2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Bende hep 3 ay aldım yenidoğan 3-4 takımı var az bence 2 ay da 4 takımla mı idare edicez bu çocuk hiç mi kusmucak kakası çıkmıcak bilemedim ben kimseye bişey demeden eklicem bi kaç takım daha 2 ay da az süre değil yani

İnşallah canım ilk doğumda hem annem hem kayınvalidem evdeydi o yüzden eşim nasıl olsa onlar var diye ilgilenmedi sanırım ama benim ona ihtiyacım vardı bu kez söylüyorum sonrasında da izin al ona göre ayarla diye. Zaten yoğun bir işi var geç geliyor bir de akşam arkadaşları ile çıkınca gerçekten çıldırmalık oluyor
Yenidoğanda da 0-3 ay giyebiliyorlar canım çok minnak olmadığı sürece o yüzden 0-3 ay daha mantıklı. İri bi bebek olursa yenidoğana hiç sığamıyor zaten benim oğlum uzun doğdu mesela o patikli yenidoğanları giyemedi 50 cm çünkü boyları genelde onların. Ama ben de yine de aldım 4-5 takım yenidoğan nolur nolmaz diye o kadarı yeter diye düşünüyorum

Kesinlikle 3 kişi bakıyor rahatlığı olmuş ister istemez o yüzden ben biz ayağa kalkana kadar yanımızda kalıp sonra gitsinler modundayim ..
Ben seni istiyorum dediğinde ne diyo peki

Kesinlikle 3 kişi bakıyor rahatlığı olmuş ister istemez o yüzden ben biz ayağa kalkana kadar yanımızda kalıp sonra gitsinler modundayim ..
Ben seni istiyorum dediğinde ne diyo peki
Geriye dönük olarak sorduğumda niye yanımda olmadın diye evde geriliyordum o yüzden durmak istemiyordum dedi sürekli anne kayınvalide ile olmak germiş onu halbuki o stresleri yaşayan benim
Bu sefer ben ayaklanınca yollayacağım zaten annem ben gelemem dedi kayınvalidem de 1-2 hafta dursa yeter. İnşallah hemen toparlanırız da hepimiz bebişlerimizle çekirdek aile olarak kalmak en güzeli

En güzeli olur birde tecrübeli bir annesin artık sen ayağa kalktın mi gönderirsin bu seferde her şey istediğin gibi olur

Kızlar benim nabzim 2 gündür 90 normalde kaç olması gerekiyor benim normalde 75 olurdu maksimum 90ı görünce şaşırıyorum bir sıkıntı olusturmaz dimi

Kızlar benim nabzim 2 gündür 90 normalde kaç olması gerekiyor benim normalde 75 olurdu maksimum 90ı görünce şaşırıyorum bir sıkıntı olusturmaz dimi
Benim de 100 civarı çıkıyor hissedip ölçüyorum bir tuhaf oluyor içim tansiyonum hep düşük ama nabzım yüksek oluyor ölçtüğümde, sıkıntı olur mu bilmiyorum canım ben de

Şuan haftasıyla uyumlu gidiyo ama eşimde bende minyonuz çok iri bi bebek olcağını düşünmüyorum ya bakalım yetmeyenide artık doğunca tamamlarız duruma göre o zaman

Benim de 100 civarı çıkıyor hissedip ölçüyorum bir tuhaf oluyor içim tansiyonum hep düşük ama nabzım yüksek oluyor ölçtüğümde, sıkıntı olur mu bilmiyorum canım ben de
Allah allah benimde öyle tansiyonum düşük ama nabzim yuksek neden öyle oluyor acaba hatta 2 gündür başım dönüyor benim nabizdan mi bilmiyorum sende var mı baş donmesi

Benim de 95 genelde bazen 100 oluyor o zaman balkona çıkıp derin nefes egzersizi yapıyorum bana iyi geliyor düşüyor hemen doktorum normal demişti.

Evet genelde başım dönüyor gözüm kararıyor rutin gibi oldu benim için artık normal geliyor o yüzden
Kanın demirin ve tansiyonun düşüyor olabilir canım tahlil yaptır. Baş dönmesini bana doktorum rahime giden kan akışı hızlandıgı için olur demişti buda tansiyon düşüklügüne sebep olurmuş

Bende de ilginç olan bir şey var alakasız zamanlarda birden sol meme ucum çıkıyor dışardan belli olacak şekilde irileşiyor sadece soldaki sonra kendiliğinden iniyor

Ay kızlar yatağa girdim bir karın kaşıntısı yatamıyorum ya eşim rahatsız olmasın diye oturma odasına geçtim uyuyamıyorum ne bu böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…