Çok değişik insanlar gerçekten zaten fazla muhatap olmuyorum diye böyle yapıyolar benceOzaman senin hamilelikte ağladığın sebeplerden en üst nokta bu diyebilirmiyizyıllar sonra bile aklına geldikçe gülersin bu sebebe olsun 2 ayda bir de olsa yapıyormuş adam hemde pencere kenarlarına kadar. Benimki kirli sepetine çamaşır atınca aferin bekliyor
ay ben 3 yıllık evliyken kv ve görümcem benim koltuk takımlarının aynısından aldılar renkler dahil. Şuan birbirimize gittiğimizde evde yabancılık çekmiyoruzama bana söylediler çok beğendik alsak olurmu filan diye hatta birlikte gittik bende istiyorsanız alın herkesin evi ayrı yolu ayrı gelen gideni ayrı dedim ne diyim. Ama böyle bana demeden gidip alsalardı aşırı sinirlenirdim bence haklısın yani. Bari açık açık söyleseydi zahmet edip çok beğendim bende çocuklara alsam olur mu yanlış anlamazsan filan diye.
Ay onlar ne öyle ya site hacklendi mi acaba diye düşündüm ben deŞu cıbıldak karı reklamları bende de çıkmaya başladıkadınlar kulübü sitesine insan niye böyle bi reklam verme gereği duyar adı üstünde kadınlar kulübü yani ne sebeple çekmeye çalışıyorlar anlamak güç
Bel fıtığım var benim aynı tarif ettiğin ağrı gibi oluyorİnternet'e baktım biraz siyatik ağrısı diyor ama bilemedim.Hala sancilaniyor geçmedi maalesef
Kız ben beğendim ya evet abartı kısımlar vardı ama ben hem güldüm hem ağladım çünkü oradakine benzer bi kocam var ve çok kötü bir lohusalık yaşamıştımBizim salon kırıldı geçti ki gülünecek bir şey olmadigi sahnede bende o an insanların zeka seviyesini sorguladim
Benim de kurutmam yok canım normal çamaşır makinesinde yıkarken bildiğimiz ıslak mendilden atcakmışızIslak mendil mi atıyorlardı bu tüy için ? Benim kurutmam yok ama ya ona özel böyle ıslak mendiller gibi bişey var ona yapışsın diye. Ya da bildiğin ıslak mendili atıyorlardı acaba çamaşır makinesinde miydi o
Kocamaaan sarıldım sanaAy onlar ne öyle ya site hacklendi mi acaba diye düşündüm ben de
Bel fıtığım var benim aynı tarif ettiğin ağrı gibi oluyor
Kız ben beğendim ya evet abartı kısımlar vardı ama ben hem güldüm hem ağladım çünkü oradakine benzer bi kocam var ve çok kötü bir lohusalık yaşamıştımesas eşime izleticem ama bu sefer de bırakıp gitmesin beni. Çok yalnız hissetmiştim ben lohusayken 40 gün boyunca ağlamadığım tek günüm olmadı. Bunda güzel geçer inşallah
Ay sen ozaman ciddi ciddi kendini gördün o filmdeAy onlar ne öyle ya site hacklendi mi acaba diye düşündüm ben de
Kız ben beğendim ya evet abartı kısımlar vardı ama ben hem güldüm hem ağladım çünkü oradakine benzer bi kocam var ve çok kötü bir lohusalık yaşamıştımesas eşime izleticem ama bu sefer de bırakıp gitmesin beni. Çok yalnız hissetmiştim ben lohusayken 40 gün boyunca ağlamadığım tek günüm olmadı. Bunda güzel geçer inşallah
Evet bende instagramda görmüştüm ama denemedimBenim de kurutmam yok canım normal çamaşır makinesinde yıkarken bildiğimiz ıslak mendilden atcakmışızgulumsebebek söyleyince hatırladım ben de yapıyolardı instagramda
Aynen bende gördüm bi arkadaşta o yöntemi kullanıyordu. Bi deneyin isterseniz.Benim de kurutmam yok canım normal çamaşır makinesinde yıkarken bildiğimiz ıslak mendilden atcakmışızgulumsebebek söyleyince hatırladım ben de yapıyolardı instagramda
Kocamaaan sarıldım sanainşallah hepimizin lohusalıkları güzel geçer, kocalar öküzlük yapmaz, bu seferkini çok daha güzel hatırlarsın
Sağolun kızlarAy sen ozaman ciddi ciddi kendini gördün o filmdebukadar olmaz abartıdır diye düşünmüştük. Benim lohusalığımda ilk bi hafta fazlaca sıkıntılıydı el kadar prematüre bebekle evde tek başına kalmıştım eşim yüzünden. Kendi işten gelince ilgileniyordu ama gündüz tek başınaydım. Sonra toparladı durumu ama o kısacık kısmı bile unutmuyorum. Sen 40 gün yaşamışsın. Çok üzgünüm. İnşallah bu sefer aklı başına gelmiştir te prensesler gibi bi lohusalık yaşatır sana
Ayyy bi hayal ettim de seni çok komik çalışkan öğrenciler gibi olmuşsundurOof yaa masaya yapistim egilmemek içinoturunca direkt bel ağrım başlıyor eşim de ayakta çalış diyor mükemmel çözüm önerisi her hareketimde bir yerim batiyor gibi benim yatarak çalışmaya başlamam lazım anladım
Bende 7de girdim akşam doluydu şaka gibi ve garipti insanlarBizim salon boştu son seansa yetiştik akşam 10 mu neydi bide çocuğu bırak koştur koştur git filan hatta eşim geç kaldı diye kavga bile çıkarmıştım. Eve dönerken ay değmezmiş boşuna yetişemicez diye stres yapmışım keşke kolpaçinoya girseydik orda belki gülerdik dedimsen neyseki sabırla sonunu beklemişsin hayır bide yani yeni baba adaylarına hiç iyi örnek değil ordaki koca
bana eczacı boostrix var dedi içerik aynıdır heralde dimi.
