- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.517
- 198
Nasıl uykularımız filan kaçmıştı sen daha indirimli aldın diye bak rahatladık şimdiHadi içiniz rahatlasın ucuza da alamadık
Denicem umarım işe yararBiraz gözünü korkut eşyalari yerleştiremezsem ağırlaşcam yikayamam artık falan diye
canım benim tahmini doğum tarihim 17 mayıstı doktor sezaryen tarihi 6 Mayıs belirledi. 38+2 haftalıkken. Sana da 13-15 Mayıs civarı söylenebilirKızlar doğum tarihi olarak tahmini 26 mayıs demişti doktorum normal doğum süresi için. Fakat ben sezeryan olacağım acaba sezeryan olunca ne kadar önce alıyorlar
Ay maşallah bak kendi doktorun daha iyi rahatlattı seniRandevum 10.30daydı her şeye baktı. Öksürterek muayene de yaptı kaçak var mı diye, testte aldı yine sıvı kaçağına bakmak için. Minişim öğle uykusuna yattığı için nst çekilememişti şu an nst deyim. Riske önlem amaçlı ilaçların var zaten, rahim girişi de 30mm normal bu dedi. 25in altı risk oluyormuş. Açıklığım yokmuş, sıvıda azalma yokmuş gayet iyi her şey yolunda dedi. Birazdan nst biter sonucu göstermeye giderim. Diğer ikisinde sancı çıkmamıştı bunda da çıkmaz diye düşünüyorum açıkçası içim öyle bi rahatladı ki kuş gibi hafif hissediyorum kendimi
Kurul 39. Haftada yap diyormuş doktorlara sezeryanı doktorum öyle dedi ama tabi heryerde geçerli mi bilemiyorum ona göre düşünülebilir sanırım sezeryan tarihiNasıl uykularımız filan kaçmıştı sen daha indirimli aldın diye bak rahatladık şimdişaka bi yana bende sinir olurdum ama ya dalga geçer gibi bide kargo kodu bile olmadan böyle bi sebep
Denicem umarım işe yarar
canım benim tahmini doğum tarihim 17 mayıstı doktor sezaryen tarihi 6 Mayıs belirledi. 38+2 haftalıkken. Sana da 13-15 Mayıs civarı söylenebilir
Eyvah inşallah herkes aynı dusunmez yoksa hastane yine çok kalabalık olur24.04.24 tarihi hoşuma gitti
Aay evet bir yandan da bu yüzden çok çok istemiyorumEyvah inşallah herkes aynı dusunmez yoksa hastane yine çok kalabalık olur
Canım zaten 38+2 de 39.hafta içinde oluyorsun. Oyüzden ideali onu görüyorlar. Bide benim zaten kesin sezaryen olacağı için tarihi direk verdi doktor.Kurul 39. Haftada yap diyormuş doktorlara sezeryanı doktorum öyle dedi ama tabi heryerde geçerli mi bilemiyorum ona göre düşünülebilir sanırım sezeryan tarihi
Şimdi sizin ilk değil ama şey düşünüyorum biraz sancı çekmek iyi olmaz mı ? Sütün gelmesi vs açısından. Yani olabildiğince geç alması doktorun iyi olmaz mı o yüzden bende bunu merak ediyorum
Keşke burda olsan sana yardım ederdim her anlamda..Canım çok sıkkın ya. Günlerdir sırt/bel ağrısı ve enfeksiyonla boğuşuyorum biliyosunuz. Annemin tek yaptığı günde bi kez arayıp nasıl oldun demek. Karşı caddemde oturuyor yürüyerek 2 dk mesafede ve bugün işe gitmemiş ben de evdeyim işte napim diyor. Bir kap yemek yap mesela. Çık kahveye gel kızıma değişiklik olsun de mesela. Sen o halde yemeği nasıl hallediyosun demiyo bile. Hamileliğimin başından beri evime hiç kimse hiçbi şey getirmedi kimsenin yardımını görmedim üstelik çok zorlandığım zamanlar olduğunu bilmelerine rağmen. Arkadaş desen o da yok. Kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki. Tek başıma geçirdim bu hamileliği resmen ve doğumdan sonra da böyle olacağına adım gibi eminim.
Annen bukadar yakın olup nasıl hiç gelmiyor yanına kiCanım çok sıkkın ya. Günlerdir sırt/bel ağrısı ve enfeksiyonla boğuşuyorum biliyosunuz. Annemin tek yaptığı günde bi kez arayıp nasıl oldun demek. Karşı caddemde oturuyor yürüyerek 2 dk mesafede ve bugün işe gitmemiş ben de evdeyim işte napim diyor. Bir kap yemek yap mesela. Çık kahveye gel kızıma değişiklik olsun de mesela. Sen o halde yemeği nasıl hallediyosun demiyo bile. Hamileliğimin başından beri evime hiç kimse hiçbi şey getirmedi kimsenin yardımını görmedim üstelik çok zorlandığım zamanlar olduğunu bilmelerine rağmen. Arkadaş desen o da yok. Kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki. Tek başıma geçirdim bu hamileliği resmen ve doğumdan sonra da böyle olacağına adım gibi eminim.
Canımm sağolKeşke burda olsan sana yardım ederdim her anlamda..
