2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Çok değişik insanlar gerçekten zaten fazla muhatap olmuyorum diye böyle yapıyolar bence

Ay onlar ne öyle ya site hacklendi mi acaba diye düşündüm ben de
İnternet'e baktım biraz siyatik ağrısı diyor ama bilemedim.Hala sancilaniyor geçmedi maalesef
Bel fıtığım var benim aynı tarif ettiğin ağrı gibi oluyor
Bizim salon kırıldı geçti ki gülünecek bir şey olmadigi sahnede bende o an insanların zeka seviyesini sorguladim
Kız ben beğendim ya evet abartı kısımlar vardı ama ben hem güldüm hem ağladım çünkü oradakine benzer bi kocam var ve çok kötü bir lohusalık yaşamıştım esas eşime izleticem ama bu sefer de bırakıp gitmesin beni. Çok yalnız hissetmiştim ben lohusayken 40 gün boyunca ağlamadığım tek günüm olmadı. Bunda güzel geçer inşallah

Benim de kurutmam yok canım normal çamaşır makinesinde yıkarken bildiğimiz ıslak mendilden atcakmışız gulumsebebek söyleyince hatırladım ben de yapıyolardı instagramda

Kocamaaan sarıldım sana inşallah hepimizin lohusalıkları güzel geçer, kocalar öküzlük yapmaz, bu seferkini çok daha güzel hatırlarsın

Ay sen ozaman ciddi ciddi kendini gördün o filmde bukadar olmaz abartıdır diye düşünmüştük. Benim lohusalığımda ilk bi hafta fazlaca sıkıntılıydı el kadar prematüre bebekle evde tek başına kalmıştım eşim yüzünden. Kendi işten gelince ilgileniyordu ama gündüz tek başınaydım. Sonra toparladı durumu ama o kısacık kısmı bile unutmuyorum. Sen 40 gün yaşamışsın. Çok üzgünüm. İnşallah bu sefer aklı başına gelmiştir te prensesler gibi bi lohusalık yaşatır sana

Kocamaaan sarıldım sana inşallah hepimizin lohusalıkları güzel geçer, kocalar öküzlük yapmaz, bu seferkini çok daha güzel hatırlarsın

Sağolun kızlar bu sefer güzel geçer inşallah hepimizin, buradan da konuşmaya devam ederiz birbirimize destek oluruz az kaldı o günlere

Ayyy bi hayal ettim de seni çok komik çalışkan öğrenciler gibi olmuşsundur eşler çok yaratıcı benimkininde yaratıcı fikirleri oluyo
Yatarak calissan bu seferde karnın batar ama göğsüne ve kalça kemiğine yastık koyduğunda karnını boşa aldığında varya huzur oluyo birde boyun yastığını ben eşim araba sürerken belime koyuyorum çok rahatlatıyor ama diğer yastıklar aynı etki yapmiyo

Bende 7de girdim akşam doluydu şaka gibi ve garipti insanlar boşa kavga olmuş gerçekten
Ya o kadar sorumsuz ki adam adamı boğasım geldi ben olsam eve almam onu hayır birde kendi yetmez gibi arkadaşları da var kadına da ayrı gicik oldum sürekli her işi yapma çabasında bırak sal gitsin ya

Üzüldüm ya ben adamı boğasım geldi benim eşim bile sinir oldu adama... sende o adam gibi yapsan sütü sagip ne yapcak acaba inşallah bırakıp gitmez canım işte bazen erkekler dusunemiyor böyle göstermek gerekiyor inşallah hatasını anlar

Sen kendin mi aldın karma aşı istiyorum diye? Bana dr'um yazdı içerikleri hakkında hiç fikrim yok aynıdır herhalde öğle aramda bir oosta yaptım akşam devam ederim dedim yemek bulaşık derken pertim çıktı ya süründü çocuğumun kıyafetleri bir kaldiramadim

Aay evet valla tam öyleydim
Yatarak da beceremem ki ya keşke çalisabilsem de sürekli mouse klavye kullanmam gerekiyor sırtımda bir kirlent var ama sanırım öylesi bı yastik lazım bana da

Ben aslında samsunda özel hastanede takipteyim canım aslında ilçede oturuyoruz mesafesi var biraz. Geçen gün sancılanınca devlete acile gittik ordaki doktor inşallah 1 ay daha bekler dedi sonra her şey normal 15 gün sonra görelim dedi. Benim içim rahat etmedi dedim devletteki diğer doktora gideyim o ne diyecek. Kendi doktoruma gitmeme daha 2 hafta vardı. Bugünde bu doktor bunları söyledi işte canım. Size yazdıktan sonra kendi doktorumu aradım adam güzel ilgilendi bugün ama yine de içime sinmedi bahsettikleri. Kendi doktorumda dinledi dinledi ve en son yarın gel görüşelim dedi. Başka hiç bir yorum yapmadı

Ay bende yenidoğan çok az aldım ya herkes çabuk büyüyo giydiremezsin alma diyoda büyüyene kadar ne giyecek çocuk bende alcam bi kaç takım
Kesinlikle bana da herkes diyor ama ne yapim yani o 2 ay cocugu mecbur giydircem 0-3 ay almayi dusunuyorm hastane cikisi ve yeni dogan bir kaç tane tulum zıbın var onlar 1 ay yeter zaten sonrada 0-3 ay olur diye düşünüyorum umarim olur

Aay evet valla tam öyleydim
Yatarak da beceremem ki ya keşke çalisabilsem de sürekli mouse klavye kullanmam gerekiyor sırtımda bir kirlent var ama sanırım öylesi bı yastik lazım bana da
Keşke ya işin zor ama Allah kolaylık versin aynen canım o öylesine yastık fayda etmiyor iç süngeri farklı boyun yastiklarinin bel şeklini aliyo bir rahatlatiyor anlatamam şimdi arabaya inip alasım geldi

Keşke ya işin zor ama Allah kolaylık versin aynen canım o öylesine yastık fayda etmiyor iç süngeri farklı boyun yastiklarinin bel şeklini aliyo bir rahatlatiyor anlatamam şimdi arabaya inip alasım geldi
Amiiin
Aay ben de yarın hamile yastığını koyayım sırtıma ortası boş ya belki iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…