Erkolar kapatılsınAyy aynen aynen o hissiyat bende de var baya kocaman hissediyorum kendimi Allahtan karnım yayvan değil top yutmuşum gibi ama kollar yanaklar bacaklar of ofeşimde aynısını söyledi biliyomusun kız istiyorum ben o yüzden bana güvenme üçüncüyü istemiyorsan önlemini al diye ikisini baktım büyüttüm üçüncü kaldı şimdi bu erkekler gerçekten garip varlıklar. Benim ikisinin arası yakın diye yıllardır hamileymişim gibi hissediyorum kendimi
Aay evet yemek konusunda hemen ikna ediliyorumHahahaha “eşim sen iki canlısın diyor tamam ozaman diyorum” bayıldım buna ya hızlı ikna olma durumu desen varvalla bende doymuyorum onu farkettim ağzım hiç boş durmuyor habire yiyorum geçen görümcemle birlikte 1bucuk ekmek gömdük muhtemelen fazlalığı ben yemişimdir 3 saat sonra sofra kuruldu kadın hiç bişey yiyemedi ben oturdum bide orda gömdüm acıkmışım yani baya aç gibi yedim emzirme döneminden bende çok korkuyorum ama bu sefer kanmayacağım bol su içer rutin yer devam ederim baskılara boyun eğmeyeceğim
Ya bir tane gecelik beğendim bedeni gelmiyor small alasim vardı nasıl olsa elbise gibi diye de bu sefer de omuzdan göğüsten sıkar diye cesaret edemedimhiçbirini almadımgecelik pijama işini bitirdin mi ne aldınnn
Aay benimki de hemen bi tane daha patlatalim araları yakın olsun birbiriyle oynarlar derdindeErkolar kapatılsınhepsi aynı mı olur ya benimki de öyle mesela bişi alıyoruz bebişe ikinci de kullanır diyo bi muhabbet geçiyo kardeşine öğretir falan diyo bi tane çakasım geliyo suratına baktılar biz taşıyoz kahrını biz çekiyoz oh kolaymış çocuk yapma işi dediler bence korkunç bi üreme isteği içindeler
İnşallah sinirli olmazlar olabildigince sakın geçirmeye çalışıyorum ama yorar bizi sankiAay inşallah almıştır minnoşumen azından 1.5 kilonun yarışı bebise gitmiş olsun bari yani kendi abimden örnek verecek olursam burcuyla mi alakalı bilmiyorum ama
Yemek yemeyi severler
Hemen parlar, fevridir direkt bir sinir hâli
Kaliteli giyimi severler, hep iyi marka ürünler vseğer burcunun özelliğiyse para harcamayı sever yani ee şimdi oğlan dayiya çeker diyorlar burçları da aynı napcaz bakalım
Benimki hadi 2.yide yapalım diyo şimdiden dur daha dogurayim bunu diyorumAay benimki de hemen bi tane daha patlatalim araları yakın olsun birbiriyle oynarlar derdinde2.yi istiyorum da hemen istemiyorum bı de birinciyi bı göreyim ikiyi istemicem belki ben taşıyorum burada diyorum belim koptu hücresini de ben taşıdım diyor eee yumurtasını da ben taşıdım yine
Çok güzel buuu hayırlı olsun canım ben bi de yarım kollu istiyorum havalar ısıncak hem emzirirken çok terliyomuşuz yetmez giy çıkar giy çıkarYa bir tane gecelik beğendim bedeni gelmiyor small alasim vardı nasıl olsa elbise gibi diye de bu sefer de omuzdan göğüsten sıkar diye cesaret edemedimpijama takımını aldım şükür LİKAPA Interlok DüÄmeli Hamile Lohusa Uzun Kol Pijama Takımı 1354-01 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ee çok yorulmuş mu hücresini taşırkenAay benimki de hemen bi tane daha patlatalim araları yakın olsun birbiriyle oynarlar derdinde2.yi istiyorum da hemen istemiyorum bı de birinciyi bı göreyim ikiyi istemicem belki ben taşıyorum burada diyorum belim koptu hücresini de ben taşıdım diyor eee yumurtasını da ben taşıdım yine
Hepsi aynıymış emin oldumBenimki hadi 2.yide yapalım diyo şimdiden dur daha dogurayim bunu diyorumahahahahahahah sizin muhabbette çok komikmiş ya bu erkekler neden boyleler
Hahahaha ay iyi güldüm vallahi yazdıklarınaErkolar kapatılsınhepsi aynı mı olur ya benimki de öyle mesela bişi alıyoruz bebişe ikinci de kullanır diyo bi muhabbet geçiyo kardeşine öğretir falan diyo bi tane çakasım geliyo suratına baktılar biz taşıyoz kahrını biz çekiyoz oh kolaymış çocuk yapma işi dediler bence korkunç bi üreme isteği içindeler
