- 22 Ağustos 2016
- 2.747
- 2.474
- 133
- 27
Ben bugün hiç sevmiyorum mesela ama akşama yemeğe götürecek o zaman severim sankiMerhaba siz de eşlerinize takıkmısınız gece uyanıyorum aklıma bin türlü şey geliyor bi de taksici afedersiniz bizim ki tüp bebek transferden sonra hep yasaktı ilişki hala yasak ikiz olduğu için ey aklıma neler geliyor. Bide bazen çok seviyorum bazen hiç sevmiyorum
Benim burnum çok minik olmasa da minik, perinatolog da genetik olabilir sizin burnunuz da küçük dedi. Kv'nin burnu estetikli gibi minicik. Eşimin burnu büyük. Eşime de hep çocuğumuzun burnu senin tarafına cekecekse annene çeksin derdimMinnak burunlu bir paşadırinşaAllah canım güzel düşün
Varmı ailede minik burunlu?
Canım ben gittiğimde de biliyorsun aynı perinatolojiye gittik onlar her zaman en kötüsünü söylüyor malesef bana da beyinde bir sıvı varmış zekasıyla alakalı bir şey olabilir ama olmayadabilir demişti ona bakalım demişti ve sıvı çok şükür 10 değerinin altındaydı.. Yani sende eğer bu burun kemiği sıkıntı etseydi muhakkak bir daha çağırırdi.. sonra kendi doktorumda dedi beyninde bi sıkıntı yok diye rahatlamıştim.. ama işte insan ister istemez takıyor dediğim şekilde elleri vs de zaten kemikleri gözüküp kalbinde de bir şey olmadığı için çok şükür sağlıklı sadece o genetik öyle napalim minnak fındık burunlu tatlı bi genrtiginiz varmisEvet hareketli aslında minik kuşum, parmakları da gözüküyor. Detaylı ultrasonda sadece burnu hafif küçük onun haricinde diğer organlarında bir şey yok genetik olabilir demişti dr. İnşallah sağlıklidir miniğim
E tamam daha ne minik burunludurBenim burnum çok minik olmasa da minik, perinatolog da genetik olabilir sizin burnunuz da küçük dedi. Kv'nin burnu estetikli gibi minicik. Eşimin burnu büyük. Eşime de hep çocuğumuzun burnu senin tarafına cekecekse annene çeksin derdimdua kapılarım acıkmış sanırım
Oyle saçma sapan rüyalar bende görüyorum ya düşünmüyorum da öyle bir şeyBen de aynı şekildeyim dün 3te uyandım kocam eski sevgilisiyle mesajlaşıyordu rüyamdauyuyamadım sonra 4.30 gibi uyudum 5.30 gibi tekrar uyandım berbattı
Sağol canım içimi rahatlattınCanım ben gittiğimde de biliyorsun aynı perinatolojiye gittik onlar her zaman en kötüsünü söylüyor malesef bana da beyinde bir sıvı varmış zekasıyla alakalı bir şey olabilir ama olmayadabilir demişti ona bakalım demişti ve sıvı çok şükür 10 değerinin altındaydı.. Yani sende eğer bu burun kemiği sıkıntı etseydi muhakkak bir daha çağırırdi.. sonra kendi doktorumda dedi beyninde bi sıkıntı yok diye rahatlamıştim.. ama işte insan ister istemez takıyor dediğim şekilde elleri vs de zaten kemikleri gözüküp kalbinde de bir şey olmadığı için çok şükür sağlıklı sadece o genetik öyle napalim minnak fındık burunlu tatlı bi genrtiginiz varmisama boyuna takılma inan boy önemsizmis yanlış da olculebiliyormus
Ense kalınlığı normal miydi peki gerilik de bence ölçümlerden kaynaklı bi ara 1 hafta önde gidiyordu benim en som 3 gün geriye düşmüştü beslenmeden de kaynaklı olabilir detaylıda bizim doktor da burnu güzel olcak minik demişti bence sizin de öyledir eşimle benim burunlarımız da minik güzel çünkü inşallah sağlıklıdır içini ferah tut hep iyisini düşün2li tarama yaptırmıştım canım 1/19000lerdeydi değer. Aslında unutmuştum ne güzel ama geçtiğimiz randevuda da burun kemiği hala minik olunca eşimle artık kontrole gitmeye korkar olduk. İnşallah sağlıklıdır miniğim
