- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
Park yatağı yıkamaya gerek olmaz zaten ya süpürürüz sadece, zaten yatağın üzerine çarşaf olacak. Ama diğer şeylerin kılıfları çıkıyor benim, senin de çıkıyordur bence. 34. haftada falan yaparım onları diye düşünüyorum çünkü koyacak yerim yok şu an, yine toz olurhamileliğin başında almıştım hiç hatırlamıyorum ki bi bakayım. Park yatak yıkanmaz ama sanırım. İçine konulacak yatakta var hem o da yıkanmaz. Ne zaman başlamayı düşünüyorsun peki canım?
Senin boyun uzundu canım eşin de senden 10 cm uzun olsa senin oğlan en az 54 cm doğar bence, benimki öyle doğmuştu o yüzden yenidoğan yerine 0-3 ay almak mantıklı, 62 cm de 2 ayda falan olabilir diye düşünüyorum.Helal olsun bende çok arttirmayi düşünüyorum yemin ediyorum araştırdım bir bebek bir ayda maksimum 2.5 cm boy atıyormuş. 52 cm doğsa 62 cmden itibaren de 3-6 ay basliyo.. kisacasi rahat 3 ay giyecekbence hepsini giyer ben çok aşırı az almışım hatta çok üzüldüm tiplere girdim niye boyl4 yaptım diye
Resmen ya hep ya hiç modundayimSen de durdun durdun 3 bin ney hiç ortan yok
Gerçekten çok riskli hele yıkayınca toparlarsa o biraz üzerPark yatağı yıkamaya gerek olmaz zaten ya süpürürüz sadece, zaten yatağın üzerine çarşaf olacak. Ama diğer şeylerin kılıfları çıkıyor benim, senin de çıkıyordur bence. 34. haftada falan yaparım onları diye düşünüyorum çünkü koyacak yerim yok şu an, yine toz olur
Senin boyun uzundu canım eşin de senden 10 cm uzun olsa senin oğlan en az 54 cm doğar bence, benimki öyle doğmuştu o yüzden yenidoğan yerine 0-3 ay almak mantıklı, 62 cm de 2 ayda falan olabilir diye düşünüyorum.
3-6 ay da alınabilir yani. 5 tane 0-3 5 tane 3-6 alabilirsin belki. Bir de yıkanınca azıcık topluyor onu da düşünmek lazım
Şimdi baktım trendyolda indirimde değil magazadan mi aldınKızlar suwende indirim var hastane için düşünen varsa ne zamana kadar bilmiyorum ama fiyatlar iyi 300 den pijama takımları varEki Görüntüle 3396092
Evet markantalya mağazadan aldım mağazalar indirime girmiş yazmamışım onu
Hahahaha acil olanları al bari kalanını diğer ay alırsın parti partiResmen ya hep ya hiç modundayimya çok saçma bir şekilde o kadar tutuyor ve kurtarmıyor gibi yine bilmiyorum ben gerçekten bebeğime alışveriş yapmamışım canım oğlum benim annen seni cok düşünüyor
Bence çok değil ya kirletecekler terleyecekler kusacaklar hele ilk zamanlar ben sürekli değiştiririm diye düşünüyorumBen çok almışım ya inşallah giyer hepsini
Benim de bundan canım eskiden çok iyi geliyordu 30 lu haftalara geçince yetmediğini düşünüyorum kramplarla uyanıyorum uykudanEki Görüntüle 3395853
Bunu kullanıyorum canım ben. Yatmadan önce iki tane içiyorum. Gün içinde maden suyuda ihtiyaç dahilinde içiyorum
İyiyiz canım o da napsın bir uyuyor bir uyanıyor bebiş :) benim de öyle bir tarafı hep daha çıkıntılı ve resmen göğüsün altına yerleşmiş sankiÇok teşekkğr ederım canım iyiyim şimdilik bi sıkıntım yok sen nasılsın bebiş nasılevet canım benımkı tek tarafta duruyor ya başını ıyıce gogus altıma ıttı resmen dısardan belli oluyor diğer tarafa göre daha çıkıntılı
Nee 1 sene miiBenim ilkinde baştan sona yasaktı doğumdan sonra da 3 ayda ancak toparlandım, 1 sene kanka modundaydıkbu kez 20. haftadan sonra serbest oldu ama hiç canım istemiyor benim 3-5 kez ancak yapmışızdır o da eşime ayıp olmasın diye
Bence bebekler o ellerin kime ait olduğunu da hissediyor. Çaktırmadan işaretle çağırmama rağmen babası elini koyar koymaz duruyor kerataben hareket edince çağırıyorum eşimi ama böyle sürekli vuruyor sağa sola hareket ediyor eşim geliyor konuşuyor hiç tık yok en son akşam dedim bir daha geldiğinde sessiz gel geldiğini anlamasın
Bende yavaştan kıyafetlere başlasam o haftalara kadar ancak sıra gelir sanırımPark yatağı yıkamaya gerek olmaz zaten ya süpürürüz sadece, zaten yatağın üzerine çarşaf olacak. Ama diğer şeylerin kılıfları çıkıyor benim, senin de çıkıyordur bence. 34. haftada falan yaparım onları diye düşünüyorum çünkü koyacak yerim yok şu an, yine toz olur
Bazen bazı kıyafetlerin kalıbı gerçekten olması gerekenden çokk küçük olabiliyor canım. Ben bikaö defa yaşamıştım böyle bişeyEki Görüntüle 3395960
Tecrübeli anneler doğru mu bu yorumlar??
Bir iki defa benimde ayağımda kramp oldu. Maden suyu tüketiyor musun? Maden suyu da hafifletiyor gevşetiyor gibi hissetmeye başladım benBenim de bundan canım eskiden çok iyi geliyordu 30 lu haftalara geçince yetmediğini düşünüyorum kramplarla uyanıyorum uykudan
Ayy ilk çocukta 25 gün kadar lohusalığım sürdü ama 40 bekledim yine de vücut iyice toparlansın diyeSarılalım bacım sarılalım zaten haftasonunu beni aldatıyormusun diye triple geçirdim ne rüya gördüm ne bişe psiklojim bozuldu rüya görmeden çatanlardanım kendi kendime çocugum seni babasız büyütecem bile dedimbu hormonlar nasıl bişe anlamadım. Kız bi doguralımda kanaman olmazsa kırk gün beklemene gerek yok
Bazen nasipleri ayağına geliyorAyy bugüncesursavasci senle bebemizin kıyafeti yok dedik üzüldüm alayım diye netten bakıyordum o sırada teyzem aradı gelmek için bir geldiler bebek için koca 2 poşet zıbınlar tulumlar nerdeyse herşeyini almışlar. Bu kadar olur gerçekten
Ayy o bende de var sanki artık beni beğenmiyormuş gibi geliyorAyy ilk çocukta 25 gün kadar lohusalığım sürdü ama 40 bekledim yine de vücut iyice toparlansın diye40 çıkar çıkmaz da regl oldum ya bişey dicem bende aldatma rüyası görmeden tribe girdim. Zihnimde hep sanki başkasına bakıyomuşta beni artık sevmiyormuş hissi var. Adama ters ters bakıp duruyorum. Hormonlar bizi ne hale getirdi sağsalim doğuralımda bitsin bu psikopat ruh hallerimiz olan adamlara olcak yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?