- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.517
- 198
Bana karma aşı olsun dedi aşının markasını söylemedi benim doktorda bi değişik ya dünde dönüş yapmadı yazdım şimdi tekrar.Sen kendin mi aldın karma aşı istiyorum diye? Bana dr'um yazdı içerikleri hakkında hiç fikrim yok aynıdır herhaldeöğle aramda bir oosta yaptım akşam devam ederim dedim yemek bulaşık derken pertim çıktı ya süründü çocuğumun kıyafetleri bir kaldiramadim
e ozaman senin bebişin ölçümlerinde ultrason farkıda var. Randevuyu bekletmemiş yarın gel demiş bence daha iyi görmeden bide kendi muayene etmeden pek yorum yapamazdı zaten. Bugün güzel haberlerle gel inşallah kaçta randevunBen aslında samsunda özel hastanede takipteyim canım aslında ilçede oturuyoruz mesafesi var biraz. Geçen gün sancılanınca devlete acile gittik ordaki doktor inşallah 1 ay daha bekler dedi sonra her şey normal 15 gün sonra görelim dedi. Benim içim rahat etmedi dedim devletteki diğer doktora gideyim o ne diyecek. Kendi doktoruma gitmeme daha 2 hafta vardı. Bugünde bu doktor bunları söyledi işte canım. Size yazdıktan sonra kendi doktorumu aradım adam güzel ilgilendi bugün ama yine de içime sinmedi bahsettikleri. Kendi doktorumda dinledi dinledi ve en son yarın gel görüşelim dedi. Başka hiç bir yorum yapmadı
Hiç sevmiyorum ben o tarz şeylerle uğraşmayıKendim yapacağım. İsimli çikolatalar bile saçma sapan 500-600. En iyi markadan madlen çikolata alıp çıktılarını felan alıp ben yapıştırmayı düşünüyorum o haliyle 250
Liraya felan mal oluyor herşeyiyle. Gurbetteyim sırf ikramlık olsun diye eş dost için yapılacak bu.
Oda felan da süslemem kapıya bir tül bağlatırım
Bide kapı süsüne bakacağım daha araştırmadım ama onu da kendim yaparım diye düşünüyorum saçma sapan paralar veriliyor bence gereksiz. Şimdi yıldız anahtarlık moda yapım da çok basit bi düşünüyorum ama ondan da emin değilim
Ben düşünüyorum canım çok birşey yapmayacağım ama çikolata hediyelik ve biraz süslemeye yapacağızGünaydın kızlar
Hastane odası için süsleme ikramlık gibi şeyler hazırlamayı düşünüyor musunuz?
Olabilir muhtemelen olur ama az olur yine de giyerAy attıktan sonra bize de söyle olur mu
ben hem alt üst takım aldım hemde gecelikli olandan alcamKızlar lohusa takımını alt üst mü aldınız yoksa sabahlıklımı
Bende de kaşıntı oluyor karnım çatlıyor galiba Hindistan cevizi yağı sürüyorum. Bırak rahatsız olsun ya hamileyiz biz çekecekler uykusuzluğu onlardaAy kızlar yatağa girdim bir karın kaşıntısı yatamıyorum ya eşim rahatsız olmasın diye oturma odasına geçtim uyuyamıyorum ne bu böyle
Günoooo canımGünaydııınnn
Benimde bilinç altımın saçmalık seviyesi seninkiyle kapışırGünaydın yine saçma sapan rüya gördüm yarüyamda kumam vardı ya da ben kuma oluyordum bilmiyorum sonra diyordum ben de senin üstüne kuma getirip başkasıyla evlenicem diyordum o da tamam olur diyor saçmalığa bak neyse uyandım uyudum bu kez uluslararası uzay istasyonunda kuş gribi şüphesi var diye eşyaları atıyorlardı bizim oraya da buzdolabı düşmüştü babam gidiyor bakmaya dur diyorum kuş gribi olabilir elinle elleme bdıejeoee
ben istiyorum. Aşırı gereksiz biliyorum ama ilk doğumum fazla kötü geçince oda süsleme istiyorum ikramlık olmasada olur belki şirketle ona göre anlaşırım mini kurabiyeler olabilir sadece. Tabi çikolata olcak bi. Hediyelik te düşünmedim oda olmasada olur ama balonlu oda süslemeye takık kaldım resmenGünaydın kızlar
Tamamdır teşekkür ederim rahatladım birazNormal canım enfeksiyon değildir o zaman o iyileşme sürecinde oluyor seni cok fazla rahatsız etmıyorsa kontrolunu bekle dınlen bol bol geçmiş olsun
Amiin sagoluunErken doğum olmaz inşallah
Bana karma aşı olsun dedi aşının markasını söylemedi benim doktorda bi değişik ya dünde dönüş yapmadı yazdım şimdi tekrar.
