2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Park yatağı yıkamaya gerek olmaz zaten ya süpürürüz sadece, zaten yatağın üzerine çarşaf olacak. Ama diğer şeylerin kılıfları çıkıyor benim, senin de çıkıyordur bence. 34. haftada falan yaparım onları diye düşünüyorum çünkü koyacak yerim yok şu an, yine toz olur
Senin boyun uzundu canım eşin de senden 10 cm uzun olsa senin oğlan en az 54 cm doğar bence, benimki öyle doğmuştu o yüzden yenidoğan yerine 0-3 ay almak mantıklı, 62 cm de 2 ayda falan olabilir diye düşünüyorum.
3-6 ay da alınabilir yani. 5 tane 0-3 5 tane 3-6 alabilirsin belki. Bir de yıkanınca azıcık topluyor onu da düşünmek lazım

Gerçekten çok riskli hele yıkayınca toparlarsa o biraz üzer eşim benden 5 cm uzun aynı boyda geziyoz ben 50 cm doğmuşum bakalım 54 cmde kocaman geldi gözüme bi an peki senin 54 cme göre bebeğini nasıl büyüttün mesela ilk 2 ay 0-3 mu giydi nasıl oldu birde kaç takım ne kadar yetti.. bebekler çok kirletiyor mu vs vs

Eki Görüntüle 3395853
Bunu kullanıyorum canım ben. Yatmadan önce iki tane içiyorum. Gün içinde maden suyuda ihtiyaç dahilinde içiyorum
Benim de bundan canım eskiden çok iyi geliyordu 30 lu haftalara geçince yetmediğini düşünüyorum kramplarla uyanıyorum uykudan
İyiyiz canım o da napsın bir uyuyor bir uyanıyor bebiş :) benim de öyle bir tarafı hep daha çıkıntılı ve resmen göğüsün altına yerleşmiş sanki

Nee 1 sene mii 9 ay boyunca yasak olunca daha tatlı gelip 40 sonrası hemen atlamadın mı yanii acaba doğum sonrası bende toparlanmak için bikaç ay bekler miyim emin değilim. Umarım bu libido o zamanda benimle olur

ben hareket edince çağırıyorum eşimi ama böyle sürekli vuruyor sağa sola hareket ediyor eşim geliyor konuşuyor hiç tık yok en son akşam dedim bir daha geldiğinde sessiz gel geldiğini anlamasın
Bence bebekler o ellerin kime ait olduğunu da hissediyor. Çaktırmadan işaretle çağırmama rağmen babası elini koyar koymaz duruyor kerata Ben elimi koydum ya durur tabi diyo baya tribe giriyo

Bende yavaştan kıyafetlere başlasam o haftalara kadar ancak sıra gelir sanırım Umarım çıkıyordur kılıflar

Benim de bundan canım eskiden çok iyi geliyordu 30 lu haftalara geçince yetmediğini düşünüyorum kramplarla uyanıyorum uykudan
Bir iki defa benimde ayağımda kramp oldu. Maden suyu tüketiyor musun? Maden suyu da hafifletiyor gevşetiyor gibi hissetmeye başladım ben dün özellikle içtikçe içesim geldi 3 tane maden suyu içtim ve erkenden kendiliğimden uyuyakaldım

Ayy ilk çocukta 25 gün kadar lohusalığım sürdü ama 40 bekledim yine de vücut iyice toparlansın diye 40 çıkar çıkmaz da regl oldum ya bişey dicem bende aldatma rüyası görmeden tribe girdim. Zihnimde hep sanki başkasına bakıyomuşta beni artık sevmiyormuş hissi var. Adama ters ters bakıp duruyorum. Hormonlar bizi ne hale getirdi sağsalim doğuralımda bitsin bu psikopat ruh hallerimiz olan adamlara olcak yoksa

Ayy o bende de var sanki artık beni beğenmiyormuş gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…