2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kız maşallah üç tane iyi rahatlatır ben günde bir muhakkak içiyorum benim mideme çok iyi geliyor

Şansa bak maşallah ya ben birazdan 3 k bayılıp geliyorum kredi kartı geldi ahahahha

Bence bebekler o ellerin kime ait olduğunu da hissediyor. Çaktırmadan işaretle çağırmama rağmen babası elini koyar koymaz duruyor kerata Ben elimi koydum ya durur tabi diyo baya tribe giriyo
Galiba öyle ya çünkü en hareketli zamanında çağırıyorum 0 hareket nefessiz duruyor orda

Kizlar magnezyumum bitti de ctesi nöbetçi eczleri aradık yakinimizdakilerde benim magnezyum yoktu. Yarın her zaman aldığım ecz gidip alacağım, yoksa bile getiriyorlar depodan akşamında ya da ertesi gün. Eşimin ocean marka magnezyumu var kullanan var mı bundan dün icemedim,bugün bari bundan mi içsem dedim

Eklentiler

• IMG_20240303_105323.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 51
Çok zaman geçti ya benim çok hatırlamıyorum canım valla ama yenidoğan olarak üç tane 10 lu hastane çıkışı vardı gerisi hep 0-3 aydı sanki. Bir de bez başta çok sızdırıyordu bizim nedense bağlamayı mı beceremedik naptıysak günde 6-7 kez üst değiştiriyordum o yüzden baya kıyafete ihtiyaç duymuştuk.
Nee 1 sene mii 9 ay boyunca yasak olunca daha tatlı gelip 40 sonrası hemen atlamadın mı yanii acaba doğum sonrası bende toparlanmak için bikaç ay bekler miyim emin değilim. Umarım bu libido o zamanda benimle olur
Benim doğum sonrası toparlanmam uzun sürdü canım 2 ay sonra hala popomun üzerine oturamıyordum o yüzden cinsellik hiç aklıma gelmedi. 3. ayda da artık eşime ayıp olmasın diye oldu yani bana kalsa 1 sene daha beklerdim libidom da düşük zaten genel olarak benim keşke artsa

Alamadın mı 3600 dü bir ara indirime mi girdi bu
2600 dü canım kendi sitesinde 2 aydır falan ama ben güvenip de alamadım hepsiburadada falan indirim olur diye beklettim hep bugün hadi alayım bari dedim stok bitmiş
Birisi daha paylaşmıştı bundan kullanıyorum diye, önceki sayfalarda görmüştüm

Ay inanamiyoruminşallah biz şanslıyızdir

Ayy ben de sana yazacaktım artık bugün alayım diye niyetlendim kredi kartı limitini ayarladım falan bi girdim tükenmiş 2 aydır bekliyordum öyle keşke alsaymışım üzüldüm
Ay bende üzüldüm ya dün gece linki eşime attım sen atınca, bugün alalım dedik tükenmiş yarın müşteri hizmetlerini arayıp soralım belki stok açarlar

Benimki bundan canım doktorum bunu aldırmıştı

Ben bundan içiyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…