- 9 Mayıs 2022
- 3.910
- 3.522
- 83
Verilen ultrason kağıdında bilgiler yazmıyor mu. Boy FL değeri x7 kilonunda bi terimi vardı sanırımYarın 28+1 oluyoruz hastaneye gideceğim kan uyuşmazlığı iğnesi olucam. Geçen hafta kilosu boyunu sormayı unuttum yarına unutmam inşaAllah sorucam
Yok yok hiç sıkıntı yapma bence hep iyiyi düşün inşallah sağlıklıdır minikYok detaylıda her şey normal sadece burun kemiği hafif küçük dedi genetik de olabilir başka bir bulgu yok çünkü ama fetal DNA ya da amniyosentez öneririm en azından görürsünüz kesin sonucu dedi. %99 sağlıklidir bebek sadece burnu küçük demişti. Üstüne kendi doktorumdan olumlu şeyler duymadım. Fetal DNA ya da amniyosentez yaptırmami önerdi. Burnu küçük down olma ihtimali var ama ultrason hiç bir şeyi belli etmez burada bir hastam vardı çok güzel burnu vardı bebeğinin hiç bir organında sıkıntı yoktu doğdu down sendromlu çocuğu dedi o yüzden ultrason kesin tanı koyamaz test yaptır dedi ama eşim de çok taraftar olmadı çünkü bu saatten sonra aldiramam artık kocaman bebekeşim de aldirmayacagiz bari bu süreçleri kendine zehir etme ya down cikarsa kötü bir hamilelik gecireceksin dedi. Şimdi de arada aklıma geliyor araştırıyorum genelde de kontrole gidince konusu açılmış oluyor burnunun. İnşallah sadece genetik olarak minik bir burundur. 2 ay kaldı hepimiz sağlıkla kavusalim inşallah
Devlete gidiyorum canım kâğıt vermiyorlarVerilen ultrason kağıdında bilgiler yazmıyor mu. Boy FL değeri x7 kilonunda bi terimi vardı sanırım
İsteyince vermiyor mu ben defter yapıyorum bir fotoğraf alabilir miyim diyorumDevlete gidiyorum canım kâğıt vermiyorlar
İnşallah canım çok teşekkür ederimYok yok hiç sıkıntı yapma bence hep iyiyi düşün inşallah sağlıklıdır minikGenetik olarak da burnunuz büyük olsa belki diye düşünür ama annesi babaannesi hep minik burunluymuş şanslı olcak öyle düşün
Yok canım devlette vermiyorlarmış artık bende 2 3 kere ekrana sığdığı zamanlar telefonla çekmiştim fotoğrafınıİsteyince vermiyor mu ben defter yapıyorum bir fotoğraf alabilir miyim diyorumveriyor sağolsun uğraşıyor kaç dakşka güzel poz yakalamak için
Ayyy o dert bende de var son 2 aydırKızlar ben aşırı terliyorum ya özellikle de uyurken ter içinde kalıyorum sizde de oluyor mu? Evimiz merkezi sistem olduğu için sıcak oluyor zaten tişörtle yatıp pike örtüyoruz kışları, ama şu an çıplak yatacağım neredeyse yine de çok terliyorum. Hamilelikten mi kilodan mı bilemedimsaçlarım falan ıslak oluyor uyandığımda
Rh(-) mi canım seninYarın 28+1 oluyoruz hastaneye gideceğim kan uyuşmazlığı iğnesi olucam. Geçen hafta kilosu boyunu sormayı unuttum yarına unutmam inşaAllah sorucam
Evet ben Arh - eşim 0+Rh(-) mi canım senin
Anladim canim inşallah çocuğun sana çekmiştirEvet ben Arh - eşim 0+
Tam 30 haftalık oluyorsun canım ona göre bakacaksın 31 den gün almaya başladınKızlar doktora örneğin 30+1'de gittik diyelim. Boy kilo tablosuna baktığımızda 30. Haftaya mi bakmak gerekiyor 31. Haftaya mi?
aa evet orda hiç bişey demiyorlar zaten ama ben de devlete de gidiyorum arada testler için felan.Devlete gidiyorum canım kâğıt vermiyorlar
Ya onu doktor bana söyledi giriyoruz diye ben bir türlü göremedim ona merden bakıyoruz tamaa evet orda hiç bişey demiyorlar zaten ama ben de devlete de gidiyorum arada testler için felan.
Radyoloji görüntülerim var ya e nabızda orda görüntü yok ama raporu görüntüle yaparsanız hafta hafta ölçümlerim yazıyor belki sizinkinde de yazıyorlardır bi sonraki geliş için kayda o şekilde alıyorlar sanırım gittiğim şehir hastanesi yani o şekilde yapıyor bi
Kontrol edin isterseniz.
Ya onu doktor bana söyledi giriyoruz diye ben bir türlü göremedim ona merden bakıyoruz tamher yerini karıştırdım enabızın bulamadım
Bende yokEki Görüntüle 3393219
Bu kısımdan giriyoruz. Sonra orda bu zamana kadar çektirdin tüm radyoloji görüntüleri var biraz aşağıya indikçe işte en son ki muayene görünüyor ilk açılır açılmaz bende mesela çok önceden bi boyun filmi
Çektirmişim o görünüyor görüntülü olunca. Ama aşağısında son gebelik muayenesi var ona basıp rapor görüntüle diyorsun bilgiler yazıyor o terimler haftasına göre
Bende bu çıkıyor aynısı değil mi acaba altta da hiç öyle şeyler yokEki Görüntüle 3393219
Bu kısımdan giriyoruz. Sonra orda bu zamana kadar çektirdin tüm radyoloji görüntüleri var biraz aşağıya indikçe işte en son ki muayene görünüyor ilk açılır açılmaz bende mesela çok önceden bi boyun filmi
Çektirmişim o görünüyor görüntülü olunca. Ama aşağısında son gebelik muayenesi var ona basıp rapor görüntüle diyorsun bilgiler yazıyor o terimler haftasına göre
Bunlar çıkıyorBende bu çıkıyor aynısı değil mi acaba altta da hiç öyle şeyler yok
Diğer ikisi babasından almıştıAnladim canim inşallah çocuğun sana çekmiştir
Böyle çıktı en sonEki Görüntüle 3393219
Benimde bunlar çıkıyor o da daha önce başka bir şeyden dolayı cektirmistim devletteBunlar çıkıyor
Büyük olasılıkla baba o zaman yineDiğer ikisi babasından almıştıbakalım buda kimden alırsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?