Ayy benimde bi yıkayıp ütüleyesim geldi şimdi
Üzüldüm ya ben adamı boğasım geldi benim eşim bile sinir oldu adama... sende o adam gibi yapsan sütü sagip ne yapcak acabaAy onlar ne öyle ya site hacklendi mi acaba diye düşündüm ben de
Sen kendin mi aldın karma aşı istiyorum diye? Bana dr'um yazdı içerikleri hakkında hiç fikrim yok aynıdır herhaldeBizim salon boştu son seansa yetiştik akşam 10 mu neydi bide çocuğu bırak koştur koştur git filan hatta eşim geç kaldı diye kavga bile çıkarmıştım. Eve dönerken ay değmezmiş boşuna yetişemicez diye stres yapmışım keşke kolpaçinoya girseydik orda belki gülerdik dedimsen neyseki sabırla sonunu beklemişsin hayır bide yani yeni baba adaylarına hiç iyi örnek değil ordaki koca
bana eczacı boostrix var dedi içerik aynıdır heralde dimi.
Ayy benimde bi yıkayıp ütüleyesim geldi şimdi
Aay evet valla tam öyleydimAyyy bi hayal ettim de seni çok komik çalışkan öğrenciler gibi olmuşsundureşler çok yaratıcı benimkininde yaratıcı fikirleri oluyo
Yatarak calissan bu seferde karnın batar ama göğsüne ve kalça kemiğine yastık koyduğunda karnını boşa aldığında varya huzur oluyobirde boyun yastığını ben eşim araba sürerken belime koyuyorum çok rahatlatıyor ama diğer yastıklar aynı etki yapmiyo
Ben aslında samsunda özel hastanede takipteyim canım aslında ilçede oturuyoruz mesafesi var biraz. Geçen gün sancılanınca devlete acile gittik ordaki doktor inşallah 1 ay daha bekler dedi sonra her şey normal 15 gün sonra görelim dedi. Benim içim rahat etmedi dedim devletteki diğer doktora gideyim o ne diyecek. Kendi doktoruma gitmeme daha 2 hafta vardı. Bugünde bu doktor bunları söyledi işte canım. Size yazdıktan sonra kendi doktorumu aradım adam güzel ilgilendi bugün ama yine de içime sinmedi bahsettikleri. Kendi doktorumda dinledi dinledi ve en son yarın gel görüşelim dedi. Başka hiç bir yorum yapmadıCiğer geliştirici yapmak için rahim ağzının 25mm düşmesini beklemek risk değilmi biraz yadoktoruna güveniyomusun canım? Değiştirsen mi acaba daha temkinli ilerlemek lazım sanki. Şuan rahim ağzı normal görünüyor ama 25mm beklemek te biraz düşündürücü. 3 yada 27 filan düşünce yapsa daha iyi olmazmı ki yani tabiki düşmesin okadar kısalmasın da. İnşallah bu şekilde 32mm le 37-38leri görürsün kilosu kaç olmuş ki olması gereken aralıkta demekki haftada 50 gr alması normalmiymiş acaba? Yakın takipte olacaksa ozaman senin kontrol aralıkları 2 haftaya filan düştü
Kesinlikle bana da herkes diyor ama ne yapim yani o 2 ay cocugu mecbur giydircemAy bende yenidoğan çok az aldım ya herkes çabuk büyüyo giydiremezsin alma diyoda büyüyene kadar ne giyecek çocuk bende alcam bi kaç takım
Keşke ya işin zor ama Allah kolaylık versinAay evet valla tam öyleydim
Yatarak da beceremem ki ya keşke çalisabilsem de sürekli mouse klavye kullanmam gerekiyorsırtımda bir kirlent var ama sanırım öylesi bı yastik lazım bana da
Ay attıktan sonra bize de söyle olur muOh şöyle 3 saat filan döndürecek kurutma missama çekme ihtimali yüksek bazı kıyafetleri küçültürse valla bende atcam kurutmaya da 1bucuk saatlik filan atarım
AmiiinKeşke ya işin zor ama Allah kolaylık versinaynen canım o öylesine yastık fayda etmiyor iç süngeri farklı boyun yastiklarinin bel şeklini aliyo bir rahatlatiyor anlatamam şimdi arabaya inip alasım geldi
Hadi inşallah sonucu yaz mutlakaAmiiin
Aay ben de yarın hamile yastığını koyayım sırtıma ortası boş ya belki iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?