2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Evet canım öyle rahat bişey alıcam sadece daha karnımız hala şişik olur mu merak ettim.

Kız biz senle aynıyız ahahhaha bende öyle oda susletirsem kendim foto çekimi için ben zaten istemiyorum birinin gelmesini hep çocukları kreşe gidiyor hep hastalar baba ve bebeğime hastalık getirmesinler

Kız anneleri bebeklere bandana ya da böyle süslü şapkalar oluyor ya kurdeleli falan onlardan aldınız mı? Aldıysanız nereden? Lastiği acıtmayan pamuklu olan var mı öneriniz?
Kıyafetlere girişeyim dedim ben de bugün oğlumdan kalanları kovada ısladım yenileri de yıkayacağım. Kovada ıslamak bile zor geldi ya sürekli nefes nefeseyim yapanlara helal olsun ütü kısmını da eşime paslarım

kızlar yatağa girdim bir karın kaşıntısı yatamıyorum ya eşim rahatsız olmasın diye oturma odasına geçtim uyuyamıyorum ne bu böyle
Sadece bende var sanıyodum bu.
Bende geceleri baya baya kaşınıyorum. Gündüz sorun yok ama gece yataga girince basliyor.
Çatlama belirtisi mi bu yoksa.

Hahahaa dimi dediğin gibi bı mesaj mi ne bu oluyo insan eşim de bana kızıyor sen böyle şeyler mi düşünüyorsun inanamıyorum sana diye halbuki aklimin ucundan geçmiyor nasıl görüyorum bilmiyorum
Ay evet ya benimki de aklında kurup duruyorsun diyor böyle geçmez zaman ya daha kaç hafta var

ben uyandım rüyadan bir tane yapıştırdım gelişine koluna hiç tepki vermedi yazık

Bandana ben de arıyorum mağazalarda denk gelmedim. Trendyol dan buldum 10'lu falan. Güzel bulursan bana da haber versene canım. Ben bunu beğendim ama bak istersen

Eklentiler

• Screenshot_20240228_125056_com.gbox.android.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 35
Ay ben de istiyorum sürekli karşıma çıkıyor ama kaçıncı aydan itibaren kullanılır mı hemen kullanılır bilemeedim

Ebe reçete getirirsen vurabilirim demisti bana o yüzden reçete yazdırdım adacel yazmış dr'um da.
Utulediklerimi koydum hep düzenleyiciye bugün bir posta daha ütülerim
Benim dolap daha yeni geldi kargodan kurulumunu eşim yapacak çok gaza gelmişti ama malum bizim koşuşturmalar. Nezaman kurar Allah bilir. Ütülesem de yerleştiremem zaten ben yıkamadım bile
Evet ya onlar gözünüz kaldı kesin kargoya verilmiş ama size ulaşmamış saçmalığa bak kargo kodu vs de yok
valla bi ince e bebeğe giydirmiştik ah tüh filan diye e şimdi indirimde bitti aynı fiyattan da yardımcı olmuyorlar mı
genelde unuturum bu aralar abarttım iyice dün ben de kalktım yapıştırdım bir tane valla gayet bilinçli
bilinçli yapmıyorum da beş karış suratla uyanıyorum günaydın diyo ters ters bakıyorum bi anlayamıyo nolduğunu sonra içimde de tutamıyorum rüyamda beni aldatıyordun filan. Sen bu rüyalardan bigün beni öldürcen diyo çoktandır görmüyorum şimdi konuştuk ya gece gene görürüm
Doğumdan sonra hamile eşorfmanına gerek yok canım zaten korse filan takcan sıktırcan belini. Bol durmasına gerek yok yani. Yaza da denk gelcez bi eşorfman altı bi tişört yeter bence

Onlar alınan sıvı ile bu testi de yapacaklarmış yani yeniden sıvı

Sadece bende var sanıyodum bu.
Bende geceleri baya baya kaşınıyorum. Gündüz sorun yok ama gece yataga girince basliyor.
Çatlama belirtisi mi bu yoksa.
Aşırı olunca doktora başvurun falan yazıyordu internette gebelik kolastazı gibi bişey çıktı karşıma inşallah öyle bir durum değildir haftaya kontorle gidince doktorumla konuşacağım

Boşver daha onun kokusunun çıkması var bizde de eşim haftsonu kurarız diye erteliyordu haftasonu kuralım diyince emin misin şimdi mi vs derken baktım kurarken bı heveslendi geç oldu diye bırakmıştık ertesi gün sabah kalkmış son kalan kısımları da kurmuş bir de severim ben böyle işleri ya diyor yaptirasiya kadar da göbeğim çatlıyor ama

Kız biz senle aynıyız ahahhaha bende öyle oda susletirsem kendim foto çekimi için ben zaten istemiyorum birinin gelmesini hep çocukları kreşe gidiyor hep hastalar baba ve bebeğime hastalık getirmesinler
Hahaha bencede en mantıklısı yaa napalım millet gelmeyecek diye kendimize de hatıra bırakmayalım mı dimi yani aman gelmesinler zaten hassas dönemde. Aileler zaten doluştu mu o bile kalabalık oluyor dönüşümlü girerler odaya aileler bile
ben kızıma küçükkende büyükkende ince lastikli olanları kullanamadım çok iz yapıyor acıtıyor gibi geldi. Enli pamuklu olanlar rahat kullanılıyor nerelerden almıştım pek hatırlamıyorum ama ince lastikli almamaya dikkat et öyleleri elimde çok patladı
Ay ben de istiyorum sürekli karşıma çıkıyor ama kaçıncı aydan itibaren kullanılır mı hemen kullanılır bilemeedim
uyanıkken bol bol kullan canım kulakları kapat özellikle kepçe olması riskine karşı bandana çok iş görüyor

Yok ya iptal ettiler yarın da son gün indirimdeymiş galiba ama pahalı olcak yine bence ben de hep ters yapıyorum bu ara ters cevap veriyorum sabah konuşmuyorum yine mi rüyanda gördün diyor anlıyor artık benimki onlar görmüyor mu ya böyle rüyalar hiç demiyor küsmüyor

Benimki de sevmez nefret eder hatta yapar ama hevese de gelmez seninki gibi bu sefer gaza geldi nasıl olduysa hemen yapcam kargo gelsin 3 gün içinde yapcam filan diyordu şimdi muhtemelen 3 gün 3 hafta olacak

Aynen hiç görmüyorlar da niye biz hep görüyoruz bu rüyaları ya
Diğer aldığın fiyattan olmaz ama bizim aldığımız fiyattan alabilirsin sanırım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…