- 30 Nisan 2023
- 890
- 1.409
- 33
- 32
Ya normalde kilo olayına takıntılı bir insan değilim çünkü hiç bir zaman zapzayıf bir kadın olmadım.Günaydıınnn bende 67 ile başladım ve 88im şu an. Doktor kilo ver demiyorum ama almayacaksın 15 gün sonra 88 ile geleceksin dedi. Bakalım nasıl başaracağım
Hemen korse taktırmıuorlar zaten en az bi hafta 15 gün sonra felan takmaya başlanıyor diye biliyorum bedeniniz tam oturunca son zamanlar almanız daha faydalı olabilir yaniAyy teşekkür ederim beden olarak büyük mi almalıyız acaba çok göbek olur mu yoksa küçük mü almak lazım biraz sıksın diye
Yaa bunları duyunca rahatlıyor insan çünkü kimi duysam 5-10 kilo anca almış oluyor, kendimizde tuhaflık buluyoruz sonraBende ilk kızımda 25 kg almıştım
Öyle mi diyorsunHemen korse taktırmıuorlar zaten en az bi hafta 15 gün sonra felan takmaya başlanıyor diye biliyorum bedeniniz tam oturunca son zamanlar almanız daha faydalı olabilir yani
Ben öyle yapmayı düşünüyorum
Param var yiyorum de öyle diyeneYa normalde kilo olayına takıntılı bir insan değilim çünkü hiç bir zaman zapzayıf bir kadın olmadım.
Kuzenimde bu ay doğum yapıcak görseniz 4-5 kilo anca almış ölüyor zayıflıktan e ailede de sürekli onunla kıyaslanıyorum çok şişmişsin diyeo yüzden moralim bozuldu. Yediklerime dikkat etmiyorum canım istiyor yiyorum yani ama insanların bu aa çok kilo almışsınları benim moralimi bozuyor.
Evet evet bazen acitiyorlar bile iyice ittiriyorlar herhaldeAy bu kadar yukarı çıktıkar mı doktor bası burda demişti 4 parmak aşağısını demekki iyice yukarı çıkmak istiyor
Normal için bilmiyorum onlara belki hemen taktırıyorlardır ama bence normal doğumda çok göbek sıkıntısı kalmıyor olabilir yaniÖyle mi diyorsunnormal doğumda da mı aynı oluyor ya da öylr yapayım garanti olur
Akımı ben mi başlatsamSen benden önce dogurcan ama o taca yer bulabilirsem o an götürüp foto cekilcem
Aynen çok da ucuz bir şey değil öyle yapayım o zaman ben de kaç kilo alacağımı da öngöremiyorum zatenNormal için bilmiyorum onlara belki hemen taktırıyorlardır ama bence normal doğumda çok göbek sıkıntısı kalmıyor olabilir yani
Bilgim de yok da.
Ama aezeryanda dediğim şekilde. Dikiş olduğu için direk hadi tak gibi bi olay yok. En az 1 hafta 10 gün az bişey iyileşmesini bekletiyor doktprlar. Yani herşey elimizin altında netten sipariş vermeye bakar çok stres yapmaya gerek yok şimdi alsam beden uymaz da kullanılmazsa üzülürüm ben şahsen.
Maşallah sonuçta kilo alıyor toparlıyor arayıSancı tahliller falan hepsi çok şükür temiz çıktı1375 dedi kilosuna. 1 hafta geriden geliyormuş. 2 haftaydı geriden gelmesi 1 hafta yakalamışız
hamilelik sürecimin içine biri kızım olmak üzere iki ameliyat bir ev taşıma sıkıştırdım. Ay ev taşıması zor ya bide erken aylardaydım daha ona rağmen sıkıntılıydım şimdi iyice ağırlaştık zor olur inşallah gönlüne göre olsun canımCanım 15 günden tayin işleri belli olcak onu beklıyorum bende yoksa en guzelını yapmıssınkızlar basta tasınmak ıstıyordum bılıyorsunuz ama su sıralar cok agırlastım nasıl ev tasırım dıye dusunur oldum ne olur benım ıcın de dua edınde burda kalalım
Ben 8 kilo aldım böyle diyince kulağa hoş geliyor. Ama 89 la hamile kalıp şuan 97 oldum diyince çok fazla oluyorKızlar günaydın, bugün güne üzülerek başladım sabah bir tartıldım 84 kilo olmuşum, 70 kilo ile hamile kalmıştım.
