2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Gögüs ucu kremi alanlar hangi marka aldı?
Bu ikisi arasında kararsız kaldım

Eklentiler

• IMG_0719.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_0720.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 43
Birdeee pişik önleyici krem olarak ne aldınız acaba?? Onları da atarsanız cok memnun olurum

Ayy o bende de var sanki artık beni beğenmiyormuş gibi geliyor
Eşinle paylaştın mı hiç düşünceni benimki her defasında samimi bi şekilde çok tatlısın hamilelik sana ayrı bi güzellik katmış falan filan dese de inanasım gelmiyo sanki teselli etmeye çalışıyomuş gibi. Çokta üstüne gitmek istemiyorum şurda kalmış 2 ay

Ay canım bende gunde ıkı tane ıcıyordum meğerseö taş kum düşürürmüş benim o agrılrım ondanmış enfeksıyona sebep olmus aman dikkat et vucudunda taş kum falan varsa onlrı hareketlendırır herşeyin fazlası zarar

Kızlar bebek ürünlerinin çoğunu mühendisinoğlu diye biri var instagramda o ıncelıyor cogu markayıda ele almıs isterseniz oradan bakıp pişik kremıne falan karar verebilirsiniz

Doğru ya seninkide zorlu bi doğumdu unutmuşum canım benimde şuan libidom eskisi gibi yüksek değilde yasak olunca çekici geliyor insana hahahahshsh. şaka bi yana gerçekten insan doğum sonrası uzun bi süre dinlenmek istiyor heleki bebekli hayata alışma süreci çok zorluyor insanı

Ay ben de hiç sevmem ama midem o kadar yanıyor ki o yangını resmen söndürüyor
Midene İyi geliyorsa zorla da olsa içilir canım. Maalesef Benim mide yanmasına da iyi gelmiyor. Bi soğuk süt iyi geliyo. Eşim de maden suyu faydalı iç diyo ama yok. Ne tadını seviyorum ne mideme iyi geldiği var daha çok asitleniyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…