2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ay ben öyle olunca hemen yürüyorum korkuyorum ben de

Ahahaha çok haklısın hiç o açıdan bakmamıştım eşim çok takıntılı temizlik yapıyor ama ilk önce kendisi isteyecek keyif alacak bir de hava güneşli olacak bu şartlarda ayda 2 ayda bir denk geliyor geçen sefer motivasyon olsun diye ablaya vereceğim parayı eşime havale etmiştim 2 aydır abla vardı evde pencerelerin kenarlarını 1 kere bile silmedi baktım dün eşim siliyor gözlerim doldu oturdum bi de ağladım benim hormonlar dün çok fenaydı ama bugün normale döndük

Ne güzel düşünmüş maşaAllah artık bize misafirlikte yok çişimiz yatasımız geliyor

Kocan=adam helal olsun

Memnun musunuz? Ben orda Cihangir beye gittim çok önermişlerdi ama memnun kalmadım pek.
Bende ilk hamile olduğumu öğrendiğimde cihangir beye gitmiştim, daha sonra önerilerle Bülent beye devam ettim ettim, ha karşıma daha iyi bir doktor çıksa gider miydim belki evet ama hem hastane olarak gebzede ki asm dışında en iyisi hemde Bülent bey doktor olarak başarılı bir doktor o yüzden devam ediyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…