktora yazdım böbrek olabilir gel bakalım dedi
belki minyon olacaktır canım. Tüm değerler tam haftasıyla uyumlu olmuyor kafa bi hafta önde boy bi hafta geride filan ölçülüyor net sonuç değil tabi bunlar tahmini. Ama senin bebiş biraz minyon olacak gibi tabiki 1.50 de kalmaz boyu da 1.90 da olmayabilir yani. Orta boy standartlarında olacak gibi tabi erkek çocuğu birden de atabilir. Hatırlasana benimki de başta boy kızımın haftalarına göre kısa gidiyordu bende heralde bu kiloya gidecek filan diyordum sonradan hızlandı boy artışı. Benim kızımın boyu hep önde gidiyordu gerçi 27 haftalıkken 34.5 boyunda doğdu. Doğumdan iki gün önceki ölçümde 31 cm ölçülmüştü . İki günde 3bucuk santim uzayamıcağına göre illaki oynama oluyor.Ya bebişin boy olayına takıldım birazgeçen gittiğimde %11 persentil içerisindeymis diğer her şeyi yuksekken fl niye öyle çıkıyor anlamadım 28+1ken gitmişim fl 27+1 diğer ölçülen kısımlar 29-30 hafta arası ama fl 5.05 ölçülmüş 28. Hafta için 35.35 cm kısa geldi bana da. Boy tam ölçülemez yanlış sonuç verebilir dense de ne bileyim herkesinki bir şekilde ölçülüyor yüksek çıkıyor ama benim bebişin niye öyle çıktı
Dün eşim diyor ki gündüz de biz bunu uyutmayalim dürtüp duralım akşam uyusun bizle seni rahat ettirsinBiz uyurken farketmeden aşağıya vuruyor galiba gün içinde alt kısma her vuruşunda çişim geliyorbi arkadaş daha vardı burada o uyanıp evin içinde de geziyordu geri uyuyamıyordu ciddi psikolojik sıkıntıya girmişti o naptı acaba adını hatırlayamadım. Biz Allahtan uyanıp geri uyuyoruz ama o bile insanı rahatsız ediyor uyu uyan hiç durmadan. Gündüz de hiç uyumuyorum ben bide yani gündüz uykusuyla da alakası yok. Az kaldı ama doğumdan sonrada değişen bişey olmucak. Bu sefer de bebek uyutmucak. Zor günler geçti daha zor günler bizi bekliyor
Ne o ne kaçırdım ben noldu sana
Aay niyeyse ben bu konuya çok takıldım burun kemiği de minik ya bacak kısa olursa sıkıntı olur mu diye detayliya baktım kolları falan haftasında olması gereken uzunlukta ama boyu hep gununden 3-5 gün kısa oluyor geçtiğimiz kontrolde de 1 hafta kısa çıkmışAyy geçen bi video gördüm instagramda kaydettim mi hatırlamıyorum sana atacaktım tam bu konuyla ilgili anne karninda bebek kısa çıkarsa bir problem olmadığını dile getiriyordu bunun çocuğun gelecekteki boyuyla bir ilgisi olmadığını söylüyordu
Oof yaa her şey uçuyor artıkAntalyada 2k diyorlar şaka gibi yani benim burda öyle
Burun kemiği kısa demişti ya Dr. down sendromu durumunda bacak boyu da kısa oluyormuşKuzum olabiliiirr. Diğerleri 52 53 cm seninki 49 cm doğabilir hepsi uzun olacak diye bir kaide yokki.
İlk kızım 51di 2. 49 cm doğu hala da mini minyon yaşıtlarına göre. Bak şimdiden bunlara takılırsan doğduğunda yaşıtlarına göre minyon olursa da sen kafaya takarsın. Takılma her çocuğun gelişimi kendine özel. Sağlıklı mı sağlıklı ona bakacaksın.
Eşinin mantık gayet iyi dene bi işe yararsa bende denicemDün eşim diyor ki gündüz de biz bunu uyutmayalim dürtüp duralım akşam uyusun bizle seni rahat ettirsinçok mantıklı geldi bana yoksa ne bu böyle..
