2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Hey maşallah arkadasım daha bizim bişey yok gibi görünüyor bende bu ay yuklenıp alayım bari
Ben kendim için geç kaldım diye düşünüyordum yüklenip al daha yıkayıp dolaba dizcez
şaka maka her ay yuksek fiyatlı bir şey alarak kartı hafifletmeye çalıştım derken yaninda kucuk eşyaları da aldim o yüzden bitti

Ay maşallah bak kendi doktorun daha iyi rahatlattı seni muhtemelen bencede sancı çıkmaz kilosu neymiş dünkü doktorun ölçtüğüyle farklı mı kendi doktorunun ki daha önemli
Sancı tahliller falan hepsi çok şükür temiz çıktı 1375 dedi kilosuna. 1 hafta geriden geliyormuş. 2 haftaydı geriden gelmesi 1 hafta yakalamışız

Sancı tahliller falan hepsi çok şükür temiz çıktı 1375 dedi kilosuna. 1 hafta geriden geliyormuş. 2 haftaydı geriden gelmesi 1 hafta yakalamışız
Diğer doktorla arasındaki farkı yazmayı unutmuşum aşağın yakarı 50 gram daha az çıktı bugün

Canım 15 günden tayin işleri belli olcak onu beklıyorum bende yoksa en guzelını yapmıssın kızlar basta tasınmak ıstıyordum bılıyorsunuz ama su sıralar cok agırlastım nasıl ev tasırım dıye dusunur oldum ne olur benım ıcın de dua edınde burda kalalım

Oksurme olayını anlamadım su sızıntısı oksurunce bellı oluyormuymus benımde hapsurunca bıseyler gıdıyordu da ben ıdrar dıye dusunmustum

Ayy ben 4 ayliktim hamileyken taşındım zor biraz inşallah tayininiz çıkmaz

İnşallah canım ınankı yemeği zor yapıyorum sürekli bi gezme isteği var ama hiç ev işi yapasım yok evın durumu vahim sen iyi halletmişsin
Ev eşyalarını küçük ev aletleri çeyiz vs olsun tabak çanak hariç her şeyi yeni alınca bi nebze işim daha kolay oldu amann kalsın yavaş yavaş duzenlersin

Kızlar günaydın, bugün güne üzülerek başladım sabah bir tartıldım 84 kilo olmuşum, 70 kilo ile hamile kalmıştım.
15 kilo almışım ve daha 2 ay var 90 dan aşağı doğuma gidemiycem galiba.

Kızlar günaydın, bugün güne üzülerek başladım sabah bir tartıldım 84 kilo olmuşum, 70 kilo ile hamile kalmıştım.
15 kilo almışım ve daha 2 ay var 90 dan aşağı doğuma gidemiycem galiba.
Günaydın ben artık tartılmıyorum moralim de bozulmuyor

Ev eşyalarını küçük ev aletleri çeyiz vs olsun tabak çanak hariç her şeyi yeni alınca bi nebze işim daha kolay oldu amann kalsın yavaş yavaş duzenlersin
Nevresim takımı aldın mı ya bir de park yatak mı almıştın park yatak aldıysan içine yatak olarak ne aldın? Tarak aldın mı fırça tarak? Bir de korse aldın mı? Aldıysan linkkk benim eksik daha çok

Oksurme olayını anlamadım su sızıntısı oksurunce bellı oluyormuymus benımde hapsurunca bıseyler gıdıyordu da ben ıdrar dıye dusunmustum
Yok hayır normal zamanda bir öksürme değil. Doktor çatala oturtup spektrum taktı ve beni bir kaç defa öksürtüp ordan sıvı kaçağı olup olmadığını gözlemledi. Bir de kaçak için sürüntü testi varmış sürüntü aldı. Hepsi totalde 5 dk bile sürmedi ve ağrısız sızısız geçti. Ben bunu burda okusam muhtemelen korkardım o çataldan çekiniyorum çünkü Kendimi kasan ben için bile çok rahat geçti

Ayy teşekkür ederim beden olarak büyük mi almalıyız acaba çok göbek olur mu yoksa küçük mü almak lazım biraz sıksın diye
Canım ben 92 kiloyum xl aldım
Kaç kilosun? 80 falansa L de olur, yorumlarda kaç kilo ile kaç beden aldıkları da yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…