Bende de ayni sorun var ben de yazacaktim sizlere. Yürürken karnim taş gibi oluyor son birkac gundur. Kasiliyor muyum diye de korkuyorum neden olabilir acaba yaKızlar ben geçen haftadan beri yürüyüşe başladım ama yürürken karnım çok sertleşiyor bir sorun olur mu acaba
Benim eşimde sevmedi. İlk çocuktan idmanlı olduğu için evet doğru yerleri var ama bukadar abartı olmamalı diyorHhahaha sana sen beğenmediysen ben de beğenmem kesin demiştimadamı izledikçe eşime sinirle döndüm, onu da sinir olmuş görünce bi oh çektim bi de arkadaşının bütün özel günlerinde rezil oldu ben utandım izlerken, kimse de dur sen napıyon demedi yani lohusalık bu değildir olmamalı bence
Ben de daha bulamadım ama.ipek duru yada elif duru ismi hoşuma gidiyor .sade olsun istiyorum ama bazende daha farklı istiyorum kafam çok karışık. Asel,almila,neva,sahra,nilsu ,ahsen isimleride guzelKız bebek isim önerisi olan var mı ya?
İpek duru çok iyiymişBen de daha bulamadım ama.ipek duru yada elif duru ismi hoşuma gidiyor .sade olsun istiyorum ama bazende daha farklı istiyorum kafam çok karışık. Asel,almila,neva,sahra,nilsu ,ahsen isimleride guzel
canım aynı mı bilmiyorum ama geçen bende de böyle kuyruk sokumu olan yerden bacağıma vuruyordu ağrı. Ben gebelik öncesinden çok alışkın olduğum için belden geldiğini anladım fıtık var bende komple bacağa vurup çekme yapıyorKızlar dün biraz yürüyüş yapayım dedim.sol bacağım koptu resmen.rapor aldım iki gün. Kalcadan ayaklara vuran bir ağrı hatta sancı gibi giriyor. basamıyorum ayağımı yaşayan oldu mu bu durumu
Ay valla aynıyızBen de daha bulamadım ama.ipek duru yada elif duru ismi hoşuma gidiyor .sade olsun istiyorum ama bazende daha farklı istiyorum kafam çok karışık. Asel,almila,neva,sahra,nilsu ,ahsen isimleride guzel
Şu cıbıldak karı reklamları bende de çıkmaya başladıkadınlar kulübü sitesine insan niye böyle bi reklam verme gereği duyar adı üstünde kadınlar kulübü yani ne sebeple çekmeye çalışıyorlar anlamak güç
İnternet'e baktım biraz siyatik ağrısı diyor ama bilemedim.Hala sancilaniyor geçmedi maalesefİpek duru çok iyiymiş
canım aynı mı bilmiyorum ama geçen bende de böyle kuyruk sokumu olan yerden bacağıma vuruyordu ağrı. Ben gebelik öncesinden çok alışkın olduğum için belden geldiğini anladım fıtık var bende komple bacağa vurup çekme yapıyor
Geçen de kocanız sizi aldatıyor mu şüpheleriniz yoksa bile içiniz rahat etsin falan filan diye bi reklam vardı bak bu tam kadınlar kulübüne verilecek cinsten reklam buna illaki düşen vardır yani eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme durumu tamkaç zamandır bende de çıkıyor hadi diyorum neyse ama insan içinde bakarken felan çıkıyor bir de bazen tövbe Yarabbi millet ne düşünüyordur kim bilir
Aslında daha uç saçma şeyler var ama unuttumOzaman senin hamilelikte ağladığın sebeplerden en üst nokta bu diyebilirmiyizyıllar sonra bile aklına geldikçe gülersin bu sebebe olsun 2 ayda bir de olsa yapıyormuş adam hemde pencere kenarlarına kadar. Benimki kirli sepetine çamaşır atınca aferin bekliyor
Biraz dinlen oturmakta değil direk uzan sadece. İstirahatle de geçmiyorsa bi doktoruna danış canım için rahat etsinİnternet'e baktım biraz siyatik ağrısı diyor ama bilemedim.Hala sancilaniyor geçmedi maalesef
Doktordan geldim canım kilosuna iyi dedi ama cihazları çok iyi değil rahim ağzı uzunluğunu alttan ölçtü. Böyle olunca kilosuna iyi demesi çokta içi ferahlatmıyor üstelik geçen haftaya göre 50 gram ancak almış oluyor ben bu süreçte her akşam et, tavuk, balık, sabahları iki yumurta iki pakete yakında eski kaşar yedim. Hatta muz yemekten kabız bile oldumHadi inşallah güzel haberlerle gel
Bende kurutmaya atsam mı diye düşünüyordum kurutmada hijyende kurutsam içim nasıl rahat edecekValla bana da normal geliyor 0-3 aylar ama çok minikler kestiremiyorum çokta çuval gibi durmasın istiyorum hiç birini de yıkamadım daha 30 da yıkanınca çekmemiştir bence. Bende 30 da yıkarım ama kurutmaya atınca çekermi bilemedim
Öyle reklamlar tıklanma rekoru kırarGeçen de kocanız sizi aldatıyor mu şüpheleriniz yoksa bile içiniz rahat etsin falan filan diye bi reklam vardı bak bu tam kadınlar kulübüne verilecek cinsten reklam buna illaki düşen vardır yani eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme durumu tamama çıplak kadın resmi bilemedim yani sebebi neyki
Hayalet kırılmaz cama geç sağdan soldan görünmüyor yanındaki bile seçemiyor ekranda ne olduğunu. Bizi buna kk zorladı diyormuşum
670ti ben alırken de odur canimVar ama düz tetanoz fiyatı 200 tl diyorlar burda 675 okuyunca az geldi bana şimdi biyerden buldum 670 tl dedi olması gereken bu sanırım
ay cidden beğendin mi beğenmedin mi çok merak ettim
Sıvı deterjan mi kullaniyorsun canım, toz muYa benim çamaşırlarım hep tozlu tüylü çıkıyo makineden. Detaylı temizledim makineyi hala aynı hele siyahsa çamaşırlar üzeri beyaz beyaz tüy toz napmalıyım buna bi öneriniz var mı
Öğle aramda biraz ütü yaptim çok tatlislar yaaAman yavaş yavaş yap hepsini bitircem diye uğraşma bugün biraz yarın biraz öyle öyle tamamlanır dikkat et kendine
ben denemedim nekadar etkili bilmiyorum iki tane ıslak mendil at siyahları yıkarken makinenin içine sözde topluyormuş tüyleri dene istersen bi
Benim ilk3 ayda olmuştu magnezyum kullandıkça kesildi ağrı. Çok fena bir şey o ağrı resmen sürüklüyordum bacağımı kalçadan vuruyordu ağrıKızlar dün biraz yürüyüş yapayım dedim.sol bacağım koptu resmen.rapor aldım iki gün. Kalcadan ayaklara vuran bir ağrı hatta sancı gibi giriyor. basamıyorum ayağımı yaşayan oldu mu bu durumu
İki uç ay önce oluyordu bende doktoruma anlattim durumu magnezyum başlatmisti o zamanKızlar dün biraz yürüyüş yapayım dedim.sol bacağım koptu resmen.rapor aldım iki gün. Kalcadan ayaklara vuran bir ağrı hatta sancı gibi giriyor. basamıyorum ayağımı yaşayan oldu mu bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?