Myhanne Lacivert Bisiklet Yaka Erkek Bebek Çıtçıtlı Bodysuit 3'lü size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - S4LA75Z1-HSF
Eşinle paylaştın mı hiç düşünceni benimki her defasında samimi bi şekilde çok tatlısın hamilelik sana ayrı bi güzellik katmış falan filan dese de inanasım gelmiyo sanki teselli etmeye çalışıyomuş gibi. Çokta üstüne gitmek istemiyorum şurda kalmış 2 ay
Bir iki defa benimde ayağımda kramp oldu. Maden suyu tüketiyor musun? Maden suyu da hafifletiyor gevşetiyor gibi hissetmeye başladım ben dün özellikle içtikçe içesim geldi 3 tane maden suyu içtim ve erkenden kendiliğimden uyuyakaldım
Ay canım bende gunde ıkı tane ıcıyordum meğerseö taş kum düşürürmüş benim o agrılrım ondanmış enfeksıyona sebep olmus aman dikkat et vucudunda taş kum falan varsa onlrı hareketlendırır herşeyin fazlası zarar
Kızlar bebek ürünlerinin çoğunu mühendisinoğlu diye biri var instagramda o ıncelıyor cogu markayıda ele almıs isterseniz oradan bakıp pişik kremıne falan karar verebilirsiniz
Benim doğum sonrası toparlanmam uzun sürdü canım 2 ay sonra hala popomun üzerine oturamıyordum o yüzden cinsellik hiç aklıma gelmedi. 3. ayda da artık eşime ayıp olmasın diye oldu yani bana kalsa 1 sene daha beklerdim libidom da düşük zaten genel olarak benim keşke artsa
Doğru ya seninkide zorlu bi doğumdu unutmuşum canım benimde şuan libidom eskisi gibi yüksek değilde yasak olunca çekici geliyor insana hahahahshsh. şaka bi yana gerçekten insan doğum sonrası uzun bi süre dinlenmek istiyor heleki bebekli hayata alışma süreci çok zorluyor insanı
Midene İyi geliyorsa zorla da olsa içilir canım. Maalesef Benim mide yanmasına da iyi gelmiyor. Bi soğuk süt iyi geliyo. Eşim de maden suyu faydalı iç diyo ama yok. Ne tadını seviyorum ne mideme iyi geldiği var daha çok asitleniyor sanki