2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Erkolar kapatılsın hepsi aynı mı olur ya benimki de öyle mesela bişi alıyoruz bebişe ikinci de kullanır diyo bi muhabbet geçiyo kardeşine öğretir falan diyo bi tane çakasım geliyo suratına baktılar biz taşıyoz kahrını biz çekiyoz oh kolaymış çocuk yapma işi dediler bence korkunç bi üreme isteği içindeler

Aay evet yemek konusunda hemen ikna ediliyorumGeçen arkadaşlarla yemeğe gittik masadaki kızlar yarım porsiyon erkekler tam porsiyon söyledi, ben de tam porsiyonu gayet de güzel gömdüm hiç de aay yiyemiyorum olmadım yanındaki mezelerden de her şeylerden yedim gören hiç 7 aylık demeyiz 5 falan ancak diyor. Geçen komşum da şimdi kaç olmuştu 4 mu 5 mi dedi, 7 dedim aaa maşallah dedi hemen bı havalara girip daha çok yedim ahahaahha

Aay benimki de hemen bi tane daha patlatalim araları yakın olsun birbiriyle oynarlar derdinde 2.yi istiyorum da hemen istemiyorum bı de birinciyi bı göreyim ikiyi istemicem belki ben taşıyorum burada diyorum belim koptu hücresini de ben taşıdım diyor eee yumurtasını da ben taşıdım yine

İnşallah sinirli olmazlar olabildigince sakın geçirmeye çalışıyorum ama yorar bizi sanki eyvah yandık o zaman bir tek olumlu özelliği yemek yemesi birde para harcamayi sevmesi sanırım hahahaha
Benim bebisin dayısı kova burcu bu yazdığın özellikler sinirlilik dışında tıpa tıp aynı bakalım nasıl olacaklar kardeşimin sakinliği karşı tarafı sinir ediyor öyle bi burç

Benimki hadi 2.yide yapalım diyo şimdiden dur daha dogurayim bunu diyorum ahahahahahahah sizin muhabbette çok komikmiş ya bu erkekler neden boyleler

Çok güzel buuu hayırlı olsun canım ben bi de yarım kollu istiyorum havalar ısıncak hem emzirirken çok terliyomuşuz yetmez giy çıkar giy çıkar

Ee çok yorulmuş mu hücresini taşırken allahımmm ajsjsj

Yürüyüş yapan var mı aranızda yürürken çatı kemiğim çok ağrıyor riskli mi acaba rahim ağzı vs normal çıktı baya iyi dedi

Hahahaha ay iyi güldüm vallahi yazdıklarına o hissiyatı biliyorum böyle suratının tam ortasına destekli geçiresin geliyor dimi doymuyorlar çocuğa ya biz bi karnımızdakileri sağlıkla doğurup büyütseydik bi bekleselerdi keşke ama yok şimdiden planı yapacaklar

Hahahah farkedilmiyor mu demekki çok kilo almamışım ozaman daha çok yiyebilirim hesabı bana da çevrem nee daha 7 mi oldu zaman geçmiyor yaa diyorlar 7 değil 9 gösteriyorum galiba ama bu beni durdurmaya engel mi tabiki değil yiyorum morelim bozuldu diyip daha çok yiyorum

Hahahaha aay benim eşim öyle ben çabuk parlarim o sakin sinirlilerden o da çıldırtıyor insanı para harcaması ne kadar olumlu bilemedim ama kafa yapilarimiz uyuyor abimle oglusumla da anlaşırız herhalde

Çok güzel buuu hayırlı olsun canım ben bi de yarım kollu istiyorum havalar ısıncak hem emzirirken çok terliyomuşuz yetmez giy çıkar giy çıkar
Teşekkür ederimm evet annem de hastane çok sıcak oluyor demişti yeğenim kışın doğmasına rağmen aay ben de usumekten korktuğum için uzun aldım geceliği kısa kollu alcam

Sen hücresini taşırken verirken keyifliydin ben taşırken öyle keyifli değilim deseydin sırt ağrısı kaburga ağrısı bel ağrısı benimkide üçüncüyü ben taşıyayım dicem ama tıp okadar gelişmedi diyor. Tıp okadar gelişmiş olsa sanki aynı şeyleri söyleyebilecek
Benimki hadi 2.yide yapalım diyo şimdiden dur daha dogurayim bunu diyorum ahahahahahahah sizin muhabbette çok komikmiş ya bu erkekler neden boyleler
seninkininde milyonda bir görülen hamileyken hamile kalma olayını istiyor galiba birini doğurtsunlar öbürü karnında büyümeye devam etsin hamile olarak devam et filan hiç ara vermeden O ozgeeeee1 dediği gibi kesinlikle erkolar kapatılmalı

Hahahaha ay arkadaşlarım hadi beni mutlu etmek için demiş olabilirler falan dedim de komşum da gayet ciddi 4 mu 5 mi olmuştu diyince gururla 7 diyip daha çok yedim yee yaaa yarasın bebisine veririrz daha nolceek

Ahahahaa dimi şu an bel ağrısı kaburga ağrısı hiç zevkli bir şey değilaa ben öyle bir moddayim ki her seyimi eşime yaptiririm falan babam da geçtiğimiz yıllar elinden gelse bu çocuğu da bizim damata tasitacak demisti kendi babam bile böyle düşünürken benim şu an birinciyi yaptığıma sukretmesi lazim aynen ancak lafta işte ilk 4 ayda çok çekti benden de bu donemler piremses hamilelik olunca unuttu hemen o günleri yenisini istiyor daha birini görmeden

Hahahahah lohusalıkta canından bezdireyim de bakalım 2.diyebiliyo mu
Teşekkür ederimm evet annem de hastane çok sıcak oluyor demişti yeğenim kışın doğmasına rağmen aay ben de usumekten korktuğum için uzun aldım geceliği kısa kollu alcam
Kız evde de giymeye diyorum tek hastane mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…