2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Yok yok hiç sıkıntı yapma bence hep iyiyi düşün inşallah sağlıklıdır minik Genetik olarak da burnunuz büyük olsa belki diye düşünür ama annesi babaannesi hep minik burunluymuş şanslı olcak öyle düşün

İsteyince vermiyor mu ben defter yapıyorum bir fotoğraf alabilir miyim diyorum veriyor sağolsun uğraşıyor kaç dakşka güzel poz yakalamak için
Yok canım devlette vermiyorlarmış artık bende 2 3 kere ekrana sığdığı zamanlar telefonla çekmiştim fotoğrafını

Ayyy o dert bende de var son 2 aydır Kalkıyorum saçlarım su içinde nefret ediyorum.
Üstelik gece de üstümü hep açıyorum sonra da üşütüyorum midem ağrıyor yada karnım.
Benim kilom da yok gebelikten oldu benim normalde üşürüm hep. Ben çözüm bulamadım

Devlete gidiyorum canım kâğıt vermiyorlar
aa evet orda hiç bişey demiyorlar zaten ama ben de devlete de gidiyorum arada testler için felan.
Radyoloji görüntülerim var ya e nabızda orda görüntü yok ama raporu görüntüle yaparsanız hafta hafta ölçümlerim yazıyor belki sizinkinde de yazıyorlardır bi sonraki geliş için kayda o şekilde alıyorlar sanırım gittiğim şehir hastanesi yani o şekilde yapıyor bi
Kontrol edin isterseniz.

Ya onu doktor bana söyledi giriyoruz diye ben bir türlü göremedim ona merden bakıyoruz tam her yerini karıştırdım enabızın bulamadım

Ya onu doktor bana söyledi giriyoruz diye ben bir türlü göremedim ona merden bakıyoruz tam her yerini karıştırdım enabızın bulamadım

Bu kısımdan giriyoruz. Sonra orda bu zamana kadar çektirdin tüm radyoloji görüntüleri var biraz aşağıya indikçe işte en son ki muayene görünüyor ilk açılır açılmaz bende mesela çok önceden bi boyun filmi
Çektirmişim o görünüyor görüntülü olunca. Ama aşağısında son gebelik muayenesi var ona basıp rapor görüntüle diyorsun bilgiler yazıyor o terimler haftasına göre

Bende yok galiba özele gittiğim için hep

Bende bu çıkıyor aynısı değil mi acaba altta da hiç öyle şeyler yok

Eklentiler

• IMG_4954.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 39
Böyle çıktı en son

Eklentiler

• IMG_4957.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…