- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.517
- 198
Bana depolarda da yok diyorlarEczacı deposundan getirtti bana
Ay bende yenidoğan çok az aldım ya herkes çabuk büyüyo giydiremezsin alma diyoda büyüyene kadar ne giyecek çocuk bende alcam bi kaç takımAy kızlaar mart anneleri baya baya doğuruyor bide çoğu aldığım yenidoğan takımlar büyük geldi yazmış bende hastane çıkışları haricinde yenidoğan yok baya çuval gibi duracak galiba çocuğa aldıklarım hep 0-3 ay aldımbi kaç tane de yenidoğan alayım bari fotoğraflık filan
Benim de gözüm 0-3e alışmış yenidoganlar aşırı minik geldi işte o yüzden gözümeValla bana da normal geliyor 0-3 aylar ama çok minikler kestiremiyorum çokta çuval gibi durmasın istiyorum hiç birini de yıkamadım daha 30 da yıkanınca çekmemiştir bence. Bende 30 da yıkarım ama kurutmaya atınca çekermi bilemedim
bana da dünyayı alsam yine de kıyafet yetersizmiş gibi geliyor ki bence ben daha pek bişey almadım kıyafet
Ben direkt hastanenin karşısındaki eczden aldım hiç aramadım bileKızlar depolarda eczanelerde karma tetanoz aşısı yok siz nasıl buldunuz ya
Şu yorumlardan ben de çok sıkıldımAy bende yenidoğan çok az aldım ya herkes çabuk büyüyo giydiremezsin alma diyoda büyüyene kadar ne giyecek çocuk bende alcam bi kaç takım
Ben de son aldıklarımla çok aldım gibiValla bana da normal geliyor 0-3 aylar ama çok minikler kestiremiyorum çokta çuval gibi durmasın istiyorum hiç birini de yıkamadım daha 30 da yıkanınca çekmemiştir bence. Bende 30 da yıkarım ama kurutmaya atınca çekermi bilemedim
bana da dünyayı alsam yine de kıyafet yetersizmiş gibi geliyor ki bence ben daha pek bişey almadım kıyafet
Oh maşallah büyümüş seninki deKontrole girdim elhamdulillah herseyimiz normal28+0 1100 gr boyumuza fl 51 dedi 7 ile mi çarpıyoduk? 35.7 sanırım normalmiki ?
Yani evde tamam büyük büyük giydiririz de biyere giderken de giydiği yakışsın diye düşündüm bende o yüzden bi kaç takım alcam bendeAy bende yenidoğan çok az aldım ya herkes çabuk büyüyo giydiremezsin alma diyoda büyüyene kadar ne giyecek çocuk bende alcam bi kaç takım
yüksek ısıda uzun süre kalınca çekme yapıyor aşırı değil ama bi tık küçülüyor bazı kıyafetler belki oyüzden etiketlerde öyle ibare vardır. Dışarda da kurutmak istemiyorum soba yakanlar var haliyle insanlar tutuşturmak için filan galiba naylon atıyorlar aşırı koku sarıyor etrafı evde de yayıp kurutamam kızım bırakmaz hepsini mahvederBenim de gözüm 0-3e alışmış yenidoganlar aşırı minik geldi işte o yüzden gözümekurutmada yikamayi onermiyorlar sanki sebebini bilmiyorum ama bir kaç kıyafetin uyarısında da gördüm kurutmaya atmayın diye
Ben de evde kuruttum düşük devir olduğu için haliyle ıslak çıktılar gibi 3 gündür kuruyorlar evin içindeYani evde tamam büyük büyük giydiririz de biyere giderken de giydiği yakışsın diye düşündüm bende o yüzden bi kaç takım alcam bende
yüksek ısıda uzun süre kalınca çekme yapıyor aşırı değil ama bi tık küçülüyor bazı kıyafetler belki oyüzden etiketlerde öyle ibare vardır. Dışarda da kurutmak istemiyorum soba yakanlar var haliyle insanlar tutuşturmak için filan galiba naylon atıyorlar aşırı koku sarıyor etrafı evde de yayıp kurutamam kızım bırakmaz hepsini mahvederkurutma candır bana şuan
