2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlar sağ tarafa yatmak plasentanın olduğu yere bebeğin beslenmesinde sorun yaratır mı
Dr Kağan Kocatepe'nin bir videosu var bununla ilgili izlemeni tavsiye ederim. Ben doktoruma sormadım oda bişey demedi bu konu hakkında ama ben genelde sola yatmaya çalışıyorum ama sol bacağım çürüdü artık

I ImaginaryLife canım ben mesaj attım bu cevabı verdiler ara ara girip bakalım stok açarlar bence bu aralar
Merhabalar efendim,

En geç Mart ayının ortası gibi tekrardan stoklara girmiş olacağını ilettiler efendim

İyi günler dileriz

Kızlar doktorunuzun masasında hastanenin herhangi bir yerinde şu kitapcigi görürseniz direkt alın özellikle benim gibi tecrübesiz anneler

Eklentiler

• IMG_20240304_120657.webp
    11 KB · Görüntüleme: 52
Maşallah canım ne kadar oldun şimdi ilk nts dimi bebiş kaç kilo olmuş

Ben kullandım canım. Doğumdan hemen sonra eşime aldırdım süt sağmadan önce kullandım bende oldukça etki etti çabuk getirtti sütü. Sanırım kullanımda hata yapmışım millet 1 litre suya katıyormuş bilmem kaç damla. Ben 3-4 damla direk ağzıma sıkıyodum ama bu sefer de alcam etkili ürün

Gülce çok hoş bence de
Geçmiş olsun canım, benim de var ama Kütahya’ya daha bahar gelmediği için başlamadı şükür. Bazı doktorlar alerji ilacı veriyor ama benim içime sinmezdi heralde kullanmak, normal zamanda bile çok ölmedikçe kullanmıyordum. Serum fizyolojik ile nazal yıkama yapsan iyi gelir mi acaba bana fayda sağlıyordu.
gebelik okullarında sakın almayın sütünüz ile nemlendirmeniz yeterli gerek yok öylesi şeylere diyorlar ısrarla.
bende hem kapak hem krem aldım ama bakalım artık ne olur ne olmaz.
Benim göğüs uçlarım yaradan kopma noktasına gelmişti artık çok kanıyordu, sütle nemlendirin kapatın genel bir bilgi canım benim gibi hassas ciltlerde işe yaramıyor. Lansinoh lanolinli krem de çok hafif gelmişti bana. Kaç doktor gezdim hepsi sen emzirme bırak demişlerdi hatta ama birkaç ay sürse de sonunda medikal kremlerle iyileşmişti şükür. Bu kez doğal ne krem varsa kullanıcam ama umudum gümüş kapakta inşallah işe yarar.
Evet canım bende oraya bakarak alıyorum coğu ürünü dürüst birine de benzıyor ınsallah öyledir
Ben onu oğlum zamanında takibe başladım bundan 6 sene önce falan, onun oğluyla yaşıt oğlum, ilk zamanlar çok iyiydi ama sonra çok bozdu işi ticarete çevirdi işini bıraktı tamamen reklam üzerinden bir hayat yaşamaya başladı. Baya da zengin oldu karı koca sürekli yurt dışı gezileri sponsorlar vs. Network işlerine falan girdi sonra bazıları ile davalık oldu. Yani birkaç senedir eskisi gibi güvenilir değil canım, sadece işbirliği için övdüğü markalar oluyor. O yüzden ben itimat etmiyorum pek ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…