2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlar e bebek te şu meşhur leke çıkarıcı indirimde haberiniz olsun

Ozaman senin hamilelikte ağladığın sebeplerden en üst nokta bu diyebilirmiyiz yıllar sonra bile aklına geldikçe gülersin bu sebebe olsun 2 ayda bir de olsa yapıyormuş adam hemde pencere kenarlarına kadar. Benimki kirli sepetine çamaşır atınca aferin bekliyor
Offf

Değişik işte fotoğrafını paylaşmış bize hayırlı olsun diye ordan gördüm
ay ben 3 yıllık evliyken kv ve görümcem benim koltuk takımlarının aynısından aldılar renkler dahil. Şuan birbirimize gittiğimizde evde yabancılık çekmiyoruz ama bana söylediler çok beğendik alsak olurmu filan diye hatta birlikte gittik bende istiyorsanız alın herkesin evi ayrı yolu ayrı gelen gideni ayrı dedim ne diyim. Ama böyle bana demeden gidip alsalardı aşırı sinirlenirdim bence haklısın yani. Bari açık açık söyleseydi zahmet edip çok beğendim bende çocuklara alsam olur mu yanlış anlamazsan filan diye.

Kızlar sizde de sancılar başladı mi yani böyle kivrancak gibi değil ama oturup kalkınca batmalar oluyor ya da çok iş görünce ara ara kramplar giriyor uzaninca sırt ağrısıda basladi surekli pozisyon değiştirmek zorunda kalıyorum

Hoşgeldin canım aramıza, dün itibariyle artık kasıklarımda bile sancı hissediyorum yani bana öyle geliyordur belki daha çok erken ama değişik şeyler olmaya başlıyor hissediyorum.

Ay kızlaar mart anneleri baya baya doğuruyor bide çoğu aldığım yenidoğan takımlar büyük geldi yazmış bende hastane çıkışları haricinde yenidoğan yok baya çuval gibi duracak galiba çocuğa aldıklarım hep 0-3 ay aldım bi kaç tane de yenidoğan alayım bari fotoğraflık filan

Bizim bebeler

Yaa ben de indirimde görünce bı kaç yenidoğan aldım yıkanınca çekti mi zaten öyle miydi bilmiyorum (30da yıkadım) şu an gözüme çok küçük geliyorlar ben de hep 0-3 alınca minicik geldiler gözüme

Ben şöyle takımlar aldım baya oldu herhalde artık kıyafet işini bitirdim ama yine de 5 nakine çamaşır çıkmayacak gibi üzgünüm

Eklentiler

• IMG_4989.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 50
Hoşgeldin canım aramıza, dün itibariyle artık kasıklarımda bile sancı hissediyorum yani bana öyle geliyordur belki daha çok erken ama değişik şeyler olmaya başlıyor hissediyorum.

Bi yandan heyecanlaniyorum sona yaklasiyorum diye ama bi yandan bazen artarsa korkuyorm cok degisik bir duygu insallah 32 yi gectikten sonra ins korkularım kalmaz o zaman biraz ele gelmiş oluyor tabikide en hayırlı zamanda gelsin

Valla bana da normal geliyor 0-3 aylar ama çok minikler kestiremiyorum çokta çuval gibi durmasın istiyorum hiç birini de yıkamadım daha 30 da yıkanınca çekmemiştir bence. Bende 30 da yıkarım ama kurutmaya atınca çekermi bilemedim
Ben şöyle takımlar aldım baya oldu herhalde artık kıyafet işini bitirdim ama yine de 5 nakine çamaşır çıkmayacak gibi üzgünüm
bana da dünyayı alsam yine de kıyafet yetersizmiş gibi geliyor ki bence ben daha pek bişey almadım kıyafet

Bana yüzyılda Çiğdem hanım ve Ceyhun beyi de önerdiler. Şuan şehir dışındayım gelince karar vericem artık bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…