2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kan değerlerim hep düşmüş zaten canım ondan demek ki kan ilacını günde 2 ye çıkardı doktor ama midemi çok rahatsız ediyor zorla içiyorum

Gebelikte yüksek çıkar canım normal son aylara girdik artık çarpıntında olabilir
Benim de 95 genelde bazen 100 oluyor o zaman balkona çıkıp derin nefes egzersizi yapıyorum bana iyi geliyor düşüyor hemen doktorum normal demişti.
Benim de 110 oluyor daralma gibi çarpıntı gibi his geliyor bazen ölçüyorum 110-120 çıkıyor
Teşekkür ederim hatta utandım şuan 90ı kafaya taktığım için çok şükür bende endiselenmistim boş yere

Gunaydin kizlar. Anakucagi alaniniz var mi, begendiyseniz link paylasir misiniz? Bir de park yatagin icine yatak alip begenen varsa onu da linklerseniz cok sevinirim

Günaydın yine saçma sapan rüya gördüm ya rüyamda kumam vardı ya da ben kuma oluyordum bilmiyorum sonra diyordum ben de senin üstüne kuma getirip başkasıyla evlenicem diyordum o da tamam olur diyor saçmalığa bak neyse uyandım uyudum bu kez uluslararası uzay istasyonunda kuş gribi şüphesi var diye eşyaları atıyorlardı bizim oraya da buzdolabı düşmüştü babam gidiyor bakmaya dur diyorum kuş gribi olabilir elinle elleme bdıejeoee

Günaydın kızlar
Hastane odası için süsleme ikramlık gibi şeyler hazırlamayı düşünüyor musunuz?
Günaydın. Açıkcası ben gereksiz buluyorum, isimli çikolatalar hariç hiç bişey yaptırmayı düşünmüyorum bi de belki isimli kapı süsü.
Zaten erken dogum riskim oldugu için zamanını tutturamama ihtimalimde var

Günaydın kızlar
Bende çok aradayım ya bir türlü karar veremiyorum.
Hem bir gün için odayı süsletmek çok manasız geliyor, hemde hiç bişey yapmayıpta hevessiz gibi olmakta istemiyorum, kaldım öyle arada.

Günaydın kızlar
Kendim yapacağım. İsimli çikolatalar bile saçma sapan 500-600. En iyi markadan madlen çikolata alıp çıktılarını felan alıp ben yapıştırmayı düşünüyorum o haliyle 250
Liraya felan mal oluyor herşeyiyle. Gurbetteyim sırf ikramlık olsun diye eş dost için yapılacak bu.
Oda felan da süslemem kapıya bir tül bağlatırım
Bide kapı süsüne bakacağım daha araştırmadım ama onu da kendim yaparım diye düşünüyorum saçma sapan paralar veriliyor bence gereksiz. Şimdi yıldız anahtarlık moda yapım da çok basit bi düşünüyorum ama ondan da emin değilim

Evet canım tabi buyur sor
Perşembe günü bana serklaj yapıldı, pazartesi kontrole gittigimde doktor bir sıkıntı görmedi on gün sonra tekrar kontrole cagırdı. Fakat öncesinde hiç hissetmemiştim böyle dün ve bugun sanki batma gibi bir şey hissediyorum 6. Gün oluyor serklaj yapılalı normal mi bu siz yaşamışmıydınız böyle bişey. İlk günler olmayıp şimdi olunca emin olamadım

Canım hatırladıgım kadarıyla bende de olmuştu boyle dikiş kururda batarya öyle bı batma demi normal daha iyileşme sürecinde ılerleyen zamanlarda hiç hissetmeyeceksin antibiyotik verdi demi serklajdan sonra birde ben bi süre sonra enfeksiyon gecırdım enfeksıyon gecırırkende iğne batmaları şeklinde ağrılarım oldu uzun süre atlatamadım

Yani orda bişey var gibi batma dedikleri bu oluyor heralde. Wc falan gitmeye cekiniyorum hatta olumsuz bişeyle karsılascam diye
Enfeksyon degildir tahminimce su sürecte hissetmem sanırım onu çünkü hem hap olarak antibiyotik kullandım dün bitti hemde batikonlumu ne diyorlar fitil olarak onu kullanıyorum hala. Kontrole de yeni gidince doktoru arayıp sormaya da cekindim

Normal canım enfeksiyon değildir o zaman o iyileşme sürecinde oluyor seni cok fazla rahatsız etmıyorsa kontrolunu bekle dınlen bol bol geçmiş olsun

Erken doğum olmaz inşallah
Bende çok aradayım ya bir türlü karar veremiyorum.
Hem bir gün için odayı süsletmek çok manasız geliyor, hemde hiç bişey yapmayıpta hevessiz gibi olmakta istemiyorum, kaldım öyle arada.
Ben de ilkinde yapmadım başka şehirde doğum yapmıştım aileler dışında gelen olmamıştı şimdi arkadaşlar falan gelir diye düşünüyorum. En azından çikolata yaptırırım heralde. Kapıyı hastane süslemişti ilkinde bunda süslüyor mu bilmiyorum süslemiyorsa bir de kapı süsü yaparız yeter heralde. İkramlık derken pasta börek alacak değilim zaten de içecek falan olabilir mi ki diye düşündüm. Kararsızım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…