- 22 Ağustos 2016
- 2.747
- 2.474
- 133
- 27
Bizde şans yokBenimde bunlar çıkıyor o da daha önce başka bir şeyden dolayı cektirmistim devlette
Büyük olasılıkla baba o zaman yineneyse sağlıklı olmuşlar cok sukur
ElhamdulillahBüyük olasılıkla baba o zaman yineneyse sağlıklı olmuşlar cok sukur
Oh ne güzel daha nolsun
O zaman şimdiden başlaman mantıklı hem birbirinizi tanımış olursunuz düzeni oturur canımTek seferlik istemiyorum canımartık bundan sonrası için 2 haftada bir kadın gelsin istiyorum bebiş doğduktan sonra da rahatlatır beni düzenli şekilde gelecek bir temizlikçi arıyorum aslında
İster istemez kafa arada gidiyordur bi acabalar oluyordur canım ama kendine zehir etme hamileliğini zaten az kaldı bence herşey yolunda Allahın izniyle de gayet sağlıklı oğluşun iyi düşünelim evrene iyi mesaj yollayalım sende oğluşuna güven inan seni yanıltmıcakUmarım öyledir canım bir de burun kemiği olayı olunca o yüzden takıldım. Son gittiğimizden beri epeyi araştırıyorum ama bakınca burun kemiği de sınırın içinde neden küçük dediler bilmiyorum bir yandan hamileligi kendime zehir etmek istemiyorum bir yandan da korkuyorum sürekli araştırıyorum
inşallah öyledir canım klasik hamilelik sıkıntılarındandır. Nezaman gitcen doktoraHahahah sizi yerimseninkini hatırlıyorum evet inşallah bende böbrekle ilgili bişi yoktur cesursavasci
Bi arkadaşım da hamileliğinde böbrek büyümesinden aylarca yatmıştı korktum baya nefes aldıkça batıyo çünkü geçmiyo hiç inşallah normal bel ağrısıdırgulumsebebek
Vallahi bilmiyorum ki sabaha kadar dolaşıyorum evde artık gecem gündüze karıştı filan yazmıştı burda. Dolaşsam bende aynı olurum vallahi en iyisi direk yatmak uyuyamasamda telefon yoruyor en azından öyle dalıyorum geri uykuyaİnşallah sadece usutmussundur insan gerçekten hamilelikte böyle böle konusuyo
Bende öyle hatta saate bakıyorum her seferinde sonra gözümü kapatıyorum kurulu saat gibiyim.. Bende öyle dolansam uykum açılır o arkadaşın tuvaleti uzak mı odasına acaba niye öyle şeyler yapiyo
O zaman takılmakta haklısın canım en son gittiğinde doktoruna bu konuyu açtın mı bir şeyler diyo mu..
Doktorum baktı böbrekte bi şey yok dedi idrar istedi. Ben de o arada kadın doğum hastanesinin aciline geldim serum yerim diye. Burda da idrar aldılar nst çektiler ilk nst’me hepinizden önce girmiş bulundum bu aradaİster istemez kafa arada gidiyordur bi acabalar oluyordur canım ama kendine zehir etme hamileliğini zaten az kaldı bence herşey yolunda Allahın izniyle de gayet sağlıklı oğluşun iyi düşünelim evrene iyi mesaj yollayalım sende oğluşuna güven inan seni yanıltmıcak
inşallah öyledir canım klasik hamilelik sıkıntılarındandır. Nezaman gitcen doktora
Özelde yok kendiBende yokgaliba özele gittiğim için hep
Kaydetmemişler demekki. Normalde benimde bu tarz filmlerim var geçmişe dönük ama yakın zaman ulttrason raporları var görüntüler yok ama raporlar da yazılar varBunlar çıkıyor
Mart ayı diyordum hep zaten bu hafta bir temizlik yapayım dedim yok olmuyor belim o kadar ağrıyor kiOh ne güzel daha nolsun
O zaman şimdiden başlaman mantıklı hem birbirinizi tanımış olursunuz düzeni oturur canım
Aay canım benimm insallahİster istemez kafa arada gidiyordur bi acabalar oluyordur canım ama kendine zehir etme hamileliğini zaten az kaldı bence herşey yolunda Allahın izniyle de gayet sağlıklı oğluşun iyi düşünelim evrene iyi mesaj yollayalım sende oğluşuna güven inan seni yanıltmıcak
inşallah öyledir canım klasik hamilelik sıkıntılarındandır. Nezaman gitcen doktora
