2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ama bence hemen takılmamalı. Yani netice de dikiş yeri için sıkıntı yaratabilir. Yani ben tak dese de takmam heralde. Biraz kendine gelmesi lazım.

Benimde küçük sonradan alacağım park yatak ev taşıma durumum var üretimden kalkmış
Ama ben 2. El aldım çokta uyguna aldım tertemiz.
Bu aldığımın benxerini
Üretiyor sanırım şuan e bebek ama bu üretimi bitmiş.
2. El takıntınız yoksa birsürü nette var satan bu modeli
Bakabilirsiniz.

Şu an toplam 7,5 kilo almışım iyi ihtimal 10 kilo ile kapattım diyelim 7sini versem 66 civarında oluyorum m mi almalıyım o zaman

2. EL bebiş için bişey almak çok istemiyorum aslında nasip olursa 2. bebekte de bu bebeğe aldığım herşeyi kullanırım zaten diye.
e bebekten kaç mağazayı aradım bu modeli hiç biyerde kalmamış zaten, demekki üretimi bitti.

Bu seferde böyle tuhaf tuhaf bakarsa kizisabiliriz doktorla çünkü rahatlamak istiyorum dimi zaten 36 37de belki dogurcam alla alla bakalım seninki ne diyecek

Ama bence hemen takılmamalı. Yani netice de dikiş yeri için sıkıntı yaratabilir. Yani ben tak dese de takmam heralde. Biraz kendine gelmesi lazım.
1 haftaya hiç bişey kalmıyor yapıştırma olduğu için. Tabi ilk doğum için böyleydi benim ikincide de inşallah aynı şekilde çabuk toparlanır
Şu an toplam 7,5 kilo almışım iyi ihtimal 10 kilo ile kapattım diyelim 7sini versem 66 civarında oluyorum m mi almalıyım o zaman
aynen öyle canım çok çabuk gidiyor o ilk kilolar bebekti suyuydu içi filan temizlemesiydi direk hiç anlamadan veriyorsun. Aslında dert doğum kilolarında değil sonrasında. Süt olsun diye yediklerimizde tabi 20-25 kilo alınmadıysa

Evet üretimi yok bi benzerini görmüştüm ama ona bakabilirsiniz baby Plus sanırım gene.
Ama bunlar 5-6 aya kadar kullanılıyor sonra bebek biraz biraz kalkınca aşağıya sarkabiliyormuş sanırım aklınızda olsun uzun vadeli değil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…