2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Alla alla bunda da mı farklı fikirler çıkıyor doktorlarda o zaman daha 2 ay önce arkadaşım doğumm yaptı ona hemen taktırmadı. Farklı bi durum mı oluyor acaba ona göre taktırıyorlar .
Valla bende onu anlamadım taktırmazlar hemen diye düşünüyodum bende. Mart annelerinde bi kaç kişide gördüm ertesi gün takabilirsin filan demişler. Takılabiliyorsa bazı doktorlar neden taktırmıyor takılamazsa diğer doktorlar neden takabilirsin diyor anlamadım ben de. Bakalım bizim doktorlar ne diyecek

Kocam etli seviyor de susarlar utanıp

Ben şöyle duydum kızlar korse bel bolgesindeki kasları yavaslatiyormus ve toparlanması oluyor ama güzel olmuyor diye hani o yüzden belli bir şeyden sonra doktorun taktırmasi bana cok mantıklı geldi

Ay kontrolden çıktım şükür 1068 gram olmuş 36 cm 1 kiloyu görünce bir rahatlama geldi
Maşallah seninkinin boy almış başını gidiyor
Olur olur çok güzel olur ben başlatmak isterdim ama benim doğum senden sonra gözüküyor şuan
38 de de normal doğum yapan var dur bakalım nezaman olcak seninki. önce hangimiz akıma öncülük edeceğiz
Kocam etli seviyor de susarlar utanıp
çok iyiydi

Ben şöyle duydum kızlar korse bel bolgesindeki kasları yavaslatiyormus ve toparlanması oluyor ama güzel olmuyor diye hani o yüzden belli bir şeyden sonra doktorun taktırmasi bana cok mantıklı geldi
Ay yarın kontrolüm var ben bunu benim doktora bi sorayım hoş gerçi her konuda olduğu gibi bu konuda da fikir farkı var doktorlarda ama ne dicek çok merak ettim

Daha çok bunlar sadece yazdıklarım şu çarşaflar iyiymiş aslında alayım ben de ama yorgan için de bana lazım seti varsa satıcıdan alayım bu dikiş hatası olup tekrar gönderen satıcı mı hemen alayım öyleyse teşekkür ederim canım bi bakayım tarağa da

Ay yarın kontrolüm var ben bunu benim doktora bi sorayım hoş gerçi her konuda olduğu gibi bu konuda da fikir farkı var doktorlarda ama ne dicek çok merak ettim
Sor bakıyım bu çarşambada ben gidicem bende sorcambenimki de der artık doğurdun da korsesi kaldı daha doğum hakkında bile konusmuyorama bende ilk hemen takmam çünkü ordaki kasların çalışması gerekiyor benim mantigima görede korse durduruyor belli bi aşamadan sonra korse takicam sallıyorum 1 veya 2 ay sonra o da toparlanma sağlar diye düşünüyorum bi arastirmam lazım ama daha önce korseler hakkında böyle bir şey duymuştum..

Evet evet canım hatta yanına hediye yastık kılıfı da göndermiş 3 yastık kılıfı birde 2 carsafim oldu bu paraya bu sayede başka ne eksiğin var merak ettim
Tamam canım ama doğal keçi kılı hep kokuyormus dikkat et yorumlarda da hep koku muhabbeti var :/

1-2 ay sonra da dokulardan dolayı göbeğin toparlanması geç olmaz mı sıcağı sıcağına taksak daha iyi değil mi ay bilemedim hiç bilgim yok korse konusunda kiloda var ya benim göbek kalmaya çok müsait olur
Senin doktor niye Doğumla alakalı konuşmuyor illa 32 yi mi beklicek

Kızlar korse yazılarınızı okudum da doğumdan sonra ne kadar kilo vermiş oluruz ortalama,bir kaç hafta içinde. Hangi kilomuza göre alınmalı korse

36 37yi bekleyecek keşke 32 olsa gidince bi daha doğum hakkında şansımı denicem
Sicagi sıcağına işte kasları zayiflattigi için güzel toparlanmiyo diye biliyorum korseyle ama korseyi tam ne zaman takmak gerekli bilmiyorum o yüzden doğumdan sonra

Ay az erken konuşsun da doğumla alakalı insan biraz hevese filan gelir dimi 36-37 den sonra doğuma ne kalıyor ki
Sen yine de sor bakalım aklıma takıldı biliyorum erken filan gibisinden ne cevap verecek merak ettim bende yarın sorayım. Dediğinde mantıklı aslında hangisini uygulamak lazım bakalım

Kızlar korse yazılarınızı okudum da doğumdan sonra ne kadar kilo vermiş oluruz ortalama,bir kaç hafta içinde. Hangi kilomuza göre alınmalı korse
Ben doğumdan tam 1 hafta sonra 7 kilo vermiştim. Hadi herkes bir olmaz ortalama 6-8 kilo ve üstü gider desek. Doğum kilosundan 10 kilo kadar aşağı düşünüp ona göre mi almak lazım acaba birazda sıksın filan diye düşünerek

Bende bundan aldım, çok beğendim fikir olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…