Oooo o arkadaşın daha fenaymış ben gözüm kapalı gidip geliyorum uykum açılmasın diye
Ama gerçekten gün içinde yorgunda olsam uyumasam da uyusam da gece için hiçbir şey değişmiyor doktoruma sorcam bu durumu gittiğimde
Canım takılma keşke o videoyu direkt atsaydım buraya anne karnındaki boy gelecekteki boyu hakkında hiçbir bilgi vermiyormuş benimkininde boyu kısa çıkıyor galiba kilosu da fazla çıkıyor haftasına göreAay niyeyse ben bu konuya çok takıldım burun kemiği de minik ya bacak kısa olursa sıkıntı olur mu diye detayliya baktım kolları falan haftasında olması gereken uzunlukta ama boyu hep gununden 3-5 gün kısa oluyor geçtiğimiz kontrolde de 1 hafta kısa çıkmış
Umarım öyledir canım bir de burun kemiği olayı olunca o yüzden takıldım. Son gittiğimizden beri epeyi araştırıyorum ama bakınca burun kemiği de sınırın içinde neden küçük dediler bilmiyorum bir yandan hamileligi kendime zehir etmek istemiyorum bir yandan da korkuyorum sürekli araştırıyorumValla eşimde aynı böyle söylüyor hamilelik olur öyle falan filan ama asla kilo seven bi tip değil inandırıcı gelmiyor o söyleyinceböyle senden duymak daha iyi geldi
ay ben hiç görmemişim kız onuu bide diyorum ne kaçırdım ben diye
İnşallah sıkıntılı bi durum değildir canım klasik gebelik sebebidir ama gitmişken bebişini de görürsün
belki minyon olacaktır canım. Tüm değerler tam haftasıyla uyumlu olmuyor kafa bi hafta önde boy bi hafta geride filan ölçülüyor net sonuç değil tabi bunlar tahmini. Ama senin bebiş biraz minyon olacak gibi tabiki 1.50 de kalmaz boyu da 1.90 da olmayabilir yani. Orta boy standartlarında olacak gibi tabi erkek çocuğu birden de atabilir. Hatırlasana benimki de başta boy kızımın haftalarına göre kısa gidiyordu bende heralde bu kiloya gidecek filan diyordum sonradan hızlandı boy artışı. Benim kızımın boyu hep önde gidiyordu gerçi 27 haftalıkken 34.5 boyunda doğdu. Doğumdan iki gün önceki ölçümde 31 cm ölçülmüştü . İki günde 3bucuk santim uzayamıcağına göre illaki oynama oluyor.
Kız ve erkek çocuğu farkı illaki oluyor ama aşırı minyon kısa da değil bebişin yani 1-2 cm oynuyor mesela oda ultrason hatası olabilir
Sag arka taraf benimde ağrıyordu hatta en sonunda sirta dogru cikmaya baslamisti agri ve kum dusuruyormusum idrar testinde çıktı canımdoktor ilaç vermişti 3 günde ağrısı geçmişti ilaç sayesinde..
Al işte durduk yere yine trip yedim
Hahahah sizi yerimValla eşimde aynı böyle söylüyor hamilelik olur öyle falan filan ama asla kilo seven bi tip değil inandırıcı gelmiyor o söyleyinceböyle senden duymak daha iyi geldi
ay ben hiç görmemişim kız onuu bide diyorum ne kaçırdım ben diye
İnşallah sıkıntılı bi durum değildir canım klasik gebelik sebebidir ama gitmişken bebişini de görürsün
belki minyon olacaktır canım. Tüm değerler tam haftasıyla uyumlu olmuyor kafa bi hafta önde boy bi hafta geride filan ölçülüyor net sonuç değil tabi bunlar tahmini. Ama senin bebiş biraz minyon olacak gibi tabiki 1.50 de kalmaz boyu da 1.90 da olmayabilir yani. Orta boy standartlarında olacak gibi tabi erkek çocuğu birden de atabilir. Hatırlasana benimki de başta boy kızımın haftalarına göre kısa gidiyordu bende heralde bu kiloya gidecek filan diyordum sonradan hızlandı boy artışı. Benim kızımın boyu hep önde gidiyordu gerçi 27 haftalıkken 34.5 boyunda doğdu. Doğumdan iki gün önceki ölçümde 31 cm ölçülmüştü . İki günde 3bucuk santim uzayamıcağına göre illaki oynama oluyor.
