- 17 Mart 2022
- 1.866
- 1.685
- 63
- 31
Boğa burcu olurlarsa aşırı iştahlı oluyormuşAay yiyen bebisler olsun dayememesinden korkuyorum o yüzden acıkınca tekmelemesi hoşuma gidiyor
Ctesi canımSenin doktor gujun ne zamsndi canimne diyecek merak ettim
Aay benim annem de hamileliklerini maks 59 kiloyla kapatmış1 haftaya hiç bişey kalmıyor yapıştırma olduğu için. Tabi ilk doğum için böyleydi benim ikincide de inşallah aynı şekilde çabuk toparlanır
aynen öyle canım çok çabuk gidiyor o ilk kilolar bebekti suyuydu içi filan temizlemesiydi direk hiç anlamadan veriyorsun. Aslında dert doğum kilolarında değil sonrasında. Süt olsun diye yediklerimizdetabi 20-25 kilo alınmadıysa
Aay evet dayısı da boğa burcu oradan biliyorumBoğa burcu olurlarsa aşırı iştahlı oluyormuş
Bebişim bana benzemesin diyorsunAay yiyen bebisler olsun dayememesinden korkuyorum o yüzden acıkınca tekmelemesi hoşuma gidiyor
ay evet benimde o aklıma geldi. Şimdi şey diyormuş daha senin doğum şeklin belli değil tamam normal istiyorsun ama duruma göre şekillenecek öncelikli konun bu olmalı filan diye ozaman tut parçala yani. Sorma sen bencede durduk yere ayarını kaçıracağınaBu seferde böyle tuhaf tuhaf bakarsa kizisabiliriz doktorla çünkü rahatlamak istiyorumdimi zaten 36 37de belki dogurcam alla alla bakalım seninki ne diyecek
Ayy hadi bakalım çok az kalmışCtesi canım3 hafta önce 6 kiloya kilo alımın çok iyi demişti, 3 haftada 1,5 kiloya ne der bilemedim
Boğa burcu erkekleri nasıl oluyor senceAay evet dayısı da boğa burcu oradan biliyorum
Kesin bu cümleyi birebir kullanacak gıcıklığına sezeryan istiyorum diyomusum tarih verir misiniz desem ne diyecek bakalım benimki de normal doğum taraftaridirBebişim bana benzemesin diyorsun
ay evet benimde o aklıma geldi. Şimdi şey diyormuş daha senin doğum şeklin belli değil tamam normal istiyorsun ama duruma göre şekillenecek öncelikli konun bu olmalı filan diye ozaman tut parçala yani. Sorma sen bencede durduk yere ayarını kaçıracağına
Küçükken ben hiç yemezmisim hatta hatırladığım 5-6 yaş donemimde de yemiyordum annem sofrayı kaldırirdi bulaşıklar yikanirdi ben ağlaya ağlaya yemek yerdimBebişim bana benzemesin diyorsun
ay evet benimde o aklıma geldi. Şimdi şey diyormuş daha senin doğum şeklin belli değil tamam normal istiyorsun ama duruma göre şekillenecek öncelikli konun bu olmalı filan diye ozaman tut parçala yani. Sorma sen bencede durduk yere ayarını kaçıracağına
Şuan muhtemelen hepimiz sen iki canlısın yemen lazım olayına kanıp ne varsa görmüyoruz ama doğumdan sonra sen sütlüsün yemen lazım durumuna kanmayın ben yandım siz yanmayınAay benim annem de hamileliklerini maks 59 kiloyla kapatmışsonrasında hep süt olsun diye bir sürü şey yedim hata yaptım diyor aslında bol su + sağlıklı beslenmek tamam herhalde
Zaten o cümleyi kurunca sen gıcıklık yapıp sezaryen istiyorum dersen böyle bi ince atışcanız ayarın iyice kaçacakAyy hadi bakalım çok az kalmışbence normal çünkü sen değil bebek aldı
Boğa burcu erkekleri nasıl oluyor sence
Kesin bu cümleyi birebir kullanacak gıcıklığına sezeryan istiyorum diyomusum tarih verir misiniz desem ne diyecek bakalım benimki de normal doğum taraftaridir
Aay inşallah almıştır minnoşumAyy hadi bakalım çok az kalmışbence normal çünkü sen değil bebek aldı
Boğa burcu erkekleri nasıl oluyor sence
