2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
aa evet korse olayını unuttum mesela aynen eşorfman altı taytlar götürür beni

Benimki de sevmez nefret eder hatta yapar ama hevese de gelmez seninki gibi bu sefer gaza geldi nasıl olduysa hemen yapcam kargo gelsin 3 gün içinde yapcam filan diyordu şimdi muhtemelen 3 gün 3 hafta olacak
Biraz gözünü korkut eşyalari yerleştiremezsem ağırlaşcam yikayamam artık falan diye

Bandana ben de arıyorum mağazalarda denk gelmedim. Trendyol dan buldum 10'lu falan. Güzel bulursan bana da haber versene canım. Ben bunu beğendim ama bak istersen
Ben de trendyoldan baktım ama dokunarak alsam daha iyi olacak gibi geldi, tabi haber veririm canım alırsam
Ay ben de istiyorum sürekli karşıma çıkıyor ama kaçıncı aydan itibaren kullanılır mı hemen kullanılır bilemeedim
İnstada influencer anneler hemen takıyor ama bilemedim acıtır mı nasıl olur

Ayy ebn bı ınstagram sayfasından aldım da rezil geldi sakın sen ordan alma yukleyım de coraplar ve kurdelelr guzel ama sac bandının bırı cok sert geldi bebeğin hiçbiyerine olmaz sınır oldum

Eklentiler

• IMG_2170.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 47
Canım ama gerçekten erken benım doktorumda ne kadar durdurabılırsek o kadar iyi olur bizim için demişti öngöremiyorlar ki
Evet ama grupta görüyorum sallıyorum sezaryen olursa şu tarih olur vs vs diyo doktorlar ben sorunca bana tuhaf tuhaf baktı daha erken 37. Haftada miydi yalan olmasın o zaman konuşcaz bu konuları dedi

Ne güzel bana yorum yapmadı erken dedi
Doğumu nasıl istediğimi sordu normalde normal doğum istiyorum ama bebegin gelişine göre dedim o şekilde not aldı sonra da beklenen tarihten 1 hafta öncesini sezeryan 1 hafta sonrasını da en geç normal doğum tarihi olarak söyledi. Sen de ortalama bir şey için 1 hafta ekle çıkart istersen sezeryan 3 Mayıs, normal doğum 17 Mayıs gibi gibi. Ben 24 Nisan tarihini istiyorum evrene öyle mesajlar yolliyim bakalım ne olacak

Aaa neden 24 Nisan peki geçende de bu tarihi grupta görmüştüm o zaman benim 3 mayıs sezeryan 17 mayıs normal dogum

Randevum 10.30daydı her şeye baktı. Öksürterek muayene de yaptı kaçak var mı diye, testte aldı yine sıvı kaçağına bakmak için. Minişim öğle uykusuna yattığı için nst çekilememişti şu an nst deyim. Riske önlem amaçlı ilaçların var zaten, rahim girişi de 30mm normal bu dedi. 25in altı risk oluyormuş. Açıklığım yokmuş, sıvıda azalma yokmuş gayet iyi her şey yolunda dedi. Birazdan nst biter sonucu göstermeye giderim. Diğer ikisinde sancı çıkmamıştı bunda da çıkmaz diye düşünüyorum açıkçası içim öyle bi rahatladı ki kuş gibi hafif hissediyorum kendimi

Saçma bir rüya da benden gelsin, asla böyle saçma rüya görmem. Bu hafta ne oldu bize halam ölmüş bende ölüyle konuşuyorum ne alakaysa

merhaba uzun süredir sayfayı takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum. Bugün 27+0 kız bebek bekliyorum. 2 gündür hareketleri yavaş normalmidir sizce.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…