Canım çok teşekkür ederim valla sizinle konuştukca biraz rahatlıyorumE tamam daha ne minik burunludurbi risk olsa ense kalınlığı vs de sıkıntılı çıkardı canım gönlünü ferah tut
Ay bende gerçekten bir ben sıkıntılıyım sanıyorum, eşimde sağolsun o kadar ilgilidir ki şu süreçte ama ben herhangi bir şeyde tabi kilo aldım çirkinleştim artık beni sevmezsin diye bir başlıyorum. Geçen gün rüyamda eşimle eski sevgilisiyle aynı ortamdayız saçma sapan karışık rüyalar gördüm.Ben de aynı şekildeyim dün 3te uyandım kocam eski sevgilisiyle mesajlaşıyordu rüyamdauyuyamadım sonra 4.30 gibi uyudum 5.30 gibi tekrar uyandım berbattı
Ben de düşünmüyorum aslında ama sürekli rüyamda görüyorum bu bir işaret diye triplere giriyorumOyle saçma sapan rüyalar bende görüyorum ya düşünmüyorum da öyle bir şeyhormonlar bizi ele geçiriyor
Ay bende gerçekten bir ben sıkıntılıyım sanıyorum, eşimde sağolsun o kadar ilgilidir ki şu süreçte ama ben herhangi bir şeyde tabi kilo aldım çirkinleştim artık beni sevmezsin diye bir başlıyorum. Geçen gün rüyamda eşimle eski sevgilisiyle aynı ortamdayız saçma sapan karışık rüyalar gördüm.
Hepimiz hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alıp sağlıkla büyütelim inşallahCanım çok teşekkür ederim valla sizinle konuştukca biraz rahatlıyorumsağlıklı olsun da miniğim burnuna boyuna takintili değilim zaten tek endişem down sendromu. İnşallah sağlıkla kucağıma alırım minigimi
Ben de düşünmüyorum aslında ama sürekli rüyamda görüyorum bu bir işaret diye triplere giriyorum
Yok yok girmeufff bende triplere girmeye başladım bak
Evet hamilelikte böyle oluyor heralde normal o zamanherkeste var demek ki bu hormonlardan benim ki dalga geçiyor belediyeye ramazan davulcusu lazımmış diye
Yok detaylıda her şey normal sadece burun kemiği hafif küçük dedi genetik de olabilir başka bir bulgu yok çünkü ama fetal DNA ya da amniyosentez öneririm en azından görürsünüz kesin sonucu dedi. %99 sağlıklidir bebek sadece burnu küçük demişti. Üstüne kendi doktorumdan olumlu şeyler duymadım. Fetal DNA ya da amniyosentez yaptırmami önerdi. Burnu küçük down olma ihtimali var ama ultrason hiç bir şeyi belli etmez burada bir hastam vardı çok güzel burnu vardı bebeğinin hiç bir organında sıkıntı yoktu doğdu down sendromlu çocuğu dedi o yüzden ultrason kesin tanı koyamaz test yaptır dedi ama eşim de çok taraftar olmadı çünkü bu saatten sonra aldiramam artık kocaman bebekEnse kalınlığı normal miydi peki gerilik de bence ölçümlerden kaynaklı bi ara 1 hafta önde gidiyordu benim en som 3 gün geriye düşmüştü beslenmeden de kaynaklı olabilir detaylıda bizim doktor da burnu güzel olcak minik demişti bence sizin de öyledir eşimle benim burunlarımız da minik güzel çünkü inşallah sağlıklıdır içini ferah tut hep iyisini düşün
Amiiin canım inşallahHepimiz hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alıp sağlıkla büyütelim inşallah
Ben bugün hiç sevmiyorum mesela ama akşama yemeğe götürecek o zaman severim sankibu ara daha bi aştı her şeyi çok gözüme batıyor karşı koltuğa otursa niye yanıma oturmadın diyorum yazık ya
Evet hamilelikte böyle oluyor heralde normal o zamanama şey bende sadece eşime değil eşimin ailesine de böyle ne yapsalar batmalar başladı, gerçekten hiç haz etmiyorum. Sonra kendime kızıyorum yapma çocuk onlara benziycek bu kadar düşünme diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?