Kesin bu cümleyi birebir kullanacak gıcıklığına sezeryan istiyorum diyomusum tarih verir misiniz desem ne diyecek bakalım benimki de normal doğum taraftaridir
Hahaha o iki canlı olayını özellikle bu ay fark ettim önceden hafif doyduysam devam etmezdim hızlı yiyorum birazdan yemek oturacak şişmiş olcam diye, şimdi eşim sen iki canlısın diyor tamam o zaman diyorumŞuan muhtemelen hepimiz sen iki canlısın yemen lazım olayına kanıp ne varsa görmüyoruz ama doğumdan sonra sen sütlüsün yemen lazım durumuna kanmayın ben yandım siz yanmayınbende annen gibi yemezsem süt olmaz mantığına inanıp ne bulduysam yaptım yedim +10 kilo geri aldım ve sadece kendime aldım bebek filan değil yani
87 olsam bende sefam olsun derim tabi 100 e merdiven dayadım ben bak böyle söyleyince ekstra ağırlıklı hissediyorum kendimiKilo konusu konuşulmuş nassıl kaçırırım. 175 boy 76 kilo ile hamile kaldım şu an 87 oldumcanını sıkan arkadaşlar gördüm hayat instamomlardan ibaret değil bebişler üzülmeyin. Sabah yeni sağlık ocağıma gittim bu arada 2.tetanozumu oldum. Dönüşte de fırına uğradım bir açma iki poğaça iki börek gömdüm oh sefam olsun aklım hala yemediklerimde
Kız öyle deme bu senin gördüğün en yüksek kiloysa şu anda benimki de aynı şekilde, kendimi kocaman hissediyorum87 olsam bende sefam olsun derim tabi 100 e merdiven dayadım ben bak böyle söyleyince ekstra ağırlıklı hissediyorum kendimieşimde daha ikinciyi doğurmadan üçüncüyü düşünüyor sen şimdi bu kiloları kim verecek filan dersin ama kızımızın bi kız kardeşi olmasın mı diyor şöyle ters bi bakış attım üçüncüyü kız doğursam sonrada oğlan yanlız kaldı diyecek çocuğa doymuyor adam 100 kiloyla üçüncüye hamile kaldığımı düşünemiyorum 100 kilo of of hayatımın rekoru
Hahahaha “eşim sen iki canlısın diyor tamam ozaman diyorum” bayıldım buna ya hızlı ikna olma durumu desen varHahaha o iki canlı olayını özellikle bu ay fark ettim önceden hafif doyduysam devam etmezdim hızlı yiyorum birazdan yemek oturacak şişmiş olcam diye, şimdi eşim sen iki canlısın diyor tamam o zaman diyorumdoymuyorum çünkü, biliyorum yarım saate keşke yeseydim son kalanı Dicem bu iştah açıklığı kiloya da yansımaya başladı hadi hayırlısı bı tanıdığım normalde çok zayıftı hamile kaldı karnı top gibiydi yine süreci zayıf geçirdi. Emzirme dönemi aşırı kilo aldı bayağı balık etli olmuştu, sonra tekrar zayıf haline döndü emzirme döneminden çok korkuyorum
hiçbirini almadımKızlar ben de eksikleri listelemistim geriye kalanları yazayım da öneriniz varsa alırım
Bebiş için;
-lif ya da banyo süngeri
-yenidogan tarağı&konak taragi
-biberon yıkama fırçası
-alez (şu an gerekli mi bilmiyorum reflü yatağı var)
-duz kafa yastığı (bunu da konuştuk mu burada listemde var benim?)
-emzirme sütyeni
Ayy aynen aynen o hissiyat bende de var baya kocaman hissediyorum kendimi Allahtan karnım yayvan değil top yutmuşum gibi ama kollar yanaklar bacaklar of ofKız öyle deme bu senin gördüğün en yüksek kiloysa şu anda benimki de aynı şekilde, kendimi kocaman hissediyorum3.nün kız olacağına bu kadar eminse kendisi doğursun rakamlara takılma canikom vericez bu kiloların hepsini birlikte ama sen yine de kocana güvenme tamam mı
1 ay sabah farklı akiam farklı içtim 1 ayda değerim 0.03 yükselmiş ama belki bünyeye bağlıdır illaki etki ediyordurOf böyle yazan görünce hiç kullanmak istemiyorum hap ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?