2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlar ben geçen haftadan beri yürüyüşe başladım ama yürürken karnım çok sertleşiyor bir sorun olur mu acaba
Bende de ayni sorun var ben de yazacaktim sizlere. Yürürken karnim taş gibi oluyor son birkac gundur. Kasiliyor muyum diye de korkuyorum neden olabilir acaba ya

Benim eşimde sevmedi. İlk çocuktan idmanlı olduğu için evet doğru yerleri var ama bukadar abartı olmamalı diyor yakadaki kusmuk olabilir ama diğerleri olmamalı bencede olmaz yani yalnız olmadığıma sevindim vallahi bi ara bizde mi anormallik var niye biz sevemedik filmi diye düşünmüştüm

Kızlar dün biraz yürüyüş yapayım dedim.sol bacağım koptu resmen.rapor aldım iki gün. Kalcadan ayaklara vuran bir ağrı hatta sancı gibi giriyor. basamıyorum ayağımı yaşayan oldu mu bu durumu

Ben de daha bulamadım ama.ipek duru yada elif duru ismi hoşuma gidiyor .sade olsun istiyorum ama bazende daha farklı istiyorum kafam çok karışık. Asel,almila,neva,sahra,nilsu ,ahsen isimleride guzel
İpek duru çok iyiymiş
Kızlar dün biraz yürüyüş yapayım dedim.sol bacağım koptu resmen.rapor aldım iki gün. Kalcadan ayaklara vuran bir ağrı hatta sancı gibi giriyor. basamıyorum ayağımı yaşayan oldu mu bu durumu
canım aynı mı bilmiyorum ama geçen bende de böyle kuyruk sokumu olan yerden bacağıma vuruyordu ağrı. Ben gebelik öncesinden çok alışkın olduğum için belden geldiğini anladım fıtık var bende komple bacağa vurup çekme yapıyor

Şu cıbıldak karı reklamları bende de çıkmaya başladı kadınlar kulübü sitesine insan niye böyle bi reklam verme gereği duyar adı üstünde kadınlar kulübü yani ne sebeple çekmeye çalışıyorlar anlamak güç

Ben de daha bulamadım ama.ipek duru yada elif duru ismi hoşuma gidiyor .sade olsun istiyorum ama bazende daha farklı istiyorum kafam çok karışık. Asel,almila,neva,sahra,nilsu ,ahsen isimleride guzel
Ay valla aynıyız Duru ve İpek isimlerini ben de seviyorum eşimi ısındıramadım bi Asel de sevmiştim bi ara o da çok kullanılıypr diye vazgeçtim çok zor isim bulmak

kaç zamandır bende de çıkıyor hadi diyorum neyse ama insan içinde bakarken felan çıkıyor bir de bazen tövbe Yarabbi millet ne düşünüyordur kim bilir

İnternet'e baktım biraz siyatik ağrısı diyor ama bilemedim.Hala sancilaniyor geçmedi maalesef

kaç zamandır bende de çıkıyor hadi diyorum neyse ama insan içinde bakarken felan çıkıyor bir de bazen tövbe Yarabbi millet ne düşünüyordur kim bilir
Geçen de kocanız sizi aldatıyor mu şüpheleriniz yoksa bile içiniz rahat etsin falan filan diye bi reklam vardı bak bu tam kadınlar kulübüne verilecek cinsten reklam buna illaki düşen vardır yani eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme durumu tam ama çıplak kadın resmi bilemedim yani sebebi neyki
Hayalet kırılmaz cama geç sağdan soldan görünmüyor yanındaki bile seçemiyor ekranda ne olduğunu. Bizi buna kk zorladı diyormuşum

Aslında daha uç saçma şeyler var ama unuttum Sanırım haklısın diyebiliriz Erkekler resmen takdir ve alkışlarla yaşıyorlar Büyürken de pohpohlanarak büyüyorlar zaten yüzyıllarca döngü kırılamamış bir türlü

Hadi inşallah güzel haberlerle gel
Doktordan geldim canım kilosuna iyi dedi ama cihazları çok iyi değil rahim ağzı uzunluğunu alttan ölçtü. Böyle olunca kilosuna iyi demesi çokta içi ferahlatmıyor üstelik geçen haftaya göre 50 gram ancak almış oluyor ben bu süreçte her akşam et, tavuk, balık, sabahları iki yumurta iki pakete yakında eski kaşar yedim. Hatta muz yemekten kabız bile oldum Ay bazı şeyler ne yaparsan yap olacağına varıyor. Günde 3 litreden fazla su içiyorum ama bebişin suyu haftasına göre azalmış. Su içmeye devam et dedi. Geçen haftalarda havuç suyu içiyordum yine havuç içemeye başlayayım diyorum. Başka ne yapılır bilemiyorum. Geçen hafta rahim ağzı uzunluğu 36 mm di şimdi 32 olmuş progestan ve duphastone a rağmen kısalma olmuş. İlaçlar önlerse önler artık kısalmayı dedi. 25 mme düşerse ciğer geliştirici iğne yaparız dedi. Ağrıların çok olursa bekleme acile gel dedi. Bu hastanenin yenidoğan yoğun bakımı iyi değil erken doğum olursa başka hastaneye sevkini yaparız. Yakın takipte kalacağız artık dedi. İki doktorda erken doğum riskini onaylamış oldu böylelikle canım. İçim ferahlayarak pek dönemedim açıkçası

Bende kurutmaya atsam mı diye düşünüyordum kurutmada hijyende kurutsam içim nasıl rahat edecek

Öyle reklamlar tıklanma rekoru kırar hele bdv bölümünde o da karanlık gösteriyor gibi geldi bana

Öğle aramda biraz ütü yaptim çok tatlislar yaa ben bebişin ütüleri dedikçe eşim de eee benimkiler diyor ben bebiş diyorum o kendininkileri, pabucunu dama attim biraz bugün birazcik yaptım hastane için olanları bir de eve gelince giyecekleri unutkan ben aldığım bir hastane çıkışını yikamamisim diğer aldıklarım da gelsin hep beraber bir posta daha atcam

Benim ilk3 ayda olmuştu magnezyum kullandıkça kesildi ağrı. Çok fena bir şey o ağrı resmen sürüklüyordum bacağımı kalçadan vuruyordu ağrı

İki uç ay önce oluyordu bende doktoruma anlattim durumu magnezyum başlatmisti o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…