2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ben hiçbirini kullanmadım ama geçen gün yeni doğum yapmış bi arkadaşıma sordum. Her ikisini de almış denemiş . inciayı daha çok beğendiğini söyledi ve ayva çekirdeği jelini
Bende sordum yenidogum yapmış bi arkadaşıma sadece gümüş kapakta yetiyormuş hatta ona kremler fayda etmemiş o iyi gelmis

Ben hiçbirini kullanmadım ama geçen gün yeni doğum yapmış bi arkadaşıma sordum. Her ikisini de almış denemiş . inciayı daha çok beğendiğini söyledi ve ayva çekirdeği jelini
Bana da yakınım önerdi incia kullandım gümüş kapak taktım hic yara vs olmadı dedi. Ben de incia aldım öyle diyince

Ayy benimkide öyle diyor söylüyorum ben ama bize hormonlardan öyle geliyor heralde

Beni rahatlatıyor fark ettiriyor bende

Kızlar sağ tarafa yatmak plasentanın olduğu yere bebeğin beslenmesinde sorun yaratır mı

Kızlar bebek ürünlerinin çoğunu mühendisinoğlu diye biri var instagramda o ıncelıyor cogu markayıda ele almıs isterseniz oradan bakıp pişik kremıne falan karar verebilirsiniz
Siz deyince baktım baya iyi çoğu konuda da paylaşımı var. Teşekkürler

Kızlar sağ tarafa yatmak plasentanın olduğu yere bebeğin beslenmesinde sorun yaratır mı
Düz yatmak beslenmesinde sorun yaratır diye biliyorum. Sağa yatınca da kalbe giden bir damarimiz varmış sanırım rahim baskı yapıyormuş o yüzden tehlikeli olabilir diye okumuştum ama genelde sola yatmaya çalışsam da sağa da yatıyorum

Aynen bende o tarz bir yazı okudum da şimdi canım ne kadar sağ tarafa yatsamda hep sol tarafa dönük uyanıyorum bir sorun olurmu diye düşündüm

Aynen bende o tarz bir yazı okudum da şimdi canım ne kadar sağ tarafa yatsamda hep sol tarafa dönük uyanıyorum bir sorun olurmu diye düşündüm
İster istemez sağa da sola da yatıyoruz büyük ben başta çok takılıyordum ama sadece sola yatınca da bacak bel vs agri oluyor ne tarafta rahatsam oraya dönüyorum, sadece düz yatmamaya çalışıyorum

İyi geceler bugün mide yanması mide bulantısı afedersiniz şiddetli kusma var neden olabilir acaba üşüttüm mü yoksa normal bir durum mu
Çok geçmiş olsun normalde ara ara çıkartma oluyor mu? Değilse üşütmüş olabilirsin

Şimdiden böyle yapacaklarsa doğunca işimiz zor gibi gerçi seninki kız değilmiydii babacı olması lazımdı
Geçen ben bir şey yapıyorum yardım etmedi sonra döndüm diyorum ben bu kadar uğraşıyorum senin için baban yan gelip yatıyor hele onu daha çok sev ikinizi de kapının önüne koyarım dedim korktu herhalde yazık

Toton nasıl eriyor ya benimki göbekle bir gidiyor
ben hareket edince çağırıyorum eşimi ama böyle sürekli vuruyor sağa sola hareket ediyor eşim geliyor konuşuyor hiç tık yok en son akşam dedim bir daha geldiğinde sessiz gel geldiğini anlamasın
sessiz gel geldiğini anlamasın mı hahahaha güzeldi
inceliyorum canım sağol bende ordan ekleyim sepete
İyi geceler bugün mide yanması mide bulantısı afedersiniz şiddetli kusma var neden olabilir acaba üşüttüm mü yoksa normal bir durum mu
yediğin bişey mi dokundu acaba

Bol ayak yanmalı bir gecenin sabahından günaydın kızlar.Hiç uyumadan işe geldim ama allahtan iş var ben evde daha çok yoruluyorum.
yaş ilerleyince hamilelik zor oluyormuş gerçekten.
oğlumda hic bu tarz sorunlarım yoktu.
Bu arada Gülce ismi hoşuma gitmeye başladı sizce nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…