2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ay bende yenidoğan çok az aldım ya herkes çabuk büyüyo giydiremezsin alma diyoda büyüyene kadar ne giyecek çocuk bende alcam bi kaç takım

Benim de gözüm 0-3e alışmış yenidoganlar aşırı minik geldi işte o yüzden gözüme kurutmada yikamayi onermiyorlar sanki sebebini bilmiyorum ama bir kaç kıyafetin uyarısında da gördüm kurutmaya atmayın diye

Ay bende yenidoğan çok az aldım ya herkes çabuk büyüyo giydiremezsin alma diyoda büyüyene kadar ne giyecek çocuk bende alcam bi kaç takım
Şu yorumlardan ben de çok sıkıldım baktım Instagram'da bu konuda dert yanan anneler var evet buyuyorlar ama o 1 ayda çok kıyafet değişiyor gayet de kullandım küçükleri de diye aldım gitti valla. Yine çok abartmadim geneli 0-3 ama yenidoğan da aldım 3-5

Ben de son aldıklarımla çok aldım gibi

Yani evde tamam büyük büyük giydiririz de biyere giderken de giydiği yakışsın diye düşündüm bende o yüzden bi kaç takım alcam bende
yüksek ısıda uzun süre kalınca çekme yapıyor aşırı değil ama bi tık küçülüyor bazı kıyafetler belki oyüzden etiketlerde öyle ibare vardır. Dışarda da kurutmak istemiyorum soba yakanlar var haliyle insanlar tutuşturmak için filan galiba naylon atıyorlar aşırı koku sarıyor etrafı evde de yayıp kurutamam kızım bırakmaz hepsini mahveder kurutma candır bana şuan

Ben de evde kuruttum düşük devir olduğu için haliyle ıslak çıktılar gibi 3 gündür kuruyorlar evin içinde odada hava temizleyici var ona güveniyorum toz olmaması konusunda bugün ütülemem lazım artık bı fırsatım olmuyor

Ya benim çamaşırlarım hep tozlu tüylü çıkıyo makineden. Detaylı temizledim makineyi hala aynı hele siyahsa çamaşırlar üzeri beyaz beyaz tüy toz napmalıyım buna bi öneriniz var mı

Ben de son aldıklarımla çok aldım gibi
Ben nekadar alırsam alayım gözüme az geliyor
Kontrole girdim elhamdulillah herseyimiz normal 28+0 1100 gr boyumuza fl 51 dedi 7 ile mi çarpıyoduk? 35.7 sanırım normalmiki ?
maşallah canım 1 kilo altı kalmadı artık boyu bilmiyorum normaldir bence karşılaştırmak anlamsız ama bu haftalarda gidenlerinkiyle aşağı yukarı aynıdır sanırım

Var ama düz tetanoz fiyatı 200 tl diyorlar burda 675 okuyunca az geldi bana şimdi biyerden buldum 670 tl dedi olması gereken bu sanırım

ay cidden beğendin mi beğenmedin mi çok merak ettim
Yani ne diyim ki ajsjsjs öyle gülmekten karnına ağrılar girenleri anlamadım pek, çoğu yeri zorlama ve son dönemlerin lafıyla ‘cringe’ geldi bi de film sanki lohusayı anlatmıyo da lohusanın düşüncesiz davar kocasını anlatıyo gibi. Sinirlenmekten gülemedim çok içselleştirdim galiba

Aman yavaş yavaş yap hepsini bitircem diye uğraşma bugün biraz yarın biraz öyle öyle tamamlanır dikkat et kendine
Ya benim çamaşırlarım hep tozlu tüylü çıkıyo makineden. Detaylı temizledim makineyi hala aynı hele siyahsa çamaşırlar üzeri beyaz beyaz tüy toz napmalıyım buna bi öneriniz var mı
ben denemedim nekadar etkili bilmiyorum iki tane ıslak mendil at siyahları yıkarken makinenin içine sözde topluyormuş tüyleri dene istersen bi

Hahahaha tam olarak hislerimi yazmışsın o kadının sabrı o adamın öküzlüğü beni benden aldı sinirlenmekten adapte olamadık galiba filme ekrandan içeri girip adamı parçalayasım geldi. Ya vardır öyle tipler de bukadar da değildir galiba ya şimdi tam kanaat getirdim baya aynıyız kafa olarak senle

Deneyeyim bi canım inşallah işe yarar

Hhahaha sana sen beğenmediysen ben de beğenmem kesin demiştim adamı izledikçe eşime sinirle döndüm, onu da sinir olmuş görünce bi oh çektim bi de arkadaşının bütün özel günlerinde rezil oldu ben utandım izlerken, kimse de dur sen napıyon demedi yani lohusalık bu değildir olmamalı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…