Ben hiçbirini kullanmadım ama geçen gün yeni doğum yapmış bi arkadaşıma sordum. Her ikisini de almış denemiş . inciayı daha çok beğendiğini söyledi ve ayva çekirdeği jelini
Ben hiçbirini kullanmadım ama geçen gün yeni doğum yapmış bi arkadaşıma sordum. Her ikisini de almış denemiş . inciayı daha çok beğendiğini söyledi ve ayva çekirdeği jelini
Eşinle paylaştın mı hiç düşünceni benimki her defasında samimi bi şekilde çok tatlısın hamilelik sana ayrı bi güzellik katmış falan filan dese de inanasım gelmiyo sanki teselli etmeye çalışıyomuş gibi. Çokta üstüne gitmek istemiyorum şurda kalmış 2 ay
Midene İyi geliyorsa zorla da olsa içilir canım. Maalesef Benim mide yanmasına da iyi gelmiyor. Bi soğuk süt iyi geliyo. Eşim de maden suyu faydalı iç diyo ama yok. Ne tadını seviyorum ne mideme iyi geldiği var daha çok asitleniyor sanki
Kızlar bebek ürünlerinin çoğunu mühendisinoğlu diye biri var instagramda o ıncelıyor cogu markayıda ele almıs isterseniz oradan bakıp pişik kremıne falan karar verebilirsiniz
Düz yatmak beslenmesinde sorun yaratır diye biliyorum. Sağa yatınca da kalbe giden bir damarimiz varmış sanırım rahim baskı yapıyormuş o yüzden tehlikeli olabilir diye okumuştum ama genelde sola yatmaya çalışsam da sağa da yatıyorum
Düz yatmak beslenmesinde sorun yaratır diye biliyorum. Sağa yatınca da kalbe giden bir damarimiz varmış sanırım rahim baskı yapıyormuş o yüzden tehlikeli olabilir diye okumuştum ama genelde sola yatmaya çalışsam da sağa da yatıyorum
İster istemez sağa da sola da yatıyoruz büyük ben başta çok takılıyordum ama sadece sola yatınca da bacak bel vs agri oluyor ne tarafta rahatsam oraya dönüyorum, sadece düz yatmamaya çalışıyorum
Geçen ben bir şey yapıyorum yardım etmedi sonra döndüm diyorum ben bu kadar uğraşıyorum senin için baban yan gelip yatıyor hele onu daha çok sev ikinizi de kapının önüne koyarım dedim korktu herhalde yazık
Ahaha inan pijamalı halim obiriksin kadın versiyonu totom erimiş, sutyen takmıyorum, kilom aman aman artmamış ama orta kısımda kocaman bi göbek ve o göbeğin üstüne kadar çekilmiş bi pijama aynayla karşılaşınca hemen geçiyorum çok bakmadan
Bende de son 2/3 haftadır aşırı bi uyku var ve doymuyorumda. Kan sonucumun çıkmasını bekliyorum
Doktor ne dedi canım. Hangi ilacı kullanuyosun bunun için
ben hareket edince çağırıyorum eşimi ama böyle sürekli vuruyor sağa sola hareket ediyor eşim geliyor konuşuyor hiç tık yok en son akşam dedim bir daha geldiğinde sessiz gel geldiğini anlamasın
Myhanne Lacivert Bisiklet Yaka Erkek Bebek Çıtçıtlı Bodysuit 3'lü size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - S4LA75Z1-HSF
Bol ayak yanmalı bir gecenin sabahından günaydın kızlar.Hiç uyumadan işe geldim ama allahtan iş var ben evde daha çok yoruluyorum.
yaş ilerleyince hamilelik zor oluyormuş gerçekten.
oğlumda hic bu tarz sorunlarım yoktu.
Bu arada Gülce ismi hoşuma gitmeye başladı sizce nasıl?