2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Bana karma aşı olsun dedi aşının markasını söylemedi benim doktorda bi değişik ya dünde dönüş yapmadı yazdım şimdi tekrar.

Ay bide onları yerleştirirken daha zevkli olur
e ozaman senin bebişin ölçümlerinde ultrason farkıda var. Randevuyu bekletmemiş yarın gel demiş bence daha iyi görmeden bide kendi muayene etmeden pek yorum yapamazdı zaten. Bugün güzel haberlerle gel inşallah kaçta randevun

Hiç sevmiyorum ben o tarz şeylerle uğraşmayı seviyorsan ne güzel

Ay attıktan sonra bize de söyle olur mu
Olabilir muhtemelen olur ama az olur yine de giyer
Kızlar lohusa takımını alt üst mü aldınız yoksa sabahlıklımı
ben hem alt üst takım aldım hemde gecelikli olandan alcam
Ay kızlar yatağa girdim bir karın kaşıntısı yatamıyorum ya eşim rahatsız olmasın diye oturma odasına geçtim uyuyamıyorum ne bu böyle
Bende de kaşıntı oluyor karnım çatlıyor galiba Hindistan cevizi yağı sürüyorum. Bırak rahatsız olsun ya hamileyiz biz çekecekler uykusuzluğu onlarda

Günaydııınnn
Günoooo canım
Benimde bilinç altımın saçmalık seviyesi seninkiyle kapışır
Günaydın kızlar
Hastane odası için süsleme ikramlık gibi şeyler hazırlamayı düşünüyor musunuz?
ben istiyorum. Aşırı gereksiz biliyorum ama ilk doğumum fazla kötü geçince oda süsleme istiyorum ikramlık olmasada olur belki şirketle ona göre anlaşırım mini kurabiyeler olabilir sadece. Tabi çikolata olcak bi. Hediyelik te düşünmedim oda olmasada olur ama balonlu oda süslemeye takık kaldım resmen

Benimki buydu canım

Ebe reçete getirirsen vurabilirim demisti bana o yüzden reçete yazdırdım adacel yazmış dr'um da.
Utulediklerimi koydum hep düzenleyiciye bugün bir posta daha ütülerim

Ay ikinizinkide aynı benimkinin markası değişik doktor onaylarmı bilmiyorum da alasım gelmedi şimdi
Benim doktorum yazmadı direkt saglikocagindaki ebe eczaneye git al gel vuralım dedi sonra eczaneye gittim kadın ilacın ismi ne dedi bilmiyorum ebe buraya gelmemi ilacı almamı söyledi dedimbenim ebeyi aradı sordu ona gorede verdi ilacı..
Seninkinin markası ne

Günaydın kızlar
Günaydın, hastaneye ve eve gelecek olanlara magnet ,anahtarlık tarzı bişey yaptırmayı düşünüyorum,ama daha ne yapacağıma karar veremedim,ikinci kızımda bebek şeklinde magnetler yaptırmıştım ,çoğu elimde kaldı vermeyi unuttum

Dün de şelalenin üstünden atlayıp Malezyaya gidiyordum ay o kadar saçmalar ki nasıl bir bilinçaltım var şaşırıyorum kendime

Günaydın kızlar
Ya ben memleketten baya uzakta dogurcam birde burda da çevre edinemedim sadece 3 4 aileyle görüşüyorum onlar içinde hazırlık yapmayı düşünmüyorum gelip gelmeyecekleri bilr belli değil ki ben gelmelerini istemiyorum hastane odasına kisacasi yapmayı düşünmüyorum sadece oda süsleme belki kendim için fotoğraf çekinmek için olabilir onun dışında yok yani

Aldığın marka mi varmış sadece peki, ecz söylesen bunu getirtirler depodan belki
Zor buldum diğer markayı da sadece o varmış ellerinde. Olmazsa almayım ya başka eczanelerden arattırayım.
Eczacı bana boostrix diye aşı görseli göndermiş bunu doktorunuza sorun demiş marka farklı. Doktor onaylarsa alırım da genelde sizin vurulduklarınızdan veriliyor galiba ay hiç biyerde bulamadım burda da il farkından mı acaba sinir oldum

Dün de şelalenin üstünden atlayıp Malezyaya gidiyordum ay o kadar saçmalar ki nasıl bir bilinçaltım var şaşırıyorum kendime
İşin güzel tarafı gördüğün rüyayı unutmuyorsun. Ben bi rüya gördüğüme eminim ama ne gördüğüm konusunda hiç bi fikrim olmuyor anca eşimin aldattığı karı kız rüyaları aklımda kalıyo onuda sabah uyanınca adamı parçalayasım geliyor hatta bikeresinde gece uyurken sinirle vurmuşum rüyamda da vuruyordum aynı anda adama da vurdum

Benimde çok gelen gidenim olmucak kabul etmicem hastaneye sadece aileler gelir. Ben kendim için oda süsletcem hediyelik filanda gelen pek olmucağı için düşünmedim belki Mevlüt filan yaparsam ozamana dağıtırım bişeyler onuda ozaman düşünürüm dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…