Var ama düz tetanoz fiyatı 200 tl diyorlar burda 675 okuyunca az geldi bana şimdi biyerden buldum 670 tl dedi olması gereken bu sanırımBen direkt hastanenin karşısındaki eczden aldım hiç aramadım bile
ay cidden beğendin mi beğenmedin mi çok merak ettim
Ya benim çamaşırlarım hep tozlu tüylü çıkıyo makineden. Detaylı temizledim makineyi hala aynı hele siyahsa çamaşırlar üzeri beyaz beyaz tüy toz napmalıyım buna bi öneriniz var mıBen de evde kuruttum düşük devir olduğu için haliyle ıslak çıktılar gibi 3 gündür kuruyorlar evin içindeodada hava temizleyici var ona güveniyorum toz olmaması konusunda bugün ütülemem lazım artık bı fırsatım olmuyor
Ben nekadar alırsam alayım gözüme az geliyorBen de son aldıklarımla çok aldım gibi
maşallah canım 1 kilo altı kalmadı artıkKontrole girdim elhamdulillah herseyimiz normal28+0 1100 gr boyumuza fl 51 dedi 7 ile mi çarpıyoduk? 35.7 sanırım normalmiki ?
Yani ne diyim ki ajsjsjs öyle gülmekten karnına ağrılar girenleri anlamadım pek, çoğu yeri zorlama ve son dönemlerin lafıyla ‘cringe’ geldiVar ama düz tetanoz fiyatı 200 tl diyorlar burda 675 okuyunca az geldi bana şimdi biyerden buldum 670 tl dedi olması gereken bu sanırım
ay cidden beğendin mi beğenmedin mi çok merak ettim
Aman yavaş yavaş yap hepsini bitircem diye uğraşma bugün biraz yarın biraz öyle öyle tamamlanır dikkat et kendineBen de evde kuruttum düşük devir olduğu için haliyle ıslak çıktılar gibi 3 gündür kuruyorlar evin içindeodada hava temizleyici var ona güveniyorum toz olmaması konusunda bugün ütülemem lazım artık bı fırsatım olmuyor
ben denemedim nekadar etkili bilmiyorum iki tane ıslak mendil at siyahları yıkarken makinenin içine sözde topluyormuş tüyleri dene istersen biYa benim çamaşırlarım hep tozlu tüylü çıkıyo makineden. Detaylı temizledim makineyi hala aynı hele siyahsa çamaşırlar üzeri beyaz beyaz tüy toz napmalıyım buna bi öneriniz var mı
Hahahaha tam olarak hislerimi yazmışsınYani ne diyim ki ajsjsjs öyle gülmekten karnına ağrılar girenleri anlamadım pek, çoğu yeri zorlama ve son dönemlerin lafıyla ‘cringe’ geldibi de film sanki lohusayı anlatmıyo da lohusanın düşüncesiz davar kocasını anlatıyo gibi. Sinirlenmekten gülemedim çok içselleştirdim galiba
Deneyeyim bi canım inşallah işe yararAman yavaş yavaş yap hepsini bitircem diye uğraşma bugün biraz yarın biraz öyle öyle tamamlanır dikkat et kendine
ben denemedim nekadar etkili bilmiyorum iki tane ıslak mendil at siyahları yıkarken makinenin içine sözde topluyormuş tüyleri dene istersen bi
Hhahaha sana sen beğenmediysen ben de beğenmem kesin demiştimHahahaha tam olarak hislerimi yazmışsıno kadının sabrı o adamın öküzlüğü beni benden aldı sinirlenmekten adapte olamadık galiba filme ekrandan içeri girip adamı parçalayasım geldi. Ya vardır öyle tipler de bukadar da değildir galiba ya şimdi tam kanaat getirdim baya aynıyız kafa olarak senle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?