2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ya eşim market yogurdunu sevmiyor bu yoğurdu komsumdan almıştım gerçek mayaydi üzdü böyle olması olmadı kendime ayrı mayalayayim

Ya eşim market yogurdunu sevmiyor bu yoğurdu komsumdan almıştım gerçek mayaydi üzdü böyle olması olmadı kendime ayrı mayalayayim
Kocisini de zehirleme sakın neyse zaten bu zamana kadar bir şey olmadıysa sıkıntı etme canım ellerinde uyuşma vs yoksa sıkıntı yok

Riske atma bence de canım bir kase yemişsin ondan bir şey olmaz ama gerisini eşin yesin artık
Eşim de mis gibi yoğurt bir şey olmaz bence yaa diyor o yesin madem onu
Kocisini de zehirleme sakın neyse zaten bu zamana kadar bir şey olmadıysa sıkıntı etme canım ellerinde uyuşma vs yoksa sıkıntı yok
Yoğurt daha yeni mayalaninca kesin kıyamaz o hepsini atmaya yer ben market yogurduyla tekrar bir mayalayayim:)

Evet ama grupta görüyorum sallıyorum sezaryen olursa şu tarih olur vs vs diyo doktorlar ben sorunca bana tuhaf tuhaf baktı daha erken 37. Haftada miydi yalan olmasın o zaman konuşcaz bu konuları dedi
İşte carı muayenesinden sonra karar verecek zaten ultrason kagıdında normal dogum zamanı yazıyor seseryan da 38. Haftada oluyor

Canım aklılarınca alıstırmıyorlar kendılerını cekıyorlar ama kendılerının hep kaynanaları annelerı yardım etmıs bıze gelınce bı kurnazlık

Benım annemınde hep bi onceliği var buraya gelırsen bakarım dıyor yada kayınvalıdene ayıp olur o bakar dıyor kardesım sınava gırecek onu bahane edıyor ben oraya gıtmek ıstemıyorum anneler konusunda sanssız olduk sanırım

Kızceler hemen gögüs altımda gerilme var bebiş iyice yukarı mı çıkıyor yoksa kasılma mı anlamadım baya gögüs altımda biri orayı itiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…