2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlar günaydın, bugün güne üzülerek başladım sabah bir tartıldım 84 kilo olmuşum, 70 kilo ile hamile kalmıştım.
15 kilo almışım ve daha 2 ay var 90 dan aşağı doğuma gidemiycem galiba.
Günaydıınnn bende 67 ile başladım ve 88im şu an. Doktor kilo ver demiyorum ama almayacaksın 15 gün sonra 88 ile geleceksin dedi. Bakalım nasıl başaracağım

80le girsem daha ne isterim çok çabuk kilo alıyorum ya ama sonuçta çocuk çıkcak göbek gider herhalde biraz
hadi 85 ol boyun kaç?
Göbek gidiyor ama ilk günler öyle çok gitmiyor 6 aylık gibi kalmıştı benim doğum yaptığım gün. Sonra yavaş yavaş iniyor. Korse çok fayda sağlıyor

sürekli görüyorum daha kilo almadım 7 aylık oldum yok doğuma gircem 5 kilo aldım kilo veren bile var bu süreçte ben aldım başımı gidiyorum
Evet işte genelde bunlar dillendirildiği için madalyonun diğer yüzünü göremiyoruz. Dün konuştuğum bi kaç arkadaşta 27+ bahsetti son zamanlarda tartılmamışlar bile yiyince alıyoruz ben 15 günde fırladım çünkü bebeğe kilo aldırmak için yüksek kalorili şeyleri çok tükettim bi de erken doğumu duyunca stres oldum tatlı yedim mutlu olayım diye

bende bir sıkıntı yok yine de tatlı yiyorum dayanamıyorum çikolataya demek ki kilo alanlar söylemiyor hiç kendimizi mutsuz hissediyoruz sonra

bende bir sıkıntı yok yine de tatlı yiyorum dayanamıyorum çikolataya demek ki kilo alanlar söylemiyor hiç kendimizi mutsuz hissediyoruz sonra
Bende tatlıyı çok üst üste yiyince bağımlı oluyorum da gebelik şekerim yok diye de güvenmemek lazım tatlıyı haftada 1e düşüreceğim. Çikolatayla da dün güzelce vedalaştım Hem paketli gıda bebişler için iyi değil ne gerek var çikolataya falan. Tahin oekmez çok yiyordum kahvaltı da onu da 1 çay kaşığına düşürebilirsem kilo alımım yavaşlar diye düşünüyorum Doktor diyetisyene yönlendiriyordu dedim ben kendimi biliyorum 2 haftanın sonunda alırsam giderim

Benim de vedalaşmam lazım ya dur senden gaza gelip ben de bırakayım yoksa ipin ucu kaçtı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…