2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Dimi ya hatta bak bugünde yağmur yağdı camları temizledi cam derdimiz de yok golden-snitch
Oh ne güzel daha nolsun
Tek seferlik istemiyorum canım artık bundan sonrası için 2 haftada bir kadın gelsin istiyorum bebiş doğduktan sonra da rahatlatır beni düzenli şekilde gelecek bir temizlikçi arıyorum aslında
O zaman şimdiden başlaman mantıklı hem birbirinizi tanımış olursunuz düzeni oturur canım

İster istemez kafa arada gidiyordur bi acabalar oluyordur canım ama kendine zehir etme hamileliğini zaten az kaldı bence herşey yolunda Allahın izniyle de gayet sağlıklı oğluşun iyi düşünelim evrene iyi mesaj yollayalım sende oğluşuna güven inan seni yanıltmıcak
inşallah öyledir canım klasik hamilelik sıkıntılarındandır. Nezaman gitcen doktora

Vallahi bilmiyorum ki sabaha kadar dolaşıyorum evde artık gecem gündüze karıştı filan yazmıştı burda. Dolaşsam bende aynı olurum vallahi en iyisi direk yatmak uyuyamasamda telefon yoruyor en azından öyle dalıyorum geri uykuya

Doktorum baktı böbrekte bi şey yok dedi idrar istedi. Ben de o arada kadın doğum hastanesinin aciline geldim serum yerim diye. Burda da idrar aldılar nst çektiler ilk nst’me hepinizden önce girmiş bulundum bu arada idrarda kan çıktı böbrekte kum ya da taş olabilir bi parol serum verelim bol su iç dediler serum taktılar şimdi. Ama olabilir diyo yani nasıl doktorsa artık teşhisi bu şekilde o sırada özeldeki idrar sonucu çıktı lökosit 15.3 doktoruma yazdım idrar yolu enfeksiyonu var tek kullanımlık ilaç yazıyorum dedi. Hiçbi şey anlamadım açıkçası idrar yolu mu böbrek mi asla bilmiyorum doktorlarımız bir harikalar. Şimdi serum alıp çıkınca da o tek kullanımlık ilacı içicem neyim olduğunu bilmiyorum allaha emanetiz geçer inşallah diyip devam edicez

Kızlar ben geçen haftadan beri yürüyüşe başladım ama yürürken karnım çok sertleşiyor bir sorun olur mu acaba

Oh ne güzel daha nolsun

O zaman şimdiden başlaman mantıklı hem birbirinizi tanımış olursunuz düzeni oturur canım
Mart ayı diyordum hep zaten bu hafta bir temizlik yapayım dedim yok olmuyor belim o kadar ağrıyor ki bundan sonra yapamayacağımı anladım, haftaici dağılıyor toplayamiyorum iş yorgunluğu çok oluyor haftasonu topliyim diyorum mecalim yok o yüzden artık zamanı gelmiş anladım

Aay canım benimm insallah

Ben 26.haftadayım ve artık genital bölge temizliği çok zorluyor göremiyorum kuaföre de gitmek istemiyorum hijyen açısından korkuyorum bir de utanıyorum (sanki yüzlerce kez doktora gitmemiş ve göstermemiş gibi )
Siz nasıl yapıyorsunuz ayna kullanarak mı?

Bosver enfeksiyon var ise hazır o da arada çıkmış oldu tek kullanimliklar çok iyi oluyo bence benim idrar bulanik mi ne yazıyordu öyle bir şey yazıyor mu

Kıyamam. Çok iyi anlıyorum seni ben çalışmadığım halde yapamıyorum halim kalmıyor her yer her yerde sürekli, hiç tam değil ev işleri. Sen bi de masa başı yoruluyosun. Yardım edecek birileri şart artık

Geçen metin 2 oynamak istedim masa başında 3 saat oturdum sonra işte işlerimi hallederken çok yorulduğumu farkettim saçma bi şekilde masa başı yoruyomus hareket etmek kaslari da güçlendiriyor birde vücut hareket edince daha az yoruluyomusuz

Bosver enfeksiyon var ise hazır o da arada çıkmış oldu tek kullanimliklar çok iyi oluyo bence benim idrar bulanik mi ne yazıyordu öyle bir şey yazıyor mu
Yok berrak yazıyor. Araştırdığım kadarıyla lökosit yüksekliği hem böbrekte taş/kumla alakalı hem de idrar yolu enfeksiyonuyla alakalı olabilirmiş ama iki farklı doktor iki farklı yorumla geldi nasıl bilemiyolar onu anlamadım bugün sağlık sektöründen hiç verim alamadım ya depresyona girdim canım çok sıkkın sinirlerim bozuk ağladım baya hastane kafeteryasında

Bir ara uykusuzluktan psikolojisi bozulup zombi gibi evin içinde gezen bendim Ay benim hep strestenmiş gündüz yardımcı abla geliyordu sürekli bugün ne yapıcaz diye soruyordu bende ertesi günü düşünmekten uyuyamıyormuşum. Abla kolunu çatlatıp işten çıkınca ben bi rahatladım geceleri düşünmüyorum uykuya dalıyorum gece uyuyamasamda gündüz o evde olduğu için uyuyamıyordum şimdi uyabiliyorum gündüzde Size tavsiyem rahatlatıcı hamilelik müzikleri var onlardan açıp uyumayı denemeniz beni rahatlatıyor onlar hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…