İnşallah canımİnşallah sadece usutmussundur insan gerçekten hamilelikte böyle böle konusuyo
Bende öyle hatta saate bakıyorum her seferinde sonra gözümü kapatıyorum kurulu saat gibiyim.. Bende öyle dolansam uykum açılır o arkadaşın tuvaleti uzak mı odasına acaba niye öyle şeyler yapiyo
O zaman takılmakta haklısın canım en son gittiğinde doktoruna bu konuyu açtın mı bir şeyler diyo mu..
Oof işte bir de bundan korkuyorum uygun diye gelecek temizlemeden gidecek ben iyice sinir küpü olcam verdiğim de boşa gidecek diyeCanım en uygun fiyatlı bulabildiğim geçen hafta 1.000 tlydi, oda kadın doğru düzgün temizlemedi zaten birdaha çağırmıycam.
Fiyatlar gerçekten çok uçuk.
O zaman şimdilik robot ve eşinle idare et doğuma yakın çağırıp onda dip bucak yaptırırsınYarım gün yetmez canım, benim ev uçuyor şu anbir de artık hiç bir sey yapamaz oldum. Dip bucak temizlensin sonraki hafta robot salayim sadece istiyorum, hep uçmuş fiyatlar ya ama mecbur alcaz artık evi götürecek yoksa
Yok canım Kocaeli / gebzedeyim benSende mi antalyadasin canim
Evet canım doğru demiş gelişimi geriden gelip turp gibi çocuklar doguyo canını sıkma birde şimdi biraz göz ucuyla baktım da senin bebisin hareketleri de iyi, parmaklarında kemikler gozukuyor mu hiç bi ultrasonda onlarda tamamsa dediğim şekilde minik burunlu boyu kesinlesmemis bir oglusun olurBoyu hakkında bir şey söylemedi sadece burun kemiği hala minik ama bunu konuşmuştuk zaten dedi. Daha önce de detaylıdan sonra kendi doktorum hep düşük olcmustu akşamında başka dr'a gittim ya o da herşeyi normal ölçtü sadece bacak boyu 1 gün küçüktü (tam yumurtlama günüm aslında o gün de) bir yandan diyorum ben mi fazla takiliyorum, detaylıda da böyle bir sey söylenmedi çünkü. Kendi dr'um da ileri-geri durumlarını 2-3 haftadan fazla ileri-geri çıkma durumunda inceleriz demişti her geldiğinde 1 hafta ileride olcak gibi bir durum yok 1 hafta geri de olabilir buna takılma demişti
Dimi ya hatta bak bugünde yağmur yağdı camları temizledi cam derdimiz de yokO zaman şimdilik robot ve eşinle idare et doğuma yakın çağırıp onda dip bucak yaptırırsın
Sorma ben başında değildim ama işteydim, işten eve döndüm böyle Allahım ev şimdi tertemizdir diye kapıyı hevesle açtım ben şokOof işte bir de bundan korkuyorum uygun diye gelecek temizlemeden gidecek ben iyice sinir küpü olcam verdiğim de boşa gidecek diye
Buradaki piyasa kocaeliden farklıYok canım Kocaeli / gebzedeyim ben
Tarama testlerini yaptırdın mı? Down riski varmıydı?Burun kemiği kısa demişti ya Dr. down sendromu durumunda bacak boyu da kısa oluyormuşgördüğüm kadarıyla 2-3 haftalık bir kisaliktan bahsediliyor ama benim bebişin de bu aralık en son 1 haftaya kadar çıkmış o yüzden korkuyorum bir yandan açıkçası
Tek seferlik istemiyorum canımO zaman şimdilik robot ve eşinle idare et doğuma yakın çağırıp onda dip bucak yaptırırsın