Hahahah farkedilmiyor mu demekki çok kilo almamışım ozaman daha çok yiyebilirim hesabıAay evet yemek konusunda hemen ikna ediliyorumGeçen arkadaşlarla yemeğe gittik masadaki kızlar yarım porsiyon erkekler tam porsiyon söyledi, ben de tam porsiyonu gayet de güzel gömdüm hiç de aay yiyemiyorum olmadım yanındaki mezelerden de her şeylerden yedim gören hiç 7 aylık demeyiz 5 falan ancak diyor. Geçen komşum da şimdi kaç olmuştu 4 mu 5 mi dedi, 7 dedim aaa maşallah dedi hemen bı havalara girip daha çok yedim ahahaahha
Hahahaha aay benim eşim öyle ben çabuk parlarim o sakin sinirlilerden o da çıldırtıyor insanıİnşallah sinirli olmazlar olabildigince sakın geçirmeye çalışıyorum ama yorar bizi sankieyvah yandık o zaman bir tek olumlu özelliği yemek yemesi birde para harcamayi sevmesi sanırım hahahaha
Benim bebisin dayısı kova burcu bu yazdığın özellikler sinirlilik dışında tıpa tıp aynı bakalım nasıl olacaklarkardeşimin sakinliği karşı tarafı sinir ediyor öyle bi burç
Teşekkür ederimmÇok güzel buuu hayırlı olsun canım ben bi de yarım kollu istiyorum havalar ısıncak hem emzirirken çok terliyomuşuz yetmez giy çıkar giy çıkar
Sen hücresini taşırken verirken keyifliydin ben taşırken öyle keyifli değilim deseydinAay benimki de hemen bi tane daha patlatalim araları yakın olsun birbiriyle oynarlar derdinde2.yi istiyorum da hemen istemiyorum bı de birinciyi bı göreyim ikiyi istemicem belki ben taşıyorum burada diyorum belim koptu hücresini de ben taşıdım diyor eee yumurtasını da ben taşıdım yine
seninkininde milyonda bir görülen hamileyken hamile kalma olayını istiyor galiba birini doğurtsunlar öbürü karnında büyümeye devam etsin hamile olarak devam et filan hiç ara vermedenBenimki hadi 2.yide yapalım diyo şimdiden dur daha dogurayim bunu diyorumahahahahahahah sizin muhabbette çok komikmiş ya bu erkekler neden boyleler
AhahaahahaEe çok yorulmuş mu hücresini taşırkenallahımmm ajsjsj
HahahahaEe çok yorulmuş mu hücresini taşırkenallahımmm ajsjsj
Hahahaha ay arkadaşlarım hadi beni mutlu etmek için demiş olabilirler falan dedim de komşum da gayet ciddi 4 mu 5 mi olmuştu diyince gururla 7 diyip daha çok yedimHahahah farkedilmiyor mu demekki çok kilo almamışım ozaman daha çok yiyebilirim hesabıbana da çevrem nee daha 7 mi oldu zaman geçmiyor yaa diyorlar 7 değil 9 gösteriyorum galiba ama bu beni durdurmaya engel mi tabiki değil yiyorum morelim bozuldu diyip daha çok yiyorum
Ahahahaa dimiSen hücresini taşırken verirken keyifliydin ben taşırken öyle keyifli değilim deseydinsırt ağrısı kaburga ağrısı bel ağrısı benimkide üçüncüyü ben taşıyayım dicem ama tıp okadar gelişmedi diyor. Tıp okadar gelişmiş olsa sanki aynı şeyleri söyleyebilecek
seninkininde milyonda bir görülen hamileyken hamile kalma olayını istiyor galiba birini doğurtsunlar öbürü karnında büyümeye devam etsin hamile olarak devam et filan hiç ara vermedenO ozgeeeee1 dediği gibi kesinlikle erkolar kapatılmalı
HahahahahHahahaha ay iyi güldüm vallahi yazdıklarınao hissiyatı biliyorum böyle suratının tam ortasına destekli geçiresin geliyor dimi doymuyorlar çocuğa ya biz bi karnımızdakileri sağlıkla doğurup büyütseydik bi bekleselerdi keşke ama yok şimdiden planı yapacaklar
Kız evde de giymeye diyorum tek hastane mi kiTeşekkür ederimmevet annem de hastane çok sıcak oluyor demişti yeğenim kışın doğmasına rağmen aay ben de usumekten korktuğum için uzun aldım geceliği kısa kollu alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?