2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Sanırım bu konuda benım eşim ayrıksı bu cocuğu bile sanki çevre baskısından istedi ikinci düşünmüyor ben oğlu olsun ister zannedıyordum geçenlerde bana erkek kız ne fark eder kardeş konusunda da kuzenleri var onlarla idare etsin ne yapalım dedi eşimin aksine ben ikinci isterim herhalde

Kızlar çok moralim bozduğu 28+5 izbebişim 35 cm 1200 gr bana az geldi ama nasıl sizce kilosu
Canım 28+1ken 1288gram 35.35 cmdi benim bebiş de. Ultrason kağıdına göre kilosu öndeydi o yüzden kilo konusunda sıkıntı yapma bence. Ben de boy konusuna çok takilmistim ama kızlar ölçümlerin değişebileceğini doğduktan sonra boyunun hızli uzayabilecegini söylediler. Bence boya takılma ben de takilmamaya çalışıyorum. Kilosu da gayet iyi

Hahahaha ay arkadaşlarım hadi beni mutlu etmek için demiş olabilirler falan dedim de komşum da gayet ciddi 4 mu 5 mi olmuştu diyince gururla 7 diyip daha çok yedim yee yaaa yarasın bebisine veririrz daha nolceek
Valla yiyoruz da inşallah bebişlere yarıyordur kendimize depolamayalım da
şimdi sizin ilk çocuk erkek ya asla durmuyor erkek çocukları filan diyorlar belki doğduktan sonra uğraşırken fikri bi tık değişir benimki kız çocuk nazlı narin cilveli filan oğlanında öyle sakin mi sanıyo nedir benimkinin benden bu hamileliğimde çektiği biraz tartışınca gözyaşı silahını kullanmam ve aşermelerim onun haricinde kafa rahat ya üçüncüyü de ister beşinciyi de

Hahahahah lohusalıkta canından bezdireyim de bakalım 2.diyebiliyo mu

Kız evde de giymeye diyorum tek hastane mi ki
Güzel plan bende uygulayayım
kızla az vakit geçirip baba baba diye peşinde dolanınca seni darlamaya başlıcak ikinciyi yapalım diye
Kızlar çok moralim bozduğu 28+5 izbebişim 35 cm 1200 gr bana az geldi ama nasıl sizce kilosu
kilosu gayet iyi geldi bana neden takıldın ki

O bi tatsın babalık duygusunu bence kesin ister

Kızlar ben 2 3 hafta önce bedenimde destekli sutyen almıştım ama çok rahatsız oldum böyle evet çok güzel gosteriyo göğsü ama kullanım rahatlığı olarak 7 24 kullanabilecegim bir şey olmadı gibi geldi golden-snitch geçen senin buraya attığın emzirme sutyenini aldım bakalım o nasıl olacak.. Sen aldın mı onu başka bi ürün mü aldın

Emzirme sütyeni almak yerine emzirme atleti bana daha mantıklı geliyor. Çünkü sütyen takacaksın üzerine birde atlet giyeceksin zaten. sütyen gibi duran emzirme atletleri var onlardan alınabilinie bence

Emzirme sütyeni almak yerine emzirme atleti bana daha mantıklı geliyor. Çünkü sütyen takacaksın üzerine birde atlet giyeceksin zaten. sütyen gibi duran emzirme atletleri var onlardan alınabilinie bence
Rahat kullanışlı varsa bildiğin paylaşır mısın canım ben de arıyorum ama sıkar mı emin olamadım.

İlk defa duyuyorum bu zamana kadar da catirdamadi nasıl bisi o
Kız hani kemiklerin çatırdar ya hani belini kütletirsin parmaklarını çıtlatırsın ayağa kalkınca dizden gelir bazen o ses bildin mi işte o yatakta sağa sola dönerken pelvisimden geliyo kütür kütür vajina çatırdaması koydum adını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…