Normalde insanlar senin yazdığını kv karşı hisseder.. annen hep mi böyleydi
Böyle bencil annelere çok kızıyorum kendilerinin derdi, sıkıntısı olunca kız çocukları onlar için stres topu.Canım çok sıkkın ya. Günlerdir sırt/bel ağrısı ve enfeksiyonla boğuşuyorum biliyosunuz. Annemin tek yaptığı günde bi kez arayıp nasıl oldun demek. Karşı caddemde oturuyor yürüyerek 2 dk mesafede ve bugün işe gitmemiş ben de evdeyim işte napim diyor. Bir kap yemek yap mesela. Çık kahveye gel kızıma değişiklik olsun de mesela. Sen o halde yemeği nasıl hallediyosun demiyo bile. Hamileliğimin başından beri evime hiç kimse hiçbi şey getirmedi kimsenin yardımını görmedim üstelik çok zorlandığım zamanlar olduğunu bilmelerine rağmen. Arkadaş desen o da yok. Kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki. Tek başıma geçirdim bu hamileliği resmen ve doğumdan sonra da böyle olacağına adım gibi eminim.
Huy meselesi işte.. bazen burda konuşuluyor lohusalıkta o gelicek stresi bu gelmesin vs vs benim stres yapacağım kimse yok çünkü kimse gelmicek zatenAnnen bukadar yakın olup nasıl hiç gelmiyor yanına kielbet geçecek bu günler belki doğumdan sonra daha da zorlandığın zamanlar olacak ama onlarda geçecek hiç bişey aynı kalmaz elbet düzlüğe çıkacaksın Allah büyük canım düşünme desemde düşünürsün haklısın
Evet ya bari diğer aldıklarımı göndersinler losyon felan da almıştımNasıl uykularımız filan kaçmıştı sen daha indirimli aldın diye bak rahatladık şimdişaka bi yana bende sinir olurdum ama ya dalga geçer gibi bide kargo kodu bile olmadan böyle bi sebep
Denicem umarım işe yarar
canım benim tahmini doğum tarihim 17 mayıstı doktor sezaryen tarihi 6 Mayıs belirledi. 38+2 haftalıkken. Sana da 13-15 Mayıs civarı söylenebilir
Söylediğimde ben de halsizim benim de sıkıntılarım var kendime zor yetiyorum vs gibi cevaplar aldım ben de bıraktım o yüzden. Bi insana bi şeyi zorla yaptıramazsın malesefBöyle bencil annelere çok kızıyorum kendilerinin derdi, sıkıntısı olunca kız çocukları onlar için stres topu.
Sen de ona göre davran bence. Yeri gelince de söyle
Ay atlayıp benim gelesim geldi ya yanına aynı şehirde olaydık direk gelmiştimCanım çok sıkkın ya. Günlerdir sırt/bel ağrısı ve enfeksiyonla boğuşuyorum biliyosunuz. Annemin tek yaptığı günde bi kez arayıp nasıl oldun demek. Karşı caddemde oturuyor yürüyerek 2 dk mesafede ve bugün işe gitmemiş ben de evdeyim işte napim diyor. Bir kap yemek yap mesela. Çık kahveye gel kızıma değişiklik olsun de mesela. Sen o halde yemeği nasıl hallediyosun demiyo bile. Hamileliğimin başından beri evime hiç kimse hiçbi şey getirmedi kimsenin yardımını görmedim üstelik çok zorlandığım zamanlar olduğunu bilmelerine rağmen. Arkadaş desen o da yok. Kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki. Tek başıma geçirdim bu hamileliği resmen ve doğumdan sonra da böyle olacağına adım gibi eminim.
O yüzden planlı yapıyorlar o zamanCanım zaten 38+2 de 39.hafta içinde oluyorsun. Oyüzden ideali onu görüyorlar. Bide benim zaten kesin sezaryen olacağı için tarihi direk verdi doktor.
Yani sezaryen planlanırsa çok geçe bırakmıyorlar olabilecek riskleri yok etme açısından. Bide sancıyla gidersen sancının nezaman geleceği belli değil yemek filan yemiş olursan sezaryende sıkıntı olabilir. Sadece belden uyuşturacak dahi olsalar her ihtimale karşı narkoz verme olasılığında açlık istiyorlar.
Benim ilki acil olmuştu akşamüstü 5 te yemek yemiştim en son. Gece 12 de sezaryene alındım defalarca da kaçta yemek yediğimi filan sordular.
Gene doktorundan daha net bilgi alırsın tabi
Ağlatcaksınız kız beniAy atlayıp benim gelesim geldi ya yanına aynı şehirde olaydık direk gelmiştim
Seninde şansına hamileliğin stresli geçiyor eşinin ailesini zaten beklemiyoruz onlar gelmez arayıp sormuyorlardır da ama kendi ailen dibindeyken de insan bekler tabi. İnşallah bebeğin doğunca üç kişilik çekirdek ailende çok mutlu olursun da kimsenin yokluğu gözüne gelmezHuy meselesi işte.. bazen burda konuşuluyor lohusalıkta o gelicek stresi bu gelmesin vs vs benim stres yapacağım kimse yok çünkü kimse gelmicek zateneşime diyorum bu kadar yakınken gurbette gibi yaşayacağıma çekip gidelim burdan gerçekten gurbetteyim der yalnızlığıma kılıf bulurum
Aynen canımO yüzden planlı yapıyorlar o zaman
Valla ne varsa yine eşlerde var. İnsan deneyim ve yaş aldıkça anlıyor önemini. Sıkma canını olduğu kadar yap herşey dört dörtlük olmasın.Ağlatcaksınız kız benizaten hormonların dengesi şaşmış alınganlık hat safhada bi de insan ekstra ilgi istiyo valla bu dönemde ne yalan söyliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?