Ay bide onları yerleştirirken daha zevkli olur
e ozaman senin bebişin ölçümlerinde ultrason farkıda var. Randevuyu bekletmemiş yarın gel demiş bence daha iyi görmeden bide kendi muayene etmeden pek yorum yapamazdı zaten. Bugün güzel haberlerle gel inşallah kaçta randevun
Ay ikinizinkide aynı benimkinin markası değişik doktor onaylarmı bilmiyorum da alasım gelmedi şimdi
Ebe reçete getirirsen vurabilirim demisti bana o yüzden reçete yazdırdım adacel yazmış dr'um da.Bana karma aşı olsun dedi aşının markasını söylemedi benim doktorda bi değişik ya dünde dönüş yapmadı yazdım şimdi tekrar.
Ay bide onları yerleştirirken daha zevkli olur
e ozaman senin bebişin ölçümlerinde ultrason farkıda var. Randevuyu bekletmemiş yarın gel demiş bence daha iyi görmeden bide kendi muayene etmeden pek yorum yapamazdı zaten. Bugün güzel haberlerle gel inşallah kaçta randevun
Aldığın marka mi varmış sadece peki, ecz söylesen bunu getirtirler depodan belkiAy ikinizinkide aynı benimkinin markası değişik doktor onaylarmı bilmiyorum da alasım gelmedi şimdi
Benim doktorum yazmadı direkt saglikocagindaki ebe eczaneye git al gel vuralım dedi sonra eczaneye gittim kadın ilacın ismi ne dedi bilmiyorum ebe buraya gelmemi ilacı almamı söyledi dedimAy ikinizinkide aynı benimkinin markası değişik doktor onaylarmı bilmiyorum da alasım gelmedi şimdi
Günaydın, hastaneye ve eve gelecek olanlara magnet ,anahtarlık tarzı bişey yaptırmayı düşünüyorum,ama daha ne yapacağıma karar veremedim,ikinci kızımda bebek şeklinde magnetler yaptırmıştım ,çoğu elimde kaldı vermeyi unuttumGünaydın kızlar
Dün de şelalenin üstünden atlayıp Malezyaya gidiyordumGünoooo canım
Benimde bilinç altımın saçmalık seviyesi seninkiyle kapışır
ben istiyorum. Aşırı gereksiz biliyorum ama ilk doğumum fazla kötü geçince oda süsleme istiyorum ikramlık olmasada olur belki şirketle ona göre anlaşırım mini kurabiyeler olabilir sadece. Tabi çikolata olcak bi. Hediyelik te düşünmedim oda olmasada olur ama balonlu oda süslemeye takık kaldım resmen
Ya ben memleketten baya uzakta dogurcam birde burda da çevre edinemedim sadece 3 4 aileyle görüşüyorum onlar içinde hazırlık yapmayı düşünmüyorum gelip gelmeyecekleri bilr belli değil ki ben gelmelerini istemiyorum hastane odasınaGünaydın kızlar
Zor buldum diğer markayı da sadece o varmış ellerinde. Olmazsa almayım ya başka eczanelerden arattırayım.Aldığın marka mi varmış sadece peki, ecz söylesen bunu getirtirler depodan belki
Eczacı bana boostrix diye aşı görseli göndermiş bunu doktorunuza sorun demiş marka farklı. Doktor onaylarsa alırım da genelde sizin vurulduklarınızdan veriliyor galiba ay hiç biyerde bulamadım burda da il farkından mı acaba sinir oldumBenim doktorum yazmadı direkt saglikocagindaki ebe eczaneye git al gel vuralım dedi sonra eczaneye gittim kadın ilacın ismi ne dedi bilmiyorum ebe buraya gelmemi ilacı almamı söyledi dedimbenim ebeyi aradı sordu ona gorede verdi ilacı..
Seninkinin markası ne
İşin güzel tarafı gördüğün rüyayı unutmuyorsun. Ben bi rüya gördüğüme eminim ama ne gördüğüm konusunda hiç bi fikrim olmuyorDün de şelalenin üstünden atlayıp Malezyaya gidiyordumay o kadar saçmalar ki nasıl bir bilinçaltım var şaşırıyorum kendime
Ben 110-120 görüyorum hepKızlar benim nabzim 2 gündür 90 normalde kaç olması gerekiyor benim normalde 75 olurdu maksimum 90ı görünce şaşırıyorum bir sıkıntı olusturmaz dimi
Benimde çok gelen gidenim olmucak kabul etmicem hastaneye sadece aileler gelir. Ben kendim için oda süsletcemYa ben memleketten baya uzakta dogurcam birde burda da çevre edinemedim sadece 3 4 aileyle görüşüyorum onlar içinde hazırlık yapmayı düşünmüyorum gelip gelmeyecekleri bilr belli değil ki ben gelmelerini istemiyorum hastane odasınakisacasi yapmayı düşünmüyorum sadece oda süsleme belki kendim için fotoğraf çekinmek için olabilir onun dışında yok yani
Şu bizden daha indirimli aldığın alt açmalar dimi onlar ay nazara getirdikEbebek alt açma örtülerimi iptal etmiş ağlamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?