2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Hepinizin yerine alışveriş yapan benim galiba 10 tane yenidoğan 10 tane felan da 0-3 ay zıbını var
Helal olsun bende çok arttirmayi düşünüyorum yemin ediyorum araştırdım bir bebek bir ayda maksimum 2.5 cm boy atıyormuş. 52 cm doğsa 62 cmden itibaren de 3-6 ay basliyo.. kisacasi rahat 3 ay giyecek bence hepsini giyer ben çok aşırı az almışım hatta çok üzüldüm tiplere girdim niye boyl4 yaptım diye

İnşallah giyer ya sen daha kıyafetleri yıkamadın demi almışken hepsini yıkarsın yine iyi zamanda fark ettin az olduğunu

Ben çok almışım ya inşallah giyer hepsini
Ya bence herkesin yanlış anladığı ben dahil konu şu 0-1 ay az alın demeleri lazımken biz onu 0-3 ay olarak algıladık.. şimdi bebek günde 2 kussa birde altına sızıntı yapsa hadi 2 kıyafeti öyle gitse zaten 4 kıyafet harcaniyo bunlar yıka kurut et derken kalan kıyafetler de kullanılacak derken kısır döngüye gircez bence çok olması iyi benim yaşadığım yerde birde bazen sular gidiyo bir gün boyunca benim öylede kaybım olacak

bence de ya sürekli yıka kurut yapmak da zor bebekle 0-3 ay giyilir bence baya sonuçta 1 aylıkken 6 aylık şeyi giyecek hali yok doğum yapan anneleri okuyorum gece üst değiştirirken bile bezini açıyorum kirletiyorlar yatak felan kirleniyor diyorlar bence de lazım olur illa kıyafet çöpe atacak değiliz hem ikinciye kullanırız

Bencede canım yani çok olsun daha iyi o halde birde yıka kurut et utule bize zor gelecek bebise alisma surecinde sen kısakollu takım aldın mj

Bencede canım yani çok olsun daha iyi o halde birde yıka kurut et utule bize zor gelecek bebise alisma surecinde sen kısakollu takım aldın mj
Aldım ama 3-6 aldım onları birkaç tane havalar öğlenleri felan sıcak oluyor o zamana daha da ısınırsa kısa kollu giydiririm biraz büyük gelir ama uzun kolludan iyidir

Askida olanlar biraz daha büyükler ama diger zibin ve tulumlar falan ilk 3 ayda daha cok kullanacağım seyler ben normalde askidakileri almayi dusunmuyordum daha cok erken diye ama kayinvalidemler aldilar neyse dursun zararı yok dun yikadim utuledim erken mi bilmyorm ama hem hevesleniyorum hem de icim rahat etti açıkçası ne olur ne olmaz sonra bunlarla uğraşmayayım

Eklentiler

• IMG_20240303_094355.webp
    55,1 KB · Görüntüleme: 64
Ayy allahim kotunu yerim onun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…