- 30 Nisan 2023
- 890
- 1.409
- 33
- 32
Evet canım öyle rahat bişey alıcam sadece daha karnımız hala şişik olur mu merak ettim.Benim günlük bir esofmanim var beli ipli, hamilelik öncesi de giyerdim aile ziyaretlerinde falan rahat oluyor diye şimdi de giyiyorum sadece ipi eskisi gibi değil de daha geniş bağlamış oluyorum. Bence öyle bir eşofman alabilirsin hem de hamilelik sonrası da giyersin
Hemen sonrası biraz şişik oluyor sanirimEvet canım öyle rahat bişey alıcam sadece daha karnımız hala şişik olur mu merak ettim.
Kız biz senle aynıyız ahahhaha bende öyle oda susletirsem kendim foto çekimi içinBenimde çok gelen gidenim olmucak kabul etmicem hastaneye sadece aileler gelir. Ben kendim için oda süsletcemhediyelik filanda gelen pek olmucağı için düşünmedim belki Mevlüt filan yaparsam ozamana dağıtırım bişeyler onuda ozaman düşünürüm dedim
Sadece bende var sanıyodum bu.kızlar yatağa girdim bir karın kaşıntısı yatamıyorum ya eşim rahatsız olmasın diye oturma odasına geçtim uyuyamıyorum ne bu böyle
Ay evet ya benimki de aklında kurup duruyorsun diyorHahahaa dimi dediğin gibi bı mesaj mi ne bu oluyo insaneşim de bana kızıyor sen böyle şeyler mi düşünüyorsun inanamıyorum sana diye halbuki aklimin ucundan geçmiyor nasıl görüyorum bilmiyorum
Saçma rüyalar serisi : Eşim Suriyeli bir kadınla kaçmış, ee karnımdaki bebek ne olacak diyorum ben ona aşık oldum diyor ağlıyor falan
sinirden çatladım rüyamda ağla ağla uyandım.
Öfkem devam ediyor hala..
Bandana ben de arıyorum mağazalarda denk gelmedim. Trendyol dan buldum 10'lu falan. Güzel bulursan bana da haber versene canım. Ben bunu beğendim ama bak istersenKız anneleri bebeklere bandana ya da böyle süslü şapkalar oluyor ya kurdeleli falan onlardan aldınız mı? Aldıysanız nereden? Lastiği acıtmayan pamuklu olan var mı öneriniz?
Kıyafetlere girişeyim dedim ben de bugün oğlumdan kalanları kovada ısladım yenileri de yıkayacağım. Kovada ıslamak bile zor geldi ya sürekli nefes nefeseyimyapanlara helal olsun ütü kısmını da eşime paslarım
Kız yazık. Ben bazen anlatıp tepkisine göre kavga ediyorumben uyandım rüyadan bir tane yapıştırdım gelişine koluna hiç tepki vermedi yazık
Ay ben de istiyorum sürekli karşıma çıkıyor ama kaçıncı aydan itibaren kullanılır mı hemen kullanılır bilemeedimKız anneleri bebeklere bandana ya da böyle süslü şapkalar oluyor ya kurdeleli falan onlardan aldınız mı? Aldıysanız nereden? Lastiği acıtmayan pamuklu olan var mı öneriniz?
Kıyafetlere girişeyim dedim ben de bugün oğlumdan kalanları kovada ısladım yenileri de yıkayacağım. Kovada ıslamak bile zor geldi ya sürekli nefes nefeseyimyapanlara helal olsun ütü kısmını da eşime paslarım
Benim dolap daha yeni geldi kargodan kurulumunu eşim yapacak çok gaza gelmişti ama malum bizim koşuşturmalar. Nezaman kurar Allah bilir. Ütülesem de yerleştiremem zaten ben yıkamadım bileEbe reçete getirirsen vurabilirim demisti bana o yüzden reçete yazdırdım adacel yazmış dr'um da.
Utulediklerimi koydum hep düzenleyiciye bugün bir posta daha ütülerim
valla bi ince e bebeğe giydirmiştik ah tüh filan diyeEvet ya onlar gözünüz kaldı kesinkargoya verilmiş ama size ulaşmamış saçmalığa bak kargo kodu vs de yok
bilinçli yapmıyorum da beş karış suratla uyanıyorum günaydın diyo ters ters bakıyorum bi anlayamıyo nolduğunu sonra içimde de tutamıyorum rüyamda beni aldatıyordun filan. Sen bu rüyalardan bigün beni öldürcen diyogenelde unuturum bu aralar abarttım iyice dün ben de kalktım yapıştırdım bir tane valla gayet bilinçli
Doğumdan sonra hamile eşorfmanına gerek yok canım zaten korse filan takcan sıktırcan belini. Bol durmasına gerek yok yani. Yaza da denk gelcez bi eşorfman altı bi tişört yeter benceKızlar size birşey danışıcam, doğumdan sonra eve gelip giden olacakya herkes pijamayla karşılanmaz evde gitmek için rahat bişeyler aliym dedim. Yokmu abartma derseniz inanın aylardır gerek yok kimse de evime gelmiyor diyo almamıştım eski şeyleri giyip duruyorum evde öyle pirenseslik halim yok yanineyse, evde giymek için bişeyler almak istiyorum ama beli böyle hamile kıyafeti gibi olanlardan mı almak gerekir yoksa artık normal eşofman altlarını giyebilir miyiz. İlk 1-2 haftadaki durumuzdan bahsediyorum bu arada.