Kız ve erkek çocuğu farkı illaki oluyor ama aşırı minyon kısa da değil bebişin yani 1-2 cm oynuyor mesela oda ultrason hatası olabilir
Ben en son çağırdığımda tam gün 1000di ama 1-2 ay olucak şimdi ne olmuştur acaba. Yarım gün alıyodum ben yetiyor sen de öyle yapabilirsinKızlar temizlik için ne kadar ödüyorsunuz yardımcı kadinlara
Canım aslında boyunun kısa olmasına takılma sebebim down sendromunda da fl kisa olurmuş daha büyük bir kisaliktan bahsediliyor 2-3 hafta gibi ama yine de burnundan ötürü korktum. Eşimin tarafı uzun bizim ailede bir tek babamın uzun diyebilirim. Diğerleri kısa değil ama yine de ortalama çok uzun değillerCanım takılma keşke o videoyu direkt atsaydım buraya anne karnındaki boy gelecekteki boyu hakkında hiçbir bilgi vermiyormuş benimkininde boyu kısa çıkıyor galiba kilosu da fazla çıkıyor haftasına göreemin olamadım dikkat etmediğim için ama takılma.. doğduktan sonra kemik gelişimine iyi gelen şeyler yedirirsin sonrada basketbola falan gönderirsin yine faydası olur eğer minyon olursa ama sağlıklı olsun nolcak sanki.. eşinin ve senin boyun kaç ve ailede minyonluk var mı erkeklerde
Hahahah sizi yerimseninkini hatırlıyorum evet inşallah bende böbrekle ilgili bişi yoktur cesursavasci
Bi arkadaşım da hamileliğinde böbrek büyümesinden aylarca yatmıştı korktum baya nefes aldıkça batıyo çünkü geçmiyo hiç inşallah normal bel ağrısıdırgulumsebebek
Eşinin mantık gayet iyi dene bi işe yararsa bende denicemvalla ne yalan söyleyim bende gözüm kapalı gidip geliyorum hemen geri uyuyayım diye genelde geri uyuyorum ama uyuyamazsamda yataktan kalkmadan telefonda bişeyler okuyorum gözüm yoruluyo direk uyuyorum. Evin içinde gezsem sabaha kadar dolanır dururuz. Doktor normal dicek gebelikten dicek sor yine bende sorcam ama normal yani
O zaman takılmakta haklısın canım en son gittiğinde doktoruna bu konuyu açtın mı bir şeyler diyo mu..Canım aslında boyunun kısa olmasına takılma sebebim down sendromunda da fl kisa olurmuş daha büyük bir kisaliktan bahsediliyor 2-3 hafta gibi ama yine de burnundan ötürü korktum. Eşimin tarafı uzun bizim ailede bir tek babamın uzun diyebilirim. Diğerleri kısa değil ama yine de ortalama çok uzun değiller
Yarım gün yetmez canım, benim ev uçuyor şu anBen en son çağırdığımda tam gün 1000di ama 1-2 ay olucak şimdi ne olmuştur acaba. Yarım gün alıyodum ben yetiyor sen de öyle yapabilirsin
Canım en uygun fiyatlı bulabildiğim geçen hafta 1.000 tlydi, oda kadın doğru düzgün temizlemedi zaten birdaha çağırmıycam.Kızlar temizlik için ne kadar ödüyorsunuz yardımcı kadinlara
Boyu hakkında bir şey söylemedi sadece burun kemiği hala minik ama bunu konuşmuştuk zaten dedi. Daha önce de detaylıdan sonra kendi doktorum hep düşük olcmustu akşamında başka dr'a gittim ya o da herşeyi normal ölçtü sadece bacak boyu 1 gün küçüktü (tam yumurtlama günüm aslında o gün de) bir yandan diyorum ben mi fazla takiliyorum, detaylıda da böyle bir sey söylenmedi çünkü. Kendi dr'um da ileri-geri durumlarını 2-3 haftadan fazla ileri-geri çıkma durumunda inceleriz demişti her geldiğinde 1 hafta ileride olcak gibi bir durum yok 1 hafta geri de olabilir buna takılma demiştiİnşallah sadece usutmussundur insan gerçekten hamilelikte böyle böle konusuyo
Bende öyle hatta saate bakıyorum her seferinde sonra gözümü kapatıyorum kurulu saat gibiyim.. Bende öyle dolansam uykum açılır o arkadaşın tuvaleti uzak mı odasına acaba niye öyle şeyler yapiyo
O zaman takılmakta haklısın canım en son gittiğinde doktoruna bu konuyu açtın mı bir şeyler diyo mu..
Sende mi antalyadasin canimCanım en uygun fiyatlı bulabildiğim geçen hafta 1.000 tlydi, oda kadın doğru düzgün temizlemedi zaten birdaha çağırmıycam.
Fiyatlar gerçekten çok uçuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?