2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Aay benim annem de hamileliklerini maks 59 kiloyla kapatmış sonrasında hep süt olsun diye bir sürü şey yedim hata yaptım diyor aslında bol su + sağlıklı beslenmek tamam herhalde

Aay yiyen bebisler olsun da yememesinden korkuyorum o yüzden acıkınca tekmelemesi hoşuma gidiyor
Bebişim bana benzemesin diyorsun
Bu seferde böyle tuhaf tuhaf bakarsa kizisabiliriz doktorla çünkü rahatlamak istiyorum dimi zaten 36 37de belki dogurcam alla alla bakalım seninki ne diyecek
ay evet benimde o aklıma geldi. Şimdi şey diyormuş daha senin doğum şeklin belli değil tamam normal istiyorsun ama duruma göre şekillenecek öncelikli konun bu olmalı filan diye ozaman tut parçala yani. Sorma sen bencede durduk yere ayarını kaçıracağına

Ctesi canım 3 hafta önce 6 kiloya kilo alımın çok iyi demişti, 3 haftada 1,5 kiloya ne der bilemedim
Ayy hadi bakalım çok az kalmış bence normal çünkü sen değil bebek aldı
Aay evet dayısı da boğa burcu oradan biliyorum
Boğa burcu erkekleri nasıl oluyor sence
Kesin bu cümleyi birebir kullanacak gıcıklığına sezeryan istiyorum diyomusum tarih verir misiniz desem ne diyecek bakalım benimki de normal doğum taraftaridir

Küçükken ben hiç yemezmisim hatta hatırladığım 5-6 yaş donemimde de yemiyordum annem sofrayı kaldırirdi bulaşıklar yikanirdi ben ağlaya ağlaya yemek yerdim kabakulak olmuştum o kadar sevdim ki o hastalığı çiğnerken kulağımın altı aciyordu çok acıyor yiyemiyorum diyordum tamam kalk diyordu annem ya dedim ne güzel hastalikmis en son küçükken öyleydim ya büyüdükçe iştahım güzel açıldı yemek yemeyi çok severim

Aay benim annem de hamileliklerini maks 59 kiloyla kapatmış sonrasında hep süt olsun diye bir sürü şey yedim hata yaptım diyor aslında bol su + sağlıklı beslenmek tamam herhalde
Şuan muhtemelen hepimiz sen iki canlısın yemen lazım olayına kanıp ne varsa görmüyoruz ama doğumdan sonra sen sütlüsün yemen lazım durumuna kanmayın ben yandım siz yanmayın bende annen gibi yemezsem süt olmaz mantığına inanıp ne bulduysam yaptım yedim +10 kilo geri aldım ve sadece kendime aldım bebek filan değil yani

Kilo konusu konuşulmuş nassıl kaçırırım. 175 boy 76 kilo ile hamile kaldım şu an 87 oldum canını sıkan arkadaşlar gördüm hayat instamomlardan ibaret değil bebişler üzülmeyin. Sabah yeni sağlık ocağıma gittim bu arada 2.tetanozumu oldum. Dönüşte de fırına uğradım bir açma iki poğaça iki börek gömdüm oh sefam olsun aklım hala yemediklerimde

Zaten o cümleyi kurunca sen gıcıklık yapıp sezaryen istiyorum dersen böyle bi ince atışcanız ayarın iyice kaçacak boşver sen keyifli git keyifli gel en iyisi

Aay inşallah almıştır minnoşum en azından 1.5 kilonun yarışı bebise gitmiş olsun bari yani kendi abimden örnek verecek olursam burcuyla mi alakalı bilmiyorum ama
Yemek yemeyi severler
Hemen parlar, fevridir direkt bir sinir hâli
Kaliteli giyimi severler, hep iyi marka ürünler vs eğer burcunun özelliğiyse para harcamayı sever yani ee şimdi oğlan dayiya çeker diyorlar burçları da aynı napcaz bakalım

Hahaha o iki canlı olayını özellikle bu ay fark ettim önceden hafif doyduysam devam etmezdim hızlı yiyorum birazdan yemek oturacak şişmiş olcam diye, şimdi eşim sen iki canlısın diyor tamam o zaman diyorum doymuyorum çünkü, biliyorum yarım saate keşke yeseydim son kalanı Dicem bu iştah açıklığı kiloya da yansımaya başladı hadi hayırlısı bı tanıdığım normalde çok zayıftı hamile kaldı karnı top gibiydi yine süreci zayıf geçirdi. Emzirme dönemi aşırı kilo aldı bayağı balık etli olmuştu, sonra tekrar zayıf haline döndü emzirme döneminden çok korkuyorum

87 olsam bende sefam olsun derim tabi 100 e merdiven dayadım ben bak böyle söyleyince ekstra ağırlıklı hissediyorum kendimi eşimde daha ikinciyi doğurmadan üçüncüyü düşünüyor sen şimdi bu kiloları kim verecek filan dersin ama kızımızın bi kız kardeşi olmasın mı diyor şöyle ters bi bakış attım üçüncüyü kız doğursam sonrada oğlan yanlız kaldı diyecek çocuğa doymuyor adam 100 kiloyla üçüncüye hamile kaldığımı düşünemiyorum 100 kilo of of hayatımın rekoru

Kızlar ben de eksikleri listelemistim geriye kalanları yazayım da öneriniz varsa alırım
Bebiş için;
-lif ya da banyo süngeri
-yenidogan tarağı&konak taragi
-biberon yıkama fırçası
-alez (şu an gerekli mi bilmiyorum reflü yatağı var)
-duz kafa yastığı (bunu da konuştuk mu burada listemde var benim?)
-emzirme sütyeni

Kız öyle deme bu senin gördüğün en yüksek kiloysa şu anda benimki de aynı şekilde, kendimi kocaman hissediyorum 3.nün kız olacağına bu kadar eminse kendisi doğursun rakamlara takılma canikom vericez bu kiloların hepsini birlikte ama sen yine de kocana güvenme tamam mı

Hahahaha “eşim sen iki canlısın diyor tamam ozaman diyorum” bayıldım buna ya hızlı ikna olma durumu desen var valla bende doymuyorum onu farkettim ağzım hiç boş durmuyor habire yiyorum geçen görümcemle birlikte 1bucuk ekmek gömdük muhtemelen fazlalığı ben yemişimdir 3 saat sonra sofra kuruldu kadın hiç bişey yiyemedi ben oturdum bide orda gömdüm acıkmışım yani baya aç gibi yedim emzirme döneminden bende çok korkuyorum ama bu sefer kanmayacağım bol su içer rutin yer devam ederim baskılara boyun eğmeyeceğim

Ayy bi de çok komik bişi sorcam size. Sağa sola dönerken benim vajinamdaki kemikten çat çat ses geliyo tövbe estağfirullah kırılıyomuş gibi baya dışardan duyuluyo sizde de oluyo mu

hiçbirini almadım gecelik pijama işini bitirdin mi ne aldınnn

Ayy aynen aynen o hissiyat bende de var baya kocaman hissediyorum kendimi Allahtan karnım yayvan değil top yutmuşum gibi ama kollar yanaklar bacaklar of of eşimde aynısını söyledi biliyomusun kız istiyorum ben o yüzden bana güvenme üçüncüyü istemiyorsan önlemini al diye ikisini baktım büyüttüm üçüncü kaldı şimdi bu erkekler gerçekten garip varlıklar. Benim ikisinin arası yakın diye yıllardır hamileymişim gibi hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…