Hahaha benim yine Mayıs başı da sen biraz daha göreceksin gibi sankiAy evet ya benimki de aklında kurup duruyorsun diyorböyle geçmez zaman ya daha kaç hafta var
Onlar alınan sıvı ile bu testi de yapacaklarmış yani yeniden sıvı
Aşırı olunca doktora başvurun falan yazıyordu internette gebelik kolastazı gibi bişey çıktı karşıma inşallah öyle bir durum değildir haftaya kontorle gidince doktorumla konuşacağımSadece bende var sanıyodum bu.
Bende geceleri baya baya kaşınıyorum. Gündüz sorun yok ama gece yataga girince basliyor.
Çatlama belirtisi mi bu yoksa.
Boşver daha onun kokusunun çıkması varBenim dolap daha yeni geldi kargodan kurulumunu eşim yapacak çok gaza gelmişti ama malum bizim koşuşturmalar. Nezaman kurar Allah bilir. Ütülesem de yerleştiremem zaten ben yıkamadım bile
valla bi ince e bebeğe giydirmiştik ah tüh filan diyee şimdi indirimde bitti aynı fiyattan da yardımcı olmuyorlar mı
bilinçli yapmıyorum da beş karış suratla uyanıyorum günaydın diyo ters ters bakıyorum bi anlayamıyo nolduğunu sonra içimde de tutamıyorum rüyamda beni aldatıyordun filan. Sen bu rüyalardan bigün beni öldürcen diyoçoktandır görmüyorum şimdi konuştuk ya gece gene görürüm
Doğumdan sonra hamile eşorfmanına gerek yok canım zaten korse filan takcan sıktırcan belini. Bol durmasına gerek yok yani. Yaza da denk gelcez bi eşorfman altı bi tişört yeter bence
Valla kaç gündür bu rüyaları görüyorum uyku sersemi sinir olup vurdum vallaKız yazık. Ben bazen anlatıp tepkisine göre kavga ediyorum
Hahaha bencede en mantıklısı yaa napalım millet gelmeyecek diye kendimize de hatıra bırakmayalım mı dimi yaniKız biz senle aynıyız ahahhaha bende öyle oda susletirsem kendim foto çekimi içinben zaten istemiyorum birinin gelmesini hep çocukları kreşe gidiyor hep hastalar baba ve bebeğime hastalık getirmesinler
ben kızıma küçükkende büyükkende ince lastikli olanları kullanamadım çok iz yapıyor acıtıyor gibi geldi. Enli pamuklu olanlar rahat kullanılıyor nerelerden almıştım pek hatırlamıyorum ama ince lastikli almamaya dikkat et öyleleri elimde çok patladıKız anneleri bebeklere bandana ya da böyle süslü şapkalar oluyor ya kurdeleli falan onlardan aldınız mı? Aldıysanız nereden? Lastiği acıtmayan pamuklu olan var mı öneriniz?
uyanıkken bol bol kullan canım kulakları kapat özellikle kepçe olması riskine karşı bandana çok iş görüyorAy ben de istiyorum sürekli karşıma çıkıyor ama kaçıncı aydan itibaren kullanılır mı hemen kullanılır bilemeedim
Yok ya iptal ettilerBenim dolap daha yeni geldi kargodan kurulumunu eşim yapacak çok gaza gelmişti ama malum bizim koşuşturmalar. Nezaman kurar Allah bilir. Ütülesem de yerleştiremem zaten ben yıkamadım bile
valla bi ince e bebeğe giydirmiştik ah tüh filan diyee şimdi indirimde bitti aynı fiyattan da yardımcı olmuyorlar mı
bilinçli yapmıyorum da beş karış suratla uyanıyorum günaydın diyo ters ters bakıyorum bi anlayamıyo nolduğunu sonra içimde de tutamıyorum rüyamda beni aldatıyordun filan. Sen bu rüyalardan bigün beni öldürcen diyoçoktandır görmüyorum şimdi konuştuk ya gece gene görürüm
Doğumdan sonra hamile eşorfmanına gerek yok canım zaten korse filan takcan sıktırcan belini. Bol durmasına gerek yok yani. Yaza da denk gelcez bi eşorfman altı bi tişört yeter bence
Evet ya zaman da geçmiyorHahaha benim yine Mayıs başı da sen biraz daha göreceksin gibi sanki
Benimki de sevmez nefret eder hattaBoşver daha onun kokusunun çıkması varbizde de eşim haftsonu kurarız diye erteliyordu haftasonu kuralım diyince emin misin şimdi mi vs derken baktım kurarken bı heveslendi geç oldu diye bırakmıştık ertesi gün sabah kalkmış son kalan kısımları da kurmuş bir de severim ben böyle işleri ya diyor yaptirasiya kadar da göbeğim çatlıyor ama
Aynen hiç görmüyorlar da niye biz hep görüyoruz bu rüyaları yaYok ya iptal ettileryarın da son gün indirimdeymiş galiba ama pahalı olcak yine bence ben de hep ters yapıyorum bu ara ters cevap veriyorum sabah konuşmuyorum yine mi rüyanda gördün diyor anlıyor artık benimki onlar görmüyor mu ya böyle rüyalar hiç demiyor küsmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?