2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Günaydıınnn bende 67 ile başladım ve 88im şu an. Doktor kilo ver demiyorum ama almayacaksın 15 gün sonra 88 ile geleceksin dedi. Bakalım nasıl başaracağım
Ya normalde kilo olayına takıntılı bir insan değilim çünkü hiç bir zaman zapzayıf bir kadın olmadım.
Kuzenimde bu ay doğum yapıcak görseniz 4-5 kilo anca almış ölüyor zayıflıktan e ailede de sürekli onunla kıyaslanıyorum çok şişmişsin diye o yüzden moralim bozuldu. Yediklerime dikkat etmiyorum canım istiyor yiyorum yani ama insanların bu aa çok kilo almışsınları benim moralimi bozuyor.

Ayy teşekkür ederim beden olarak büyük mi almalıyız acaba çok göbek olur mu yoksa küçük mü almak lazım biraz sıksın diye
Hemen korse taktırmıuorlar zaten en az bi hafta 15 gün sonra felan takmaya başlanıyor diye biliyorum bedeniniz tam oturunca son zamanlar almanız daha faydalı olabilir yani
Ben öyle yapmayı düşünüyorum

Hemen korse taktırmıuorlar zaten en az bi hafta 15 gün sonra felan takmaya başlanıyor diye biliyorum bedeniniz tam oturunca son zamanlar almanız daha faydalı olabilir yani
Ben öyle yapmayı düşünüyorum
Öyle mi diyorsun normal doğumda da mı aynı oluyor ya da öylr yapayım garanti olur

Param var yiyorum de öyle diyene ben de çok kilo aldım arada kafama fazla takıyorum sonra baktım çocuk kilo almamış geri düşmüş haftasından eşim kızmaya başladı bu kez kilo alcam diye yemiyorsun felan diye napayım sağlıklı olsun da kilo verilir hayatımızda kaç kez hamile kalcaz diyorum artık

Öyle mi diyorsun normal doğumda da mı aynı oluyor ya da öylr yapayım garanti olur
Normal için bilmiyorum onlara belki hemen taktırıyorlardır ama bence normal doğumda çok göbek sıkıntısı kalmıyor olabilir yani
Bilgim de yok da.
Ama aezeryanda dediğim şekilde. Dikiş olduğu için direk hadi tak gibi bi olay yok. En az 1 hafta 10 gün az bişey iyileşmesini bekletiyor doktprlar. Yani herşey elimizin altında netten sipariş vermeye bakar çok stres yapmaya gerek yok şimdi alsam beden uymaz da kullanılmazsa üzülürüm ben şahsen.

Aynen çok da ucuz bir şey değil öyle yapayım o zaman ben de kaç kilo alacağımı da öngöremiyorum zaten

Sancı tahliller falan hepsi çok şükür temiz çıktı 1375 dedi kilosuna. 1 hafta geriden geliyormuş. 2 haftaydı geriden gelmesi 1 hafta yakalamışız
Maşallah sonuçta kilo alıyor toparlıyor arayı
hamilelik sürecimin içine biri kızım olmak üzere iki ameliyat bir ev taşıma sıkıştırdım. Ay ev taşıması zor ya bide erken aylardaydım daha ona rağmen sıkıntılıydım şimdi iyice ağırlaştık zor olur inşallah gönlüne göre olsun canım
Kızlar günaydın, bugün güne üzülerek başladım sabah bir tartıldım 84 kilo olmuşum, 70 kilo ile hamile kalmıştım.
15 kilo almışım ve daha 2 ay var 90 dan aşağı doğuma gidemiycem galiba.
Ben 8 kilo aldım böyle diyince kulağa hoş geliyor. Ama 89 la hamile kalıp şuan 97 oldum diyince çok fazla oluyor daha 2 ay var 100 ü geçicem
ay sinir oldum. Sanki herkesin bünyesi aynı olmak zorunda gibi kıyas nedir ya

Canım ben ilkinde malum kendimle hiç ilgilenmediğim için korse vs hiç aklıma gelmedi kullanmadım. Mart annelerinde sezaryen doğum yapanlara hemen ertesi gün takabilirsin demiş doktorları. Bizede takabilirsin der mi acaba hemen takarsak daha iyi olur gibi inşallah sıkıntı olmuyordur sezaryende de

Alla alla bunda da mı farklı fikirler çıkıyor doktorlarda o zaman daha 2 ay önce arkadaşım doğumm yaptı ona hemen taktırmadı. Farklı bi durum mı oluyor acaba ona göre taktırıyorlar .

Onla geçmiş olsun canım en azından guzel sonuclar almışsın sana neden erken dopum riski gördü ki ben mi kaçırdım

Sezaryen doğumda dikiş alma mevzusu olmuyor o yüzden hemen kullanılabilir sanki. haftaya kontrolüm var unutmazsam sorayım doktoruma. kızımda kullandım korse ama zamanını hiç hatırlamıyorum.

Ooooo sende eksik çok park yatağın içine civilde kraft 5 cm lik park yatak süngeri aldım onun linki yok
Nevresim takımı buradaki tecrübeli annelerin tecrübelerinden yararlanarak şöyle aldım linkini atiyim.. Bende yorgan olsun battaniye olsun onların dışına çarşafa gerek yok o yüzden şimdilik 2 adet böyle aldım müslin guzel bulamadjm kendimce Wheeppo %100 Pamuk Ranforce Düz ÃarÅaf Seti - GökkuÅaÄı - 100x150+35x45 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Tarak olarak doğal keçi kılı çok kötü kokuyormuş bu yüzden almadım benim burnum çok hassas o yüzden dün wee baby markasının taragini aldim burda da eşimin bi arkadaşı önerdi onun tavsiyesiyle Wee Baby Fırça Tarak Seti - Mavi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Korse konusu doktorumda ona sormadan almadim

Kızlar benimde anne yanı beşik için fikre ihtiyacım var, chiccoları çok beğeniyorum ama genelde gerek yok o kadar pahalısına deniliyor, sizlerin önerileri var mıdır yada ne aldınız.
Bu arada yatak odam çok büyük değil o yüzden park yatak istemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…