15 kilo almışım ve daha 2 ay var 90 dan aşağı doğuma gidemiycem galiba.
ay sinir oldum. Sanki herkesin bünyesi aynı olmak zorunda gibi kıyas nedir yaYa normalde kilo olayına takıntılı bir insan değilim çünkü hiç bir zaman zapzayıf bir kadın olmadım.
Kuzenimde bu ay doğum yapıcak görseniz 4-5 kilo anca almış ölüyor zayıflıktan e ailede de sürekli onunla kıyaslanıyorum çok şişmişsin diyeo yüzden moralim bozuldu. Yediklerime dikkat etmiyorum canım istiyor yiyorum yani ama insanların bu aa çok kilo almışsınları benim moralimi bozuyor.
Canım ben ilkinde malum kendimle hiç ilgilenmediğim için korse vs hiç aklıma gelmedi kullanmadım. Mart annelerinde sezaryen doğum yapanlara hemen ertesi gün takabilirsin demiş doktorları. Bizede takabilirsin der mi acaba hemen takarsak daha iyi olur gibi inşallah sıkıntı olmuyordur sezaryende deNormal için bilmiyorum onlara belki hemen taktırıyorlardır ama bence normal doğumda çok göbek sıkıntısı kalmıyor olabilir yani
Bilgim de yok da.
Ama aezeryanda dediğim şekilde. Dikiş olduğu için direk hadi tak gibi bi olay yok. En az 1 hafta 10 gün az bişey iyileşmesini bekletiyor doktprlar. Yani herşey elimizin altında netten sipariş vermeye bakar çok stres yapmaya gerek yok şimdi alsam beden uymaz da kullanılmazsa üzülürüm ben şahsen.
Alla alla bunda da mı farklı fikirler çıkıyor doktorlarda o zaman daha 2 ay önce arkadaşım doğumm yaptı ona hemen taktırmadı. Farklı bi durum mı oluyor acaba ona göre taktırıyorlar .Canım ben ilkinde malum kendimle hiç ilgilenmediğim için korse vs hiç aklıma gelmedi kullanmadım. Mart annelerinde sezaryen doğum yapanlara hemen ertesi gün takabilirsin demiş doktorları. Bizede takabilirsin der mi acaba hemen takarsak daha iyi olur gibi inşallah sıkıntı olmuyordur sezaryende de
Onla geçmiş olsun canım en azından guzel sonuclar almışsın sana neden erken dopum riski gördü ki ben mi kaçırdımYok hayır normal zamanda bir öksürme değil. Doktor çatala oturtup spektrum taktı ve beni bir kaç defa öksürtüp ordan sıvı kaçağı olup olmadığını gözlemledi. Bir de kaçak için sürüntü testi varmış sürüntü aldı. Hepsi totalde 5 dk bile sürmedi ve ağrısız sızısız geçti. Ben bunu burda okusam muhtemelen korkardım o çataldan çekiniyorum çünküKendimi kasan ben için bile çok rahat geçti
Bak sabah nasıl sakin oluyor karnımda kendi de ne oluyorsa aksam oluyorEvet evet bazen acitiyorlar bile iyice ittiriyorlar herhalde
Ooooo sende eksik çokNevresim takımı aldın mı ya bir de park yatak mı almıştın park yatak aldıysan içine yatak olarak ne aldın? Tarak aldın mı fırça tarak? Bir de korse aldın mı? Aldıysan linkkkbenim eksik daha çok
Olur olur çok güzel olur ben başlatmak isterdim ama benim doğum senden sonra gözüküyor şuanAkımı ben mi başlatsambenim tacım nerelerde acaba bulmam lazım bulursam bende bi fotoğraflık takıp çekilcem
Eee benin doktor bana o zaman boşa laf yapıyor bende şuan 14 kilo aldım toplamdaDoğumdan sonra ki ilk hafta da bi 10 kg atılıyor diyorlar doğru mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?