- 22 Ağustos 2016
- 2.747
- 2.474
- 133
- 27
Sadece karın mı? Çatlıyor olabilir bebek yağı vs varsa çatlak kremi onlardan sür çok kaşımamaya çalışAy kızlar yatağa girdim bir karın kaşıntısı yatamıyorum ya eşim rahatsız olmasın diye oturma odasına geçtim uyuyamıyorum ne bu böyle
Kan değerlerim hep düşmüş zaten canım ondan demek kiKanın demirin ve tansiyonun düşüyor olabilir canım tahlil yaptır. Baş dönmesini bana doktorum rahime giden kan akışı hızlandıgı için olur demişti buda tansiyon düşüklügüne sebep olurmuş
Kaşımayıp hemen yağlamalisin, çatlar yoksaAy kızlar yatağa girdim bir karın kaşıntısı yatamıyorum ya eşim rahatsız olmasın diye oturma odasına geçtim uyuyamıyorum ne bu böyle
Gebelikte yüksek çıkar canım normal son aylara girdik artık çarpıntında olabilir
Benim de 95 genelde bazen 100 oluyor o zaman balkona çıkıp derin nefes egzersizi yapıyorum bana iyi geliyor düşüyor hemen doktorum normal demişti.
Teşekkür ederimBenim de 110 oluyor daralma gibi çarpıntı gibi his geliyor bazen ölçüyorum 110-120 çıkıyor
Sürdüm ama dayanılmaz gerçekten kaşıdımKaşımayıp hemen yağlamalisin, çatlar yoksa
Gün içinde sürekli yağ ya da krem kullanıyorumSadece karın mı? Çatlıyor olabilir bebek yağı vs varsa çatlak kremi onlardan sür çok kaşımamaya çalış
Günaydın. Açıkcası ben gereksiz buluyorum, isimli çikolatalar hariç hiç bişey yaptırmayı düşünmüyorum bi de belki isimli kapı süsü.Günaydın kızlar
Hastane odası için süsleme ikramlık gibi şeyler hazırlamayı düşünüyor musunuz?
Bende çok aradayım ya bir türlü karar veremiyorum.Günaydın kızlar
Evet canım tabi buyur sorMerhaba.Kardelenzey
yanlış hatırlamıyorum dimi serklaj olan sizdiniz. Benim merak ettiğim bir durum var da sizseniz eger sorucam
Kendim yapacağım. İsimli çikolatalar bile saçma sapan 500-600. En iyi markadan madlen çikolata alıp çıktılarını felan alıp ben yapıştırmayı düşünüyorum o haliyle 250Günaydın kızlar
Perşembe günü bana serklaj yapıldı, pazartesi kontrole gittigimde doktor bir sıkıntı görmedi on gün sonra tekrar kontrole cagırdı. Fakat öncesinde hiç hissetmemiştim böyle dün ve bugun sanki batma gibi bir şey hissediyorum 6. Gün oluyor serklaj yapılalı normal mi bu siz yaşamışmıydınız böyle bişey. İlk günler olmayıp şimdi olunca emin olamadımEvet canım tabi buyur sor
Canım hatırladıgım kadarıyla bende de olmuştu boyle dikiş kururda batarya öyle bı batma demi normal daha iyileşme sürecinde ılerleyen zamanlarda hiç hissetmeyeceksin antibiyotik verdi demi serklajdan sonra birde ben bi süre sonra enfeksiyon gecırdım enfeksıyon gecırırkende iğne batmaları şeklinde ağrılarım oldu uzun süre atlatamadımPerşembe günü bana serklaj yapıldı, pazartesi kontrole gittigimde doktor bir sıkıntı görmedi on gün sonra tekrar kontrole cagırdı. Fakat öncesinde hiç hissetmemiştim böyle dün ve bugun sanki batma gibi bir şey hissediyorum 6. Gün oluyor serklaj yapılalı normal mi bu siz yaşamışmıydınız böyle bişey. İlk günler olmayıp şimdi olunca emin olamadım
Yani orda bişey var gibi batma dedikleri bu oluyor heralde. Wc falan gitmeye cekiniyorum hatta olumsuz bişeyle karsılascam diyeCanım hatırladıgım kadarıyla bende de olmuştu boyle dikiş kururda batarya öyle bı batma demi normal daha iyileşme sürecinde ılerleyen zamanlarda hiç hissetmeyeceksin antibiyotik verdi demi serklajdan sonra birde ben bi süre sonra enfeksiyon gecırdım enfeksıyon gecırırkende iğne batmaları şeklinde ağrılarım oldu uzun süre atlatamadım
Normal canım enfeksiyon değildir o zaman o iyileşme sürecinde oluyor seni cok fazla rahatsız etmıyorsa kontrolunu bekle dınlen bol bol geçmiş olsunYani orda bişey var gibi batma dedikleri bu oluyor heralde. Wc falan gitmeye cekiniyorum hatta olumsuz bişeyle karsılascam diye
Enfeksyon degildir tahminimce su sürecte hissetmem sanırım onu çünkü hem hap olarak antibiyotik kullandım dün bitti hemde batikonlumu ne diyorlar fitil olarak onu kullanıyorum hala. Kontrole de yeni gidince doktoru arayıp sormaya da cekindim
Erken doğum olmaz inşallahGünaydın. Açıkcası ben gereksiz buluyorum, isimli çikolatalar hariç hiç bişey yaptırmayı düşünmüyorum bi de belki isimli kapı süsü.
Zaten erken dogum riskim oldugu için zamanını tutturamama ihtimalimde var
Ben de ilkinde yapmadım başka şehirde doğum yapmıştım aileler dışında gelen olmamıştı şimdi arkadaşlar falan gelir diye düşünüyorum. En azından çikolata yaptırırım heralde. Kapıyı hastane süslemişti ilkinde bunda süslüyor mu bilmiyorum süslemiyorsa bir de kapı süsü yaparız yeter heralde. İkramlık derken pasta börek alacak değilim zaten de içecek falan olabilir mi ki diye düşündüm. Kararsızım ben deBende çok aradayım ya bir türlü karar veremiyorum.
Hem bir gün için odayı süsletmek çok manasız geliyor, hemde hiç bişey yapmayıpta hevessiz gibi olmakta istemiyorum, kaldım öyle arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?