- 22 Ağustos 2016
- 2.747
- 2.474
- 133
- 27
Dedesi uzun eşimin halası felan da uzun onlara bari benzese boyu sadeceHalalar filan mı uzun boyu maşallah iyi gitmiş
Bu da çok güzel kumaşı nasılFAVORA Baby %100 Pamuk Dream Sweet Bebek Nevresim Takımı - Mavi - Fiyatı, Yorumları
FAVORA Baby %100 Pamuk Dream Sweet Bebek Nevresim Takımı - Mavi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bende bundan aldım, çok beğendim fikir olsun
Sen tecrübelisin senin söylemen lazımBen doğumdan tam 1 hafta sonra 7 kilo vermiştim. Hadi herkes bir olmaz ortalama 6-8 kilo ve üstü gider desek. Doğum kilosundan 10 kilo kadar aşağı düşünüp ona göre mi almak lazım acaba birazda sıksın filan diye düşünerek
Ama bence hemen takılmamalı. Yani netice de dikiş yeri için sıkıntı yaratabilir. Yani ben tak dese de takmam heralde. Biraz kendine gelmesi lazım.Valla bende onu anlamadım taktırmazlar hemen diye düşünüyodum bende. Mart annelerinde bi kaç kişide gördüm ertesi gün takabilirsin filan demişler. Takılabiliyorsa bazı doktorlar neden taktırmıyor takılamazsa diğer doktorlar neden takabilirsin diyor anlamadım ben de. Bakalım bizim doktorlar ne diyecek
İlaç kullanıyormusum? Benimde düşmüşKan yapan yiyecekler nedir ya yiyen bilen var mıyine düşmüş kan değerim
Benimde küçük sonradan alacağım park yatak ev taşıma durumum var üretimden kalkmışKızlar benimde anne yanı beşik için fikre ihtiyacım var, chiccoları çok beğeniyorum ama genelde gerek yok o kadar pahalısına deniliyor, sizlerin önerileri var mıdır yada ne aldınız.
Bu arada yatak odam çok büyük değil o yüzden park yatak istemedim.
Ayy evet ya açkende kalk artık diyor banaBenim sabah toplantim varsa asla sakin olmuyor açıımm diye herhalde
Kullanıyorum ama hiç faydası yok öyle mi onu yapıp içeyim o zaman inşallah artar bu kezİlaç kullanıyormusum? Benimde düşmüş
Portakal mandalina suyuna 1 kaşık pekmez katıp içmek çok faydalı
Of böyle yazan görünce hiç kullanmak istemiyorum hap yaKullanıyorum ama hiç faydası yok öyle mi onu yapıp içeyim o zaman inşallah artar bu kez
Şu an toplam 7,5 kilo almışım iyi ihtimal 10 kilo ile kapattım diyelim 7sini versem 66 civarında oluyorum m mi almalıyım o zamanBen doğumdan tam 1 hafta sonra 7 kilo vermiştim. Hadi herkes bir olmaz ortalama 6-8 kilo ve üstü gider desek. Doğum kilosundan 10 kilo kadar aşağı düşünüp ona göre mi almak lazım acaba birazda sıksın filan diye düşünerek
Aay yiyen bebisler olsun daAyy evet ya açkende kalk artık diyor banabu bebişler nasıl bir insan cıkacaklar cok merak edıyorum şimdiden basladılar emir vermeye
2. EL bebiş için bişey almak çok istemiyorum aslında nasip olursa 2. bebekte de bu bebeğe aldığım herşeyi kullanırım zaten diye.Benimde küçük sonradan alacağım park yatak ev taşıma durumum var üretimden kalkmış
Ama ben 2. El aldım çokta uyguna aldım tertemiz.
Bu aldığımın benxerini
Üretiyor sanırım şuan e bebek ama bu üretimi bitmiş.
2. El takıntınız yoksa birsürü nette var satan bu modelibaby plus Safe Side Anne Yanı Beşiği - Kahverengi - ebebek
baby plus Safe Side Anne Yanı Beşiği - Kahverengi uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Bakabilirsiniz.
Boğa burcu olucak bebişlerimiz muhtemelen, yemeğe çok düşkün olurlarAay yiyen bebisler olsun dayememesinden korkuyorum o yüzden acıkınca tekmelemesi hoşuma gidiyor
Bu seferde böyle tuhaf tuhaf bakarsa kizisabiliriz doktorla çünkü rahatlamak istiyorumAy az erken konuşsun da doğumla alakalı insan biraz hevese filan gelir dimi 36-37 den sonra doğuma ne kalıyor ki
Sen yine de sor bakalım aklıma takıldı biliyorum erken filan gibisinden ne cevap verecek merak ettimbende yarın sorayım. Dediğinde mantıklı aslında hangisini uygulamak lazım bakalım
Senin doktor gujun ne zamsndi canimŞu an toplam 7,5 kilo almışım iyi ihtimal 10 kilo ile kapattım diyelim 7sini versem 66 civarında oluyorum m mi almalıyım o zaman
Amin inşallah ama sadece boyuDedesi uzun eşimin halası felan da uzun onlara bari benzese boyu sadece
işte ben 1 haftada 7 kilo verdim ama herkes bir olmaz heralde daha az veren daha çok verem olur ortalama 10 kilo düşük hesaplayıp öyle almak lazım korseyiSen tecrübelisin senin söylemen lazım
1 haftaya hiç bişey kalmıyor yapıştırma olduğu için. Tabi ilk doğum için böyleydi benim ikincide de inşallah aynı şekilde çabuk toparlanırAma bence hemen takılmamalı. Yani netice de dikiş yeri için sıkıntı yaratabilir. Yani ben tak dese de takmam heralde. Biraz kendine gelmesi lazım.
aynen öyle canım çok çabuk gidiyor o ilk kilolar bebekti suyuydu içi filan temizlemesiydi direk hiç anlamadan veriyorsun. Aslında dert doğum kilolarında değil sonrasında. Süt olsun diye yediklerimizdeŞu an toplam 7,5 kilo almışım iyi ihtimal 10 kilo ile kapattım diyelim 7sini versem 66 civarında oluyorum m mi almalıyım o zaman
Evet üretimi yok bi benzerini görmüştüm ama ona bakabilirsiniz baby Plus sanırım gene.2. EL bebiş için bişey almak çok istemiyorum aslında nasip olursa 2. bebekte de bu bebeğe aldığım herşeyi kullanırım zaten diye.
e bebekten kaç mağazayı aradım bu modeli hiç biyerde kalmamış zaten, demekki üretimi bitti.
37de gelirse koç oluyor benimkiBoğa burcu olucak bebişlerimiz muhtemelen, yemeğe çok düşkün olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?