Evet hareketli aslında minik kuşum, parmakları da gözüküyor. Detaylı ultrasonda sadece burnu hafif küçük onun haricinde diğer organlarında bir şey yok genetik olabilir demişti dr. İnşallah sağlıklidir miniğimEvet canım doğru demiş gelişimi geriden gelip turp gibi çocuklar doguyo canını sıkma birde şimdi biraz göz ucuyla baktım da senin bebisin hareketleri de iyi, parmaklarında kemikler gozukuyor mu hiç bi ultrasonda onlarda tamamsa dediğim şekilde minik burunlu boyu kesinlesmemis bir oglusun olur
Hahaha
Ben de aynı şekildeyim dün 3te uyandım kocam eski sevgilisiyle mesajlaşıyordu rüyamdaKızlar bende her gece her saat başı uyanmaktan bıktım uykumu alamaz oldum bu yüzden gündüz de uyumaya başladım kisacasi ilk 3 ayki uyuma düzenime geri döndüm.. gündüzde her saat başı kalkıyorum nedir bu anlamadım.. (gündüz uyuma yazmayın onunla alakası yok)
Aay çok kötü ya verdiğin paradan hayır mı bekliyor o şimdi. Ben evde olunca belki arada kontrol ederim de hep de peşinde dolasamam odada çalışıyor olcamSorma ben başında değildim ama işteydim, işten eve döndüm böyle Allahım ev şimdi tertemizdir diye kapıyı hevesle açtım ben şokyaa yeni temizlenmiş evde azıcık çamaşır suyu detarjan falan kokarya hiç birşey yok, öyle süpürmüş silmiş o kadar, lavaboya çamaşır suyu bile dökmemişti düşün.
Aaay böyle salak saçma rüyalar görüyorum ben de hamileliğimden beri her ay bi kocama kinle uyanıyorum sabah ya aldatiyo ya eski sevgilisiyle beraber ya üstüme yeni birini getirmiş o kadar sacma sapan ki daha önce hiç böyle şeyler gormezdimBen de aynı şekildeyim dün 3te uyandım kocam eski sevgilisiyle mesajlaşıyordu rüyamdauyuyamadım sonra 4.30 gibi uyudum 5.30 gibi tekrar uyandım berbattı
Demek ki hormonlardan durup durup ben de görüyorum sonra onu darlıyorumAaay böyle salak saçma rüyalar görüyorum ben de hamileliğimden beri her ay bi kocama kinle uyanıyorum sabah ya aldatiyo ya eski sevgilisiyle beraber ya üstüme yeni birini getirmiş o kadar sacma sapan ki daha önce hiç böyle şeyler gormezdim
2li tarama yaptırmıştım canım 1/19000lerdeydi değer. Aslında unutmuştum ne güzel ama geçtiğimiz randevuda da burun kemiği hala minik olunca eşimle artık kontrole gitmeye korkar olduk. İnşallah sağlıklıdır miniğimTarama testlerini yaptırdın mı? Down riski varmıydı?
Benim 2. Kızıma bir bacağı kısa dedi doktor ama öyle bişe yoktu doğdu gayet eşitti. Yanlış ölçme olasılığı çok yüksek. En az 2 3 haftalık bi gerilik olması lazım. Öyle olsa zaten direk perinatolojiye yönlendirir. Düşünüp psikolojini bozma üzülüp modunu düşürmek sanada bebeğede eziyet. Boşa vesvese yapıyorsun, biliyorum anne yüreği ister istemez düşünüyorsun ama Allah’a teslim ol canım. Allahım Sana emanet de düşünme. Bir sıkıntı yoktur Allah’ın izniyle
Ben de sabah sinirle uyanıyorum akşam geldiginde bı tur trip atıyorumDemek ki hormonlardan durup durup ben de görüyorum sonra onu darlıyorum
Minnak burunlu bir paşadır2li tarama yaptırmıştım canım 1/19000lerdeydi değer. Aslında unutmuştum ne güzel ama geçtiğimiz randevuda da burun kemiği hala minik olunca eşimle artık kontrole gitmeye korkar olduk. İnşallah sağlıklıdır miniğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?