2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Yok canım hatırlarsın hamile karını bırak gel torun falan da istemiyoruz diyolardı ne arıcak onlardan gelen hayır kendilerine kalsın. Bi taraf öyle olunca kendi ailesini daha çok arıyo bi de insan, bu çocuklar zaten bi darbe yediler yalnızlar biz destek olalım düşüncesini bekliyoruz ama yok olmayınca olmuyor napalım inşallah dediğin gibi kendi kurduğum ailemle çok daha güzel günler görücem canım

Valla ne varsa yine eşlerde var. İnsan deneyim ve yaş aldıkça anlıyor önemini. Sıkma canını olduğu kadar yap herşey dört dörtlük olmasın.
Kafanı dağıt insan taktıkça sinirleniyor sonra
Gerçekten öyle eşi insanın şansı. Hiçbi şey dört dörtlük değil zaten bi gün eşim yemek yapıyo bi gün dışardan söylüyoruz bi gün ben idareten bişiler yapıyorum o karın elbet doyuyor çok şükür muhtaç değiliz kimseye de kafa rahatlığı versin Allah.

Canım yemek yapamıyorum vs diye belirttin mi? Ben başlarda hiç yemek yapamıyordum söyledim de hiç bir şey yapamiyorum vs diye öyle destek olmaya çalışıyordu. Buna ragmen annen bir şey yapmiyorsa böyle kabullen ve yoluna bak bence. Kafaya takınca hamileliğini de kendine stres yaparsın. Evet gerçekten zor oluyor seni çok iyi anlıyorum dün akşam agrilarimdan o kadar gerildim ki artık ağlayacaktim yemek yaptığım için. Az kaldı azcicik daha sabret eşinin destegiyle bu günleri atlatacaksin. Bebişini de aynı şekilde birlikte çok güzel büyüteceksiniz. Sen yine laf arasında belli etmeye çalış kırgınlığını belki farkında değildir annen

Ah kuzum benim üzme kendini biz buradan elimizden geldiğince destek oluruz sana keşke aynı şehirde olsaydık
Biliyorsun benim annem de doğumuna gelemem başının çaresine bak demişti. Hamileliğin başlarında korona geçirdim, buraya gelmelerini beklemedim ama kimse de bir koli yapayım bu kız ne yiyip ne içecek demedi bir kap yemek göndermedi arkadaşlar getirdi biraz, çoğunlukla dışarıdan yedik zaten hep kusuyordum çok zordu. 2 hafta sonra falan baktılar iyileşemiyorum o zaman geldiler.
Doğum için de bir kadın ile anlaşıcam yemek ve temizlik için. Allah kimseye muhtaç etmesin ne diyelim benim annem de normalde iyidir ama hep yorgunum bitkinim şöyle yoruldum böyle ağrılarım var modundadır.
En iyisi beklentimizi sıfırlamak sanırım

Bak ne güzel en azından sana has bir özelliği değil genel bir huyuymus malesef öyle kabullencen veya annene sürekli istediğin şeyi soyleyebilirsin mesela en basiti yemeğe size gelelim mi vs gibisinden.. o yüzden canını sıkma canim malesef huy bu değişmez

Canım anladığım kadarıyla annen biraz rahatına düşkün birisi. Yoksa bu dönemde seni yalnız bırakmazdı. Üzülme oda öyle diyip kabul et. Rabbim kimselere muhtaç etmesin
Benimde annem bu doğumda gelemem diyor. Gelmesin napim. Rabbim güç kuvvet versin çabucak toparlanıp normal hayatıma dönerim inşaAllah diye dua ediyorum

Annelerimiz aynıymış benimkinde öyle yorulmuş

Arada dillendiriyorum hiçbi şey yapamadım eşim yaptı bugün veya dışardan söyledik vs diye ama yok hiç bugün de ben yapayım demiyor öyle bir düşüncesi yok ya aklına gelmiyor ya işine gelmiyor böyle biri böyle kabullenmek gerek dediğin gibi ama işte özellikle hasta olunca insan beklentiye giriyo ister istemez. Neyse ki eşimle birbirimize yetiyoruz çok şükür inşallah çocuğumuza da yetebiliriz

Bu sizi daha güçlendirir inan bana, birbirinize yetiyorsunuz eminim ki çocuğunuza da yeteceksiniz beklentiye girme bence annen böyle demek ki kabullen. Çocuğunuza da aynı şekilde kendiniz çok iyi bakacaksınız eminim. Her zaman da bunu dile getirirsin kendimiz büyüttük kimseye minnet etmedik diyerek

Canımm sağolasın iyi ki varsınız sizle konuşunca sakinledim zaten aynıymış annelerimiz hep bi yerleri ağrır benimkinin de. Ben kendime zor yetiyorum der. Ama maşallah hala işe gidip çalışabiliyor bahanesi de o zaten bu yaşta çalışıyomuş eve gücü kalmıyormuş. Ne diyelim dediğin gibi allah kimseye muhtaç etmesin bizimki duygusal muhtaçlık duygusal açlık. Onu da bebeğim doğduğunda kendi ailemle doyurucam inşallah

Kızlar ya yoğurdum küflenmiş yüzeyinde katman oluşmuş mayami da kaybetmek istemedim yüzeyinden aldım küfü kaymak gibi zaten direkt çıktı. Kaşıkla da şöyle yuzeyinden yine bı temizledim. Sonrasında o yoğurttan aldım öyle mayaladim bir şey olur mu

Değişmez canım değişmez ben kendimi üzdüğümle kalıyorum hep birbirine düşkün bi aile istemiştim olmadı hepsi buz gibi yapcak bişi yok

Ptesi günü kötüydüm mesela doktora götürsün diye aradım işi bıraktı çıktı geldi hemen götürdü öyle şeylerde sıkıntısı yok ama kendiliğinden bi şey düşünüp de yapmaz rahatını bozmaz kolay kolay bu da insanı ister istemez üzüyor. Gelmesinler ya inşallah biz yeteriz bebişlerimize Allahın izniyle

Öyle canım haklısın inşallah görürüz o günleri

Gıda olunca zehirlemesin Allah korusun tehlikeli bi iş

Çok bilgim yok kuzum ama yoğurtta küf görünce komple bitiriyorum kafamda ya her yeri bozulmuştur gibi geliyo bana

Ya yeni mayaladigim yoğurdu koymuş eşim yedim valla bi kase, tadında bı şey yoktu gayet güzel olmuş. İnşallah bir şey olmaz
Ekmekte küflenme olduysa o her yerine yayılmış demek oluyor sadece ekmeğin o kısmını alıp atmak cozum değil ama yogurt olunca konu bilmiyorum ama inşallah bir şey olmaz canım bir daha markete git hazır yoğurt al onunla mayala böyle bir şey yaşarsan riske atma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…