2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Çok güzel bı isim

Kızlar bahar geldi benim polen alerjisi başladı haftasonu disaridaydik rüzgar çıktıkça havada uçuşan polenleri gördüm zaten, eyvah geldi benimkiler yine derken 2 gündür kötüyüm boğazım kaşınıyor sürekli, burnum da aynı şekilde. Burnum kasindikca da hapşırık geliyor arka arkaya normalde alerji hapı vardı onu kullanırdım bı kaç kullanımdan sonra bir şey kalmazdı ama şimdi malum hamilelik olunca bir şey kullanamiyorum. Öneriniz var mı

Günaydınn, bende de aşırı hararet başladı, normalde çok üşüyen biriyimdir. Gece artık üstümdeki battaniye bile fazla geliyor genelde her tuvalete kalktığımda üstümde bişey olmadığını farkediyorum.
Gülce ismi de çok güzel çok anlamlı bence ❤

Kızlar kontrol günümdü bugün Nst girdim herşey normal çıktı bebek dönmüş , plasenta büyük ihtimalle düzelmiş tam olarak bakmam için vajinal bakmam lazım dedi şimdilik bir sıkıntı yok diğer geldiğinde bakarız dedi progesteron günde bire indirdi, kan idrar bakılacak ona göre reçetemi yazacak. Yavaş yavaş sona gidiyoruz hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Canım bilaxten diye bir alerji hapı var, benimde çok şiddetli alerjim var ve çoğu zaman işten izin alıp eve gidiyorum dayanamayacak boyutlarda oluyor. Doktorum bu ilacı hamileyken kullanmamda bir sıkıntı olmadığını söyleyerek bunu vermişti.İstersen bi doktoruna danışabilirsin.
Bunun dışında artık polen zamanı maskesiz çıkmamaya çalışacağız dışarı.
Birde eczaden nasorinse plus nazal yıkama tuzları var ve şuan bizim durumumuz için en iyisi bence sabah akşam burnumu bununla yıkıyorum çok işe yarıyor bende.

canım, benim alerjim nerdeyse 1 ay olacak daha geçmedi mahvoldum resmen. geceleri asla uyuyamıyordum burun tıkanıklığından .geçen hafta kbb ye gittim ilaç yazdı (desmont) kadın doğumcuyada göster dedi sordum sorun yok kullanabilirsin dedi. kullanıyorum valla biraz daha iyiyim şükür.hiç nefes alamamaktansa ilaç kullanmak daha mantıklı

Böyle olacağını bilseydim haftasonu maskemi alırdım direkt gece rahatım hava temizleyici kullanıyorum ama evin her odasına da yanımda tasiyamam onu kötü oldum hapsir hapsir, doktoruma da yine bir danışayım teşekkür ederim canım

Gece sorunum olmuyor canım, hava temizleyici kullanıyoruz ama evin içinde her an yanımda o olmuyor mutfağa gidiyorum mesela direkt başlıyor hapşırık nöbeti dr'uma da danışayım bir o zaman çok teşekkür ederim canım

Aynen ben de öyle biliyorum ama tanıdığım kremi sürüp kapak taktım dedi, bence sütle de olur. Ben ne olur ne olmaz diye aldım yine kremi
gebelik okullarında sakın almayın sütünüz ile nemlendirmeniz yeterli gerek yok öylesi şeylere diyorlar ısrarla.
bende hem kapak hem krem aldım ama bakalım artık ne olur ne olmaz.

Masallah canım çok sevindim peki bebegin kafasını tam olarak nerde hissediyorsun

Kızlar lohusa takımı almadım hala, aldığınız beğendiğiniz varsa link atabilir misiniz.

gebelik okullarında sakın almayın sütünüz ile nemlendirmeniz yeterli gerek yok öylesi şeylere diyorlar ısrarla.
bende hem kapak hem krem aldım ama bakalım artık ne olur ne olmaz.
Sütle deneriz olmadı kremle destekleriz artık, herkese başka bir şey iyi gelmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…