Bende de aynı şey oluyor biraz durup devam ediyorumKızlar ben geçen haftadan beri yürüyüşe başladım ama yürürken karnım çok sertleşiyor bir sorun olur mu acaba
Ultrason raporu yok diye mi görünmüyor acaba bana da enabıza kaydediyoruz dediKaydetmemişler demekki. Normalde benimde bu tarz filmlerim var geçmişe dönük ama yakın zaman ulttrason raporları var görüntüler yok ama raporlar da yazılar var
Bosver enfeksiyon var ise hazır o da arada çıkmış oldu tek kullanimliklar çok iyi oluyo benceDoktorum baktı böbrekte bi şey yok dedi idrar istedi. Ben de o arada kadın doğum hastanesinin aciline geldim serum yerim diye. Burda da idrar aldılar nst çektiler ilk nst’me hepinizden önce girmiş bulundum bu aradaidrarda kan çıktı böbrekte kum ya da taş olabilir bi parol serum verelim bol su iç dediler serum taktılar şimdi. Ama olabilir diyo yani nasıl doktorsa artık teşhisi bu şekilde o sırada özeldeki idrar sonucu çıktı lökosit 15.3 doktoruma yazdım idrar yolu enfeksiyonu var tek kullanımlık ilaç yazıyorum dedi. Hiçbi şey anlamadım açıkçası idrar yolu mu böbrek mi asla bilmiyorum doktorlarımız bir harikalar. Şimdi serum alıp çıkınca da o tek kullanımlık ilacı içicem neyim olduğunu bilmiyorum allaha emanetiz geçer inşallah diyip devam edicez
Kıyamam. Çok iyi anlıyorum seni ben çalışmadığım halde yapamıyorum halim kalmıyor her yer her yerde sürekli, hiç tam değil ev işleri. Sen bi de masa başı yoruluyosun. Yardım edecek birileri şart artıkMart ayı diyordum hep zaten bu hafta bir temizlik yapayım dedim yok olmuyor belim o kadar ağrıyor kibundan sonra yapamayacağımı anladım, haftaici dağılıyor toplayamiyorum iş yorgunluğu çok oluyor haftasonu topliyim diyorum mecalim yok o yüzden artık zamanı gelmiş anladım
Evet evet ağırlaştıkca zorlanıyoruz artıkKıyamam. Çok iyi anlıyorum seni ben çalışmadığım halde yapamıyorum halim kalmıyor her yer her yerde sürekli, hiç tam değil ev işleri. Sen bi de masa başı yoruluyosun. Yardım edecek birileri şart artık
Geçen metin 2 oynamak istedim masa başında 3 saat oturdum sonra işte işlerimi hallederken çok yorulduğumu farkettim saçma bi şekilde masa başı yoruyomusMart ayı diyordum hep zaten bu hafta bir temizlik yapayım dedim yok olmuyor belim o kadar ağrıyor kibundan sonra yapamayacağımı anladım, haftaici dağılıyor toplayamiyorum iş yorgunluğu çok oluyor haftasonu topliyim diyorum mecalim yok o yüzden artık zamanı gelmiş anladım
Yok berrak yazıyor. Araştırdığım kadarıyla lökosit yüksekliği hem böbrekte taş/kumla alakalı hem de idrar yolu enfeksiyonuyla alakalı olabilirmiş ama iki farklı doktor iki farklı yorumla geldi nasıl bilemiyolar onu anlamadım bugün sağlık sektöründen hiç verim alamadım ya depresyona girdim canım çok sıkkın sinirlerim bozuk ağladım baya hastane kafeteryasındaBosver enfeksiyon var ise hazır o da arada çıkmış oldu tek kullanimliklar çok iyi oluyo bencebenim idrar bulanik mi ne yazıyordu öyle bir şey yazıyor mu
Bir ara uykusuzluktan psikolojisi bozulup zombi gibi evin içinde gezen bendimBiz uyurken farketmeden aşağıya vuruyor galiba gün içinde alt kısma her vuruşunda çişim geliyorbi arkadaş daha vardı burada o uyanıp evin içinde de geziyordu geri uyuyamıyordu ciddi psikolojik sıkıntıya girmişti o naptı acaba adını hatırlayamadım. Biz Allahtan uyanıp geri uyuyoruz ama o bile insanı rahatsız ediyor uyu uyan hiç durmadan. Gündüz de hiç uyumuyorum ben bide yani gündüz uykusuyla da alakası yok. Az kaldı ama doğumdan sonrada değişen bişey olmucak. Bu sefer de bebek uyutmucak. Zor günler geçti daha zor günler bizi bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?