- 12 Nisan 2021
- 1.150
- 871
- 73
- 26
Canım internette falan normal diyor ama perşembe günü randevum var o zaman soracağımBende de ayni sorun var ben de yazacaktim sizlere. Yürürken karnim taş gibi oluyor son birkac gundur. Kasiliyor muyum diye de korkuyorum neden olabilir acaba ya
Ciğer geliştirici yapmak için rahim ağzının 25mm düşmesini beklemek risk değilmi biraz yaDoktordan geldim canım kilosuna iyi dedi ama cihazları çok iyi değil rahim ağzı uzunluğunu alttan ölçtü. Böyle olunca kilosuna iyi demesi çokta içi ferahlatmıyor üstelik geçen haftaya göre 50 gram ancak almış oluyor ben bu süreçte her akşam et, tavuk, balık, sabahları iki yumurta iki pakete yakında eski kaşar yedim. Hatta muz yemekten kabız bile oldumAy bazı şeyler ne yaparsan yap olacağına varıyor. Günde 3 litreden fazla su içiyorum ama bebişin suyu haftasına göre azalmış. Su içmeye devam et dedi. Geçen haftalarda havuç suyu içiyordum yine havuç içemeye başlayayım diyorum. Başka ne yapılır bilemiyorum. Geçen hafta rahim ağzı uzunluğu 36 mm di şimdi 32 olmuş progestan ve duphastone a rağmen kısalma olmuş. İlaçlar önlerse önler artık kısalmayı dedi. 25 mme düşerse ciğer geliştirici iğne yaparız dedi. Ağrıların çok olursa bekleme acile gel dedi. Bu hastanenin yenidoğan yoğun bakımı iyi değil erken doğum olursa başka hastaneye sevkini yaparız. Yakın takipte kalacağız artık dedi. İki doktorda erken doğum riskini onaylamış oldu böylelikle canım. İçim ferahlayarak pek dönemedim açıkçası
Oh şöyle 3 saat filan döndürecek kurutma missBende kurutmaya atsam mı diye düşünüyordum kurutmada hijyende kurutsam içim nasıl rahat edecek
hemde nasıl o reklama düşen çok olmuştur eminimÖyle reklamlar tıklanma rekoru kırarhele bdv bölümünde o da karanlık gösteriyor gibi geldi bana
Buldum neyseki markası neydi senin670ti ben alırken de odur canim
ayyy insan onları ütüledikçe yerleştirdikçe mutlu oluyor ya minicik minicik minyatür insan gibiÖğle aramda biraz ütü yaptim çok tatlislar yaaben bebişin ütüleri dedikçe eşim de eee benimkiler diyor ben bebiş diyorum o kendininkileri, pabucunu dama attim biraz bugün birazcik yaptım hastane için olanları bir de eve gelince giyecekleri unutkan ben aldığım bir hastane çıkışını yikamamisim diğer aldıklarım da gelsin hep beraber bir posta daha atcam
Bizim salon kırıldı geçti ki gülünecek bir şey olmadigi sahnede bende o an insanların zeka seviyesini sorguladimBenim eşimde sevmedi. İlk çocuktan idmanlı olduğu için evet doğru yerleri var ama bukadar abartı olmamalı diyoryakadaki kusmuk olabilir ama diğerleri olmamalı bencede olmaz yani yalnız olmadığıma sevindim vallahi bi ara bizde mi anormallik var niye biz sevemedik filmi diye düşünmüştüm
Yok yok hiç yalnız değilsiniz tüm duygularımızla katılıyoruzBenim eşimde sevmedi. İlk çocuktan idmanlı olduğu için evet doğru yerleri var ama bukadar abartı olmamalı diyoryakadaki kusmuk olabilir ama diğerleri olmamalı bencede olmaz yani yalnız olmadığıma sevindim vallahi bi ara bizde mi anormallik var niye biz sevemedik filmi diye düşünmüştüm
Hahahah hislerini düşüncelerini içtenlikle paylaşıyorum canımBizim salon kırıldı geçti ki gülünecek bir şey olmadigi sahnede bende o an insanların zeka seviyesini sorguladim
Vallahi ya acaba bende mi sıkıntı var dedim hatta ben bazen sıkıldım bitsede gitsek modundaydim o an aklıma eşinin seni çıkarttığı geldi bende acaba eşimi ciksrtsam mi diye dusunmedim degilHahahah hislerini düşüncelerini içtenlikle paylaşıyorum canım
Adacel canımBuldum neyseki markası neydi senin
ayyy insan onları ütüledikçe yerleştirdikçe mutlu oluyor ya minicik minicik minyatür insan gibi
Oof yaa masaya yapistim egilmemek için
Siyahlar sıvı beyazlar toz canımSıvı deterjan mi kullaniyorsun canım, toz mu
Şuan işyerinde masaya uzanmak istiyorum öyle bir sırt ağrım var kiOof yaa masaya yapistim egilmemek içinoturunca direkt bel ağrım başlıyor eşim de ayakta çalış diyor mükemmel çözüm önerisi her hareketimde bir yerim batiyor gibi benim yatarak çalışmaya başlamam lazım anladım
Aa siyahlar siviysa neden öyle oluyor bilemedim tersten yıkamayı denedin mi? Sanirim kurutma makinesi o tozları topluyorSiyahlar sıvı beyazlar toz canım
Oof evet benim de ya oturunca başlıyor direkt ağrıŞuan işyerinde masaya uzanmak istiyorum öyle bir sırt ağrım var ki
Şu ıslak mendil olayını bi denicem galiba ev çok tozlu yapıcak başka bişi yokAa siyahlar siviysa neden öyle oluyor bilemedim tersten yıkamayı denedin mi? Sanirim kurutma makinesi o tozları topluyor
Bizim salon boştu son seansa yetiştik akşam 10 mu neydi bide çocuğu bırak koştur koştur git filan hatta eşim geç kaldı diye kavga bile çıkarmıştım. Eve dönerken ay değmezmiş boşuna yetişemicez diye stres yapmışım keşke kolpaçinoya girseydik orda belki gülerdik dedimVallahi ya acaba bende mi sıkıntı var dedim hatta ben bazen sıkıldım bitsede gitsek modundaydim o an aklıma eşinin seni çıkarttığı geldi bende acaba eşimi ciksrtsam mi diye dusunmedim degil
bana eczacı boostrix var dedi içerik aynıdır heralde dimi.Adacel canım
Eveet ya çok güzeel ütüyü hiç sevmem ama yaptığım en güzel ütü
Bende var o hemde nasıl var başından beriKızlar sizinde çok fazla akıntınız oluyor mu artık rahatsız oluyorum çok fazla akıntım var
Islak mendil mi atıyorlardı bu tüy için ? Benim kurutmam yok ama ya ona özel böyle ıslak mendiller gibi bişey var ona yapışsın diye. Ya da bildiğin ıslak mendili atıyorlardı acaba çamaşır makinesinde miydi oYa benim çamaşırlarım hep tozlu tüylü çıkıyo makineden. Detaylı temizledim makineyi hala aynı hele siyahsa çamaşırlar üzeri beyaz beyaz tüy toz napmalıyım buna bi öneriniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?