2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Bende de ayni sorun var ben de yazacaktim sizlere. Yürürken karnim taş gibi oluyor son birkac gundur. Kasiliyor muyum diye de korkuyorum neden olabilir acaba ya
Canım internette falan normal diyor ama perşembe günü randevum var o zaman soracağım

Ciğer geliştirici yapmak için rahim ağzının 25mm düşmesini beklemek risk değilmi biraz ya doktoruna güveniyomusun canım? Değiştirsen mi acaba daha temkinli ilerlemek lazım sanki. Şuan rahim ağzı normal görünüyor ama 25mm beklemek te biraz düşündürücü. 3 yada 27 filan düşünce yapsa daha iyi olmazmı ki yani tabiki düşmesin okadar kısalmasın da. İnşallah bu şekilde 32mm le 37-38leri görürsün kilosu kaç olmuş ki olması gereken aralıkta demekki haftada 50 gr alması normalmiymiş acaba? Yakın takipte olacaksa ozaman senin kontrol aralıkları 2 haftaya filan düştü

Bende kurutmaya atsam mı diye düşünüyordum kurutmada hijyende kurutsam içim nasıl rahat edecek
Oh şöyle 3 saat filan döndürecek kurutma miss ama çekme ihtimali yüksek bazı kıyafetleri küçültürse valla bende atcam kurutmaya da 1bucuk saatlik filan atarım
Öyle reklamlar tıklanma rekoru kırar hele bdv bölümünde o da karanlık gösteriyor gibi geldi bana
hemde nasıl o reklama düşen çok olmuştur eminim

670ti ben alırken de odur canim
Buldum neyseki markası neydi senin
ayyy insan onları ütüledikçe yerleştirdikçe mutlu oluyor ya minicik minicik minyatür insan gibi

Bizim salon kırıldı geçti ki gülünecek bir şey olmadigi sahnede bende o an insanların zeka seviyesini sorguladim

Yok yok hiç yalnız değilsiniz tüm duygularımızla katılıyoruz

golden-snitch canım benim imzamı okur musun kaburga ağrısına öneri vermiş
Oof yaa masaya yapistim egilmemek için oturunca direkt bel ağrım başlıyor eşim de ayakta çalış diyor mükemmel çözüm önerisi her hareketimde bir yerim batiyor gibi benim yatarak çalışmaya başlamam lazım anladım

Şuan işyerinde masaya uzanmak istiyorum öyle bir sırt ağrım var ki

Vallahi ya acaba bende mi sıkıntı var dedim hatta ben bazen sıkıldım bitsede gitsek modundaydim o an aklıma eşinin seni çıkarttığı geldi bende acaba eşimi ciksrtsam mi diye dusunmedim degil
Bizim salon boştu son seansa yetiştik akşam 10 mu neydi bide çocuğu bırak koştur koştur git filan hatta eşim geç kaldı diye kavga bile çıkarmıştım. Eve dönerken ay değmezmiş boşuna yetişemicez diye stres yapmışım keşke kolpaçinoya girseydik orda belki gülerdik dedim sen neyseki sabırla sonunu beklemişsin hayır bide yani yeni baba adaylarına hiç iyi örnek değil ordaki koca
Adacel canım
Eveet ya çok güzeel ütüyü hiç sevmem ama yaptığım en güzel ütü
bana eczacı boostrix var dedi içerik aynıdır heralde dimi.
Ayy benimde bi yıkayıp ütüleyesim geldi şimdi

Kızlar sizinde çok fazla akıntınız oluyor mu artık rahatsız oluyorum çok fazla akıntım var
Bende var o hemde nasıl var başından beri su gibi akıyor baya ıslak ıslak günde 3 kere çamaşır değiştiriyorum. Çocuk gibi pişik olcam yakında

Ya benim çamaşırlarım hep tozlu tüylü çıkıyo makineden. Detaylı temizledim makineyi hala aynı hele siyahsa çamaşırlar üzeri beyaz beyaz tüy toz napmalıyım buna bi öneriniz var mı
Islak mendil mi atıyorlardı bu tüy için ? Benim kurutmam yok ama ya ona özel böyle ıslak mendiller gibi bişey var ona yapışsın diye. Ya da bildiğin ıslak mendili atıyorlardı acaba çamaşır makinesinde miydi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…