- 17 Mart 2022
- 1.866
- 1.685
- 63
- 31
Sanırım bu konuda benım eşim ayrıksı bu cocuğu bile sanki çevre baskısından istedi ikinci düşünmüyor ben oğlu olsun ister zannedıyordum geçenlerde bana erkek kız ne fark eder kardeş konusunda da kuzenleri var onlarla idare etsin ne yapalım dediErkolar kapatılsınhepsi aynı mı olur ya benimki de öyle mesela bişi alıyoruz bebişe ikinci de kullanır diyo bi muhabbet geçiyo kardeşine öğretir falan diyo bi tane çakasım geliyo suratına baktılar biz taşıyoz kahrını biz çekiyoz oh kolaymış çocuk yapma işi dediler bence korkunç bi üreme isteği içindeler
Geçen sene Nisan mayista ben usuyordum antalyadaHahahahahlohusalıkta canından bezdireyim de bakalım 2.diyebiliyo mu
Kız evde de giymeye diyorum tek hastane mi ki
Canım 28+1ken 1288gram 35.35 cmdi benim bebiş de. Ultrason kağıdına göre kilosu öndeydi o yüzden kilo konusunda sıkıntı yapma bence. Ben de boy konusuna çok takilmistim ama kızlar ölçümlerin değişebileceğini doğduktan sonra boyunun hızli uzayabilecegini söylediler. Bence boya takılma ben de takilmamaya çalışıyorum. Kilosu da gayet iyiKızlar çok moralim bozduğu 28+5 izbebişim 35 cm 1200 gr bana az geldi ama nasıl sizce kilosu
Kilosu gayet iyi boyu biraz kısa ama onun bi önemi yokKızlar çok moralim bozduğu 28+5 izbebişim 35 cm 1200 gr bana az geldi ama nasıl sizce kilosu
Valla yiyoruz da inşallah bebişlere yarıyordur kendimize depolamayalım daHahahaha ay arkadaşlarım hadi beni mutlu etmek için demiş olabilirler falan dedim de komşum da gayet ciddi 4 mu 5 mi olmuştu diyince gururla 7 diyip daha çok yedimyee yaaa yarasın bebisine veririrz daha nolceek
şimdi sizin ilk çocuk erkek ya asla durmuyor erkek çocukları filan diyorlar belki doğduktan sonra uğraşırken fikri bi tık değişirAhahahaa dimişu an bel ağrısı kaburga ağrısı hiç zevkli bir şey değil aa ben öyle bir moddayim ki her seyimi eşime yaptiririm falan babam da geçtiğimiz yıllar elinden gelse bu çocuğu da bizim damata tasitacak demisti kendi babam bile böyle düşünürken benim şu an birinciyi yaptığıma sukretmesi lazim aynen ancak lafta işte ilk 4 ayda çok çekti benden de bu donemler piremses hamilelik olunca unuttu hemen o günleri yenisini istiyor daha birini görmeden
Güzel planHahahahahlohusalıkta canından bezdireyim de bakalım 2.diyebiliyo mu
Kız evde de giymeye diyorum tek hastane mi ki
kızla az vakit geçirip baba baba diye peşinde dolanınca seni darlamaya başlıcak ikinciyi yapalım diyeSanırım bu konuda benım eşim ayrıksı bu cocuğu bile sanki çevre baskısından istedi ikinci düşünmüyor ben oğlu olsun ister zannedıyordum geçenlerde bana erkek kız ne fark eder kardeş konusunda da kuzenleri var onlarla idare etsin ne yapalım dedieşimin aksine ben ikinci isterim herhalde
kilosu gayet iyi geldi bana neden takıldın kiKızlar çok moralim bozduğu 28+5 izbebişim 35 cm 1200 gr bana az geldi ama nasıl sizce kilosu
O bi tatsın babalık duygusunu bence kesin isterSanırım bu konuda benım eşim ayrıksı bu cocuğu bile sanki çevre baskısından istedi ikinci düşünmüyor ben oğlu olsun ister zannedıyordum geçenlerde bana erkek kız ne fark eder kardeş konusunda da kuzenleri var onlarla idare etsin ne yapalım dedieşimin aksine ben ikinci isterim herhalde
Kimsenin vajinası çatırdamıyo mu yaAyy bi de çok komik bişi sorcam size. Sağa sola dönerken benim vajinamdaki kemikten çat çat ses geliyo tövbe estağfirullah kırılıyomuş gibi baya dışardan duyuluyo sizde de oluyo mu
İlk defa duyuyorum bu zamana kadar da catirdamadiKimsenin vajinası çatırdamıyo mu ya
Vajina çatırdaması mıKimsenin vajinası çatırdamıyo mu ya
Evet eşim boğa ve içimde de müstakbel bir boğa var sürekli yiyoruz aileceBoğa burcu olurlarsa aşırı iştahlı oluyormuş
Emzirme sütyeni almak yerine emzirme atleti bana daha mantıklı geliyor. Çünkü sütyen takacaksın üzerine birde atlet giyeceksin zaten. sütyen gibi duran emzirme atletleri var onlardan alınabilinie benceKızlar ben de eksikleri listelemistim geriye kalanları yazayım da öneriniz varsa alırım
Bebiş için;
-lif ya da banyo süngeri
-yenidogan tarağı&konak taragi
-biberon yıkama fırçası
-alez (şu an gerekli mi bilmiyorum reflü yatağı var)
-duz kafa yastığı (bunu da konuştuk mu burada listemde var benim?)
-emzirme sütyeni
Rahat kullanışlı varsa bildiğin paylaşır mısın canım ben de arıyorum ama sıkar mı emin olamadım.Emzirme sütyeni almak yerine emzirme atleti bana daha mantıklı geliyor. Çünkü sütyen takacaksın üzerine birde atlet giyeceksin zaten. sütyen gibi duran emzirme atletleri var onlardan alınabilinie bence
Kız hani kemiklerin çatırdar ya hani belini kütletirsin parmaklarını çıtlatırsın ayağa kalkınca dizden gelir bazen o ses bildin mi işte o yatakta sağa sola dönerken pelvisimden geliyo kütür kütürİlk defa duyuyorum bu zamana kadar da catirdamadinasıl bisi o
Ay çok sağolun kızlarEki Görüntüle 3394670
Ortalama haftalara gore olması gereken boy ve kilo tablosu
ay çok sağolun kızlar biraz boyu kısa heralde boyu uzasın diye yapılacak birşey yok mu yaEki Görüntüle 3394670
Ortalama haftalara gore olması gereken boy ve kilo tablosu
Notu için ne yapabiliriz canım yanlış alıntı yapmışımKilosu gayet iyi boyu biraz kısa ama onun bi önemi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?