- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Aay ben de saçma sapan rüyalar gördüm bugün, gondola binmisim birisiyle bir başka arkadaşım da diyor ki bakın şimdi ben çok değişik bir şey yapcam. Tamam diyoruz yavaş yavaş gidiyor gondol ee yani diyoruz sonra bir anda uçmaya başlıyor uzaya doğru gidiyoruzDün de şelalenin üstünden atlayıp Malezyaya gidiyordumay o kadar saçmalar ki nasıl bir bilinçaltım var şaşırıyorum kendime
Evet ya onlar gözünüz kaldı kesinŞu bizden daha indirimli aldığın alt açmalar dimi onlar ay nazara getirdikiptal sebebi neymiş stokta kalmaması mı
Bu bana son zamanlarda yüklendi normalde de rüyalarım böyle hep saçmadır ama bu ara her gün görüyorumAay ben de saçma sapan rüyalar gördüm bugün, gondola binmisim birisiyle bir başka arkadaşım da diyor ki bakın şimdi ben çok değişik bir şey yapcam. Tamam diyoruz yavaş yavaş gidiyor gondol ee yani diyoruz sonra bir anda uçmaya başlıyor uzaya doğru gidiyoruzöyle alakasız saçma rüyalar görüyorum ki sen de kumayi muhtemelen ben dedim diye gördün
İşin güzel tarafı gördüğün rüyayı unutmuyorsun. Ben bi rüya gördüğüme eminim ama ne gördüğüm konusunda hiç bi fikrim olmuyoranca eşimin aldattığı karı kız rüyaları aklımda kalıyo onuda sabah uyanınca adamı parçalayasım geliyor hatta bikeresinde gece uyurken sinirle vurmuşum rüyamda da vuruyordum aynı anda adama da vurdum
Geçmedi sanki ya bilemedim kiBu bana son zamanlarda yüklendi normalde de rüyalarım böyle hep saçmadır ama bu ara her gün görüyorumay seninki de çok komik uzayla ilgili de konu geçti mi acaba ikimiz de uzayla ilgili görmüşüz
Ben seviyorum ya.Hiç sevmiyorum ben o tarz şeylerle uğraşmayıseviyorsan ne güzel
Benim günlük bir esofmanim var beli ipli, hamilelik öncesi de giyerdim aile ziyaretlerinde falan rahat oluyor diye şimdi de giyiyorum sadece ipi eskisi gibi değil de daha geniş bağlamış oluyorum. Bence öyle bir eşofman alabilirsin hem de hamilelik sonrası da giyersinKızlar size birşey danışıcam, doğumdan sonra eve gelip giden olacakya herkes pijamayla karşılanmaz evde gitmek için rahat bişeyler aliym dedim. Yokmu abartma derseniz inanın aylardır gerek yok kimse de evime gelmiyor diyo almamıştım eski şeyleri giyip duruyorum evde öyle pirenseslik halim yok yanineyse, evde giymek için bişeyler almak istiyorum ama beli böyle hamile kıyafeti gibi olanlardan mı almak gerekir yoksa artık normal eşofman altlarını giyebilir miyiz. İlk 1-2 haftadaki durumuzdan bahsediyorum bu arada.
Bugün herkesin saçma rüya günü sanırımAay ben de saçma sapan rüyalar gördüm bugün, gondola binmisim birisiyle bir başka arkadaşım da diyor ki bakın şimdi ben çok değişik bir şey yapcam. Tamam diyoruz yavaş yavaş gidiyor gondol ee yani diyoruz sonra bir anda uçmaya başlıyor uzaya doğru gidiyoruzöyle alakasız saçma rüyalar görüyorum ki sen de kumayi muhtemelen ben dedim diye gördün
Ben düşünmüyorum canım sadece isimli çikolata yaptırcamGünaydın kızlar
Hastane odası için süsleme ikramlık gibi şeyler hazırlamayı düşünüyor musunuz?
Geçmedi sanki ya bilemedim kikuma olayına çok sinirlendim eşime anlat bı ne gördün diyor hala kendi kendime konuşuyorum aay bir de normal bir şeymiş gibi diyorum ben böyle bir şeye asla izin vermem rüyamda nasıl yaptim diyorum direkt kuma mi dedi daha da sinirlendim nasıl anladın hemen diye ben de buzdolabı gördüm kuma gordugum guun eski bir şeydi yemek falan koyuyordum evren bize aynı tarz rüyaları gösteriyor
Hahahaa dimi dediğin gibi bı mesaj mi ne bu oluyo insaninsan da sinir oluyor böyle sürekli görünce Ay tesadüfe bak yok mu şurda bir rüya yorumcusu
HahahaBugün herkesin saçma rüya günü sanırımben de eşimden boşanmışım kızım doğmuş büyümüş falan. Sonra başka birisi ile tanışıyorum adı hasanmış hiç öyle birisi de yok etrafımda ayy çok kötüydü. Çocuklarımı düşünüyorum tekrar evlenmem falan diyorum. Eşimle gece küsmüştük ondan etkilendim galiba
Aaay ben de böyle aldattığını görmüştüm bizim cocugumuz var sen bana bunu nasıl yaparsın diyeSaçma rüyalar serisi : Eşim Suriyeli bir kadınla kaçmış, ee karnımdaki bebek ne olacak diyorum ben ona aşık oldum diyor ağlıyor falan
sinirden çatladım rüyamda ağla ağla uyandım.
Öfkem devam ediyor hala..
Ona neden ihtiyaç duydu ki?Kızlar günaydın bugun yaptırdığım amniyosentezin uzun dönem sonucu da geldi çok şükür temiz çıkmış o da ama bu seferde mikroerey gibi bi test daha yapılacak dedi bu nedir duyan var mı
Ben ikizlere gebeyim oğlumun eli ve ayağı içe dönük anomoli bozukluğu var demişti detaylıda o yüzden bu testleri istedi bizdenOna neden ihtiyaç duydu ki?
Onlar alınan sıvı ile bu testi de yapacaklarmış yani yeniden sıvı alınmayacakBen ikizlere gebeyim oğlumun eli ve ayağı içe dönük anomoli bozukluğu var demişti detaylıda o yüzden bu testleri istedi bizden
Olabilir canımZor buldum diğer markayı da sadece o varmış ellerinde. Olmazsa almayım ya başka eczanelerden arattırayım.
Eczacı bana boostrix diye aşı görseli göndermiş bunu doktorunuza sorun demiş marka farklı. Doktor onaylarsa alırım da genelde sizin vurulduklarınızdan veriliyor galiba ay hiç biyerde bulamadım burda da il farkından mı acaba sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?